Gäsp

Vilken skillnad det är när man tränar och när man inte gör det! Klockan är strax efter 21 på en lördag och jag sitter helt död i soffan. :P men det är den där sköna trötthetskänslan. Jag känner nämligen att jag är trött "på rätt sätt"! :P sen spelar det ju ingen roll när jag lägger mig, eftersom jag är ensam hemma. Så rolig är jag såhär på en lördagskväll! :D fast jag måste erkänna att det känns ganska bra ändå. Jag behövde få lite ensamtid, så det passar perfekt nu. :)

Igår tog jag det ganska lugnt, men drog iväg till sats på eftermiddagen och sprang i 45min och avslutade med 15 min powerwalk. :) så jäkla gött! :D sen tänkte jag avsluta med lite magträning, men jag sprang på Mona så det slutade med att vi pratade massor istället. :P

Efter träningen cyklade jag hem, åt mat och drog sen ut och köpte fredagsmys. :) dock blev det inte så mycket, men det var gott med nåt litet i alla fall. :)

Imorse vaknade jag vid 9, men gick inte upp förrän efter 10. Tacka Gud för smartphones alltså! :D sen var min plan att äta en stadig frukost och snabbt dra iväg på träning. Men jag blev så fruktansvärt mätt, så jag kom inte iväg förrän kl 15. :P

Väl på gymmet körde jag rygg, triceps och bröst. Sen avslutade jag med mage. :) jag var så fruktansvärt trött när jag var färdig med passet, så efter att jag hade handlat mat och kommit hem så var det knappt att jag orkade lyfta upp mobilen när Marcus ringde! :D haha! Fast det betyder ju bara att jag kämpat på ordentligt på gymmet, så det är ju bra! ;D

Nu sitter jag i myskläderna och bara njuter. :) tänkte kolla lite på "Djävulen bär Prada" innan jag går och lägger mig. Men som det känns nu så lär jag inte hinna se speciellt mycket! ;D

Hoppas att ni får en riktigt bra kväll godingar! <3



Min BFF <3

Den här veckan har varit tuff. Men samtidigt väldigt bra! Det har varit kämpigt, stressande, tråkigt och fruktansvärt jobbigt. Samtidigt har det varit stärkande på något konstigt sätt, och jag har kommit till insikt gällande vissa saker, sett saker ut nya perspektiv och fått skratta otroligt mycket. Det känns som om jag har åkt en känslomässig berg-och-dalbana, men tack vare min underbara familj, vänner och min fina sambo så känner jag mig redo för nya utmaningar. :)

Fast idag får bli en återhämtningsdag. En dag där jag ska hämta krafter. :) och äta chips. ;D haha!

Nu ska jag fortsätta att bara ta hand om mig själv. Men innan jag gör det så vill jag bara säga hur fantastisk min underbara vän Emelie är. Hon är en vän utan dess like, och jag älskar verkligen den människan. Jag är så tacksam för att jag har henne som vän, och jag kommer nog aldrig kunna beskriva med ord hur mycket hon betyder för mig.

Jag hoppas genuint att ni alla har en sån vän i ert liv, även fast jag misstänker att det är få förunnat då hon verkligen är "one of a kind". <3 Ta hand om er godingar. ;)

(Min älskade BFF med vackra lilla Saga, även kallad "Mosters älskling") <3


Smärta!

Oh. My. God! Den träningsvärken jag har är inte att leka med alltså! :P höll på att smälla av varje gång jag skulle gå upp och ned för trapporna till tvättstugan igår. :P men så är det! ;D annars så städade jag hemma igår, och på kvällen bjöd Marcus på sushi. Så jäkla gott!! Och mysigt! :)

Idag har jag däremot varit begravd i artiklar, och längtar efter både sällskap och god mat som aldrig förr. :P men jag får väl stå ut i några dagar. ;) imorgon blir det jobb i skåre, därefter blir det två dagar i kronoparken. Kan dock inte påstå att jag är direkt taggad på jobb just nu, för jag känner att jag har annat jag måste ta tag i, men det blir nog bra bara jag kommer dit. ;)

