På perrongen

Nu står jag här på perrongen och väntar på min älskade bästis och moster lilla älskling. Och jag är så lycklig! Hoppas att ni får en toppenhelg alla! 

Puss på er! :D




Sönderbränd

3 tuffa dagar är nu äntligen över. :) förmiddagarna har varit väldigt stressiga nu på jobbet, då det varit fullpackat med blodgivare. :P men jag tycker att vi har löst det riktigt bra ändå. :) fast det känns jäkligt skönt att veta att jag är ledig imorgon :)

Då ska jag träna och städa, för på fredag så kommer min sköna böna Emelie och mosters lilla älskling Saga hit. :D gissa om jag längtar?! :D hela helgen så blir det alltså bästismys, och ingen är lyckligare än jag. <3 

Annars så har jag fått vila från träningen då jag varit tokröd över hela kroppen. :D men idag blev det äntligen ett bröst/tricepspass. :) och för att fira det så bjuder jag på lite (enligt mig) roliga bilder! :D 









Fifthy shades of red

Det blev allt ett pass på gymmet igår. :) jag testade det andra Nordic wellness gymmet här i Halmstad (mindre gym som alltid är öppet), och det var faktiskt bra! Inget superställe att köra cardio på, men väldigt dugligt med allt annat. :) därför valde jag att köra rygg/biceps/mage igår, och sen gjorde jag premiärturen på Hemköp inne i stan. :) 

Dom fick nämligen stänga för ett tag sen, då dom hittade asbest. Men nu är det äntligen öppet igen! :D perfekt när det går att springa in lite snabbt och köpa småsaker på väg hem från jobbet. :) något jag måste göra imorgon. ;) jag solade nämligen idag, så nu är jag sååååå röd! :D haha! Får be till Gud att det har gått ner lite tills imorgon, eller att jag lyckad sminka över det, annars kommer jag att skämmas ihjäl! :D 

Men men. :D det är inget att göra åt nu. :P 

Annars har jag som vanligt haft en fixardag idag, så jag är redo inför morgondagen. :) 

Ha en underbar kväll fina ni! :) 

Lördagsmys :) 

Mamma och hennes morsdagpresent <3


Osminkad och vackert röd. Jag använde ett väldigt bra filter för att dölja det kan jag säga! :P 



Efterlängtad vila

Vilken vecka det har varit! :P jag tror majoriteten av mina kollegor har haft en stundtals tuff vecka, däribland jag. :P Därför tänker jag se till att gå en lugn och mysig helg, så jag får en chans att ladda batterierna. :) så till veckan är vi glada och pigga igen! ;D 

Igår stämplade jag ut lite tidigare (har redan samlat på mig en väldig massa flextid), så jag fick en liiite längre helg. :) så då passade jag på att träna. ;) det fick bli ben och axlar. :) 

Nu sitter jag bara och laddar inför ett nytt träningspass. :) frågan är bara om det blir kondition eller rygg/biceps/mage. Just nu känns det som om det mest beror på temperaturen i gymmet. ;) dessutom kollar jag lite på resor till New York i slutet på sommaren/början på hösten. :) 

Spännande va?! :D 

Känslan igår ;) 



Just keep swimming

Idag har jag promenerat. Och jobbat. That's about it. ;) men oavsett så är jag vansinnigt trött nu. :P

Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag. :) 




Förebild






Gymterapi

Idag har jag varit bitter. Eller åtminstone bitter för att vara mig. :P och jag var inte på solskenshumör igår heller. Så dom senaste dagarna har jag känt mig extremt omotiverad till det mesta. :/ framförallt till att jobba. :( vanligtvis så tycker jag att det är roligt att vara på jobbet, men dom här dagarna så har jag inte varit nöjd. :/ fast det blir säkert bättre imorgon. 

