Valborgsmässoafton

Hej alla glada! :) min helg i Stockholm var riktigt bra. :) 

Vi kom fram ganska tidigt efter ett väldigt trevligt och givande besök på blodcentralen i Linköping. :) fast bästa delen var nog när dom bjöd på lunch. ;) 

Väl i Stockholm så mötte min syster upp mig, så vi gick till en krog och tog ett par drinkar. Marielle narrade mig som fasen för att jag beställde in French 75 och en appletini till oss att dela på. :P hon tyckte dom var för tjejiga. :P 

Goda drinkar 

Men sen när det var hennes tur att beställa så ville hon ha en raspberry mojito (och jag valde en midori sour). Snacka om tjejig drink! :D men gott var det. ;) 



Efter vår lilla träff så begav jag mig till hotellet, där vi blev bjudna på 3-rätters. :) maten var ganska god, men det fanns en del att förbättra. :P fast allt som är gratis är gott sägs det ju, så det är dumt att klaga. ;) 

På kvällen sen var vi ett gäng som gick ut i gamla stan. :) dock blev det hyfsat lugnt, eftersom vi hade en dag planerad även på lördagen. :) 

På lördagen åt vi supergod hotellfrukost, varpå vi sen begav oss till stadshuset där vi blev guidade runt. :) och jag kan ärligt säga att det var MYCKET bättre än jag trodde att det skulle vara. :) speciellt kul var det att se det gyllene rummet. :) 




När turen var avklarade tog jag tunnelbanan till Marielle och så drog vi ut till skärholmens shoppingcenter. :) där var vi bl.a. Inne på bubbleroom och kikade, samt några andra roliga (och unika) affärer. :) så lite shopping blev det allt. ;) det fick bli ett par svarta byxor, ett par capribyxor i mysmaterial, en mascara (min vanliga sensai) och två bikinis. :) jag hade gärna shoppat mer, men tiden rann tyvärr ut. :( så jag fick hoppa på tunnelbanan och åka in till gamla stan där vi fick gå på mordvandring. :) 




Vandringen avslutades på restaurang Mårten Trotzig, där vi åter igen fick mat. :) lyxigt värre alltså! ;) efter jag var mätt och nöjd så åkte jag åter igen hem till min syster där vi var ett gäng som umgicks och bara myste. :) dagen efter var det dags för hemresa. :) vilket gick bra, även om kroppen kändes väldigt mör. :P 

Den här veckan har jag mest bara jobbat och pysslat. :P jag har varit väldigt sliten den här veckan, så bortsett från ett efterlängtat besök från pappa så har det inte hänt mycket. :P 

Och eftersom pappa kom förbi så sitter ÄNTLIGEN min tv på väggen. :) och det blev sååå bra! :) så nu börjar det bli ordning här hemma. :) 

Dock har det hänt en väldigt bra, men ändå dålig, sak på jobbet den här veckan. Min kära kollega A-C gick i pension idag. Fast det som var bra med den händelsen var att hon bjöd på smørrebrød, vilket var supergott!! :D jag testade tre olika varianter, och alla var underbara. :) dessutom fick jag med mig en påse hembakade biskvier. Oh my lord så gott. ;D Så nu måste jag verkligen träna i helgen! ;D 


Idag hade jag tänkt se på brasan här i Halmstad, men vädret fick mig att ångra mig. :O istället blir det en tur upp till Gbg och träffa Line. :) 

Nu orkar jag inte skriva mer. :) 

Hoppas allt är bra med er. <3




Klinikresa

Igår efter jobbet drog jag ut på en springtur. :) jag vill väldigt gärna förbättra min kondition och löpteknik. Och för att gör det så måste man springa. :) så det försöker jag göra. :) igår blev det 5km löpning (i skogen med väldigt kuperad terräng), plus dom vanliga 4km powerwalk som jag går till och från jobbet. :) så det kändes bra! Fast det känns i underbenen idag vill jag lova. ;D jag är ju inte van att springa i skogen (eller alls för den delen), så placeringen av fötterna ändras konstant, vilket sliter på mina små muskler. ;D 

Nu ska jag försöka packa. :) imorgon bär det av till Sthlm på klinikresa. :D det ska bli sååå kul! :D men jag behöver en matsäck att ha på bussen, så det får bli en snabbtur till affären också. ;) vilket jag inte är det minsta sugen på. 

