Flytthelg

Oh my lord, vad trött jag är! :P helgen har varit rolig, men väldigt utmattande, både psykiskt och fysiskt. 

Helgen började med att jag var barnvakt åt älskade lilla Saga, vilket gick jättebra. :) hon är ju så söt den där lilla tjejen, så det var bara mysigt. :) dock sov jag ganska dåligt natten innan så jag var ganska trött när jag var där. :P sen fick jag i alla fall skjuts hem, så jag slängde i mig lite mat, och därefter började jag bära ner alla mina saker ner för trappen. Mamma och pappa kom ganska sent, men då hade jag burit ner allt utom sängen, så det var bara att lasta i bilen och åka till första anhalten. Vilket var hos en kvinna som jag köpte ett barbord och två stolar av. :) sen åkte vi till Kungshamn, där jag köpte en soffa med divan av en supertrevlig tjej (vi kom dit vid midnatt, och hon var ändå supertrevlig). :)

Sen begav vi oss till Göteborg där vi övernattade. Återigen sov jag dåligt, för jag hade en kylbag i rummet som stod och brummade hela natten lång. Dessutom var jag väldigt nervös att någon skulle sno kärran, vilket också bidrog en hel del. :P 

Dagen efter åt vi riktigt god frukost, och sen åkte vi till Ullared, där vi shoppade loss. :) jag hittade en massa bra saker till lägenheten, så det var roligt. :D Marcus mötte också upp oss där, så vi fick umgås, vilket såklart gjorde allt mycket roligare. :) 

Efteråt åkte vi till Halmstad, där vi började bära in alla saker. Tack och lov för att jag har en hulkenstark pojkvän och pappa, för dom bar alla tunga saker. :P 

När alla sen var svettiga och skittrötta åkte vi till hotellet, där vi gjorde oss iordning och sen gick vi ut och åt mat. :)

Igår fick vi till stranden en sväng vid hotellet, och sen drog mamma och pappa hem. Så jag och Marcus gav oss ut på lite siteseeing innan vi plockade iordning här hemma, så nu återstår bara att få ordning på alla kläder, vilket känns skönt. :) Marcus stannade även här hos mig inatt, sånddt var skönt. :) dock sov jag dåligt inatt också, och det hjälpte inte direkt att grannen började borra i väggen kl 07.00 imorse. Stort SUCK på den säger jag bara!!! Och när jag fick för att säga till så öppnade dom inte. Morr... 

Så idag är jag helt död. :/ men jag ska ändå försöka komma ut en sväng sen, så jag kan gå och träna. Jag skulle behöva pumpa däcken i cykeln också, så det är bara att ladda batterierna nu. :) imorgon är för övrigt första dagen på nya jobbet, så det ska bli så sjukt spännande! Jag hoppas verkligen att det går bra! :P fast det brukar det göra. ;) 

Nu ska jag vila en stund. :P 

Bilder på lägenheten kommer sen. ;) 







Barnvakt

Jag har plockat hela dagen idag också. Så jag är helt slut nu! :/ men jag tror att jag har ordning på allt nu. :P 

Imorgon går alltså flyttlasset. Vilket är med blandade känslor såklart. :P men jag tror att det kan bli ganska bra ändå. ;) allt har en tendens att lösa sig tillslut. :) och Halmstad känns som en underbar stad att bo i. :) och jobbet känns också spännande. :) så jag håller tummarna. ;) 

Men för tillfället så ska jag bara släppa alla funderingar och tankar och mysa till det med choklad, påskmust och film (Frost såklart!). ;) 

Hoppas allt är bra med er. :) 




Ay caramba

Herregud min rygg är helt slut. :/ hela dagen har jag packat, fixat och ordnat. Och det är inte världens bästa arbetsställning när man flyttpackar, så nu är ryggen helt åt h-vete. :S 

Men så blir det! Jag har i alla fall fått en hel del gjort, så jag hoppas jag bara kan småfixa imorgon (och städa), så är jag helt redo sen. ;) 