Men idag blev jag så irriterad så jag gick till gymmet och körde skiten ur bröst och triceps. :P så nu känns det bättre! :) dessutom kom en jättetrevlig tjej fram till mig idag när jag tränade och sa att hon tyckte att jag hade så snygg hållning. :D vilket gjorde mig superglad såklart. :) 

Igår efter jobbet gick jag till biblioteket och lade min röst inför eu-valet. Alla som har rätt till det, borde verkligen rösta! Men nog om det. ;) 

Imorgon är det sagt att det ska bli suuupervarmt här i Halmstad, så det är tunna kläder som gäller! :) fast det var riktigt fint idag också. :) 

Nej, nu ska jag vältra mig i lite självömkan. ;) ha en bra kväll godingar! :)

Den här bilden lyckades faktiskt få mig på bättre humör. Hoppas den har samma effekt på er. ;) 



Dexter

idag har jag haft en sååå slapp dag! :P jag vaknade, låg kvar i sängen och kollade på tv, åt frukost och sen gick jag ut och solade. :) jag började även läsa boken "Fifty shades of Grey", så det ska bli roligt att se om den verkligen är så bra som dom säger. :P fast det återstår att se. ;) 

Efter ca 2,5 timme gick jag in igen, vilket var tur, för min blekvita kropp hade tagit åt sig betydligt mer färg än vad jag trodde. Så nu är jag sådär vackert rosa som man kan bli. ;) men det går säkert över om ett par dagar. ;) 

Nu ikväll så har jag laddat upp med dricka och en pizza från Verona. På vägen hem träffade jag även min granne och hans franska bulldog Dexter, så jag fick snosa lite på honom. Hunden alltså, inte grannen. ;) han är sååå söt!!! Han grymtar lite som en gris, och är jättesnäll. Dock verkade han något mer intresserad av min pizza än av mig, men det väljer jag att bortse från. ;) så det var mysigt! Dessutom så går "Baksmällan 2" på tv, så min kväll är räddad. ;) imorgon blir det städ-/fixardag. :D 

Hoppas att ni får en mysig lördagkväll! :)

Puss på er!





The beast

Ajajaj... Jag som skrev att jag skulle berätta om min vecka. :P och även om jag känner mig som Hulken på anabola just nu, eftersom jag lyckats vara vaken så sent idag, så vette fasen om jag inte får kasta in handduken och snosa ner mig i sängen nu. :P 

Samtidigt är jag en sån person som gärna håller vad jag lovar, och då vill jag ju inte göra nån nyfiken själ besviken. ;) 

So here goes. ;) I måndags så jobbade jag en kort dag och blev hämtad av Marcus vid sjukhuset. :) därefter åkte vi till Hemtex där vi köpte två gästkuddar, en ny kudde till Marcus, samt ett täcke till honom. Han snodde nämligen mitt hela tiden, så jag fick sätta ner foten tillslut. ;) 

När vi kom hem sen så lagade min snutt mat, medan jag fick ligga på soffan och vila (som det ska vara ;P). På kvällen gick vi ut på en långpromenad på en mil (prins Bertils stig), och det var så mysigt! :) 

Dagen efter jobbade jag åter igen, och precis som dagen innan så hämtade Marcus upp mig, lagade mat åt mig, men sen var han tyvärr tvungen att åka tillbaka till ringhals för jobb :( men vi fick ändå flera underbara dagar tillsammans, så jag ska inte klaga. ;) 

Sen har det varit ganska samma visa. Jobb, skratt och mys. Dock ingen träning, för jag har haft väldigt ont i ryggen dom senaste dagarna. :/ men det börjar bli bättre tack och lov! :) och när man är omgiven av underbara blodgivare (alla kanske inte är underbara, men dom flesta är det), så är det svårt att inte vara glad ändå. :) häromdagen fick jag frågan hur jag kunde vara så sprudlande och glad så tidigt på morgonen. But hey! That's just me. ;) 

Nu känner jag att jag har gjort mitt för idag. :) och jag förtjänar min efterlängtade sömn  

Hoppas att allt är bra med er godingar! ;) 

Världens bästa jobb


Picassoparken

Efter några riktigt bra dagar på jobbet, vilket jag kommer att skriva mer om imorgon, så valde jag att lägga mig i picassoparken och sola idag när jag slutat. 