Men shopping, studiebesök, guidade turer och en massa god mat står på agendan inför helgen, så jag tror det kommer bli hur bra som helst. :) 

Hoppas att ni också får det bra. :)



Walking on sunshine ☀️

Vilken underbar påskhelg! Dock började den suuuuperdåligt. Sura människor driver mig verkligen till vansinne. Och jag stötte på några riktigt sura människor i torsdags. Men allt blev bättre bara jag fick se Marcus. :) så tillsammans åkte vi till Karlstad, där Marcus stannade över natten, medan jag istället åkte med min syster till mamma och pappa i Munkfors. :) 

Sen på fredagen åkte jag hem till min andra familj i Forshaga, där jag fick busa med "mosters" lilla älskling. <3 dessutom fick jag mystid med min underbara bästis, vilket alltid är härligt. :) som grädde på moset så bjöd hon på jordgubbar, melon, glass, grädde och bullar. Mums!!! :D när jag kom hem sen så fick jag agera chaufför åt Marielle, för hon skulle ut på fest. Marcus dök också upp lite senare, för han och hand bror var till elmia på bilmässan. :) 

På lördagen var det mat som gällde ska dagen. Mamma och pappa bjöd på så sjukt god påskmat, följt av en riktigt god chokladtårta toppad med nötspäckad kola och grädde. Så vi åt tills byxorna höll på att spricka. :P efter det satt vi i solen en sväng, kollade på hockey och sen fixade pappa grillpremiären. :) underbar dag helt enkelt! ;D

Dagen efter så åkte vi hem till Karlstad igen. Dock skulle Marcus fixa med bilen, så det var ganska drygt åt mig. :P men sen tog vi en långpromenad på ca 1 mil. :) så det hjälpte en hel del. :) dessutom hyrde vi film (hobbit del 2: Smaugs ödemark). Igår åkte vi ner mot Halmstad igen. :) så vid 19 igår på kvällen kom vi äntligen fram. :) 

Idag har jag jobbat, och det har gått superbra. :) vädret är underbart här nere, så hade det inte varit för att jag håller på att tvätta kläder så skulle jag ge mig ut på en låååångpromenad. :) till helgen är det Stockholm med jobbet som gäller. :) det ska bli så kul!!! :D 

Nu ska jag slänga i två nya tvättar. :) ha en bra vecka finisar. ;)

Snygging <3

Gofika :) 


Ännu mer gott ;D



Marielle eller mormor?! :D who knows...




Nürburgring

Glömde säga att jag har fixat en tid till Marcus att få åka med i BMW ring-taxi på Nürburgring till sommaren! :D så den 14 juni så får han göra sig en tur på den legendariska banan. :D 

Vad skulle den där pojken ta sig till utan mig egentligen. ;) 




Tröttfisen

Det är så fint väder ute! Men jag orkar verkligen inte ta mig ut. :/ jag har sovit dåligt några nätter nu, så jag tänker bara mysa här hemma och hoppas att jag somnar till ordentligt inatt. :) fast det gör jag säkert. :) sen så påstår dom att det ska bli precis lika fint imorgon, så då tänkte jag ta med mig träningskläder och göra mig en tur på galgberget. :) 

Dagarna rullar på annars. :) på torsdag ska jag på utbildning med jobbet, sen tänkte jag komma iväg så fort som möjligt till Varberg där Marcus ska hämta upp mig så vi kan åka hem till Värmland över påsk. :) något jag såklart ser fram emot. :) 

Men idag. Bara för idag, så ska jag ligga här inbäddad mellan två enorma kuddar och bara vara. :) 

Njut av tillvaron fina ni. :) 




Med ett leende

Just nu är jag bara så jäkla lycklig. Det kanske irriterar någon att höra, men det är inte mitt bekymmer. Det får den personen reda ut själv. :P och ärligt talat så bryr jag mig inte. För jag har det alldeles för bra för att lägga ner energi på att bry mig. :) allt känns liksom så otroligt bra! Är mitt liv perfekt? Nej, men samtidigt så finns det ingen människa som har ett perfekt liv, oavsett vad vissa försöker påskina. ;) 

Men det livet jag har nu gör mig genuint lycklig. Jag är liksom glad i hela själen. :) min lägenhet må vara liten, men den är så jäkla fin! Och finare kommer den att bli. ;) sen är Halmstad så fint! :D jag tror att jag kommer få en underbar vår/sommar här. :) jobbet känns också superbra, och jag har världens sötaste kollegor. :) sen har jag min familj, mina vänner och såklart min älskade snuttefis Marcus. :) jag känner mig så lyckligt lottad av att ha så fina människor i min omgivning. Och även om dom ibland kan få mig att slita mitt hår, så skulle jag aldrig byta ut dom för allt i världen. :) 

Så jag är lycklig. :) så jäkla lycklig. :) och jag tror att den närmaste tiden kommer bli såååå bra! :D Marcus och jag planerar resor, och får vi till det som vi tänkt så kommer det bli riktigt bra. :) 

