Kuriren

Nu har jag fått alla saker jag ska ha med till kollegans pojk som nyligen flyttade till new york! :D enligt mina beräkningar så är det ca 11kg som ska med, men det lär inte vara några bekymmer. :) jag tänkte ju ändå handla det mesta där. ;D 

Annars så börjar allt falla på plats. :) jag håller på att tvätta nu, så allt är rent innan vi åker. :) detr ju riktig sommarvärme i new york nu, så det gäller att ha med sig luftiga kläder. :) helt sjukt att det bara är två dagar kvar nu. :P 

Idag läxade jag till dig med lite smörrebröd till lunchen. :) så sjukt gott, OCH nyttigt. :D beroende på vad man väljer såklart. ;) 

Nu ska jag fortsätta packa lite. :) ha en underbar kväll godingar. ;)






Pirrigt!

Oj oj oj! Nu är det bara två arbetsdagar kvar, sen j-vlar smäller det! :P och jag har resfeber utan dess like. :D det är som en skräckblandad förtjusning som får mig att fnissa okontrollerat samtidigt som jag får ont i magen. :O fast det blir nog bra. ;) 

I måndags var jag åter igen på ryggbehandling. :) tydligen ser det mycket bättre ut nu, så hon kunde knäcka lite i bröstryggen på mig. Vilket var superbra! :) sen fick jag strömbehandling som vanligt. ;) efter det somnade jag i soffan. :) and it was goooood! ;D

Igår tränade jag efter jobbet. :) det blev ett halvdant bröst/tricepspass. Fast det känns ändå idag. ;) sen handlade jag en massa god mat och myste här hemma med en skål gröt och en god smörgås. Ja, ni läste rätt. Jag åt gröt. Igen! Och den var supergod! Och jag åt den idag igen! :D med glädje. :D för jag har hittat en gröt som funkar för mig. :) 

Först kokar jag havregrynsgröt som vanligt. Därefter knäcker jag i ett ägg och blandar runt så gröten blir fluffig. :) sen toppar jag med lite honung och frysta hallon. Oh lord vad bra det blir! :D för att vara gröt vill säga. ;) till det hade jag en grov surdegssmörgås toppad med skinka, brieost och lite päronmarmelad. Muuuuums! :D 

Annars så har jag haft fullt upp på jobbet, så jag känner mig rejält sliten. Dels för det, och dels för att jag är nervös inför resan. :P tankarna är liksom på annat håll. :/ men nu är det slutspurt! ;) efter jobbet idag blev det ett bodyattackpass med Katarina från jobbet. :) så det var riktigt skoj! :D 

Imorgon ska jag tvätta kläder efter jobbet. Och på fredag är vi bjudna på mat av ett företag. Så det blir trerätters på Fridolfs, så det får man inte missa!  ;)

Återkommer när jag har tid. ;)

Wish me luck. ;)







Mercedes-benz fashion week

Idag har jag haft en ordentlig tjockisdag. :D samt kollat upp småsaker inför resan. Och då insåg jag att det är Labour day när vi kommer dit, så det är rea lite här och var, dessutom så är Mercedes-benz fashion week den 4-11 september, så vi kan se både torsdag och fredag. :D sååå kul! :D jackpot på den liksom! Marcus var dock inte lika exalterad. ;) fast det får han stå ut med. ;) 

Nu är det banne mig slutspurt! :D och det börjar sjunka in att vi faktiskt ska iväg. :D iiiiihhh, vad spännande!! :P 

Nu ska jag laga mat och sen skutta in i duschen. ;) 

Ha en mysig kväll underbara ni. <3 

Påtaglig sarkasm från min kära sambos sida. ;P 



Tjockisjeanette



Annabelle

Det här var ju ganska dåligt av mig! :P nästan en vecka sen jag skrev något här. :/ men det har varit fullt upp, så jag får skylla på det. ;) 

I måndags fick jag min efterlängtade ryggbehandling. :) tydligen är det såpass illa, så det kommer ta en tag innan det blir bra. Och dom kan egentligen bara fixa en del i taget. :P men men! Det är bara att kämpa på. ;) 

På tisdagen var jag på gymmet i 2,5 timme efter jobbet. :O först körde jag ett pass själv, sen coachade jag Emelie. :) så det var skoj! :)

Sedan på onsdagen var det avtackningsmiddag för våra kära nyblivna pensionärer i Laholm på restaurangen Annabelle. Så det var väldigt roligt att få se alla kollegor vara så finklädda. :) dagen därpå gick jag, Emelie, Oskar och hand bror på bio. :) vi såg "Teenage mutant ninja turtles". Och den var såååå dryg! :P jag är generellt lättroad som få, men den var faktiskt dålig. :/ megan fox var superdålig, och var nästan pinsam att titta på. Fast håret, läppstiftet och jackan var bra! :D filmen var annars väldigt förutsägbar och dåligt gjord. Den var mest anpassad för 12åriga pojkar. Den är alltså inte att rekommendera. Shame on you Michael Bay!