It was lovely. <3


Puss på er godingar! :) 

9km

Nu är jag sådär dödligt trött, så jag vet knappt vad jag heter. :P men det har varit en toppenhelg, och jag är så lycklig. :)

Marcus kom hit i fredags, så vi beställde hem pizza, och sen bara myste vi framför Tvn. :) 

Igår gick vi ut på en shoppingrunda/siteseeing, men tyvärr blev det inga inköp, för Marcus blev trött och grinig. ;) men efter en liten powernap så var han som vanligt igen. :) på kvällen sen gick vi ut och åt mat, och sen blev det bio. :) vi såg filmen "bad neighbours" och vi tyckte båda att den var riktigt rolig. :) fast vi brukar gilla samma saker, så det var inte så förvånande. :) 

Idag har vi varit väldigt sega, men lyckades ändå ta oss iväg på ett träningspass. :) jag sprang lite över 9 km och Marcus gymmade. ;) så det kändes skönt! :) sen har vi tvättat och handlat mat. :) så nu ska jag snart avnjuta en bbq-kycklingwrap och sen är det läggdags för min del. Marcus är ledig, så han stannar ert par dagar till, vilket känns underbart. 

Som jag har saknat min lilla tokstolle. :D 

Nu ska jag fortsätta snosa på honom så han slutar prata om bilar. ;) 

Puss på er godingar! ;)





Mot alla odds

Idag tog jag mig iväg på träning mot alla odds. :P lång dag på jobbet, omotiverad som få, och SPÖREGN! :P jag var helt dränkt när jag kom fram, och tro mig, varenda fiber i kroppen bad mig att gå hem och ta en lång, varm dusch istället. :P 

Men jag gav mig inte. :)

Så det fick bli ben, axlar och mage på Nordic wellness här i Halmstad. :) och jag var mer än nöjd! :D mitt knä krånglar lite dock, men det gäller bara att bygga upp musklerna igen så blir det förhoppningsvis bra igen. :) 

Nu ska jag snart lägga mig (jag veeet! Pensionärsvarning på den!) :D men vila är lika viktigt som träning och kost. :) så se till att få era åtta timmar om dagen. ;P

Imorgon är det äntligen fredag igen. :) och jag får finbesök. ;) åååh vad jag längtar! :D

Sov gott godingar! :) 

Världens godaste äggröra med bacon och ett äpple. :D mumselimums <3 


 

La couronne

Hej alla glada! :) 

Long time no see! ;) eller ja, det är ju inte sååå länge sen sist. ;) 

I söndags tvättade jag, diskade osv. Dock hamnade i telefon halva kvällen, så jag hann tyvärr inte handla nån mat. Men lyckligtvis så kom Marcus hit på måndagen, så han hjälpte mig med min tv, plus att jag dock skjuts till Ica. :) så där kunde jag köpa en massa goda ekologiska varor. :) fast jag missade att ta med ädelost, för jag tänkte göra en riktigt god pastarätt. Men det får bli till veckan istället. ;) 

Det var i alla fall väldigt mysigt att få hit Marcus, för vi har knappt setts den senaste tiden. :( men det kommer bli bättre framöver. Hoppas jag... ;) vi ska i alla fall ses nu i helgen, så det ska bli riktigt roligt. :) så nu håller vi tummarna för fint väder! ;D 

Igår hade jag bara ett mål: hålla mig vaken tills jag slapp skämmas allt för mycket för att jag somnade. ;) vilket gick ganska bra ändå. Enda nackdelen med längre dagar är att det känns så pinsamt att lägga sig tidigt. :P 

Och idag är det lite samma sak. :P fast jag har varit iväg på massage idag också, så det var verkligen underbart. Och välbehövligt! :D en timmes thai oljemassage blev det på la couronne. Något jag verkligen kan rekommendera! :D nej, nu får det bli duschen. Imorgon tänkte jag göra mig en tur till nordic wellness och träna. Wish me luck! ;D

Puss på er godingar. ;)




Prins Bertils stig

Min dag igår började fantastiskt bra. Trött som få, så lyckades jag inte hitta mina hemnycklar när jag skulle till jobbet. Paniken kom krypande, och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. 

