1,5 timme till frihet

Just nu ekar en enda mening i mitt huvud:

Snart är det helg...

Inte för att jag ska göra nåt överdrivet spännande den här helgen (det blir nästa helg istället :P), men det är just det som är tjusningen. Även om jag är sååå tacksam för alla chanser jag fått den här tiden, och att det i slutändan ändå var mitt beslut vart jag ville jobba, så blir det ändå en inre stress som ligger och gnager inombords i en sån situation. 

Det går alltid att vrida och vända på vartenda argument till den grad att man nästan blir tokig. Varpå beslutsångesten sätter in. :P nu är jag ändå väldigt nöjd med mitt val, och jag ser ljust på framtiden. :) men när stressen släpper så känns det verkligen hur mycket hjärnan fått kämpa. :P så sen jag tog mitt beslut så har kroppen bara sagt ifrån. För hjärnan orkar inte mer. Så en lugn helg är precis det jag vill ha och behöver. :) 

Så vila, mys och trevligheter får vara ledorden den här helgen. :) för nästa vecka drar allt igång igen. ;) på tal om nästa vecka så ska förresten Marcus iväg och kolla på en hyresrätt åt mig i Halmstad. :D den verkar sååå fin, och den ligger perfekt till sett till mina behov, så jag håller varenda finger/tår/lem jag kan för att jag får den. ;D Så förhoppningsvis kan Marcus representera mig väl, så jag får en lite fördel gentemot dom andra. ;) jag får försöka övertala honom att åka dit naken, för då kan jag nästan garantera att lägenheten blir min! ;D 

Nej nu ska jag fortsätta pyssla här på jobbet (har varit en väldigt lugn dag idag kan jag säga). Bara 1,5 timme kvar nu innan jag stänger lab och går hem. :)

Ha en underbar helg nu alla! <3 

Kanske ska se en film i helgen? ;D




5 av 5

Livet är bra roligt ibland! :D sen jag anmälde mig på arbetsförmedlingen som arbetssökande i mitten på februari, så har jag jobbat varenda dag. :P dessutom har jag fått flertalet jobberbjudande, varit på 5 anställningsintervjuer (där jag blev erbjuden jobb på alla 5 ställen), och idag tackade jag ja till ett jobb med början 1:a april. :) så i slutet på mars månad så går flyttlasset söderut till Halmstad där jag börjar mitt jobb på transfusionsmedicin. :) och jag är såååå glad! Jag fick en superbra bild av arbetsplatsen och kollegorna, och Halmstad verkar vara en underbart fin stad, så jag är helt säker på att jag kommer att trivas bra där. :) 

Men det känns så häftigt! Hur ofta får en nyexaminerad människa en uppsjö av jobberbjudanden redan inom ett par veckor från det att man blivit färdig liksom? :D till den grad att man själv får välja vart man vill bo, och vad man vill göra? Till en bra ingångslön dessutom? :D för mig bevisar det bara att om man jobbar hårt och är en bra människa så kommer bra saker att hända. :) 

Jag är en väldigt lycklig tjej nu kan jag säga! :D nu gäller det bara att få ett bra boende också. Till en början med så får jag ett rum på sjukhuset med tillgång till kök osv, men det är alltid skönt att ha nåt eget. :) speciellt när Marcus ska komma och hälsa på. ;) sen beroende på hur det går med allt så kommer vi antagligen skaffa nåt tillsammans där nere. :) men fram tills dess så behåller vi vår lägenhet i Karlstad. :) 

Så nu vet ni mina kära läsare! :) hoppas att allt är bra med er också, och att resten av veckan blir riktigt bra. :) 

Wish me luck! ;)

Frukosten på hotell 11. It. Was. To. Die. For!!! ;D

Trött tjej på väg hem från jobbet. 