Nu ska jag slänga iordning en matlåda! :)

Hoppas allt är bra med er godingar. :)


Döda ben

Long time no see! :D

Jag har liksom inte orkat skriva här dom senaste dagarna. Det har varit fullt upp, och jag har inte fått en enda "ledig" dag sen vi kom hem från USA. :P

Men som jag skrev sist så träffade jag farmor i torsdags, så vi åkte med båtbussen (så nu kan jag stryka det från 100-listan!). Det var riktigt roligt, även om jag helst hade åkt med den som går runt hela stan, fast det får bli nästa säsong. ;) sen åt vi mat, kollade i affärer och sen var det dags att dra hem till Munkfors. :) så det var en riktigt bra dag!

Enda negativa med dagen var bombhotet inför kungabesöket, men det fixade dom galant så det blev bra ändå. ;)

Igår drog jag till Falun för intervju, men kastades omedelbart in i "arbetet", så det var skoj! Jag var på IVF-kliniken, så det var superintressant! :) och väldigt trevliga människor. :) så vi får se vad som händer. ;) dock var jag väldigt sliten när jag drog hem, så det hände inte så mycket mer än det igår. :P sen idag har jag fixat hemma, och strax efter lunch drog jag till sats och körde ett pass. Det fick bli ben, axlar, biceps och mage. :) även fast det var länge sen jag körde ordentligt så kändes det riktigt härligt! Fast jag lär vara öm imorgon! ;D förhoppningvis lugnar allt ner sig lite nu, så jag kan börja köra ordentligt igen. Problemet är bara att det finns för många roliga pass att välja bland, så frågan är hur jag ska lägga upp träningen framöver... men allt sånt brukar lösa sig med tiden! ;) Nu tänkte jag och Marcus gå ut på en promenad, eller ta en liten cykeltur. :P

Hoppas allt är bra med er godingar! ;)




Härlig dag!

Hej alla! Ville bara säga att jag hade en superbra dag igår (bortsett från att jag fick ta bussen hem. Jo men tack SJ!!! *Morr*) och intervjun gick jättebra. Fast jag vet ju såklart inte om dom väljer mig än, men dom var supertrevliga och det kändes som om vi fick bra kontakt. :) tyvärr har jag ju ett "handikapp" med att jag inte fått ut min legitimation än. Så det är i så fall det som kan stjälpa mig... :P

Men jag är så glad att jag fick träffa dom ändå. :) och jag tror faktiskt att jag har en ganska bra chans att få jobbet, trots det. :)

Annars så har jag haft en väldigt bra dag idag också. Dock sov jag dåligt inatt, men jag träffade ändå Line på en fika och mys vid lunch, så vi spenderade några timmar tillsammans. Det blev fika, fönstershopping, en glass vid älven och självklart en massa prat! så det var jättekul! :D Och sen när hon åkt hem igen så började jag laga mat åt mig och syrran, för hon ville kika förbi innan hon fortsatte till Stockholm. :) så nu har vi ätit och haft syskonmys! Jag gjorde iordning ungsrostade rotfrukter, lax och en kall sås gjord på turkisk yoghurt och lingonsylt (ASGOTT!!). Efteråt bjöd jag på chokladpudding med grädde, för att få lite extra guldkant på det hela. :) så jag tror hon blev riktigt nöjd! :)

Imorgon ska jag träffa farmor så vi kan åka en tur med båtbussen. :) egentligen skulle jag till Falun imorgon, men det blev flyttat till fredag för dom ville att jag ska få träffa enhetschefen. :) sen ska jag försöka hinna med att både städa och träna imorgon, för nu behöver jag få ordning på torpet. I dubbel bemärkelse! :D

Hoppas allt är bra med er också godingar. ;)


