Utgång

Nu vankas det utgång med världens bästa Rosanna! :D ses i dimman folket. ;)


Bladc0

Dom senaste tre dagarna har det bara varit flängande hit och dit. Men jag är ändå glad för det! :D mamma och pappa erbjöd sig vänligt nog att låna ut bilen till mig (älskar dom!) och världens bästa Emelie blev med mig som sällskap ner till Gbg. :) vad skulle jag ta mig till utan dom?! :) tack vare dom blev min resa en riktigt rolig road-trip. :) och det var även tack vare Emelie som vi hittade till Sahlgrenska. :P väl där köpte vi nåt snabbt att äta innan de var dags för min intervju. :P dom jag träffade var supertrevliga och det kändes som om intervjun generellt sett gick bra. :) tydligen var vi bara 5 st som var kallade till intervju, så det var positivt besked! Så mina odds kan ju inte vara allt för dåliga ändå. ;) fast jag vågar inte hoppas på för mycket, för jag vet att jag skulle bli så jäkla lycklig om jag fick det där jobbet, men samtidigt skulle jag bli besviken om jag inte får det. Därför är det bättre att inte ta ut nåt i förskott. Även om jag onekligen håller tummarna! :)

Sen fick jag även svar på min senare tenta (den på avancerad nivå), och tydligen blev jag godkänd!!! :D så nu är det bara en tenta kvar innan jag kan ta ut min examen. :O åååh vad jag längtar!...) <3

Efter intervjun åkte vi till Jensens bofhouse, där vi åt god mat. Och för att fira så köpte vi efterrätt på det. ;) så jäkla gott!! :) när vi var mätta och belåtna gjorde vi en snabbtur i nordstan och kollade på saker innan det var dags att åka hem. :)

Idag har jag jobbat som vanligt, även om jag var extra sliten imorse när jag skulle upp. :P fast det gick bra ändå! :) jag fick behålla bilen en extra dag, så jag kunde ta den till jobbet, vilket innebar att jag fick liiiite sovmorgon ändå. ;) när jag slutade åkte jag till Munkfors och lämnade bilen, och blev bjuden på jordgubbar, innan jag tog bussen ner till stan igen. :) tråkigt nog var min buss sen, så jag missade bussen jag skulle åka med hem från stan, men på nåt jäkla sätt så lyckades jag GÅ ikapp bussen, så jag kunde kliva på busshållsplatsen efter. :P haha!

Nu är jag äntligen hemma och ska hoppa in i duschen. :) imorgon är det jobb som gäller igen. ;)

Nedan kan ni förövrigt se vilken syn jag möttes av idag när jag kom till Munkfors. Tack gode Gud att både mamma och pappa ska operera ögonen imorgon, för annars kommer nog nån och tar katterna ifrån dom. ;D haha!

Hoppas att allt är bra med er godingar. :)


I'm a unicorn

True story... ;D Håll nu tummarna för mig imorgon, för det kan behövas! ;) Jag är mer än redo för en förändring nu... Och får jag det här jobbet så kommer jag nog gråta av lycka. :P för er som inte vet det så ska jag till Sahlgrenska på anställningsintervju imorgon, vilket innebär att jag imorgon har chansen att få mitt drömjobb. Och jag ska göra allt jag kan för att visa att jag är rätt person för tjänsten. ;) för det är jag. :D därför ber jag er att skicka mig all god energi ni kan avvara imorgon. Varje bidrag räknas! ;D

Sov gott godingar. ;)


Dag 5 av 24

Hej alla glada! Hoppas att ni mår bra. Själv mår jag allt annat än bra. :/ jag kände att jag var seg och täppt i näsan i lördags, men tänkte inte så mycket på det. Fast när jag vaknade igår så hade det dragit igång på riktigt. Halsont, täppt näsa och huvudvärk. Plus att jag var otroligt seg. Som tur var så var Marcus hemma, så han tog hand om mig, så jag fick i mig mat osv. :P fast han var nog tvungen att göra det, för jag hade gjort proteinpannkakor åt honom på morgonen för att fjäska lite. ;) haha, nej då! :P så helgen har varit oförskämt lugn för min del. :/ jag hade hoppats att jag skulle känna mig bättre idag, men när jag vaknade och kunde lägga till feber och ont i lungorna till listan av symptom så förstod jag att det var kört.