Annars så var jag och Emelie ute på shopping igår. Jag har typ inga byxor kvar att ha på mig, för alla är utslitna. Men jag köpte två par jeans igår i alla fall, så nu klarar jag mig. Åtminstone ett tag framöver. ;) självklart skulle jag vilja köpa fler saker, men sånt får vänta. :) jag ska köpa både barbord och soffa på fredag, och på lördag är det Ullared som gäller, så jag kände inte för att slösa bort nåt igår. :P men roligt var det! :D 

Nej, nu är det snart läggdags. :) 

Hoppas allt är bra med er. ;) 

Caesarsallad med rivet äpple, avokado och räkor. :)

Mosters älskling. <3 världens coolaste bebis. :D 

Taggad, men lite nervös, tjej. :P 



Sista helgen

Då var sista "riktiga" helgen i lägenheten gjord, och nu väntar en lång vecka med packning och flyttande. :P men helgen var väldigt bra! :) trots att vi båda var småhängiga. :) 

På lördagen åt vi brunch på scandic, sen gjorde vi en snabb sväng på stan. Därefter åkte vi hem där jag somnade i soffan. Sen när jag vaknat till drog vi ut på en powerwalk, så det var mysigt! :D 

Söndagen spenderades i tvättstugan med en miljon kläder som skulle tvättas. :/ så det fick bli en fixardag i vanlig ordning. ;) 

Idag har jag vikt all tvätt (pust!!), sen åkte jag in och fick sista vaccinationssprutan för hepatit A och B, sen har jag hämtat en massa lådor att packa i från förrådet. Dessutom har jag fixat lite "administrativa" saker, och fått en hel del bra gjort. :) så det känns skönt! :D

Nu ska jag mest ta det lugnt resten av kvällen (ska dock försöka få i mig nån god kvällsmat). Imorgon ska jag träffa Emelie en sväng, och då blir det full rulle. :) 

Hoppas allt är bra med er godingar. :) 

Brunch med älsklingen

En del av all tvätt jag pysslat med både igår och idag... 



Äntligen har jag fått svar på varför min lugg står rakt upp varje morgon!! ;D Fast jag misstänker att kossan bara vikarierar när Marcus inte är hemma och kan göra det själv. ;) 



Skitdag

I onsdags så låg jag i soffan hela dagen. Jag orkade verkligen inte göra nåt!! :( egentligen skulle jag träffa Anna, men jag orkade verkligen inte. :( så det hände ingenting den dagen. :/ 

Igår orkade jag nästan vara människa i några timmar, så jag träffade fina Hanna på lunch, och sen kollade vi lite på stan och sen åkte vi till Ikea. :) sen kom fina bästis på besök med Saga så vi hade myskväll. :) så det var en väldigt bra dag!! ;)


Men den gör dagen har varit sååå jäkla dålig. :( jag jobbade i Rud, där vi var en person kort, och vi båda som jobbade är vikarier. Och båda har varit rejält sjuka, och ingen av oss var riktigt frisk. Och hon jag jobbade med är inte BMA, och har inte jobbat på länge, så det mesta ansvaret låg på mig. Så självklart kom det hur mycket patienter som helst, det var uppkörning av kontroller och en massa andra specialsaker. Som bara krånglade. Meeeen vi klarade av det i alla fall. Knappt. 

Sen när jag kom hem så somnade jag i Marcus armar och bara låg däckad i ett par timmar. Han är verkligen underbar min älskling. <3 så tack vare honom så blev min dag helt plötsligt mycket bättre. ;) nu är det bara myskväll resten av dagen. :D båda är helt slut nu, så vi blir nog inte långrandiga. ;) 

Hoppas att ni får en bra helg fina vänner! :) 

Swedish festive drink. ;D

Busungen min <3 


Sliten tjej :)



Samsung 40"

Äntligen börjar jag känna att det går åt rätt håll med förkylningen! :D jag har mer eller mindre ingen feber nu, och jag kan nästan sova om nätterna. ;) så det är ju bra! :D dock tar det typ 20 min innan jag kan andas igen på morgonen. Och jag har antagligen förbrukat en hel regnskog med alla papper jag fått snyta mig i. :( äckligt, men nödvändigt. 