Gpgrc

Konstig titel va? ;P fast den är inte påhittad, eller felstavad. :) det har med jobbintervjun jag ska på nu. :) så i brist på bättre fantasi fick det bli så nu. :)

Nog om det! :D nu sitter jag på Jensens bofhouse i Göteborg och ska äta lunch. :) jag åkte hemifrån 07.49 och kom fram strax efter 10. Resan gick kanonbra, även fast jag sov mest hela vägen hit. Jag sov fruktansvärt dåligt inatt, så det behövdes. :P men nu är jag här och ska snart bege mig till östra sjukhuset. :) jag har hunnit fönstershoppa en hel del, men tyvärr inga inköp. Än... ;)

För er som undrar om jag är nervös så kan jag säga att det är både jag och nej. Lite nervöst blir det alltid, men det handlar mest om att jag ska hitta rätt dit jag ska osv. Men själva intervjun känns helt okej. :) jag kan ju inte vara nån annan än mig själv, och hittar dom nån som passar bättre i deras team och kan utföra arbetsuppgifterna bättre än mig, så är det ju bara så. Nån gång kommer jag få ett bra jobb, det är jag helt övertygad om. :) och ser man till det faktum att jag har blivit kallad på 4 intervjuer innan jag ens tagit examen, så känns det som om jag inte behöver stressa upp mig. :) jag vet att jag har mycket att erbjuda, och jag hade ju fått det första jobbet om jag hade fått ut min legitimation, så nu ha delar det mest om att vänja sig med tanken att jag med största sannolikhet måste flytta. :P fast för rätt jobb så är det verkligen inga problem för min del. :D och skulle det råka bli Gbg jag hamnar i så blir inte jag ledsen för det om jag säger så. ;)

Nej, nu ska jag be en stilla bön för att min mat kommer snart innan jag hinner svälta ihjäl! ;D

Puss på er godingar! :)

(Det funkade!!)


Dagen D

Nu är den gjord! Tentan är skriven, så nu är det bara att hålla alla fingrar och tår för att jag blev godkänd. Är den det, så är det den sista tentan jag någonsin behöver göra, och ni kan inte ana hur skönt det känns!!! :D fast jag är lite orolig över om jag klarade den eller inte. Det kan ha gått hur som helst känns det som. Så hoppas att läraren är på bra humör när han rättar den. ;)

Annars så har jag slitit ihjäl mig den här veckan. Jobb och pluggande har upptagit all min tid, så jag är helt slut nu. Tyvärr hinner jag dock inte varva ner, för imorgon blir det arbetsintervju i Gbg och på torsdag ska jag till Falun. :P båda jobben verkar riktigt intressanta och lärorika, och som jag sagt tidigare så är det roligt bara att få komma på intervju. ;) sen har personerna jag varit i kontakt med varit väldigt trevliga och roliga, så det ska bli spännande att träffa dom. :)

I övrigt så fick jag höra idag att mitt examensarbete från italien är inskickat till min kursansvarig, så om inte hon har några kommentarer (vilket hon inte bör ha) så är det helt klart!! Så jäkla härligt!!! :D nu ska jag bara fixa till mitt andra examensarbete så jag blir godkänd på den kursen också så är jag helt färdig med min utbildning sen. Om tentan är godkänd vill säga. ;)

Nu ska jag gå och handla mat inför veckan. :) och lite gott att ha på tåget imorgon såklart. ;P

Hoppas att allt är bra med er godingar! ;)


Fokuserar

Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar.