Och det känns så jäkla tråkigt! Jag saknar faktiskt mina kollegor, och det suger ärligt talat att ligga ensam hemma och må dåligt. :( men jag kan inte utsätta patienterna för risken att bli smittad av mig. Många som kommer och ska ta prover har nedsatt immunförsvar, och då måste vi ha det i åtanke. Ska jag sitta och hosta, nysa och vara rent allmänt äcklig så utsätter jag dem för en onödig risk. Så idag ska jag bara försöka kurera mig så jag kan jobba imorgon. På onsdag ska jag ju iväg på anställningsintervju, och även då måste jag vara frisk.

Nej nu är det dags att snyta sig igen. :( åååh vad jag hatar att vara sjuk! :(


Instagram

Såhär kommer alltså jag bete mig framöver: 
'
'
Haha, det stämmer nästan lite FÖR bra det där!! ;D
'
Puss på er!

Bigarrå

Jag sa ju att jag skulle skriva! ;) det har varit en ganska bra vecka måste jag säga. :) jag kan ju inte gå in på allt i detalj, men det har varit fullt upp. Vi har haft otroligt mycket patienter, betydligt mer än på alla andra vårdcentraler i centrala Värmland. :/ så vi fick knappt nån rast alls. Och så har det varit hela veckan. Det kombinerat med en ny arbetsplats har gjort att jag varit väldigt sliten. :( jag är ju borta ca 12 timmar varje dag, så den här sommaren kommer jag nog vara ganska tråkig. Fast det är det helt klart värt om jag kan få in semesterpengar så jag kan ha extra roligt i USA. :) sen är det som sagt en jättemysig vårdcentral, och jag har riktigt gulliga kollegor, så jag trivs som fisken i vattnet. :)

Annars då? Jo, jag träffade ju Emelie på tisdagen så vi åt sushi och myste. Sen träffade jag Evelin på onsdagen så vi kikade i affärer och sen åt vi indisk mat. :) så jag har haft jättekul ändå! sen blev vi bjudna på sillunch på jobbet på onsdagen, så jag höll på att äta ihjäl mig. Till efterrätt fick vi även jordgubbar, glass, melon och kakor. Och igår blev vi bjudna på tårtor. Så den här veckan har jag verkligen frossat! Tyvärr har jag inte tränat nåt, men det ska jag banne mig ta tag i till veckan! ;D sen har jag även blivit erbjuden en arbetsintervju i Gbg på onsdag, så jag är superlycklig för det! :D jag hoppas verkligen att jag får den tjänsten, för det är verkligen ett drömjobb, men samtidigt är jag väldigt glad bara över att dom är såpass intresserade så dom ville att jag skulle komma på intervju. :) så håll tummarna för mig nu! ;)

Jag lyckades även gå vilse i Grums i måndags när jag skulle till bussen, vilket jag måste säga är en bedrift. :P som tur är hittade jag rätt innan bussen gick i alla fall, så jag slapp sitta där ensam i flera timmar. :P

Idag har jag pluggat till största delen. Jag handlade även lite mat förut, för jag bestämde mig igår att jag skulle stanna här i stan under helgen, så jag behövde komplettera kylskåpet lite. :P så dagen mat fick bli färskpotatis, matjessill, rostbiff, gräddfil med gräslök och en god sallad. Och nu på kvällen har jag ätit salta kex med brieost (med smak av vitlök och örter) samt camenbert. Till det hade jag honungsmelon, bigarråer och physalis. Så jäkla gott!! :D nu däremot ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att sova. :P fråga är bara om jag orkar se en film innan dess... Oh, well. Det märks! ;) så tyvärr blir det inget midsommarfirande för min del, men jag har i alla fall fått nåt vettigt gjort idag. ;) och jag har det trots allt väldigt mysigt nu också. ;)

Hoppas att ni har det bra godingar, och att ni fått fira precis som ni själva valt. :P

Förresten har jag "officiellt" en instagramsida nu, så vill ni kan ni följa mig där. Jag har haft den ett tag, men jag har bara följt andra och använt "min" sida till att fixa till bilder. Men nu har jag börjat få några förfrågningar från andra som vill följa mig, så jag kände att det var dags att bli aktiv där med. :) Sök bara på mitt namn så hittar ni mig där. ;)