Igår tog jag mig ut en väldigt snabb sväng med Emelie till elgiganten för att hämta ut min nya TV. :D hade det inte varit för henne så hade det aldrig gått, för det var knappt att jag kunde ha kläder på mig, för hela huden gjorde ont (tack för den febern!). Vi bokstavligen åkte dit, hämtade TVn och åkte hem. Sen var jag helt slut. :P vilket innebar att Emelie åkte hela vägen från Forshaga för att skjutsa mig en mil. DET är vänskap det! :D hon är verkligen världens finaste min underbara Emelie. :) jag får se till att bjuda henne på mat som tack framöver. Och nu börjar jag nästan känna mig som människa igen, så då är det inte helt omöjligt att jag kan få till det. ;) 

Fast både igår och idag har jag varit i ett koma-liknande tillstånd. Bortsett från dom gånger som jag kommit på lite saker som har med flytten att göra. Det är ju inte ens två veckor kvar innan jag flyttar, så det är en hel del att ta tag i. Och många frågetecken som ska redas ut. Men jag tror jag börjar få koll på en hel del. Dock kan jag inte ta alla beslut själv. :P vi är ju trots allt två i det här förhållandet. ;) 

Imorgon hoppas jag ha än mer energi än idag. :) 

Ha en bra kväll godingar. :) 

Nya Tvn. <3

Sjuk men glad tjej


Önskar att min älskling var hemma så jag fick snosa på honom, men jag får hålla mig fram tills fredag. ;) 



Kunskapens äpple

Äntligen är helgen över!! :D det har varit en kämpig, men rolig, helg. :) i fredags drog jag och Marcus ut och kollade på kläder. Jag hittade min klänning ganska snabbt, men sen var det fullt upp med att hitta något åt Marcus. Stackarn är ju lite för snygg för vanliga kläder, så sitter dom bra över axlarna så är dom på tok för stora för magen. :P han får nog lov att skaffa sig en liten tjockismage framöver. ;) fast jag älskar hans kropp som den ser ut nu. :) missförstå mig rätt, jag skulle älska honom även om han gick upp 80kg, men i mina ögon är han perfekt nu. :) nog om det! ;P 

Tillslut hittade vi en jättefin skjorta i alla fall, så vi begav oss hemåt. :) 

Sen igår fick jag göra mig kodning, innan min familj kom och vi alla åkte till universitetet. :) där deltog jag i examenshögtiden och fick "Kunskapens äpple". :) det var en ganska rolig ceremoni, och även om jag inte fick sitta vid min familj så hade jag väldigt roligt :) på minglet efter ceremonin blev vi bjudna på kaffe och tårta, så det var populärt. ;) Marcus försökte smuggla till sig två bitar, men det gick tyvärr inte. ;)  efteråt åkte vi hem till oss och pratade och drack lite champagne. :) mamma hade med den hon fick av oss när hon fyllde 50 år, för hon ville vänta med att öppna den tills jag tagit min examen. :) och igår var det som sagt dags. :) senare på kvällen hade jag bokat bord på Frost, så min morbror med familj, momor, Emelie och Henke mötte oss där (farmor var med oss även om hon inte var med på ceremonin). Så där åt vi 3-rätters. :) och bortsett från ganska hög ljudnivå från sällskapet bredvid, samt ganska lång väntetid på huvudrätten så var det superbra! :D och som ursäkt för att vi fick vänta så bjöd dom på kaffe och efterrätt. :) vilket var en riktigt fin gest. :) efter flera timmars ätande kom jag hem och upptäckte att jag hade feber. :P jag hade känt mig sjuk i ett par dagar, men igår blev det väldigt tydligt. :P så jag hoppade in i duschen och sen blev det sängen. Sen dess har jag knappt rört mig. :P 

Marcus sa att det var som "The walking dead" här hemma. :) så snygg var jag idag! ;D ironiskt nog var jag fixad från topp till tå igår, och idag ser jag ut som en zombie. ;D men det bjuder jag på! :D är man sjuk så är man. :) fördelen med att vara sjuk är att jag har blivit ompysslad mer eller mindre hela dagen, och jag fick bestämma film ikväll. Så sjävklart blev det "Frost". ;D så jäkla mysig film!! 