Såhär går mina tankar just nu. Heeeeela tiden! Så nu jäklar ska jag sätta den sista tentan så jag äntligen får ut min examen. För klarar jag den så ska jag bara upp och presentera mitt "lilla" examensarbete så har jag min magisterexamen sen, PLUS BMA legitimation. Det ni! ;) Förövrigt har jag två jobbintervjuer till veckan. No biggie... ;)

Peace and love my friends! ;)

(Bild på gårdagens outfit när jag träffade min superfina vän Evelin över en fika. :) jag hade på mig vita jeans från levis och tröja från forever21)


Choklad och mys

Igår var som alla andra dagar. Cyklade till jobbet (har cyklat 6,5 mil den här veckan än så länge), jobbade litegrann (vi hade bara 15 "patienter" igår, varav hälften var personer som bara skulle lämna in prover eller ta prov i fingret. No biggie helt enkelt. :P)och sen kunde jag glatt mysa till det på eftermiddagen med både en 0,5l drickas och en chokladbit utan dåligt samvete. Patienbristen var onekligen önskad igår om jag däger så. ;) Plus att en kollega slängt in en skvallertidning till oss, så jag hade något dumt att bläddra i. Dock vet jag bättre än att tro på det som skrivs, så ni kan vara lugna. ;) sen hade jag även tid att plugga på kemin innan jag begav mig hemåt. Väl hemma gjorde jag och Marcus iordning egen pizza som vi åt (såååå jäkla god!) och kollade lite på film. Fast jag gick och la mig tidigt för jag var så trött. :P jetlagen sitter fortfarande i... :/

Idag åt jag mysfrukost innan jag drog på träning. :) det kändes helt underbart att få vara vid sats Färjestad igen och få göra av med lite energi. :) eller lite och lite...

Jag började med att först gå snabbt 5 min och sen började jag springa lite lätt. :) på lite över 50 min hade jag sprungit lite över 8 km, så det kände jag mig nöjd med. :) jag har ju som tidigare nämnt inte tränat ordentligt på hela sommaren, så att kunna springa på det sättet känns superbra. :) jag var ju ingen löpare innan sommaren heller för den delen, vilket jag anser bara ökar prestigen i det hela. :) totalt blev det 1 timme cardio och magträning innan jag drog hem. Jag förbrände även strax över 1000kcal så det är bra! :) men jag var otroligt törstig sen när jag kom hem. :P

Efter det har jag ätit lite, duschat, pluggat och nu myser jag bara. :) sitter och äter lite körsbär nu, och ska ta mig lite kvällsmat sen. Marcus sitter och masserar mina fötter just nu, så jag tänker fortsätta njuta av det istället för att skriva mer här. ;)

Hoppas att allt är bra med er! ;)


Blöt katt

Just nu sitter jag och myser för fullt under min enorma filt i soffan och kollar på tv. :) jag blev helt dyblöt när jag cyklade hem från jobbet förut, så jag fick bara slita av mig kläderna när jag kom hem och skutta in i duschen. Så nu är jag ren och varm igen. :) 7,5 km cykel i spöregn är inte alltid så roligt som det låter. ;) tack gode Gud för funktionskläder och vattenfast mascara säger jag bara! ;D

Jobbet går bra annars, bortsett från någon enstaka surgubbe. ;D idag tex fick jag in en riktig surgubbe, som började skälla på mig helt utan anledning. Men sånt händer. :P jag visste med mig att jag inte gjort nåt fel, så jag stod bara och tittade på honom när han höll på. :P Vissa människor behöver få ut lite aggressioner då och då, och har man otur så råkar man bli just den personen som dom tar ut det på. Hemligheten är att skaka av sig det så fort som möjligt och gå vidare. Kanske var det så att han var ledsen över nåt, mådde väldigt dåligt eller så kanske han helt enkelt är en negativ person. Vem vet liksom? Men efter att ha tänkt "jäkla surgubbe", så tog jag ett djupt andetag, andades ut, tryckte in nästa patient och öppnade dörren med ett leende på läpparna. ;)

That's how we roll! ;D

Nu ska jag få i mig nåt att äta. Eller jag måste vänta på att Marcus kommer hem först, men NÅT måste jag få tugga på innan dess. :P får se om jag har nåt lämpligt hemma. ;)