Och lite humor såklart. ;) 



Hotell 11

Just nu ligger jag och myser på hotell 11 i Göteborg tillsammans med Marcus. Varför? Jo för jag ska på anställningsintervju imorgon både på Sahlgrenska och i Trollhättan, plus att Marcus ska jobba imorgon, så då kom mamma på den bra idén att vi skulle åka ner tidigare och bo på hotell. Så nu ligger vi på ett otroligt fint rum och bara myser. Innan vi kom hit åt vi 3-rätters på Jensens böfhouse, så nu kan jag verkligen inte klaga. ;) 

Annars då? 

I torsdags träffade jag min älskade bästis Emelie och saga och umgicks en stund. :) sen på fredag tog jag tåget ner till Halmstad där jag var på två intervjuer. :) så det var skoj! Och personalen och sjukhuset verkade superbra, så där skulle jag verkligen inte ha nåt emot att hamna. ;) sen tog jag tåget till Varberg där Marcus hämtade upp mig så tog vi en snabb sväng till Ullared. :) 

Dock handlade vi inte så mycket, för vi kom dit ganska sent. :P igår hade vi bara en mysdag, bortsett från att vi båda tränade. :) sen idag fixade vi lite saker, och begav oss sedan hit till Gbg. :)

Det är så roligt att jag fått sån respons på mina jobbansökningar förresten. Så det känns väldigt positivt inför framtiden. ;) 

Nu ska jag fortsätta gosa med min älskling! ;) 

Ha det så bra godingar. ;) 








Stressig vecka

Den här veckan har varit... Intressant är väl kanske rätt ord? :P 

Jag har jobbat varje dag, och det har väl gått ganska bra, trots att jag sovit dåligt några dagar. Min första tanke på morgonen har varit "ååååh nej. Fy f*n NEJ! Jagvillintejagvillintejagvillinte... Låt mig dö!" Men när plikten kallar är det bara att kliva upp. :) 

Efter jobbet i måndags så skippade jag tyvärr bodyattacken, vilket känns surt. Men jag orkade verkligen inte! :/ igår körde jag och Hanna bodypump och det gick ganska bra! :D riktigt roligt pass i alla fall. :) och innan dess var jag till arbetsförmedlingen och försökte få bistånd för att åka till en anställningsintervju i Halmstad på fredag. :) men tyvärr var jag för välutbildad... WTF liksom?! :O så sjukt... 

Men jag ska åka iväg ändå, och det känns riktigt roligt! :D jag har även hört från några andra jobb, så det känns ju onekligen positivt! :D plus att jag nu är LEGITIMERAD BIOMEDICINSK ANALYTIKER!!! :D så nu kommer jag få en rejäl lönehöjning, vilket alltid är välkomnat. ;) 

Idag efter jobbet drog jag och Hanna till sats där hon körde kondition och styrka och jag körde 10 min Pw och en timme crosstrainer. Jag förbrände i alla fall nästan 850kcal, trots en väldigt seg början, så jag blev nöjd ändå. :) 

Nu ska jag snart sova! :) hoppas allt är bra med er godingar. :) 







Chicken teryaki

Hej alla glada! :) 

Här har det varit dött, men jag har haft fullt upp. :) på onsdagen så lämnade jag blod och sökte lite jobb, och hade vad dom kan klassas som en "administrativ" dag. :) dessutom blev jag inbokad på jobb, så jag fick fixa matlådor. Så på torsdagen var jag i kronoparken och jobbade, och i fredags så blev det jobb i Rud. Efter jobbet på fredagen gick jag direkt till gymmet och körde 1 timmes cardio på crosstrainern. Trots att jag var så trött så jag såg i kors. :P men det blev gjort i alla fall, och jag nådde det mål jag hade satt upp för dagen. :) Sen gick jag hem, och där väntade en jättevacker bukett rosor, choklad och en dricka. :) tyvärr var inte Marcus hemma, för han åkte till Hagfors för att hjälpa sin bror med hans bil. Vilket han hade kollat om det var okej med mig först, så få inte för er nåt nu. ;) 