Då slog det mig...

Och jajjemän, mina nycklar satt vackert kvar i låset på utsidan av lägenhetsdörren. Sååå dum!! :P tack och lov för ärliga grannar säger jag bara. ;P 

Hela den där incidenten gjorde mig på riktigt dåligt humör, så jag kände verkligen inte för att gå till jobbet. Så jag tänkte ta bussen istället, eftersom det var så synd om mig. Vad händer då? Jo, bussj-velin åker 2 min tidigare, så jag missade den precis. 

F U C K också. 

Dessutom visste jag att vi hade ap-många givare den dagen, och min pärla A-C har ju gått i pension, vilket jag visste skulle komplicera saker och ting (hon är en stjärna i mottagningen nämligen). Och jodå, jag fick börja dagen med att vara både i tappen och i mottagningen. 

Men sen blev det lite bättre. :) jag fick en craft t-shirt från region Halland (skitsnygg!), givarna gick bra och jag fick gå hem tidigt. :) så jag gick på sightseeing i stan, och hittade hemmakväll där jag köpte dricka, en liten chokladkaka och popcorn. :) myskväll alltså. ;)

Idag vaknade jag halv åtta och kände mig pigg. :) varpå jag hann tänka: åååh vad härligt att vakna såhär tidigt och vara pigg. 

Sen vaknade jag igen vid halv nio. :P 

Det blev en långfrukost, och sen begav jag mig ut på en lååååångpromenad. På 2,5 timme. :D jag bestämde mig för att gå en sväng på prins Bertils stig. :) 

Solen sken, kroppen kändes pigg, och det kändes som om jag kunde gå hur långt som helst. :) men 16km senare så började magen kurra, så då gav jag mig. ;) eftersom jag vek av stigen ett par gånger så var mina skor fyllda med en halv sandlåda grus, men det var det värt. :) 

Till kvällsmat blev det en pizza med massor av grönsaker på, vilket var supergott. :) dessutom köpte jag med en cola zero. Och fick en polsk cola zero på 2.25 liter. Vilket kändes... Intressant? :S 

Så hör ni inget mer från mig, så är det för att jag har blivit förgiftad av polsk dricka. ;)

Ha en bra kväll godingar! ;) 










Valborg

Den här dagen behövde jag. Och jag önskar att den var längre. :P strax efter kl 08 vaknade jag hyfsat utvilad. Egentligen tänkte jag ta mig ut på en promenad, men jag kände vara för att ta det lugnt. :) sen vid lunch så tog jag tåget till Gbg där jag mötte upp Line. :) så vi gick till Jensens bøfhouse där vi åt lunch. Därfefter sprang vi in på stadium där jag köpte ett par compressionsstrumpor från soc. :) jag  tänkte testa och så om dom fungerar, och i så fall köpa några par till. :) 

Efter vår "extrema" shopping *harkel*, så tog vi en kaffe i solen. :) dock drack jag iste eftersom jag inte är vuxen nog att dricka kaffe än. :P 

Sen har det inte hänt så mycket mer. :) har bara plockat lite här hemma, och laddat för morgondagen. :) då väntar jobb som vanligt, med en jäkla massa blodgivare. :P men det kommer säkert gå bra. ;) 

Snart heeelg! :D blir det sol ska jag banne mig försöka få lite färg. Det behövs nu. ;) 

Puss på er godingar! ;D




Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0