Hoppas allt är bra med er godingar! <3

(Nu slipper jag fundera på vad Marcus har för blodgrupp också förresten!) ;D


Sliiiiten

Jag är såååå trött! :/ jag tappade energin totalt när jag duschat efter jobbet. :P men jag cyklade ändå dit och hem, jobbade, och har städat lite. Så jag är nöjd! Plus att jag fick åter igen ett samtal om jobbintervju, så det är ju positivt! :D så det kanske blir en tur för mig till Gbg på måndag. ;) roligt va? :D och jobbet verkar verkligen jättespännande så håll tummarna för mig! :P fast det var väldigt roligt när jag berättade för mamma och pappa om jobbet. Båda reagerade knappt, och när jag påpekade deras avsaknad av reaktion så svarade dom helt enkelt: "jo, men vi är inte förvånade Jeanette. Vi är inte det minsta oroliga för dig och din framtid". Tydligen ser dom det inte som en fråga OM jag får jobb, utan när och vem det blir som har turen att få mig. <3 är dom inte gulliga så säg?! :D

Nu ska jag tvinga mig själv att vara vaken en stund till så jag slipper skämmas över att gå och lägga mig. ;) har jag tur så slipper jag bli väckt imorgon OCKSÅ av grannens pojk. Killen har väckt mig två dagar nu vid 04-05 på morgonen av att han står och skriker som en galning och bankar i tak och golv. :/ händer det en gång till måste jag nog ta och prata med dom, för det är inte rimligt att pojken ska få stå och skrika och bete sig dumt i en halvtimme när klockan inte ens är 6 på morgonen. Jag kan stå ut med mycket, men där går gränsen.

Men nu ska jag sluta vara bitter. ;) jag hämtar förövrigt ut min glossybox igår. :) den verkar skitbra! :D lovar att skriva när jag testat produkterna. ;) men jag bjuder på en sneak peak såklart. ;)

Hoppas allt är bra med er godingar! ;)


Jetlag

Det är fasen inte lätt att få nåt gjort när man har Jetlag! :P Känns som om jg gått runt som en zombie mest hela dagen. Vilket jag har. :D Men Jag har ialla fall städat ur kylskåpet, plockat ur resväskan och lekt med min nya mobil.;) 
 
Jag har även fått besök av min sötgumma Emelie och världens finaste lilla Saga! :) Det gjorde hela min dag. :) 
 
Sen har jag kollat på bilderna från semestern, så det känns skoj! :D Men nu måste jag tyvärr släpa mig ut till Ica och handla så jag har mat tills imorgon... :( Suuuuck vad jag inte längtar efter att jobba just nu. :P
 
Här är några av bilderna från vår resa till USA (Det blev lite över 320 mil): 
 
Foto: Det blev ca 320 mil på roadtrippen  :-)
 
 

 
 
 

Återkommen

Efter två helt fantastiska veckor så är vi äntligen hemma igen! :D vi har upplevt så sjukt mycket, så det är knappt så jag förstår det själv. :P men det är skönt att vara hemma igen, och tack och lov så är jag ledig imorgon, för jag är helt slut. :P återkommer med mer info senare. ;) typ imorgon. :D

Hoppas att allt är bra med er! :)


Applebee's

Hej! Sitter på applebees nu och väntar på maten. :) tänkte bara säga att det är ca 40 grader varmt här, klarblå himmel hela dagen, superfint rum, skitfränt hotell med massa pooler och gym och humöret är verkligen på topp! :D igår var vi till Grand canyon och flög helikopter. SÅ. JÄVLA. COOLT!!!! :D jag har aldrig flugit helikopter förut, så det var en jäkligt frän upplevelse. Helt klart värt priset! :)

Annars så har vi shoppat en del idag, tränat och solat/badat. :) efter maten ska vi turista lite. Såklart. ;)

Livet leker just nu. :) semester is dah shit! ;P (vet att det inte stavas så, men jag ville försöka vara lite cool och ta fram gangstern inom mig) ;D haha!

Nu kommer snart maten, så jag måste sluta. :) hoppas allt är bra med er godingar! :D


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0