Sommarvikarie 2013

Tack och lov för Family Guy! Jag är så jäkla trött nu så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. :/ så det blir bara kort nu. Men min vecka har varit superbra. Jag älskar mina nya kollegor, vårdcentralen är superbra och jag trivs som fasen. Det enda negativa är att jag åker 06.45 hemifrån och kommer inte hem förrän 18.30, så jag är borta nästan 12 timmar varje dag. Så det blir tyvärr inte mycket tid över för annat. Men jag har ändå träffat Emelie och ätit sushi, och igår träffade jag Evelin så vi åt indisk mat. Marcus kom också hem igår, så jag fick se honom en sväng. Sen var han snäll nog att hämta mig och en kollega till mig, Laine Andersson från Hagfors, efter jobbet och han bjöd han mig även på lite mat. :) snuttigt värre alltså. ;P så det har blivit en hel del god mat i veckan! plus att vi blev bjudna på en massa god mat på jobbet igår. Lyxigt värre alltså!! :D fast nu ska jag bara mysa resten av kvällen. :) jag återkommer med fler detaljer imorgon. Men nedan kan ni se ett axplock av min vecka. ;)

Jag lovar att skriva mer imorgon. ;) puss på er godingar! <3


Zalando

Klockan 05.00 imorse ringde väckarklockan. Samtidigt var jag mitt inne i en dröm om snälla varulvar som fick bekämpa den onda organisationen zalando, som var ute efter att utrota alla månbarn (varulvarna alltså)... Herregud. Min fantasi när jag sover är bortom all räddning ibland tror jag! ;D

Kl 05.20 gick jag i alla fall upp, och med god marginal kunde jag fixa allt jag ville innan jobbet. Nu sitter jag här utanför huset och väntar på bussen som ska ta mig till Grums. Dagen till ära så är jag pigg som få, "Rocky balboa/eye of the tiger"-laddad och nyfiken på hur dagen kommer arta sig. Samtidigt som en liten del av mig är lite orolig för hur allt kommer gå. Inte för jobbet i sig, för det vet jag att jag har koll på, utan snarare människorna jag kommer jobba med. :/ förhoppningsvis är dom roliga och snälla, men man vet ju aldrig. Så det ska bli intressant att se!

Nej nu ska jag lyssna på musik och glömma alla mina farhågor. ;) dag 1 av 24 börjar nu.

Wish me luck! ;)


Fooodprep

Nu är det slut på friden. Imorgon börjar sommarjobbet, och jag har 5 veckors jobb framför mig innan jag får "semester" och åker till USA med familjen. ;D jag ska alltså jobba på vårdcentralen i Grums, för er som inte riktigt förstått det. :P egentligen hade jag hoppats på att få jobb på tex klinisk kemi i sommar, men chefen tillät inte det. :P hon snodde mig från dom, eftersom jag har så mycket erfarenhet inom primärvården, och då var det för viktigt att ha mig kvar. Sen har jag hört bra saker om Grums, men jag måste erkänna att jag ser verkligen inte fram emot att pendla fram och tillbaka. :( jag hatar att behöva åka buss flera timmar varje dag. :( sånt jäkla slöseri med tid...

Men det blir nog bra. :/

Annars så har jag bara förberett mig inför den kommande veckan idag. Så jag har diskat, handlat, städat och lagat mat. Och allt har gått bra, bortsett från när jag la shoppinglistan i byxorna och sen bytte byxor innan jag gick och handlade. Smart där Ljunggren!! :P haha! ;D

Ibland är inte hjärnan helt med... ;)

I alla fall. Maten jag lagat idag är: marinerad kycklingfilé med ungsrostad potatis och grönsaker, 3 matlådor teriyakimarinerad lövbiff med lök, grön paprika och ris, samt 2 lådor kycklinggryta med gnocchi, gröna bönor och broccoli. Sen kommer jag komplettera med mer grönsaker där det behövs. ;) men sånt ska man hålla så färskt som möjligt, så allt sånt gör jag på morgonen istället. Jag har även köpt räkor, så jag kan göra i ordning räksallad med ägg. :) och skulle det bli kris så har jag även köpt några burkar tonfisk. :) tonfisk är alltid bra att ha hemma. Åtminstone så länge som inte Marcus äter upp dom för mig. IGEN!!! ;P fast då bör jag påpeka att jag har stulit lite chips från honom under helgen också, så det kanske jämnar ut sig... ;)

Nu, mina kära vänner, så ska jag åter igen diska. ;) det blev ganska stökigt när jag lagade iordning all mat, så nu ska jag städa upp det. :)

Håll tummarna för att allt flyter på bra den här veckan nu! ;D Nu jäklar är det dags att hitta tillbaka till mina rutiner.

