Upplyftande

Idag har jag jobbat i Grums. :) jag tycker verkligen om den vårdcentralen, men jag måste erkänna att jag inte är överförtjust i pendlandet. :P när jag kom till jobbet hade jag varit vaken i 3 timmar redan. Vilket suger... Och när jag kom hem så hade jag varit borta i 11 timmar. 

Tack och lov så ska jag bara göra tre dagar där nu. Hade det legat närmare, eller att jag haft bil för den delen, så hade jag kunnat vara där jämt. Men som idag när det var ett par fyllon på bussen som spökade sig, en person som inte duschat på länge, brist på plats och helt plötsligt så började det lukta rök som fasen, då är det inte speciellt roligt. :/ 

Fast överlag så har det varit en väldigt bra dag. :) och bättre blev det när en av sköterskorna kom fram och berättade att en patient hade sagt till henne att: "idag är glada Jeanette här igen" 

Sånt värmer verkligen! :) 

Nu ska jag mysa i soffan en stund innan det blir läggdags. :) håller tummarna för att jag somnar tidigt idag. ;) 

Ha en riktigt bra tisdagskväll fina läsare! :) 





Omvägar

Idag har jag varit administrativ. Eftersom kemin och allt annat är avklarat (har dock lite kvar på exjobbet), så hade jag en hel del att fixa med idag. Men generellt sett så gick det bra. Bortsett från att mitt bredband har dött. Så efter mycket om och men så beslutade bredbandsbolaget att det var hopplöst och det enda dom kunde göra var att skicka ett nytt bredband till mig. Sååå kul att vara utan internet i flera dagar. :( tack och lov så har jag min iPhone annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till. :P 

Annars så hoppas jag att allt flyter på bra framöver. Imorgon vankas det jobb i Grums, så jag hoppas att jag får sova ordentligt inatt. Tyvärr blev det ingen träning idag, för mina vader hatar mig för tillfället. Men på onsdag fortsätter vi som vanligt igen. ;) 

Hoppas att allt är bra med er godingar! ;) 


Supergod kycklingwrap med egengjord nyttig sås. Mumsigt värre! ;D

Min surmin när jag inte fick bredbandet fixat



Riktigt bra ordspråk som passar in på mig. Jag tävlar bara med mig själv, därför gläds jag åt mina nära och käras framgång. :) och jag förväntar mig detsamma i gengäld. Och just nu känns det som om det kan bli riktigt bra för min del. Fast det kommer kräva en hel del jobb. Men som fröken B.Spears sa: you better work b**ch... ;) 




Victorious!

Jag vet knappt hur jag ska börja att beskriva den känslan som befinner sig i min kropp just nu. Jag fick ett infall att kolla på min sida på kau.se, och när jag går in där så ser jag detta: 


Detta innebär alltså att jag kommer ALDRIG någonsin behöva skriva en tenta igen!!! :D 

Jag är så lycklig så jag vill bara gråta!!... 

Flera års slit är snart över, och känslan är helt fantastisk. Den här kommer jag leva på länge. <3

Puss på er mina underbara läsare! :*




10.17km

Hej alla glada! :D wazzup?! Själv ligger jag i soffan och är mer eller mindre halvdöd. :P trist att jag ska vara så sliten jämt, men det har oftast sin förklaring. ;) Natt till fredag sov jag förskräckligt dåligt, men eftersom jag skulle ut till Hammarö och hälsa på min underbara vän Anna, så var det bara att försöka ta sig upp och komma iväg. :) 

Bortsett från att få umgås med fina familjen, så fick jag se deras superfina hus, och blev bjuden på både pastasallad och äppelpaj. :D myspys på hög nivå alltså! :D är så glad över att jag fick umgås med min fantastiska vän igen. Hon har verkligen varit saknad här i stan! :) men när jag kom hem var jag helt slut. :P Dock passade jag på att handla på vägen hem. Lustigt nog fick jag en ros när jag skulle gå ut, så det var väldigt skoj! :D lite svårt att få med den hem bara, när jag släpade på två riktigt tunga påsar fulla med mat och annat gott. :) 