Så jag hade en myskväll här hemma, och somnade väldigt tidigt, så Marcus gjorde helt rätt som var där istället. För jag var verkligen inte vidare sällskap just då. :P igår blev det en ofrivillig vilodag för min del, för jag ville verkligen inte ge mig ut i skitvädret som var igår. :( onekligen en nackdel med att inte ha bil. :/ men dagen blev väldigt bra ändå, för Marcus lagade iordning en supergod middag åt oss när han kom hem, som kompensation för att han inte var här på alla hjärtans dag. :) så det var väldigt gulligt! :) 

Idag har vi varit och fixat lite saker, fönstershoppat lite och handlat mat. :) dessutom har jag fixat matlådor inför veckan, för jag jobbar mån-tors, och jag misstänker att det kan bli jobb även fredag. :P så idag lagade jag iordning storkok á la chicken teryaki. Och OJ vad gott det blev!!! :D 

Och så enkelt!! Jag blandade bara 2cm ingefära, 2 vitlöksklyftor, en gul lök, honung, soja, risvinäger, lite teryakisås, sweet chilisås och peppar och hällde i en gryta sönder täckte kycklingen (1kg kycklingfiléer). Sen fick det stå och gosa till sig ugnen i ca 3 timmar på 150 grader tills kycklingen kunde delas med en gaffel. :) till detta har jag ris och broccoli. Mumsigt värre! :D 

Jag hann även med en löptur idag, och även om det inte blev speciellt långt (sprang bara i ca 25 min), så är det ändå som man säger: många bäckar små. ;) 

Nu ska jag borsta tänderna innan jag gosar ner mig i sängen med min snutt. :)

Men först ska jag plocka fram träningskläderna, för imorgon blir det bodyattack! ;D can't wait!!! 

Ha en bra vecka godingar. :) 

Crosstrainer + promenad i fredags. :)






 

Blodgivaren

Idag har jag gjort två bra gärningar. :) jag började dagen med en riktig mysmorgon, och sen drog jag på mig promenadskorna och gick till claratappen. :) där gav jag blod för andra gången. Det gick superbra, mycket tack vare mannen som låg bredvid mig. :) jag började småprata lite med honom, och han var så trevlig, vilket gjorde hela upplevelsen mycket lättare. :) så nu är jag laddad inför nästa gång. :) 

Men inte nog med att jag gav blod. ;) Jag valde även att donera alla mina poäng till djurskyddet i Karlstad. :) jag tycker att dom gör ett jättebra jobb, och jag hjälper mer än gärna till med det jag kan. :) så det var mina goda gärningar idag! 

Efteråt gick jag hem och började söka en massa jobb. :) jag hoppas mina goda gärningar gör att jag har lite extra karmapoäng på kontot så jag kan få ett ordentligt jobb (istället för att bara vara timvikarie) ASAP. :P 

På tal om jobb så blev jag inbokad både imorgon och på fredag. Jag som hade tänkt överraska Marcus genom att baka. :( men men! Det är en inkomst i alla fall! :D och alla pengar jag kan spara undan kommer förhoppningsvis gå till en supermysig semester till hösten med min älskling. :) så det är verkligen något att se fram emot. :) 

Så nu har jag preparerat matlådor, och så får vi bara hålla tummarna att jag orkar somna tidigt idag. :) 

Ha en mysig kväll godingar! :) 

Stolt livräddare. ;) varje droppe räknas tänk på det! :D 



Nya BodyPumpen

Hej alla glada! :D 

Trött tjej här som rapporterar. ;) sov ganska dåligt inatt, så det tog flera timmar innan jag "kom igång" imorse. :/ eller jag kan nog inte säga att jag kommit igång överhuvudtaget idag. Ändå har jag haft en bra dag. :) tack vare mammas vän Marianne så fick jag alla papper jag behövde för att skicka in min ansökan om legitimation från socialstyrelsen, vilket känns jättebra. :D plus att hon hade med sig en liten present till mig, för att jag fått ut min examen. Hon är så underbar den där Marianne. :) 

