Birthdaybreakfast

Fredagen gick ganska fort, och efter jobbet så kom Marcus och hämtade upp mig. :) så vi åkte och handlade lite, fixade mat och hade en myskväll. :) 

Dagen efter gick jag upp kl 07.30 och började göra iordning frukost åt min snos, så han fick amerikanska pannkakor, bacon, äggröra, yoghurt juice, kaffe och smörgås. :) dessutom hade jag fixat grädde, nutella, jordgubbar och vattenmelon. Och OJ vad gott det var! :D 

När vi var mätta och belåtna var planen att vi skulle dra till Gbg på shopping. Men istället ändrade vi oss och drog till Helsingborg och väla shoppingcentrum. Vilket var supertrevligt! :) Marcus köpte två nya tröjor, och så fick han ett par supersnygga mjukisbyxor av mig. :) själv inhandlade jag en tröja, två träningstoppar (ett från better bodies och ett från Nike), ett par träningshorts från Nike, en fintopp för speciella tillfällen och två t-shirts från Gina tricot. Så jag var supernöjd! :D 

På kvällen sen så gick vi till Pio där jag bjöd Marcus på födelsedagsmiddag. :) och maten var helt okej tyckte jag, även om det tog väldigt lång tid innan vi ens fick beställa. :P 

Idag har vi fixat lite saker, bl.a. sa jag upp mitt gymkort på SATS (känns onödigt att ha 3 gymkort). Efter det gick vi ut på promenad bort till östra stranden, så totalt blev det en promenad på strax över 7 km. :) nu håller vi på att tvätta, och ska snart åka och handla. :) 

Hoppas ni får en bra vecka godingar! ;) 

En del av det jag köpte. :)

Marcus nya tröjor ;P


Frukost del 1

Frukost del 2


Min goding





Lammköttet

Då var det snart helg igen! :D och efter den här veckan så behöver jag det verkligen! :P jag har varit som en zombie hela veckan, bortsett från när jag jobbat i tappningen, för då MÅSTE man ge det där lilla extra för att få blodgivarna att trivas. Vilket normalt sett är hur enkelt som helst för mig, men nu har jag fått ignorera alla "ååååh-låt-mig-bara-få-sova"-signaler och kört på ändå. ;) därför ska det bli skönt att få vila upp sig till helgen. :)

Dock fyllde ju min älskling år igår, så jag ska ändå försöka pyssla om honom också. ;) det förtjänar han nu när han blivit så gammal! ;D 

Annars så tänkte vi bara mysa och planera för vår new york-resa. :D 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det sängen! :)

Ha en underbar helg fina godingar. ;)


Oh hell to the YES! Gissa om jag kommer att handla där?! 



Midsommar med Esther

Då var min rehab igång. Och då vill jag poängtera att det inte beror på ett beroende av nåt slag á la Lindsey Lohan. :P istället är det rehab för mitt knä. :P jag har fått en del övningar som jag ska köra ett par gånger i veckan så får vi hoppas på snabb återhämtning. :) så både tisdag och onsdag så tränade jag. :) fast på onsdagen körde jag ben/axlar/mage och rehab. :) 

På torsdagen packade jag ihop min väska efter jobbet och åkte med Oskar till Gbg där Marcus hämtade upp mig. Så tillsammans åkte vi hem till Karlstad. :) dock kom vi fram sent, så vi somnade nästan omedelbart. :P och OJ (!!!) vad jag har saknat den sängen. :( det enda som fattades var min kudde. ;) 

Dagen efter vaknade jag vid åtta och begav mig ut på en morgonpromenad. Det fick bli en timmes powerwalk, och det var så underbart! Karlstad låg helt stilla, bortsett från några få själar som njöt av vädret. :) efteråt gjorde vi oss iordning och drog upp till Munkfors. Där träffade vi mamma, pappa, Marianne, Marielle, Daniel, Sanna och rickard. Plus vovvarna Esther (Grand danoise) och Diezel (flatcoat retriver). Katterna rymde direkt hundarna anlände, så dom var helt bortblåsta. :P så det var ett väldigt ståhej! Fast både mamma, pappa, Marianne och Marcus drog iväg strax efter att vi kommit dit, men vi fem som stannade kvar hade det så mysigt så. :)

Vi åt traditionell sillunch, sen myste vi och på kvällen grillade vi. :) Marcus kom lagomt tills vi skulle äta middag, så det var en riktig parmiddag. :) men det var lugnt och supertrevligt med riktigt god mat, så min midsommar var nästintill perfekt. :) 

Dagen efter var min systers födelsedag så släkten kom, och vi hade åter igen en jättemysig dag. :) det bjöds på stek till middag, tårta till efterrätt och på kvällen så grillade vi. :) fast jag och Marcus bestämde oss för att åka hem till Karlstad på kvällen, för det skulle bli väldigt trångt hemma hos mamma och pappa annars. :P men det var så mysigt ändå! :) 

Igår gjorde jag mig en tur in till stan för att handla lite, och Marcus var iväg på annat ärende. :P när båda var färdiga drog vi söderut och strax efter nio anlände vi i Halmstad. :)

Problemet var bara att jag hade börjat få ont i halsen, och det blev bara värre och värre. Så efter en sömnlös natt tack vare en väldigt smärtsam hals, så fick jag ta beslutet att stanna hemma från jobbet idag. :( sååå tråkigt!! Jag fick även ställa in min ryggbehandling, vilket suger. :( så idag har jag mest bara legat hemma och mått dåligt. Och haft tråkigt! :/ det är ju skillnad om jag hade mått bra. Med istället så orkar jag knappt nåt. 