Igår skulle jag ha tränat, men istället kom Marcus och hämtade mig på jobbet. :) det var nämligen Emelies sista dag innan hon åkte tillbaka till Örnsköldsvik, så jag ville att dom skulle få träffas först. Fast dom hann inte prata nåt, för Emelie hade lite bråttom. :( usch vad jag kommer att sakna henne här i Halmstad! :( trots att jag var lite ledsen att Emelie åkt hem, så hade jag och Marcus en riktig myskväll tillsammans. :) enda problemet var att vi köpte mat vid Capri, och jag var dum nog att välja en grekisk sallad istället för pizza. Det var en miss! :D så jag åt upp Marcus pizza istället. ;) det var så skönt att få snosa på min goding igår. :) tyvärr jobbar han ända fram till fredag nu, så vi hinner inte ses innan vi ska till new york. :( men det löser sig. ;) 

Bara en vecka kvar nu! :D 

Bild lånad från google


Budgetfrukost idag. ;D 


Och så lite humor på det! ;D 




Boobies och gäddhäng

Idag när jag vaknade så totalvägrade jag att gå upp ut sängen. :P Men tack vare noggrann planering och enorm självinsikt, så var det inga bekymmer. ;) så jag kunde med lättnad ligga kvar i två timmar och mysa innan magen började skälla på mig. :P 

Efter en lååååång frukost så tvättade jag lite (mest träningskläder som vanligt, för det är typ alt jag använder nuförtiden). Sen spenderade jag några timmar med att surfa lite och dregla över saker jag vill köpa i USA. :D #jagkommervarasåsjuktpanknärjagkommerhem :D

Sen cyklade jag iväg i världens stormväder och mötte upp Emelie vid nordic wellness, så vi körde ett bröst- och tricepspass. :D så jäkla kul!! Hon är så duktig min träningskompis! :D sen är det så kul när hon pushar mig att köra hårdare. :) 

Fast tråkigt nog är det sista veckan hon är här innan hon åker tillbaka till Örnsköldsvik. :( 

Så till helgen får jag tröstäta/tröstträna
 
Och helgen där efter får jag tröstshoppa. ;) 

Nu ska jag göra mig klar inför den kommande jobbveckan. :) 

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få min ryggbehandling. Ryggen har varit förj-vlig senaste tiden. :( 

Nu svamlar jag. God natt godingar. ;)





Mini-PT

Äntligen har jag fått träna lite! :D och inte nog med det, jag hade med mig underbart bra sällskap också i form av min buddie Emelie! :D så i onsdags drog vi till gymmet efter jobbet och körde ett benpass. :) Emelie är inte så van vid styrketräning, så jag lovade att hjälpa henne. :) sen är det såklart väldigt roligt för mig att ha med en kompis emellanåt också. :) 

Efter träningen duschade vi lite snabbt, drog på oss myskläder och sen gick vi på bio. :) vi såg "Apornas planet: uppgörelsen". Och OJ vad snyggt gjord den var! :D och filmen i sig var riktigt bra. :) så den kan jag verkligen rekommendera! :D 

På torsdagen så fick jag höra av en kollega att dom hade diskuterat mig i omklädningsrummet på morgonen. Något som oftast är ett dåligt tecken. :P men tydligen hade dom pratat om hur hurtig, glad och duktig dom tyckte att jag är! Vilket såklart var superkul att höra! :D och motiverande såklart. ;) så då var det verkligen inga bekymmer att snöra på sig skorna och dra till gymmet sen. ;) Emelie blev med mig även då, och då stod rygg och biceps på schemat. :) vi skrattade en hel del när vi skulle gå igenom tekniken för marklyft, för Emelie vägrade puta med rumpan. :D haha! men tillslut började hon få ordning på det hela. :) hon är så duktig så! Även om hon vill fuska lite ibland. ;) 