Kram på er! <3


Warm bodies

Jag har precis tittat klart på filmen "Warm Bodies". Sjuuuuukt bra film!!! :D Ni måste se den. Ärligt alltså. Ni MÅSTE se den!! :D Jag skrattade, jag snyftade, den var spännande och såååå mysig! All som krävs för att en film ska vara sådär löjligt bra alltså. ;)
'
Så nu är jag varm i själen. :) Jag kan säga att den där hopplösa romantikern i mig njuter för fullt nu. ;D 
'
Sen blev det inte sämre när jag snubblade över den här låten:
'
'
Ååååh vilken fin låt. Jag älskar låtar som den här! Den kommer jag nog lyssna på ett X antal gånger framöver... :P Suck... Nu blev jag sådär hopplös igen! ;D
'
Annars så har jag läst på en massa om cytokiner, polariserade macrofager och makrofag-tumör hybrider. AWESOME! ;D Fast jag gjorde det när jag låg ute i solen i bikini, så jag kan inte klaga. ;P Sen överraskades jag av Camilla och Hampus när jag låg ute på gräsmattan, för dom skulle till stadsloppet, så dom parkerade där jag bor. Det slutade med att jag packade ihop mina saker, slängde på mig lite kläder och hängde med dom några tmmar istället. Egentligen skulle båda springa, men tyvärr så hade Camilla ont i ryggen, så vi fick agera hejarklack åt Hampus istället. :) Och tydligen gjorde vi en förbaskat bra jobb, för han fick en kanonbra tid! ;D Den ska han vara riktigt stolt över, för det var en jäkligt bra prestation. :) 
'
Efter loppet åkte dom iväg och åt lite mat, samtidigt som jag fick lite kvalitetstid med världens goaste hund, Apache. :) Vi kände båda att vi blev inspirerade av alla duktiga löpare idag, så vi kom överens om att vi skulle utnyttja tiden vi hade tillsammans med att ta en härlig promenad. ;) Så jag snörade på mig skorna och vi gick ut på en 35 min lång promenad. Fast eftersom han skulle stanna ÖVERALLT, så hann vi inte gå så långt ändå. :P Det är en riktig bushund det där kan jag säga. Men jag tycker om hon lika mycket ändå. ;) 
'
När dom sedan begav sig hem så myste jag till det här hemma med min fantastiska film, samt nybakade kladdkaksmuffins. MUMS! Så det har varit en riktigt bra kväll. :) Fast nu börjar det bli dags för sängen.:P Imorgon är det förberedelser inför jobbveckan som gäller. :P Det ska handlas mat, göras matlådor och annat bra så jag slipper göra det när jag kommer hem från jobbet. :P 
'
Nej nu ska jag snosa med min kudde. Ha bra dag imorgon godingar! ;)
'

Prince charming

Jag är en hopplös romantiker. Jag vet det, och jag står för det. Om det beror på att jag hade fördelen att växa upp under den blommande Disney-tiden, eller att det bara beror på nån sorts genetisk betingelse, vet jag inte. Vad jag vet är i alla fall att jag älskar romantiska gester. Vare sig dom är små, eller gigantiska, så blir jag alltid varm i både hjärta och själ när jag ser bevis på "äkta" kärlek. :P det kan vara allt från en liten lapp i väskan/på bordet/kudden mm med ett gulligt budskap eller en rolig överraskning. Typ en långweekend på en romantisk ort. Hade jag haft råd så hade jag gjort såna saker jämt. För alla jag bryr mig om. Men framförallt för min partner! För jag vet hur glad jag själv skulle bli, och då är det värt all energi och planering som en sån sak skulle kräva. Men det är jag det. ;)