Fast jag satsar på att jag kommer må mycket bättre imorgon så jag kan jobba. ;P wish me luck! :)

Här firade jag midsommar. ;) 

Underbara busfrön


Morgonpromenad i Karlstad 

Sjuk tjej med halsont :(



Forever living

Jag har alltid varit intresserad av träning och hälsa. Och med den utbildningen jag har (magisterexamen i Biomedicinsk laboratorievetenskap), så har jag i flera år stött på människor som alla visat hur viktigt det är att man tar hand om sig själv. Fast hur bra man än är, så kan det alltid vara bra att få lite hjälp ibland. För min del så började jag dricka aloe Vera, för att hjälpa min mage. Och skillnaden är enorm. :) jag dricker den dagligen, och till skillnad från dryckerna man kan köpa på tex Ica osv, så är den aloe veran jag dricker helt ekologisk och är kallpressad precis vid skörden. 


Detta gör att alla näringsämnen behålls, till skillnad från andra aloe Vera drycker, där gammal aloe Vera används. Dessutom har jag flera andra aloe Vera produkter för diverse ändamål (tex läppbalsam som inte torkar ut läpparna, och gel för bl.a. solsveda). 


Är du också mån om din hälsa? Då kan jag varmt rekommendera Forever Livings produkter! Tex ARGI+ som är speciellt för dig som lever ett aktivt liv. Innehåller aminosyran L-arginin samt en juice- och fruktextraktmix från frukter och bär, bland annat blåbär, hallon, vindruvor och granatäpple. Dessutom får du den dagliga dosen av vitaminerna C, D, B6, B12 och folsyra. 👍 


Vill Du veta mer om fördelarna med ARGI+ eller superväxten Aloe Vera, så kontakta mig på: 


[email protected] 😃 


Jag svarar mer än gärna på Era frågor, och kan även ta emot beställningar. Jag är registrerad återförsäljare för Forever living ☺️👌 http://www.foreverliving.se


Och det bästa av allt? Du som kund har 90 dagars nöjd kund garanti! Hur bra är inte det?! 😃






Elchock

Vilken helg! :) efter träningen på lördag så låg jag här hemma och fnissade hela kvällen åt mina serier som jag äntligen hade tid att kolla på. :) så jag mådde rejält gott kan jag säga! ;D på natten sen så kom Marcus hit (tokstollen åkte hela vägen hit från Tyskland!), så han var framme vid 3-4 på natten. Men det var så skönt när han kom och la sig bredvid mig så jag fick snosa på honom. :) 

Dagen efter gjorde vi inte speciellt mycket, då Marcus var rejält sliten efter allt resande. Men eftersom vi hade en lugn dag så hann vi kolla på lite resor, så nu kan jag ÄNTLIGEN säga att: 

RESAN TILL NEW YORK ÄR BOKAD OCH KLAR!!!! :D :D :D 

Jag är såååå glad nu, och vi hittad en kanonbra resa. :) så nu är det bara att planera allt roligt vi ska göra! :D och förstörd som jag är, så har jag redan hittat en restaurang som jag vill gå till. :P så är det nån av er där ute som har några bra tips på vad man borde uppleva där (dock har jag varit där innan, men alla tips är välkomna ändå!) så hojta till! :D 

Dessutom så fick jag precis höra att min syster, Daniel, Sanna och Richard, (plus godingarna Esther och Diezel) kommer till Munkfors! :D och eftersom jag och Marcus nyligen beslutat att vi tänkte åka norröver i helgen så känns det verkligen superkul! :D äntligen kanske jag får fira en midsommar som faktiskt är rolig. ;D 

Idag har jag jobbat, och efter jobbet så åkte jag till Fysio Halmstad där duktiga Frida gav mig en ryggbehandling. :) först knäckte hon rätt kotorna, sen gav hon mig strömbehandling i ländryggen. Riktigt sjuk känsla kan jag säga!! :D men det blir säkert bra. ;) jag gör vad som helst bara jag får bli bra i ryggen igen. :P imorgon är det rehab som gäller. ;) 

Hoppas att allt är bra med er fina läsare! <3 





Skrattretande

Man kan inte göra annat än skratta när armarna är så döda så man knappt orkar hålla i mobilen!... 😂 

Fast det är väl egentligen ett bra tecken, då det onekligen betyder att jag gert allt jag kan på gymmet. ;) 

Idag körde jag bröst och triceps, och nu ska jag bara ha en riktigt myskväll. :) 

Nu måste jag lägga ner mobilen. :P armarna dör snart. Ha ha!