Resten av kvällen slappade jag bara. :P vilket min kropp verkade behöva. :P sov på tok för många timmar, och efter min pluggperiod så har jag försört ryggen rätt så rejält. Vilket suger. Därför var jag osäker på om jag skulle träna idag. Jag kände mig riktigt ur form, slapp och motivationen var nere på noll. Men jag tog mig iväg tillslut ändå. Tänkte försöka springa en kort tur (hade inga förhoppningar om att det skulle gå bra dock), sen kanske avsluta med crosstrainer. Om jag orkade. 

Så gissa om jag blev förvånad när jag började springa och det gick LÄTT! :D slutresultatet blev 10.17km löpning på 1tim och 5min, vilket jag är supernöjd med! Har ju inte tränat på 2 veckor, och det var länge sedan jag sprang. Plus att jag har bara sprungit 10km en gång innan, så det här såg jag som en riktig prestation. :) 

Räknar man sen in min cykeltur hem, och några magövningar så förbrände jag över 1050kcal idag! :) det ni! ;) nu väntar åter en lugn och ensam kväll här i stan. :/ börjar bli väldigt drygt att sitta här ensam, men så är det ibland. Jag har ju trots allt mörk choklad och julmust (!!!!) att trösta mig med. ;) 

Hoppas att ni har en riktigt bra kväll i alla fall! ;) 


Hemmagjord hamburgare efter träningen var inte helt fel! ;) 







Reaktionslära

Jag lever! :D det kanske inte har märkts här, eller kanske inte direkt syns för tillfället (ser ut som en zombie som har en riktigt dålig hårdag), men nog är jag fortfarande vid liv. Typ. :P 

Anledningen till att det har varit dött här, beror på att jag har haft fullt fokus på min tenta. Men nu är den gjord, och nu inväntar jag resultatet. :) för att fira så hade jag och Emelie myskväll igår, med pizza och film. :) vi såg "Identity thief", och den var riktigt bra! :) ska snart gå och lämna tillbaka den, men jag är så trött! :P och det var så kul att få mysa med bästisen igen. :) 

Hoppas verkligen att jag piggnar till snart, för min förhoppning är att jag ska kunna träna senare idag. :) var 1,5 vecka sen nu, så jag vill verkligen komma igång igen. :) 

Så nu vet ni! :D 

Kommer fortsätta att blogga som vanligt nu när jag inte behöver sitta med en bok under näsan dygnet runt. ;) 

Ha en bra dag godingar! ;)



"Efter-tenta"-belöning. ;)


Marielles peppning till mig innan tentan. ;)


En trött tenta-zombie! :D 



Ass to the grass

Söndag! :P och jag har fått en hel del gjort. :) vilket känns väldigt bra! :) dock har jag kommit in i en ond cirkel, så jag lägger mig på tok för sent på kvällarna, vilket leder till att jag sover för länge dagen efter. Så hela dagen blir ganska skev. :/ så jag måste försöka rätta till det nu!! :P idealiskt skulle jag vakna mellan 7-8 på morgonen (och vara utvilad), för att sen kunna ge mig ut på en härlig morgonpromenad. Men det lockar inte direkt att gå ut på en morgonpromenad vid lunch. ;D 

Speciellt inte när jag ska träna några timmar senare. :/ 

På tal om träning så var jag allt annat än motiverad idag, men tog mig iväg ändå. Så idag blev det ben och axlar. :) bendelen gick ganska bra, men axlarna var redan slut, så det blev bara ett par övningar där. :P 

Idag testade jag även en ny övning på gymmet. :) en typ av benpress som jag inte provat förut. Och av den anledningen började jag väldigt lugnt. Så jag började första setet på 70kg. Sen ökade jag till 110kg. Tredje setet blev på 150kg, fjärde på 190kg, femte på 210kg, sjätte på 230kg och sista setet blev 10 reps på 250kg. Sen kändes det bara löjligt att fortsätta på den maskinen, för mer än 7 set kör jag inte på en och samma övning. :O 

Så nästa gång kan jag lasta på mer redan från början, så får vi se hur mycket jag orkar. ;) Sen försökte jag som sagt köra axlar, men det gick sådär, eftersom jag redan har träningsvärk i axlarna. :P haha! 