Efter mycket om och men tog jag mig in till stan där jag skrev in mig hos arbetsförmedlingen (första gången så det var lite speciellt!), och sen var tanken att jag skulle posta mitt brev med min ansökan. Tyvärr var jag ca två min för sen, för brevbäraren hann tömma lådan innan jag hann dit. :( fast stönig som jag kan vara ibland (säg för Guds skull inte till Marcus att jag sagt så!), så körde jag en powerwalk till Konsum som ligger bortanför mig, för jag hade för mig att lådan tömdes senare där. Och tro fasen att jag hade rätt! :D så brevet kom med (hoppas jag i alla fall), så nu är det bara att vänta på legitimationen. ;P så nu hoppas jag verkligen att "rätt" jobb kommer ut, så jag kan söka det och förhoppningsvis få det. ;) min handläggare trodde inte det skulle bli några svårigheter för mig att få ett jobb i alla fall, så vi får hoppas att hon har rätt. ;) 

När jag sen väl kom hem, fick jag blommor från ett blombud (dom var från min farmor och faster), bytte om, drack en powersmoothie och sen kom fina Hanna och hämtade upp mig. :) tillsammans drog vi till sats där vi körde bodypump. För Hanna var det första gången någonsin, och jag har inte kört det på länge, men kul hade vi! :D och det kommer definitivt kännas imorgon. ;D variation i träningen är A och O för att få resultat, plus att det gör det hela så mycket roligare. :) så några såna pass kommer det nog få bli framöver. :) 

Fast imorgon blir det vilodag för min del, för jag ska lämna blod på eftermiddagen. :) 

Nu är det snart läggdags! :) Ha en mysig kväll godingar. <3

Min present från Marianne <3

Blommorna jag fick :) 


Trött mrn väldigt glad tjej. :) 


Tacksam

Klockan är mycket och jag ska lägga mig vilken sekund som helst. Men efter att ha kollat lite på internet osv så fick jag bara en känsla av hur tacksam jag är. Jag är så tacksam för att jag är den personen jag är. Jag är tacksam för alla underbara människor i min omgivning. Och jag är så genuint tacksam för det livet som jag har. 

Jag skulle inte byta bort det för allt i världen. 

Och varför skulle jag? Jag har allt jag behöver, och jag är så otroligt lycklig lottad med så mycket. Jag har ett fint hem (hyresrätt dock), jag har en helt fantastisk pojkvän, som jag älskar mer än ord kan beskriva. Och som älskar mig precis lika mycket tillbaka. :) vi har haft våra svåra stunder, men det har bara gjort oss starkare. Idag har vi det bättre än någonsin och jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan honom. :) dessutom har jag en fantastisk familj, som alltid finns där för mig. Jag är så stolt över både mina föräldrar och min älskade syster, för dom är alla underbara individer. Jag har även världens finaste vänner, som alla skänker mig glädje och lycka. 

Som om det inte vore nog så har jag, tack vare en jäkla massa slit, fått flera olika stipendier som tagit mig till olika delar av världen. Jag har även fått en superhäftig examen på avancerad nivå, något ingen någonsin kan ta ifrån mig. :) 

Så sammanfattningsvis så kan man säga att jag har ett riktigt bra liv, och det enda som fattas är ett bra jobb. :) men det kommer. ;) nu när jag har min examen så finns det inget som kan stoppa mig. :D det här kommer att bli mitt år, och jag tror framtiden kommer te sig väldigt ljus för lilla fröken Ljunggren. ;P

Nu är det sovdags. :) 

Avslutningsvis så vill jag bara säga: Tänk bara på att uppskatta allt Ni har. Materiella ting är i slutet på dagen bara saker, och det enda som räknas är vem Du är och vilka människor Du har i din omgivning. Pengar kan inte köpa lycka, kärlek eller lojalitet. Dom sakerna kan bara förtjänas genom att vara en bra människa. 

Jag vet att jag lagt upp den här bilden förut, men jag tycker att den är värd att lägga upp igen. ;) god natt på er godingar! ;D 




Master of science

ÄNTLIGEN!!! 