Puss på er godingar <3




Fröken trasig

Idag började folk ramla in på tappningen redan efter kl 07.00. Tack och lov så var jag redan på plats, och hade fixat allt innan dess. :P dock blev jag utan min obligatoriska kopp te på morgonen hemma, så jag var måttligt laddad. :P fast det gick bra ändå! :D 

Efter jobbet drog jag iväg till nordic wellness här i Halmstad där jag körde ben och axlar (avslutade med mage). Men det var inte speciellt roligt att köra ben med en vrickad fot (snubblade över en låda i måndags) och ett fjantigt knä. :( fast det var bara att köra på! Förhoppningvis blir det bättre nu när jag ska få behandling för både mitt knä och min rygg. :) 

Nu är det snart läggdags för pensionären Ljunggren. ;) jag behöver min sömn, för det är sjukt många blodgivare inbokad imorgon, så jag behöver all energi jag kan få. ;) imorgon kommer även Marcus hit och sover över innan han beger sig ner mot Tyskland och Nürburgring. :D 

Sov gott fina ni! :)




Nytappad

Hej fina ni! :) 

Helgen var underbar! :D Marcus kom hit på torsdagen, så vi myste lite, och sen sent på kvällen så kom mamma och pappa. :) på fredagen fick mamma den briljanta idén att vi skulle åka till Ullared. Och OH. MY. LORD vad mycket folk det var! :O

Men det gick bra. :) tack och lov så skulle jag inte ha något speciellt. :P dock köpte jag ett par fantastiska byxor (samma som jag har, fast annat mönster). :) sen på kvällen gav vi oss ut i spöregnet och hamnade tillslut på Harrys. :) 

På lördagen gjorde vi en tur ut till Tylösand och gick runt där. (Otroligt vackert!) sen drog vi in till stan där vi fikade och bara kollade på folk. :) kvällen spenderades på wild west steakhouse där jag åt supergoda revbensspjäll. :D 

Söndagen var lugn och mysig. :) mamma och pappa åkte hyfsat tidigt, men jag och Marcus gav oss ut på en långpromenad runt galgberget (1 mil totalt), den tvättade vi och handlade. :) 

Igår jobbade jag, sen var jag hos sjukgymnasten (första gången, så det var spännande!). Så nu ska jag få ryggbehandlingar och rehabilitering. Tydligen har jag överansträngd ländrygg och en subluxation i knäskålen. Inte nog med att jag krossade baksidan på knäskålen, den har tydligen "hoppat ur led" och blivit överrörlig. Suck. Men det blir nog bra! :D ska bli spännande att se om jag få några resultat. :) 

Idag jobbade jag (skräll :P), men speciellt för dagen var att jag blev tappad på blod idag. ;) så idag blev det ingen träning! :) istället blev det choklad, jordgubbar och god dricka. ;D 

Sånt får man unna sig när man räddat liv. ;) 

Nu ska jag mysa! :D 






Uttorkad

Hej fina ni! :) 

Som ni kanske vet så hade jag finbesök i helgen. :) Emelie och underbaraste Saga kom på besök på fredagen, och jag var såååå glad över att äntligen få se dom igen. :) jag har saknat dom där två som bara den och äntligen kunde vi ses! <3 

På fredagen åt vi mat vid Verona (plankstek, såååå gott!). Därefter köpte vi en massa gottigott och hade en myskväll. :) 

På lördagen drog vi ut på shopping/siteseeing här i Halmstad. :) jag köpte en kjol, två känningar och en skjorta. Så det var skoj! :) sen lagade vi iordning tacos och hade återigen en myskväll. :) 

Dagen efter promenerade vi ut till hundstranden, så Saga fick doppa fötterna i havet och sen känna på sanden. Och hon var så lycklig! :D det var verkligen en underbar helg med riktigt kvalitetstid med min älskade bästis. <3 

På måndagen fick jag massage, och igår behövde jag lite ensamtid, så då var jag bara hemma efter jobbet. :P men idag gick jag till gymmet, sär jag körde 60 min cardio (45min löpning, 15min powerwalk). Så det kändes bra! 715kcal förbrända, och uppe på det så har jag gått både till och från jobbet idag. Så nu håller jag på att trösta ihjäl. Tyvärr har jag inget direkt ät-/drickbart hemma (bortsett från vatten då men jag behöver ladda på mer energi än så). Därför måste jag gå bort till Willys en sväng

Dessutom fick jag min glossybox idag, men det vi någon annan gång. ;) imorgon kommer Marcus, mamma (och förhoppningsvis pappa) så det ska bli jättekul! :) 

Ha en underbar dag godingar. ;) 








Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0