Skönhetsrutiner

Vilket väder det är! :D man kan ju inte bli annat än lycklig! :P Så med en lermask kladdad över hela ansiktet så sitter jag här nu och kollar ut med längtande blickar. Det är så underbart att se barnen på andra sidan vägen spela fotbollsmatch, för det är verkligen ett vårtecken! Nu är sommaren onekligen på väg. :) Tidigare idag var jag iväg på ett SH'Bam pass på SATS. Det var lika roligt denna gång, om inte lite roligare nu för den här gången kunde jag i stort sett alla steg! :) jag var där en halvtimme innan passet skulle börja för jag var rädd att inte få en plats, men det slutade med att vi var 7 st som körde så jag kunde verkligen ta ut svängarna. :) Så nu är jag sliten vill jag lova! Och min enorma träningsvärk i benen gjorde inte saken lättare. ;)

Nu ska jag laga lite mat och ladda inför erasmus presentationen som jag ska göra imorgon. :) tanken är att jag ska locka fler att ta chansen och dra utomlands, men jag vill ju inte ljuga heller. Visst att det mesta var supertrevligt, men standarden är inte som här hemma, och det kan jag inte hymla med. :D men jag ska visa dom hur bra det kan vara och sen svara på alla frågor dom kan ha. Hoppas nån vill komma och lyssna bara! ;)


Hunger games

Igår var jag och Emelie ute och åt på o'Learys och sen mötte Marcus upp oss vid Sf så gick vi på filmen "Hunger games". Jag överdriver inte när jag säger att jag var helt lyrisk heeeela filmen!! :D Jag tyckte den var hur bra och spännande som helst, och jag kommer definitivt se uppföljarna. Jag tänker t.o.m vara så töntig så jag kommer köpa böckerna.

Så den rekommenderas starkt!! :D

idag skulle jag ha åkt hem till mamma och pappa, men dom skulle göra en tur till Alingsås och hämta en sak, så jag stannar hemma och fixar istället. Tänkte försöka dra till gymmet om nån timme också så jag får röra lite på mig. ;) måste ju ladda inför beach 20XX! ;)

Hoppas ni får en skön dag! :)


Sats

Idag blev jag medlem på SATS! Skulle egentligen bara dit och provträna och träffa en medlemsansvarig, men jag blev helt såld! Verkade hur bra som helst, så jag bestämde mig för att göra mig själv och min kropp en stor tjänst. Nu kan jag äntligen skräddarsy min träning efter mina behov och efter vad jag vill! Det här var nytändningen jag behövde. :)

Nu är jag helt slut, och bara väntar på att Marcus ska komma hem. Vi ska beställa pizza, och finns det ork kvar efter att vi ätit ska vi iväg till SATS och kika så Marcus också får se hur det ser ut. Förhoppningsvis blir han lika exalterad som mig så han också börjar där. ;)


Sh'bam

Åååh vad härligt det har varit idag! :D åt en ordentlig frukost och sen laddade jag inför passet vid universitetet. Tänkte vara överambitiös idag, så jag cyklade dit. Väl framme mötte jag upp Rosanna och sen var det bara att köra igång! Passet var hur roligt som helst!! Får jag chansen ska jag testa det igen. Visst gjorde jag bort mig lite då och då när jag borde fel, men det gjorde dom andra med så det var ingen större fara tycke jag. :) jag såg till att hela tiden röra på mig i alla fall, så det var en riktigt bra träning ändå. ;) efter passet fick vi fika, och sen cyklade jag hem igen. Nu är jag nyduschad och lagar mat. Mår riktigt bra nu! Imorgon ska jag in och provträna på sats, så går det bra ska jag nog byta gym. Les Mills passen är ju så jäkla bra!! :P

Nu blir det gott med lite mat i magen! :)


Never ending story

Ibland känns det som om skolan är ett evighetsprojekt. Det finns alltid når mer att göra, nåt man borde ta tag i eller nåt som ligger kvar och flåsar i nacken. Skittrist! Skulle vara underbart att vara färdig typ... Igår. Men det är slutspurt! Så nu är det bara att bita ihop och köra! ;) imorgon ska jag iväg på sh'bam och skaka på rumpan! Tror det kommer bli skoj, fast jag vet att jag kommer göra bort mig totalt. Men så går det när man blir manipulerad med smicker av en vän (Rosanna känn dig skyldig!!!). ;) Haha

Nu ska det laddas inför dansdebut! :) Håll tummarna för att det går bra, för själv är jag skeptisk... Sov gott sötnosar! ;)


Walk mile in my shoes

Den här helgen har jag myst och mest bara promenerat i solen. 2,5 mil blev det tillslut! Skönt att röra på sig även när kroppen inte vill vara med. Sen är det ju skönt att jag har en sån go kille som älskar att gå med mig, så jag inte behöver gå ensam. :)

Idag har jag varit inne till stan och hämtat ut mina nya glasögon och solglasögon. Och jag är riktigt nöjd! :P så nu ska jag sitta och vicka i mina tår och se superstark ut medan jag kollar på tecknat (Family Guy). ;)