Igår jobbade jag som vanligt, men igår kände jag dessutom för att kolla mitt blodtryck. Något man med lätthet kan göra inom vården. ;) jobbförmåner ni vet. ;) högt blodtryck ligger lite i släkten,  och när jag kollat det förut så har jag legat på gränsen. :/ men igår när jag kollade så låg det på 114/68!!! :D vad hände liksom?! :D och när Emelie kollade manuellt så låg det på 123/70. Vilket är toppenbra! :) så då blev jag glad. :) 

På eftermiddagen sen drog jag till gymmet och körde en timmes kondition på crosstrainern. :) fast jag kände mig väldigt seg igår. Vilket onekligen visade sig när jag kom hem och däckade i soffan. :P 

Idag har jag sovit som en stock, och sen mötte jag upp Line vid tågstationen så vi två har haft en mysdag idag. :) vi började med lite lunch (det blev sushi-debut för Line, så det var kul!), sen kikade vi runt i stan innan vi begav oss hem till mig och fikade lite. :) tanken var att jag skulle träna sen, men jag fastnade i telefonen, och helt plötsligt så var det för sent för att dra iväg och träna. :( men men! Det tar vi igen imorgon. ;) 

Hoppas att ni får en mysig kväll godingar. ;) 

PS: Bara två veckor kvar till New York nu!! :O 

Mangoyoghurt med färska blåbär. Oh. My. Lord så jäkla gott!!! 

Kollegan bjöd på tårta i torsdags. En av dom godaste gräddtårtor jag smakat hittills kan jag säga! 


Väldigt bra värden för någon som hatar att ta blodtrycket. Därav den höga pulsen. ;) 
 
En timmes kondition igår. 


Jag ÄLSKAR myskvällar! :) 




Underbara fru Madsen

Ännu en dag utan träning, men jag kan ärligt säga att det var värt det! :D 

Dagen började ganska segt. Jag var lite "sen" idag innan jag kom iväg hemifrån. För att vara mig då, för jag var ändå 10 min tidig, men ändå! Aldrig kul att känna sig stressad på morgonen. Sen var min vapendragare i tappen (dvs Emelie) hemma idag, för hon mådde inte så bra. Så det var väldigt trist! Men på något vänster så lyckades vi lösa situationen så det flöt på någorlunda bra ändå. :) 

Efter jobbet skyndade jag mig iväg till en blomsterhandel för att köpa en liten blombukett till min kära fd kollega AC. Hon gick nämligen i pension för några veckor sen, och idag hade hon bjudit hem mig på mat. :) och man kommer inte tomhänt när nån är så snäll. :) så efter ett otroligt bra bemötande hos personalen på blomsterhandeln på Fredsgatan här i Halmstad, så begav jag mig till AC. :) 

Det var så kul att se henne igen och få sitta och prata lite. :) dessutom fick jag så otroligt god mat! :D hon är en mästare i köket den damen. :D

Först fick jag en röra med kräftstjärtar serverat på smördeg, sen fick jag en dessert bestående av björnbär, creme fraich och råsocker. Så enkelt, men sjukt gott! 10 min på 225 grader så var det färdigt sen. :) mumma! :)

Så nu är jag både mätt och nöjd. :) och mina Leptinreceptorer är återaktiverade. ;D win-win liksom! ;P fast det hade varit väldigt skönt att få träna lite idag också. :P men det får bli imorgon istället. ;) 

Puss på er! ;) 

Gudomligt gott! <3






Mårtenson

Grym utekväll i lördags! Så vi kom hem sååå sent! :P fast det var det värt. Så det blev en segiskväll igår. :) men det har varit helt underbart att få ha min vän Hanna här. :) och tjejkvällar är ju alltid roliga. :D speciellt när tjejen som bjuder på mat är utbildad kock. ;) mums säger jag bara! :D 

Annars så fick jag en tavla idag av mina underbara grannar, Stefan och Emma, som tack för att jag passat deras katt. :) 

Sötnosar!