Nu ska jag försöka sova, och förhoppningsvis så kan jag jobba imorgon. Fast det betvivlar jag. :/ måste ändå tänka på mina arbetskamrater och alla immunnedsatta patienter. Och då är det bättre att ta det säkra före det osäkra. Annars ska jag hämta min nya TV som jag köpte idag. :D en vansinnigt fin 40" samsung smart-TV. :) spännande va?! :D 

Ha en bra vecka godingar! :) 

Suddig bild från gårdagen






Dålig timing

Som man bäddar får man ligga sägs det. Och när man inte kan hålla sig borta från underbara, söta barn med en virusinfektion så får man skylla sig själv. ;) men det var det värt! Går ju inte att låta bli att gosa med "mosters" älskling. :) och förhoppningsvis så mår jag bättre tills imorgon, så jag inte missar examenshögtiden. :P fast jag kommer gå dit även om dom måste bära upp mig på scenen. ;D haha!

Liten update för dom som funderat vad jag gjort dom senaste dagarna. ;) 

I måndags myste jag här hemma, följt av ett pass bodyattack. :) sen på tisdagen jobbade jag, och sen på kvällen träffade jag Emelie och saga, så vi åt sushi. :) inte Saga dock, för hon är på tok för liten för sånt. :D 

På onsdagen hämtade Emelie och Henke upp mig så jag blev med dom till Forshaga. :) där umgicks vi en sväng och sen åkte jag och Emelie till råda på fotbollsträning. :) och OJ vad länge sen det var jag spelade! Men OJ vad roligt det var! :D fast jag fick väääääldigt ont i mitt knä. :( det var knappt att jag tog mig in i bussen efteråt. :( men det går över. ;) 

Igår träffade jag Evelin på lunch och sen gick vi en sväng på stan. :) Emelie kom förbi en sväng också med kläder som jag eventuellt ska låna på högtiden imorgon. :) jag är så tacksam för mina underbara vänner! :) 

Sen på kvällen så kom Marcus hem, vilket alltid känns underbart. :) så nu väntar jag bara på att han ska komma hem så vi kan dra in till stan och kolla på kläder. :) 

Ha en underbar helg godingar! :)







Mysmåndag

Idag fick jag njuta av en ledig måndag. :P det var inte igår det! :D och jag antar att det kommer ta ett tag innan jag får göra det igen. ;) 

Så idag sov jag ut, myste i soffan när jag åt frukost, plockade lite med saker här hemma och sen blev det bodyattack. :) åååh vad jag kommer sakna det passet när jag flyttar till Halmstad! :( fast ska jag köra det så måste jag byta gym. :( och jag gillar ju SATS! :/ men vi får se hur det blir med allt. :/ efter det superjobbiga passet (min rygg mådde inte så bra idag kände jag), cyklade jag till Ica och handlade. :) så nu har jag ätit lax och duschat. :) 

Imorgon blir det jobb i skåre, så jag ska försöka lägga mig snart. :) frågan är om jag orkar somna bara, med tanke på att jag sov såpass länge idag. :P fast det löser sig ju alltid. I "värsta" fall blir det två dagars jobb för mig den här veckan (jag har nämligen inte gjort mig tillgänglig för bokning tors och fre), så då gör det inte speciellt mycket om jag sover dålig en natt. :P men som det ser ut nu så är jag bara bokad imorgon. :) och har jag tur så mår Saga bättre imorgon, så jag får träffa mosters älskling och min älskade bästis. <3 saknar dom jättemycket nu. :( 

Nu ska jag försöka varva ner. ;) ha en mysig kväll godingar. ;) 




El Stockholmo

Borta bra men hemma bäst, är det inte så man säger? ;) 

Skämt åsido, jag har haft en underbar helg! :D jag jobbade halvdag på torsdagen, sen åkte jag in till stan där jag var till gripen på cellprovtagning. Vilket är något ALLA tjejer bör göra!!! Vissa kanske tänker: men varför berättar man nåt sånt?! 

