Varmluftsugnen

Helgen kom. Den såg. Och den segrade. :P 

På fredagen slutade jag tidigare, eftersom jag skulle med tåget hem till Värmland. Tåget är vanligtvis ett väldigt bra alternativ, jämfört med att åka bil. Men denna gången var det olidligt. :( det var som att sitta i en varmluftsugn! :O usch och fy säger jag bara! Dessutom tog det 25min längre tid än vanligt att komma till Gbg. :/ men men! Väl på tåg nr 2 (som var helt överbokad, så folk D
fick stå  och trängas) så hamnade jag bredvid ett superdrygt par, så vägen hem kändes låååång. :( 

Väl hemma så köpte vi pizza och kollade på film. :) dagen efter åkte vi ut och handlade en sväng, drog ut till skutberget där vi körde vid utegymmet, och sen på kvällen gick jag och min älskade BFF Emelie ut. :) 

Vi åt supergod mat vid mezze, pratade och hade det underbart. :) dock var det tokvarmt, så det gick inte att vara inomhus. Och alla uteserveringar var fulla. Men vi hade det bra ändå! ;) dock hade ju jag (klantskallen nr 1) glömt plånboken hemma i Karlstad, men som tur är fick jag låna av Marcus. ;) sen tror jag banne mig att jag var full när jag packade, för jag vette fasen vad jag hade med mig egentligen. 

Jag klarar inte den här värmen helt enkelt. :P 

Dagen efter sov jag mest hela dagen, eftersom Marcus solade med annat. :P men tillslut kom vi iväg. :) fast vi hamnade mitt i regnstormen, så det var mindre roligt. :( 

Vi kom i alla fall hem sent igår kväll, och idag har jag jobbat som vanligt. :) men efter jobbet mötte jag upp CJ, så vi pratade och tog en promenad. :) det var väldigt skoj att få se nya sidor av vackra Halmstad. :) så nu har jag massor av roliga saker att utforska! :D 

Nu har jag duschat, och ska snart sova. :) hoppas att allt är bra med er. ;) 

Fördrink

Älskade bästis <3 du är så underbar!!


Selfie ;) 



Älskade skor ;) 

Såhär kände jag hela söndagen. ;)



Törstande

Nu är det snart helg! :D bra va?! Bara två jobbadagar kvar, sen bär det av hem till Värmland i ilfart! :D väl hemma så ska Marcus hämta upp mig och sen blir det en härlig myskväll. :) och sen på lördag så väntar en redig karatefylla med min älskade Emelie! :D oj oj oj vad kul det ska bli!! :D frågan är bara vad man ska ha på sig?... :/ 

Fast det löser sig säkert! :D 

Annars så körde jag en timme kondition igår. Jag kände för att springa lite, så jag körde ett pass på löpbandet. Tyvärr lyckades jag komma åt en knapp halvvägs in i passet, så hela maskinen fick damp, vilket ledde till att jag fick avbryta och börja om från början efter 30 min. Men det blev någonstans mellan 9-10km i alla fall, vilket jag känner mig väldigt nöjd med. :) kan säga att jag var REJÄLT svett efteråt. Men ändå kändes det som om det fick ganska lätt. :) fast jag fick dricka typ 2 liter vatten när jag kom hem, för jag var så sjukt törstig. :P 

Idag däremot så körde jag rygg och biceps. :) vilket alltid är kul! :D men när jag hade kört lite mage, så kom hungern som ett slag i ansiktet, så då var det lika bra att åka hem. :) så nu har jag smaskat på ugnsbakad hokifile och potatis. Vilket jag har ätit hela veckan, och kommer att få äta i ett par dagar till. :P men det är rätt så gott ändå! Även om jag inte är nåt större fan av fisk. :P 

Imorgon väntar bröst och triceps. ;) då jäklar ska kroppen få jobba lite! :D förhoppningsvis hinner jag med nåt pass hemma i Värmland också, men det märks. ;) om inte annat så lär jag hinna med en promenad eller två. ;) 