Älskar avsnittet med hästen!!! :D


Nattgäst

Shit vad roligt det är när nån skickar lite spontant och vill umgås! :) det hände mig igår när Rosanna hade lite tråkigt och bestämde sig för att höra av sig. Så hux flux så fick jag sällskap! :) vi pratade, skrattade och hade det allmänt trevlig och det slutade med att hon tillslut sov över här. Skitmysigt! :)

Idag har jag varit väldigt trött och seg. Lyckades på något fantastiskt vis spruta kaviar på bordet, mattan och soffan när jag skulle äta ägg imorse, och då förstod jag att det inte var min dag idag. Fast jag tog mig i kragen tillslut och gick iväg och handlade mat så nu sitter jag och njuter av en riktigt lyxig fruktsallad och lite mörk choklad. Frukt är bland det bästa jag vet, i alla fall när man hittar riktigt färsk och mogen frukt. :) nu ska jag fortsätta äta innan jag dreglar ihjäl mig! Hoppas ni får en riktigt bra helg och att ni slipper massa dumheter nu imorgon när det är fredag den 13. :)


En sån dag

Idag har jag en sån där dag. En dag som är svår att sätta fingret på, för det händer allt men ändå inget. Förstår ni hur jag menar? :P Om ni gör det så är det inte så konstigt. Såna här dagar är man inte vettig någonstans, så inget jag säger kommer vara logiskt, så ha lite överseende med mig. ;)
'
Helgen var kanonbra, och det var riktigt skoj att åka till Umeå! Umeå var verkligen en riktigt fin stad, och människorna var sådr härliga som jag trodde. Synd att den ligger så långt upp bara annars hade jag lätt kunna tänka mig att flytta dit. :) Resan både dit och hem gick skitbra och jag var, tro det eller ej, en av dom som körde längst av oss fyra. Det ni! Jag som alltid blir mobbad för hur jag kör. :P Hotellet var skitfint, och jag åker gärna tillbaka. Bara frukosten i sig var hur bra som helst. Sen har jag mest suttit och jobbat här hemma. Men nu börjar det ta sig! :P Hoppas vädret blir finare snart så jag kanske kan ta en väldigt kort springtur. Ha en bra kväll snuttisar!
'
'

Vårrullar

Jag älskar när solen är framme! :D bara den dör känslan man får när man drar på sig skinnjackan och går ut utan att frysa är ju helt fantastisk!

Idag har jag haft möte med optikern för att fixa nya glasögon. Gick skitbra, och min optiker var en jättegullig ung tjej som var hur bra som helst! Och i motsats till hur jag trodde det skulle gå, så visade det sig att jag inte är helt blind ändå. Såg tydligen rätt så bra, och behöver inte alls ha glasögon jämt som min förra optiker sa. Jag behöver inte ens ha glasögon när jag kör bil! :)

När jag kom hem lagade jag i ordning kryddiga biffar med hemmagjord klyftpotatis med sötpotatis och tzatziki. Hur gott som helst!! :) sen kom min älskade vän Emelie förbi och det blev en ny promenad in till stan där vi shoppade. Jag köpte två klänningar (!!!) och en tröja. Sen mötte vi upp pappa och åt lite mat och sen skjutsade han oss hem. Väl hemma så gjorde jag mig redo för att dra till gymmet. Idag blev det bara ett styrketräningspass för jag ville inte gå ut för hårt nu när jag inte är helt 100. Men det gick bra! Så nu sitter jag här i soffan och myser och väntar på att min snutt ska ringa. Hoppas ni andra haft en lika bra dag som mig! :)


April 2012

Nu är det då äntligen April! Tänk vad fort tiden går! Har som vanligt alldeles för mycket att göra, och alldeles för lite tid och ork. :P Fast det är bara att fortsätta tänka positivt. Även om det känns tungt så löser sig oftast det mesta. Något jag lärt mig av min kära sambo. Och trots det faktum att jag fortfarande inte är lika sorglös som han är för det mesta så försöker jag ändå tänka som honom så ofta det går.
'
Som i torsdags, när jag fick det där mailet. När jag fick höra vad det var blev jag riktigt upprörd och ledsen. Men istället för att deppa ihop tog jag tag i det hela och då löste det sig ganska bra ändå. :)
'
En annan sak är min träning. Märker av att kroppen inte är som den brukar. Jag känner mig tröttare, slöare och mindre motiverad till allt nu när jag inte tränat som jag brukar. Och jag har huvudvärk eftersom jag sover sämre. Men jag ska ta tag i det här nu! Jag testade att ta en timmes powerwalk idag, och det gick ganska bra. :P Så imorgon ska jag försöka trappa upp lite och göra mig en sväng till gymmet efter att jag åkt in till stan för att köpa glasögon. Vilket jag är supertaggad för!
Och som grädde på moset så ska jag shoppa med Emelie och sen äta på restaurang på kvällen! :D Skoj!! Ska bli kul att komma ut, även fast jag och Marcus shoppade lite i lördags. Fick med mig ny parfym, två par chinos (sandbeige och klarblå), en klänning och ett skärp. :D Till helgen blir det Umeå med hela familjen också! Ska bli så roligt att äntligen få se hur det är där uppe och träffa systeryster och hennes Emil. :)
'
'
Dom här ska jag springa runt med i vår! :D Nu ska jag sova. Ha en mysig natt/dag!

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0