Sen tror jag att det kommer bli en bra träningsperiod framöver. :) igår tänkte jag försöka springa en liten tur på löpbandet. Målet var att springa i 15-30 min. Istället sprang jag milen på 60min. :D jag minns inte ens när jag sprang sist, så jag känner mig supernöjd med det! :D självklart ska tiden finslipas, men bara att ha den grunden att stå på efter så lång tid är så kul! :D tack älskade muskelminne/grundfysik för det. ;) 

På kvällen sen så kom Marcus hit, så vi åkte ut och kikade på stan och sen gick vi till verona där vi åt mat. Så jäkla gott! :) efter det var det bara mys. ;) 

Men idag behövde han jobba igen, så han åkte tidigt imorse. :/ men jag har haft det bra ändå. :) till helgen ska jag och Marcus åka hem till Värmland över påsk, så det ska bli mysigt. :) och helgen efter det är jag bjuden på jobbresa till Stockholm. :D så vi får bo på hotell, blir bjudna på fin mat och roliga aktiviteter. Dessutom kommer det bli tid för både shopping och syskonmys med älskade Marielle. :D what's not to love liksom?! :D 

Nu ska jag laga iordning lyxmat. ;) 

Ha en underbar vecka godingar. :P 







Blev även lite magträning. ;) 




Niferex

Den här dagen blev ju absolut inte som jag hade tänkt mig. :( dagen började bra. Jag skulle bli upplärd i mottagningen, vilket gick jättebra. Men sen tänkte jag testa en ny typ av järntablett som heter niferex.

Och då började helvetet... 

Sakta men säkert så började magen krampa sig mer och mer. Sen började det sprida sig bak mot ryggen. Sen kunde jag inte stå upp. Inte sitta heller för den delen. Efter det blev jag illamående. Jag hade så ont, så jag började svettas. Då bestämde jag mig för att gå hem. Inte för att jag visste hur jag skulle ta mig hem, för jag mådde så dåligt. Men jag visste att jag inte kunde stanna kvar i alla fall. 

Såklart missade jag bussen precis när jag kom ut (fråga mig inte hur jag fick på mig kläderna). Så jag fick saaaakta börja gå hem. Det var två riktigt jobbiga kilometer, men tillslut kom jag hem. Då fick jag bara lägga mig och försöka sova bort smärtan. Inte det lättaste, men jag hade inga andra alternativ direkt. 

Nu känns det ändå lite bättre. Jag vrider mig inte i smärta i alla fall, men problemet är att jag har verkligen INGEN mat hemma. Framförallt ingen som är mild mot magen. :( 

Så nu känner jag mig liten. Och ensam. :( jag har ju ingen som kan hjälpa mig här nere. :( och det märks extra tydligt just idag. Så det suger... 

Just idag skulle jag vilja ha nån här hos mig som kunde krama om mig, och övertyga mig om att allt kommer att bli bättre. 

Men jag överlever. Jag överlever alltid. ;)






TILDA

Här sitter jag. Nyduschad och go. I min kära soffa och kramar om min gigantiska kudde. Sämre kan man ha det. ;) dock blir det ingen träning idag, för kroppen har sagt ifrån. :/ men det tar jag snart igen ska ni se. ;) 

Annars så rullar dagarna på. :) jag trivs som sagt otroligt bra med både jobbet och mina kollegor. :) dessutom älskar jag min lilla lägenhet! :D dock är det några saker jag ska fixa för att den ska bli ännu bättre, men jag har det så jäkla bra nu. :D 

Och som grädde på moset, så kom chefen med glädjande besked igår. :D men det tänker jag berätta mer om vid ett senare tillfälle. ;) 

Nu ska jag äta pannkakor! :) 

Hoppas att ni också har det bra, och att ni tar hand om varandra. :) 

Kram på er finisar. ;)

Här mår jag bra vill jag lova. ;D 




Locked out of heaven

Igår hade jag en fixardag i vanlig ordning. :) jag städade, tvättade kläder, gjorde matlådor, och bar undan flyttlådorna. :) dock kunde jag inte fixa allt jag ville, för låset till förrådet var för litet. :( och jag tänkte verkligen inte lämna mina resväskor där nere utan att låsa in dem! :O men det löste sig idag. ;)  senare på dagen blev det träning (bröst/triceps). Vilket verkligen känns idag! ;D

Annars så har det varit en väldigt lugn dag för min del. Jag var i mottagningen, och sen försökte jag ta prover inför nyanställningen. :) sen gick jag bredvid en av mina kollegor. :) fast jag fick lära mig lite nya saker idag också, så det var skoj. :) jag behövde verkligen en lugn dag idag, för jag sov vääääldigt dåligt inatt. Tyvärr irrade det runt lite väl många tankar och känslor just igår, så det var omöjligt att få någon ro. Men jag gissar på att jag kommer sova som ett barn inatt. ;D 