Är det nån mer som ska ut på lördag? :) hör av er i så fall!! :D 




Halmstad sports car event

Oj oj oj vilken toppenhelg!! :D kan snabbt säga att det hände inte så mycket varken onsdag eller torsdag. :P jag jobbade och sen tränade jag. :P vilket var skoj! :) träningen känns väldigt bra just nu, så jag är supernöjd. :) 

På fredagen utmanade jag Marcus, då han påstod att han skulle vara framme hos mig när jag slutade jobbet i fredags. Vilket jag inte trodde det minsta på, då Marcus är världens tidsoptimist. :) så jag drog med mig träningskläderna till jobbet, men tji fick jag! ;D så istället för träning så blev det mat och mys. ;) 

Dagen efter så drog vi till Halmstad sports car event vid Brottet. Jag hade fått en gratisbiljett av en blodgivare, och Marcus ville onekligen åka dit, så jag följde mer än gärna med. :) vilket jag verkligen inte ångrar! :) jag tyckte det var superbra, och Marcus verkade också väldigt nöjd. :) måååånga fina bilar. ;) 

Efteråt drog vi ner till Båstad och kollade på tennisveckan. :) tennisen skiter jag i, med det är alltid skoj att kika på folk! :) på vägen hem stannade vi till vid östra stranden där vi tog oss ett härligt dopp i havet. :) dock är Marcus lite av en badkruka, så det tog ganska lång tid att få honom att faktiskt doppa sig. ;D men tillslut så. ;) sen på kvällen gick vi ut och åt mat. :) 

Igår åkte vi till Tylösand och badade, och även om vi inte stannade där speciellt länge (nästan 2 timmar), så var det riktigt härligt! Vattnet var betydligt kallare där än vid östra stranden då men det gick bra ändå! :D när vi var färdigbadade åkte vi på lite siteseeing där vi bl.a. Åkte förbi Per Gessles hus. :) inte för att man egentligen ser så mycket utav det, men roligt var det. ;) 

Dessutom tvättade jag kläder igår, och sen kollade vi på filmen the Blind side. :D sååå mysig film! Fast det ledde till en enorm sömnbrist inatt, så idag har jag varit som en zombie. :P fast jag fick ändå var med på BAS-test och hjälpa till, så det var kul! :) 

Nu ska jag ha en slappkväll hemma. :) men imorgon är det nya tag som gäller! ;D 

Ha en mysig kväll fina ni. ;) 

Bosse bildoktor






Båstad 

Svettig och glad :D 



Nice flow

Jag älskar verkligen Bodyattacken! :D tyvärr var det dock det sista passet på tre veckor. :( men men! Jag får väl klara mig helt enkelt. ;) 

Nu sitter jag i vanlig ordning och väntar på att maten ska bli klar. :P färskpotatis och sill serverat med gräslök i gräddfil. Åååh så gott! :) 

Annars så har jag  bara jobbat, vilket gick bra, även om vi var en person mindre idag. :P fast tack och lov så fick vi ett bra flyt på blodgivarna, så det kändes aldrig jobbigt. :) nu ska jag äta! :D 

ÄNTLIGEN!!! 

Sen tänkte jag kika mer på new york och planera lite. ;) snart, snart, snart åker vi!!! :D 

Puss på er godingar! <3 

Bjuder på lite humor såhär på tisdagskvällen! ;P 



Massage

Jag älskar att få massage. I alla fall om det är en bra massage. ;) och den jag får på la couronne här i Halmstad är verkligen superbra! :) så nu sitter jag avslappnad och nöjd i soffan och bara njuter. :) Att jag dessutom har en tallrik med vattenmelon bredvid mig gör inte saker värre direkt. ;) 

Sen kändes det extra bra med massage idag efter ryggpasset jag körde igår. :) det blev 5 set marklyft där jag avslutade med 8 reps på 80kg. Vilket känns helt okej, med tanke på att det var andra gången jag körde marklyft. :) Och huvudsaken är ju trots allt att man har rätt teknik innan man börja lasta på en massa vikter. :) sånt kan jag leka med senare. ;) 

Sen fortsatte jag med att köra latsdrag i cablecrossen, rodd med skivstång och sen ryggresningar. Därefter blev det bicepsövningar (curl med skivstång, "pull-ups" och sen sittande hammercurls). Efter det körde jag situps på pilatesboll. :) Jag gjorde 5 set på alla, där jag anpassade vikten så jag kunde köra till fail. 