Igår gick jag förövrigt ut på en powerwalk i solen, och det var heeeelt underbart! :D ca 8,5 km blev det, och jag förbrände 617 kcal. :) hoppas på fler såna dagar framöver. Och det skadade inte heller att team BOOK gick vidare i körslaget! ;D så nu står lilla Munkfors mot Töreboda i finalen. ;D det kommer bli en riktig rysare! :D 


Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. :) imorgon blir det fullt fokus på kemi och pluggande. Nu jäklar ska jag sätta den där tentan! :D 

Hoppas ni får en bra vecka godingar. :) 

Bild från idag


Gårdagen promenad. ;) 







Bild på mig :P

Avslutningsvis lite söndagshumor :D skickade detta till syrran. Hon är underbara på alla sätt och vis, och jag älskar henne, men matte är inte direkt hennes "grej" om man säger så... ;P 




Fröken robot

Ömmande rygg, biceps, triceps, mage och bröst. Det är resultatet efter 2 dagars hårdträning. :P det resulterade även i ca 1500 kcal förbrända på 2,5 timme, vilket jag känner mig rätt så nöjd med. :) dock känns det ganska trist när jag inte vågar lasta på så mycket vikter som jag vill, men så är det när man tränar själv. :S Har man nån med sig som kan hjälpa till om det blir för tungt så kan man ju alltid testa gränserna på ett helt annat sätt. Skulle jag köra för hårt när jag är ensam så slutar det väl med att jag får en skivstång i huvudet och bryter nacken eller nåt, vilket är mindre önskvärt. :P Nu blev det ju ganska bra ändå, men nån gång skulle det vara kul att ha nån med sig. :) 

Annars så skrev jag på exjobbet igår, och tänkte sätta mig ner och skriva lite mer senare. :) så det går sakta men säkert framåt! :) igår åkte jag även hem till Mona på kvällen och kollade på tv och umgicks. Det var superkul att få umgås lite, för oftast springer vi bara på varandra på gymmet och då hinner vi inte prata ordentligt. :) så gårdagen var riktigt mysig! Och det var väldigt kul att se vad fint dom har fått det i lägenheten. :) jag skulle väldigt gärna vilja fixa iordning här hemma också, men det känns väldigt onödigt när det är en hyresrätt, plus att jag vet ju inte hur länge jag bor kvar här. Förhoppningsvis får jag ett bra jobb i Göteborg snart, och då vill jag flytta dit ASAP. Så jag får helt enkelt fortsätta samla på mig inredningsinspiration och försöka fixa till min kommande bostad istället. ;) 

På tal om Mona, så har jag fått ett kostschema av henne, så det ska bli riktigt kul att testa! :D som det ser ut nu så kommer det bli jättebra, och det verkar bli riktigt mycket mat, så jag lär inte svälta om jag säger så. :) och med tanke på resultaten på dom andra hon har hjälpt så är jag sjukt taggad på att få dra igång! :) 

Nu är bara frågan om jag ska ta en powerwalk idag eller om jag ska försöka ta mig till gymmet? Jag har ju redan ont i halva kroppen, så det kanske är bättre med en "cardio-dag"? :P oh well! :D Vädret säger i alla fall att jag borde ta en powerwalk, så jag tror nästan att det får bli det, så kör vi styrka imorgon igen. ;) 

Hoppas allt är bra med er godingar! ;) 

Bild från i torsdags 

Bild från igår



Gårdagens resultat



Min fantastiska plan för kvällen ;) 