Jo, för det är så jäkla viktigt! Jag anser inte att det är pinsamt eller konstigt att berätta det. Jag blev kallad på provtagning, och så gick jag dit. Så enkelt är det. :P det är ju inte direkt att jag legat runt, och inte skyddat mig, så jag måste ta en massa prover för diverse könssjukdomar (Fast det är såklart också väldigt viktigt att man går och gör det, om man haft oskyddat samlag). För en sån sak kan jag förstå om man håller för sig själv. Men genom att ta en enkelt litet prov, så kan man se om det skett förändringar. Och ju tidigare man hittar dom, desto större är chansen att man kan behandla förändringarna och bli frisk. Annars kan man faktiskt dö. Så att inte ta proverna när man får chansen är bara idiotiskt. 

Nog om det! :) efter provtagningen köpte jag sallad på ma ché (supergod!) innan jag begav mig till Soda där jag klippte och färgade mitt hår. Eller snarare underbara Karin gjorde det. :) och jag blev supernöjd! Det blev en sombre (soft ombre), och min lugg fick komma tillbaka. :D sen på kvällen kom Marcus hem, och på fredag morgon begav jag mig mot huvudstaden. :) Marielle mötte upp mig och sen drog vi hem till Malin där hon bjöd på supergod mat! :) resten av kvällen myste vi och pratade om allt mellan himmel och jord. :) 

När vi kom hem fick jag träffa Sannas två grandisar (hon har två vackra Grand danoiser), så jag fick busa lite med dom. ;) 

Igår åkte jag och Marielle in till café vero och åt brunch (O.M.G säger jag bara!!!), och sen gick vi i varenda affär i hela Stockholm och letade efter en känning till mig. XP men det gick inte så bra. :P båda tappade lusten tillslut, så vi åkte hem och lagade mat. :) fast inte innan vi hann se "superstylisten" Jonas från Top model Sverige och några av deltagarna. :P vi blev såååå starstruck! ;D eller kanske inte. ;P haha!

På kvällen kollade vi på melodifestivalen och gosade med vovvarna. :) på något vis så kändes det precis som hemma bär jag hade ett stort muskelpaket liggandes i mitt knä, som låg och dreglade och blev sur så fort jag slutade stryka på honom. Men den här gången var det Sannas hund Ego och inte Marcus. ;) 

Idag mötte vi upp mamma och pappa som äntligen kom hem från Maldiverna, och så åt hela familjen mat. :) därefter mötte vi upp Marcus och hans kompisar innan vi alla tog tåget hem (dock inte Marielle). :) fast Marcus och dom satt i 2:a klass och jag, mamma och pappa satt och njöt i 1:a klass. ;D 

Så det var min helg! :D såå mysigt, men jag är ändå glad över att vara hemma igen. :)  framförallt ni när jag snart ska flytta till Halmstad. :P fast nu känns det lite bättre, då jag lyckades få en lägenhet via min älskade bästis. :) den är inte speciellt stor, men jag är ändå väldigt glad över att jag har nåt. :) och jag har ju klarat mig på betydligt mindre, så det kommer säkert bli superbra! :D 

Nu mina kära vänner så ska jag sova! :) hoppas ni får en superbra vecka! :D 


Puss på er! :) 

Min nya hårfärg :D

 Älskar verkligen Marielles lägenhet! 