Nu ska jag snart sova. ;) imorgon blir det matbjudning hemma hos en fd kollega. ;)

Ha en underbar kväll fina ni. ;)

Fina vännen! <3

Helt klart dagens känsla. ;D 



Hannapanna

Heeelg! :) 

Igår slutade jag tidigt, så jag kunde möta upp Hanna vid tågstationen. :) när vi äntligen lyckades hitta varandra så drog vi iväg och handlade lite. :) bl.a. Köpte vi varsin sallad till lunch. :) därefter drog vi ut till Tylösand där vi solade och badade. :) vi passade även på att ta en cider i solen innan vi åkte hem till mig igen. :)

Dock stannade vi inte kvar länge, för vi bestämde oss för att dra ut och käka middag. :) så vi satte oss vid en fullsatt uteservering, men tack och lov så var maten riktigt bra. :) 

Idag sov vi läääänge, sen åt vi mysfrukost. :) efter en stund i soffan drog vi ut på långpromenad, där vi bl.a. gick till mitt jobb och hälsade på. :) sen skulle vi till Systembolaget och ladda upp inför kvällen, men dom hade redan stängt! :P så vi får börja kvällen med dricka, och sen ta igen det när vi kommer ut. ;) 

Vi ses i dimman folket! ;D 










After beach

Nu har det banne mig varit fullt upp! :D i måndags tränade jag (ben och axlar), vilket gick ganska bra, trots en sliten kropp. :) sen på tisdagen kom Marcus hit och sov över. :) oftast blir det att vi ses när vi är lediga, men nu fick det bli ett undantag, eftersom för min kära kompis Hanna kommer hit imorgon. Och efter det så börjar han jobba helg igen, så vi måste passa på att ses när vi kan. :) så det var riktigt mysigt! Vi kollade även mer på new york, så det var bra. :) resfeber deluxe nu kan jag säga! :P

Igår blev det middag och bio (guardians of the galaxy - så jäkla bra!!!) med Oscar, hans bror och Emelie direkt efter jobbet, och när filmen var slut så drog jag och Emelie till Tylösand på after beach. :D vi plockade även upp hennes kompis Patricia, så vi tre satt i varsin brassestol och lyssnade på Hoffmaestro. :) så det var en grymt bra kväll! Dock blev det på tok för lite sömn, så idag har jag varit som en zombie. :P 

Men tack vare kaffe och tårta, så gick det bra ändå. ;) sen somnade jag direkt jag steg innanför dörren här hemma, men det räknas ju inte. ;) 

Nu är det dags att städa lite. :) måste ju se okej ut när Hanna kommer hit imorgon. ;) 

Sen kan jag även meddela att jag har fått förlängt vikariat här nere, vilket jag tackat ja till. :D så jag blir kvar här tills åtminstone september nästa år. :) och det känns superbra! :D 

Ha en fortsatt bra vecka fina ni! :)

Innan spelningen

Tårtan som det bjöds på idag. :) kollegan fyller nämligen 50 år imorgon. :) 


Trött, men väldigt lycklig, tjej. :) 



Fart och fläkt

Den här veckan blev det inte riktigt som jag hade tänkt det. :P jag hade planerat in en massa träning, men det blev inte så mycket tillslut ändå. :/ 

Dock hann jag med en massa andra roliga saker istället. :) i onsdags så hade jag en riktig skitdag, så istället för att träna, så körde jag en lugn hemmakväll. :) på torsdagen träffade jag min supergoa vän Sandra, för hennes familj var på besök nere i Halmstad. :) så vi gjorde en lite tur på stan (där jag råkade köpa en ny stickad tröja. Ooooops! ;P), och sen blev jag med till campingen och hälsade på övriga familjen. :) så mysigt så!

Dagen efter så råkade jag, Emelie (som jobbar i receptionen istället för Yvonne) och Bodil ta en spontantrip till Ullared. ;D och även där hittade jag ett par nya plagg. :P det blev bl.a. En pälsväst (fejk såklart!), en oversized T-shirt, en cardigan och en ny sport-bh. :) Emelie hittade också en superfin jacka, så det var kul! :D sen på kvällen köpte jag och Emelie med oss kinamat och drog hem till henne och kollade på film. :) 

Så det var verkligen en jättrolig kväll. :) 

Igår tog jag tåget upp till Göteborg, där min faster mötte upp mig. :) så efter en mysig fika drog vi iväg till Liseberg där vi spenderade resten av dagen. :) dock åkte vi bara tre saker: jukebox, kållerado och radiobilarna, för min faster är rädd för både fart och höga höjder. :P ändå var det hennes idé att åka dit. ;D fast jag var nöjd ändå! Anledningen till att jag åkte dit var ju trots allt för att umgås med Annelie, vilket jag fick göra. :) 

På kvällen bjöd Annelie på tacos, och ganska snart efter så låg vi båda och sov. :) idag väcktes jag vid nio, och då stod frukosten uppdukad på bordet. :) snacka om att bli bortskämd! :D 

Imorgon vankas det jobb igen! :) 

Hoppas att ni har haft en mysig helg. :) 

Min GIGANTISKA portion mat. :P 










Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0