Passet kändes väldigt bra generellt sett, även om det tog lite abrupt slut, då gymmet snart skulle stänga. :P men imorgon blir det bodyattack, vilket känns superkul! :D jag gillar verkligen nordic wellness här i Halmstad. :) dock saknar jag mina gamla gympolare från sats hemma i Karlstad ibland. :( vissa mer andra såklart. ;D 

Nej nu är det snart läggdags! :) 

Hoppas att ni får en toppenbra vecka. ;) 




Colbie Caillat- Try

Så underbar låt! <3
'
Don't you like you? 'Cause I like you.
'

Lyckans helg

Vilken underbar helg det har varit!! :D i onsdags hade jag inte tid att skriva nåt, för jag drog iväg och tränade direkt efter jobbet (ben och axlar), sen så städade jag lägenheten och fixade när jag kom hem. :) På torsdagen var det jobb som vanligt. Men trots att jag hade dålig dag på jobbet, där allt blev fel för mig, så vände det ändå sen när jag kom hem, för då kom mamma och Marielle hit. :D 

Efter att dom fått visa upp alla supersnygga kläder som dom köpt i Ullared (ja, man kan hitta superfina kläder i Ullared), så gick vi ut och kikade på stan och köpte sushi. :) mamma äter egentligen inte sushi, men alla jag har pratat med här nere i Halmstad har sagt att dom har världens godaste sushi här. Och jag och Marielle älskar sushi, så mamma offrade sig för vår skull. :) fast det enda hon egentligen inte tycker om är noribladen. :) vilket vi berättade för dom på Takenaka (vilket är restaurangen vi åt på), så hon fick några utvalda bitar, utan nori, och utan något rått. :) och OJ vad gott det såg ut att vara! :D men den maten jag och Marielle fick var också underbart god! Och Marielle tyckte också att det var den godaste sushin hon någonsin smakat. :) så det var kul! Och servicen förtjänar också all beröm, för vi blev så vänligt bemötta hela tiden. :) så är ni i Halmstad och är sugna på riktigt jäkla god sushi så kan jag med glädje rekommendera Takenaka! :) 

Dagen efter jobbade jag, medan Marielle och mamma låg och stekte på Tylösand. :) och jag var inte det minsta avundsjuk *harkel*... ;) 

Planen var i alla fall att jag skulle möta upp dem när jag slutat. Men då var dom redan sönderbrända och trötta, så istället gick vi ut och åt mat på Harrys och tog en öl, sen gick vi hem och myste. :) 

Igår åkte vi alla ut till Tylösand för att sola, och det var så mysigt! :D vi stannade där i några timmar, och allteftersom tiden gick så fylldes stranden med allt fler människor. Och halva nöjet med att ligga på stranden är ju faktiskt att kika på andra människor, så mig gjorde det inget. ;) dessutom lyckades jag bada en sväng också, vilket är första gången för iår så nu är jag nöjd. ;) 

När vi kom hem, lagade vi iordning lite mat, och sen gick jag och mamma ut på en långpromenad. :) på kvällen köpte vi pizza och kollade på fotbollen. :) och ja, rätt lag vann. ;) nu håller vi bara tummarna för att Tyskland vinner ikväll! ;) 

Nu har mina älskade gäster tyvärr åkt hem, så nu sitter jag här ensam igen. :/ men jag ska ändå tvätta, städa och förhoppningsvis träna (den vanliga söndagsrutinen alltså :P), så jag har fullt upp ändå. :P 