Torsdag 10/10

Av någon anledning så ändras storleken på min text lite hur som helst när jag skriver via appen. Sjukt störande, men tyvärr kan jag inte gör nåt åt det, så försök ha lite överseende. ;) 

Annars då mina kära vänner? :) i måndags plockade jag och försökte organisera så gott det gick här hemma och sen drog jag iväg på bodyattack. Dock känns min kropp väldigt seg och orkeslös just nu, så jag orkar inte direkt ge allt. Förhoppningsvis orkar jag ge mer idag, och att jag får ut det jag vill av dagen. 

I tisdags skulle jag träffa fina Anna, men tyvärr blev hennes småtjejer sjuka, så vi fick ställa in och ta det när dom mår bättre istället. 

Så tisdagen fick bli en städdag där jag dammtorkade hela lägenheten och plockade undan lite saker så det kan bli bättre ordning här hemma. :) igår jobbade jag vid herrhagen, och det var så roligt! Hon jag jobbade med är så otroligt härlig, och även om det är ett lite annorlunda tempo än jag är van vid, så kändes det väldigt härligt att få vara där. Det tempot passade mig perfekt igår nämligen. :) 

När jag kom hem tog jag en powernap, och sen bara myste jag resten av kvällen. :) såna kvällar behövs ibland. ;) 

Idag har jag duschat, och ska nu få i mig mat. Sen ska jag skriva lite mer på mitt exjobb. Hinner jag så tänkte jag dammsuga innan det är dags för träning. Rygg, biceps och kanske lite kondition står på schemat. :) 

Hoppas att ni får en bra och produktiv dag! ;) 

Fisksoppa med saffran, apelsin, tomat, salladslök, morot och champinjoner

Förbrände ganska bra på attacken trots en seg kropp ;)


Seg fröken Ljunggren innan träningen 


Supergod "efterrätt"! Mango som doppas i en blandning av chili och salt. Gott och nyttigt! :)

True story. :P jag tycker om träning och hälsa. Så enkelt är det. 




Pomsky

Tror mitt huvud har tagit semester. :P  eller så har den bara gett upp efter den här dagen. ;) direkt jag kom upp var det full fart. Det skulle inhandlas miljoner saker inför dagen/kommande veckan, Marcus skulle tvätta, vi skulle fixa en massa andra saker, och sen var vi bjudna på födelsedagskalas i Forshaga. :) min vackra bästis fyllde ju 25 år den 29/9 så idag fick vi fira henne. :) 

Det var så kul att komma dit, med alla härliga människor och få gosa med älskade lilla Saga. :) vi blev bjudna på kakor, bullar, kokosbollar och tårta, så det var sött och gott. ;) så den här helgen har jag haft konstant sockerrus känns det som. :P tyvärr hann vi inte stanna så länge, för Marcus skulle iväg på jobb som vanligt, men det var som sagt supermysigt. :)

"Min" present till Emelie var en blombukett och ett kort där jag skrivit: 

Att vara med dig betyder så mycket för mig. 
Där ska vi två, ut och bara må
Vi ska äta något gott, och kanske även dricka lite smått ;)
Sedan kanske vi besöker en biograf. 

Detta är min present till dig min älskade fröken Staf! 

Så min riktiga present till kvinnan som har allt är en utekväll med mig! ;) där jag står för alla omkostnader såklart. ;) min sötgumma ska skämmas bort ordentligt med både mat och drinkar, så hon får en riktigt bra kväll. :) för jag tycker att upplevelser är den bästa presenten. Speciellt i vår ålder när dom flesta redan har allt som behöver. :) så det ser jag verkligen fram emot. :) 

När vi kom hem var det bara att äta lite snabbt innan Marcus åkte till Oskarshamn. :/ tråkigt, men så är det ibland. 