Efter jobbet hämtade pappa upp mig, så vi åkte hem till lägenheten, så jag fick bjuda honom på kaffe. :) han hade nämligen med sig ett rejält hänglås till mig, så jag äntligen kan använda förrådet ordentligt. :) han är verkligen underbar min pappa. I mina ögon är han  en superhjälte. <3 :) 

Sen när han åkte vidare så fick jag ett sms om att mina två gigantiska kuddar  (70*100) från Jysk, som jag fick av mamma och pappa i inflyttningspresent, hade anlänt. :D så jag knallade bort till Willys och hämtade ut dem. :D och OJ vad underbara dom är! :D så nu behöver jag inte Marcus längre. ;D jag kan bara ligga och krama om kuddarna istället. ;P 

Nu ska jag fortsätta snosa på kuddarna! :D det blir en tidig kväll för fröken Ljunggren kan jag säga. ;) 

Hoppas allt är bra med er godingar. :) 


Dålig bild, men här får ni en liten inblick i hur min lägenhet ser ut. :) bilden överst är tagen från soffan. :P 




Pensionären

Jag har alltid varit en nattuggla. :P att vara vaken 4 timmar längre än vanligt har aldrig varit några bekymmer, men att gå upp 30 min tidigare på morgonen har varit stört omöjligt för mig. :P 

Men sen hände något. 

Jag fick jobb. Så nu är jag rena rama pensionären. :P igår gick jag och la mig 21.30. Och vaknade utvilad innan 07. :P men börjar man jobba kl 07.15 (dock är jag alltid där innan kl 07.00), så blir det väl så. :) och nu kommer jag jobba såhär fram tills åtminstone september, så det är ju egentligen bara bra. :) dessutom har jag slutat vakna av nattågen som åker förbi, så det känns skönt. :) 

Dom senaste dagarna har varit väldigt bra. :) lite speciellt att jobba i tappen bara, men det går bra. :) självklart har jag mer att lära, men det verkar som om kollegorna gillar mig i alla fall och tucker att jag gör ett bra jobb. Och det är ju alltid kul! :D 

Efter jobbet i onsdags så gick jag iväg och tränade, och körde rygg/biceps/mage. :) det roliga var att när jag körde rodd i en maskin så kom en tjej fram och ville köra mellan mina set. Vilket är helt okej! :) men hon försökte vara cool, så utan att jag sagt något så sa hon: jag tror jag kan köra på samma vikt som dig.

Det kunde hon inte. ;D

Det är skönt att se att jag inte blivit allt för klen den senaste tiden i alla fall, för det var länge sedan jag var inne i en bra träningsperiod, med ordentliga pass. Men nu så! :) i och med det jobbet jag har så kan jag äntligen få den ordning jag vill i min vardag. Rutiner är otroligt viktigt, även om det inte ska övergå i slentrian såklart. ;) så den här veckan tänkte jag börja lite lugnt. :) varje dag går jag till jobbet (eller cycklar), vilket blir 4 km (minst) om dagen. Utöver det så har jag än så länge kört två styrketräningspass (mån och ons), och igår gick jag ut på galgberget efter jobbet och promenerade 6 km (1mil totalt). Och det var jobbigare än man kan tro! Det fanns några tuffa backar där, och eftersom jag gick vilse ibland och fick kolla på kartor osv, så var tiden ganska missvisande. :P men kul var det! :D 

Sen när jag kom hem lagade jag iordning tacos och bara myste. :) 

Idag ska jag bara ta det lugnt här hemma. :) Marcus är hemma i Värmland, för han hade saker att fixa, så jag är ensam i helgen. :/ men det blir nog bra! :) hade det varit finare väder hade jag planerat att gå och utforska lite. Men det får bli en annan dag. :P 

Nu ska jag äta lite! :D 

Ha en bra helg godingar. :) 

Galgberget



Lördagsmys med mjukiskläder i dah shit säger jag bara! :D modemedveten på en lördag? Existerar sånt ens?! :D 



Första dagarna

Två dagar avklarade på mitt nya jobb. Och jag ÄLSKAR DET! :D kollegorna är underbara, och chefen är (än så länge) superbra. :) jag är så jäkla nöjd så ni vet inte!! :D 

Och lägenheten blev också riktigt fin! :) jag har fortfarande lite saker kvar att fixa, men redan nu känns den jättemysig. :) nu fattas bara Marcus. ;) 

Det enda negativa jag kan berätta är SATS här i stan. :/ den håller tyvärr inte alls samma klass som hemma i Karlstad. :( men det är kanske en vanesak. ;) det positiva är att jag har ca 400m dit, vilket är riktigt bra. :) 

Nu ska jag dricka te och mysa. :) 

Ha en bra dag godingar. :) 




Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0