Nu ska jag försöka smälta min gigantiska frukost. ;) hoppas att vädret blir bättre snart också, så jag kan gå iväg och träna. :) 

Ha en underbar söndag nu godingar. ;) 


Älskade, underbara familj <3 enda som saknades var mina två favoritkillar, men vi hade en underbar tjejhelg ändå. ;)


Fredagsmys :)

Sol och bad på Tylösand 


Tylösand. :)


Översvämning

Idag när jag kom till jobbet möttes jag av nyheten att komplabbet (där vi tillverkar blodkomponenterna) hade översvämmats under natten. :P så det låg dukar efter i stort sett hela golvet, och apparaterna var övertäckta. Men tack vare ett grymt städteam så var det snabbt fixat. :) tydligen var det något på våningen över som hade läckt ner vattnet genom taket. 

Men men! Sånt händer. :P

Annars så gick det bra idag. :) jag var i mottagningen, så det var skoj. :) efter jobbet så begav jag mig mot nordic wellness där jag bokat in mig på ett BodyAttack-pass. Och OJ vad roligt det var!! Och OJ vad svettigt det blev! :D 

Det är nästan sjukt hur mycket jag har saknat det där passet! :D så hädanefter ska jag nog försöka se till att köra attacken varje tisdag. :) intervallpass är alltid lite roligare i grupp. :) 

Nu ska jag duscha! :) 

Ha en mysig kväll fina ni! :) 

Svettig men lycklig! :D 



Cookiemonster

Då var vecka 28 här, och tiden bara flyger iväg. :P tiden går så snabbt ibland, men framförallt helgerna verkar gå extra fort. :( 

Helgen spenderades hemma i Värmland, och då Marcus åkte hem en dag tidigare än mig för att fixa med bilen, så fick jag sluta tidigt på fredagen och sen ta tåget hem. :) resan gick väldigt bra, och jag hade en väldigt trevlig man bredvid mig mellan Halmstad och Gbg. :) väl hemma i Karlstad så väntade syrrans kille Daniel på mig, så vi åkte tillsammans till Munkfors. :) egentligen hade jag tänkt stanna i Karlstad, men Marcus hade så mycket att göra, så han skulle inte komma förrän väldigt sent på kvällen. Så då passade jag på att mysa med min familj istället, plus att då slapp han stressa. :) 

På lördagen fyllde mamma år, så det var fullt upp hela dagen. :) dock hann jag med 30 min solning och ett dopp i poolen. :) fast det var en superbra dag ändå! :) på kvällen åkte vi hem till stan igen, då fick vi besök av min älskade vän Emelie och underbara lilla saga. :) och Saga var onekligen i sitt esse! :D hon busade för fullt, och det slutade med att hon stod i FÖNSTRET och härjade. :) men är man så underbart söt och charmig så får man göra det. ;) både jag och Marcus skrattade konstant när hon höll på. :) 

Dagen efter mådde Marcus illa, så jag fick åka ensam till Forshaga och fira "mosters" lilla älskling som fyllde 1 år. :D helt galet att hon redan är ett år. <3 jag kom dit innan alla andra, eftersom vi skulle åka ner till Halmstad sen. :) men jag blev bjuden på supergod tårta, chokladdoppade jordgubbar, kärleksmums, chokladbollar, och två olika marshmallows. :D supermysigt alltså! Och dom hade gjort så fint där hemma. :) så det var skoj. :) 

Men sen fick vi bege oss söderut. :P och eftersom Marcus mådde dåligt, så fick jag köra. :P vilket var sååååå kul... ;) men det fick bra. ;) fast lite roadrage från min sida blev det ändå. Vilket inte är vanligt, men just då var jag bara trött på alla andra förare. :P

Idag har jag jobbat som vanligt, och sen har jag bara myst hemma. :) vädret suger just nu, vilket ger mig en perfekt anledning till att ta det lugnt. ;) 