Nu är det bara för mig att börja ladda inför den kommande veckan, för då ska det pluggas för fullt! ;) fick höra idag att jag får komplettera min organisk kemi tenta, så det känns så sjukt bra! :D så den 23/10 smäller det. ;) och innan dess så vill jag få så mycket som möjligt gjort på mitt exjobb. Fasen det börjar närma sig slutet nu!! :D #loveit!!! 

Hoppas att ni har haft en bra helg godingar. ;) <3 

Hur jäkla söt är inte den här hunden förresten?! En liten pomsky valp skulle inte sitta helt fel framöver. ;) 


Och det var inte bara jag som tyckte det. :P

Bild på mig från i fredags




Lördagsmyser

Igår var det banne mig fullt upp! :P hade fullt upp hela förmiddagen, och sen vid 17 träffade jag söta Hanna inne i stan. :) där köpte hon lite tyger, och sen gick vi ut och åt lite god mat vid tempel. :) när vi suttit där i några timmar och skrattat och pratat så begav vi oss vidare till pace, där vi tog oss ett glas att dricka och fortsatte våra diskussioner. :) 

Vid midnatt drog jag dock hemöver, med ett leende på läpparna efter en supertrevlig kväll. :) 

Idag åkte jag och Marcus norr över, fast jag klev av i Munkfors och han fortsatte upp till Hagfors. :) så efter en snabblunch hos mamma och pappa, så drog vi tre iväg till farmor för att fira hennes 70-årsdag. :) och det var så roligt att se att farmor blev så glad för presenten. :) plus att det var väldigt gott att få äta lite äppelpaj och bullar. ;) riktigt trevligt helt enkelt! :) 


Vid 17.30 tog jag bussen hem till stan, så nu sitter jag åter igen hemma i soffan och myser. :) har precis ätit upp maten jag köpte vid subway, och det var sååååå gott nu! :D resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, för imorgon ska vi till Forshaga och fira min älskade bästis. :) 

Ha en mysig kväll godingar! ;) 







S.H.E.I.L.D

Hej alla glada! :) 

Allt bra? :) här är det fint. :) dagarna rullar på, även om det går lite för snabbt ibland. ;) i tisdags jobbade jag, och efteråt tänkte jag ta det lugnt. Istället slutade det med att jag drog iväg till stats och tränade lite. Jag tänkte köra ben och axlar, men det blev bara 3 benövningar och två axelövningar för sen hittade jag för många roliga människor att prata med.:P  men så är det ibland. Alla pass kan inte vara bra, och jag hade jäkligt roligt ändå, så det gjorde inte så mycket. ;) 

På onsdagen lämnade jag blod för första gången någonsin. Sist tog dom ju bara prover på mig, så nu var det äntligen dags för "the real deal". ;) jag har ju haft väldigt svårt för sånt där förut, så jag är grymt stolt över mig själv att jag klarade det utan att tuppa av. :P fast det kan ju bero på att dom var så omtänksamma och trevliga mot mig. :) 

Som tack för min gåva fick jag i gengäld fika, en penna och träningsförbud. ;) så igår fick jag en ofrivillig vilodag. :P fast jag var ganska matt efteråt, så det var lika bra. Plus att Marcus tyckte såpass synd om mig, så han köpte med julmust till mig. Gulligt va?! :D jag älskar ju julmust. :) 

Idag var det återigen jobb som stod på schemat, vilket gick bra, och sen somnade jag i soffan när jag kom hem. :P blir lätt så när varenda patient påstod sig vara sjukt svårstucken. *suck* 

Turligt nog (eller var det kanske skicklighet?) så lyckades jag på första försöker på varenda patient, så det kändes bra! ;) 

Nu ligger jag hemma och kollar på den nya serien "Agents of Shield". Än så länge verkar den bra, men slutdomen är inte kommen än. ;) 

Ha en mysig kväll godingar. :) 

Fika efter blodgivning 

Öl på jobbet? 



Såklart inte!! Det var bara ett kosttillskott. ;) ganska god smak faktiskt!






Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0