Underbara brunchen. <3




Vecka 10

Tänk vad tiden går fort! :P det har varit fullt upp dom senaste dagarna, fullt med patienter på förmiddagarna, sen har det lugnat ner sig lite. Men när det kom nån så kom dom i skov. Vilket suger. :P men det har gått bra i alla fall! :) jag har även haft fullt upp med att fixa andra saker (mest inför flytten osv), men jag börjar få koll på läget känns det som. :) dessutom har jag fått erbjudande på en lägenhet i stan (26kvm i andrahand), så det känns skönt. :) då vet jag att det ordnar sig i alla fall. :P 

Marcus var ju också och kollade på en lägenhet igår, så jag väntar på svar därifrån. :) annars så skulle jag ha kört bodyattack igår, men tack vare en överdos koffein så blev kroppen helt ut balans så jag fick stanna hemma. :( men idag körde jag en timme kondition i alla fall. Vilket jag inte borde ha gjort, med tanke på att jag känner mig lite krasslig den senaste tiden (mitt blodvärde har gått ner ganska rejält också, så jag misstänker att det har med det att göra). Men nu är jag hemma och myser igen. :) egentligen skulle jag ha träffat min älskade bästis imorgon och blivit med på fotbollsträning, men mosters älskling är sjuk, så vi får försöka ses nån annan dag istället. :( fast det blir nog bra ändå. :) eftersom mina planer blev inställda, så föreslog Hanna att vi skulle ses imorgon istället när hon hörde av sig idag, så det är ju skoj! :) alltid kul att umgås med Hanna också! :D så det ser jag fram emot. :) sen på torsdag är det bara packning och städande som gäller innan jag åker till Sthlm. :D plus lite andra saker som ska fixas (mitt hår inräknat). 

Så det är fullt upp! :D hoppas att allt är bra med er i alla fall. ;) 




XXL

I en relation så har man alltid perioder då det är bättre eller sämre. Vilket är naturligt! Och då menar jag alla typer av relationer. Men i min relation med Marcus så kan jag säga att vi har varit inne i en helt underbar period ganska länge nu! :D den senaste tiden tillsammans har varit bättre än någonsin, och jag är så otroligt lycklig tillsammans med honom. <3 han har varit nästintill perfekt den senaste tiden, och vi klickar på alla nivåer. :) så det känns så mysigt! Dessutom planerar vi som bara den inför framtiden, vilket alltid är kul. :) 

I alla fall. ;) ville bara "skryta" lite över min älskling. Jag tycker att det är viktigt att visa uppskattning till andra människor när dom gör något bra, så jag har verkligen försökt visa min uppskattning till Marcus på alla sätt och vis. Och nu ville jag dela det med er också. :)

I fredags när jag kom hem var lägenheten helt städad, det var diskat och toaletten var ren. :) plus att Marcus tagit ut soporna. Sånt gör mig lycklig! :) jag har själv inte orkat den senaste veckan, så jag blev så glad bär jag kom hem och Marcus hade fixat allt. :) själv hade jag köpt med mig vaniljsemlor från  stenugnsbageriet på östra Torggatan 16, och dom var GUDOMLIGA!! :D jag förstår att dom blivit utnämnda till godaste semlorna i stan. :) senare på kvällen köpte vi hamburgare och sen blev det inte så mycket mer. ;)

Igår hade vi mysmorgon och sen begav vi oss till gymmet. Jag har tänkt börja köra mer kondition, för jag vill kunna börja springa igen. Så igår blev det 1timme och 15 min kondition. :) jag varvade löpningen med att gå några min när min puls drog iväg lite för mycket. :) men det blev åtminstone ett rätt så bra pass och nästan 1000kcal förbrända. :) så det känns bra! :) 

Sen hade vi bara en lugn kväll (skräll eller?!) ;D. Idag har vi haft vår fixardag. :)  så vi har tvättat, handlat mat (gjorde även en snabbsväng inne på XXL), lagat mat och tanken var att jag skulle träna. :P men vädret stoppade mig idag, så istället har jag letat gym i Halmstad. :) just nu lutar det mot nordic wellness, och skulle jag få lägenheten Marcus ska kolla på imorgon så skulle det bli perfekt!! :D 

Nu ska jag försöka göra lite matlådor. :) jobb nu mån-ons och halva torsdag, sen ska jag klippa och färga håret, packa och sen åker jag till min älskade syster i Sthlm. :D åååh vad skoj det ska bli!!! :D 

Ha en underbar vecka alla söta människor där ute. :) 

Karlstads godaste semla

Såhär känner jag idag. ;D


Dagen underbara lunch! Grillad kyckling med en god caesarsallad. :)



Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0