Nu ska jag fortsätta njuta av lugnet. :) 










Doucebag

Dag tre med träning, och det märks verkligen hur mycket energi jag gör av med när jag tränar. :P vilket är jättebra! Men det innebär också att jag måste sköta både kosten och sömnen bättre. Dessutom svettas jag kopiösa mängder när jag tränar (har alltid varit så oavsett om jag varit i form eller inte), så jag måste dricka en maaaaaassa vatten. :P vilket inte alltid är så lätt (eller lätt för den delen). ;)

Idag valde jag att köra cardio istället, då jag vill att musklerna ska få återhämta sig lite. :) så 60 min crosstrainer fick det bli! :D fast det var nära att jag skippade träningen idag, då jag insåg att jag inte hade packat någon sport-bh. Suck! Och jag VÄGRAR vara en douchebag och springa runt med en vanlig bh på gymmet. Det och människor som har keps på sig när dom tränar INOMHUS tycker jag bara är löjligt. Ha gärna kepsen ute, men varför i h-vete ska folk ha det när man är inne i en svettig gymlokal utan fönster?! And don't get me started när det gäller brudar med utsläppt hår. WHY liksom? Håret är ju bara i vägen! Jag går inte till gymmet för att vara snygg för nån, eller försöka få uppmärksamhet från andra. Jag är där för att jobba och svettas. Sen kvittar det faktiskt hur jag ser ut eller vad andra tycker om mig. Men för min egna skull så valde jag då att åka och köpa mig en sport-bh istället. Sagt och gjort så stod jag där på crosstrainern sen. 

And it was goooood! :D 

Ett par kalorier senare, och några hinkar svett så sitter jag nu nyduschad och sliten och kollar på Lindsey Lohan. :P fast jag är så trött, så jag tänkte lägga mig nu istället. :P 

Hoppas allt är bra med er! :D och btw, på fredag så kommer jag hem till Karlstad igen! :D myyyyyspys! 

Puss på er godingar. ;)






Marklyft

Vanligtvis tränar jag inte på måndagar, just för att jag tycker att det är dumt att träna när man sovit dåligt. Vilket jag oftast gör mellan sön-mån. Risken för att skada sig är på tok för stor om man inte är fokuserad, och förberedelserna innan träningen är lika viktiga som träningen i sig. :) men den här veckan bröt jag min regel. Dels för att jag sov hyfsat bra natten till igår och dels för att vi ska hem till Värmland i helgen, så då vet jag inte hur mycket tid jag har över till träning. :P 

Så igår fick det blir rygg och biceps (och mage såklart). :) passet gick rätt så bra, även om jag tog det ganska lugnt, i alla fall i marklyftet. Jag har ju problem med ryggen, så jag ville inte göra det värre genom att lasta på för mycket. Det är viktigare att ha bra teknik istället och få kontakt med musklerna som jobbar. Så igår körde jag bara med 60kg. Men framöver tänker jag lasta på mer, för 60kg kändes för lätt. Oftast är det underarmarna som stoppar mig innan ryggmusklerna gör det. Fast jag hoppas att ett par dragremmar ska lösa det åt mig. ;) (Har nämligen inte kört med sånt innan)

Idag blev det ännu ett träningspass i form av bröst/triceps. :) jag trivs faktiskt väldigt bra på nordic wellness här i Halmstad, och det börjar bli ännu roligare när jag börjar känna igen folk, för oftast blir det ju att man kör ungefär samma tider. :D 

Passet idag gick också bra. :) även fast jag är väldigt trött nu. :) fast känslan efter ett riktigt bra pass, när man får sätta sig i soffan och vara mätt och belåten är nästintill oslagbar. :D 

Sen var det extra roligt idag när jag fick ha på mig mitt nyinköpta linne från better bodies. Älskar verkligen färgen!!! :D 




Imorgon ska rumpan och benen få sitt. ;) 

Ha en underbar kväll godingar! :) 

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0