Jag har sprungit runt här hemma och pysslat med saker hela dagen i väntan på posten. Allt för att distrahera mig själv och för att få tiden att gå fort. Men när brevbäraren kom, sprang jag fram med en gång, likt en hund och kastade mig över högen som bildats. 

Och där var det! Brevet med stort B...

Ett stort vitt kuvär med den lilla solen i kanten. Jag fick hålla mig för att inte slita upp kuvertet, och när jag öppnade det så fanns det en superfin folder innehållande en inbjudan till examenshögtiden, samt två examensbevis. Ett som biomedicinsk analytiker och en för min filosofie magisterexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap. :) 

Jag började nästan gråta när jag såg det. På ett fint papper står mitt namn. Där står även att jag har gjort nåt otroligt bra. Kanske inte ordagrannt, men kontentan är att jag har åstadkommit något stort. :) och jag är så stolt över mig själv nu. 

Det har varit en jäkla resa, både på gott och ont, men nu är jag äntligen färdig. :) 

Så hädanefter kan ni kalla mig "Master of science". I insist. ;) 






Superduperdag

Åååh vilken bra dag det har varit!! :D gårdagen var lite sämre, för då krånglade en massa saker för mig. Men det löste sig ändå. Tack gode Gud för hjälpsamma människor säger jag bara! ;) 

Men idag så vaknade jag upp bredvid min älskling, åt en lååång frukost, tog mig iväg på träningen (snabbt men hårt benpass på sats. Muskelminne is dah shit säger jag bara!) sen traskade jag hem, åt mat som min goding lagat, duschade, gjorde mig iordning, sen drog vi ut till tempel där vi åt sjukt god mat (jag åt oxfilé). Sååååå gott!!! Efter det blev det godis vid hemmakväll följt av bio på sf. Vi såg "Frost", och den var så mysig!! Både jag och Marcus tyckte att den var superbra. :) 

Nu ska vi bara snosa i soffan innan det är läggdags. ;) ha en grymt bra helg godingar. <3 

Återkommer med fler glada nyheter framöver. ;) 

Nej jag är inte gravid. ;) 





Skakis

Vilken helg! :D 

Min trötta själ behövde denna helgen. :) i fredags var jag helt jäkla död, så jag och Marcus myste mest bara hela kvällen. :) sen på lördagen fikade jag med min fina vän Line, och sen kom mamma och pappa och hälsade på. :D dom hade köpt med sig fikabröd så vi satt här och myste och hade det trevligt. Men dom hade även köpt med presenter till mig för att visa vad stolta dom är över mig. Så jäkla gulligt! :) jag fick en nalle, en chokladask och blommor. <3 jag blev så glad så ni vet inte! Jag är så tacksam att jag har den familjen jag har, och jag skulle inte byta för allt i världen. :) 

Sen på kvällen skulle då jag och Marcus ut och äta för att fira, men jag var åter igen så trött, så istället köpte vi mat från subway och myste resten av kvällen. :) så dejtkvällen får bli till helgen istället. ;! 

Igår städade jag lägenheten, tvättade, bar undan lådor osv så det var fullt upp. :) men jag fick mycket gjort, så det känns ju alltid bra. Sen åkte inte Marcus förrän imorse, så vi hade en extrakväll tillsammans, vilket alltid är uppskattat. :) 

Idag träffade jag Emelie så vi gick in till stan och tog en fika, sen kollade vi på examensklänningar. :) jag har en bild av vad jag vill ha, så det var skoj! :) sen köpte jag med mat och senare drog jag iväg på bodyattack. Det är verkligen det roligaste passet jag vet och instruktören är superbra! :) nog för att jag inte orkar lika mycket som jag gjorde förut, men jag kämpade på ändå! :D 

Nu har jag ätit mat och bara myser i soffan. :) imorgon är det fullt ös igen. ;) 

Ha en underbar vecka godingar! :D 

Yakiniku från sushi yama. Supergott!

Presenterna från mamma och pappa <3

Kärlek <3

Trött tjej som intagit soffläge. ;) 



Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0