Jag kan med all ärlighet säga att även om jag har haft turen att ha riktigt bra killar som min pojkvän, så har ingen av dom varit speciellt romantiska. :P gulliga? Absolut! Men jag kan inte komma på nån gång som nån av dom har gjort nån stor romantisk gest. :P fast hopplös som jag är, så har det alltid funnit en liten del av mig som har hoppats på att den dagen någon gång ska komma. :P anledningen till att jag skriver om det här nu, är för att idag hade varit en sån där perfekt dag för att bli överraskad på. Jag jobbade både idag och igår, är trött som fasen, har ont i ryggen och blev helt dyblöt när jag skulle gå till bussen. Så när jag satt där på vägen hem och försökte värma mig så tänkte jag: hur underbart hade det inte varit att få en stor bamsekram av den man älskar mest i hela världen när man kommer hem, få nån god mat serverad och se att han har köpt blommor?... Bara för att. Utan nån speciell anledning, utan enbart för att visa mig hur mycket han älskar mig.

Istället kommer jag hem till en tom lägenhet, blöt ända in på skinnet och lite smågrinig. :P

Men vad fan. Jag tänker fortsätta hoppas att jag får min "Prince Charming" någon dag. ;D fast sen var man får är en annan sak. ;D haha!

Keep dreaming cutiepies! :P


Groceries

Nån dag ska jag ha semester. Och jag tänker njuta. Jag tänker inte lyfta ett finger under den perioden, för det har jag banne mig förtjänat. :P egentligen förtjänar jag semester nu också, men eftersom jag inte har ett fast jobb så måste jag slava heeeela sommaren. Eller ja... Först 5 veckor och sen en vecka i augusti. Däremellan ska jag springa runt i USA och köpa allt jag ser. ;D det är såååå synd om mig. ;)

Men fram tills dess blir det slitigt. Massa pendlande och dumheter och sen har jag saker som ska avslutas i skolan. Åååh kan inte skolan ta slut nån gång?! :P på tal om skolan så håller jag på att söka jobb som tusan nu. :) jag försöker söka i Karlstad, Linköping eller västra Götaland. Sen skulle jag kunna tänka mig att jobba i Uppsala också, för jag inbillar mig att det är väldigt fint där. :) så nu hoppas jag få en anställning ASAP! ;) jag sökte ett jobb i Umeå också, men det fick jag inte ta för mamma. :P hon går bara med på orter som ligger söder om Uppsala, fråga mig inte varför, men så är det. ;) och är det nån man ska lyssna på så är det mami. <3

Annars så har jag sovit på tok för länge idag, tvättat en massa kläder, varit till Ikea med Emelie (dock inga inköp för min del) och sen gjorde vi en sväng på Ica maxi. Där shoppade jag loss på frukt och grönt, samt 1,9kg kycklingfilé och halloumi, så nu kommer jag att kunna äta gott! ;) jag vet att jag har tjatat om det förut, men mat är så sjukt viktigt! Plus att det är otroligt rolig när man vet vad man gör. Sen verkar vissa människor ha fått för sig att nyttig mat kostar skitmycket, men DET GÖR DET INTE!! :P visst blir det billigare om man lever på importerat kött och annan lågbudgetmat, (vilket man kanske måste göra i vissa perioder för att klara att betala räkningarna, och det förstår jag. Been there, done that liksom!). Men när man tjänar tillräckligt för att kunna unna sig nyttig mat, så bör man faktiskt investera i det. :) riktig mat är betydligt bättre än att sitta och proppa i sig en massa piller och artificiella ämnen. För är man inte på elitnivå så behövs det ärligt talat inte. ;)

Men det har varit en väldigt bra dag, även om det varit ganska rörigt. :P nu har jag precis ätit en skål med jordgubbar och mjölk och jag har det sådär supermysigt. ;) men imorgon är det jobb som gäller. :P det blir även en tur på torsdag, vilket innebär att jag får ett par tusen extra att roa mig för på semestern, så det är inte helt fel. ;) Egentligen skulle jag skriva på mitt arbete den här veckan, men istället får jag arbeta ihjäl mig i några veckor. ;) tur att man är ung så man har överskottsenergi lagrat i varenda fiber i kroppen. Eller inte... ;D hahaha!

Nu är det dags för mig att hämta sista tvätten. :P sen är det dags att tänka på refrängen. Förhoppningsvis har jag inga problem att somna inatt, och har jag riktigt mycket tur så blir det ganska lugnt med patienter både imorgon och på torsdag. ;)

Ha en bra vecka godingar! ;)


Badkruka 2013

Idag har det verkligen varit en rörig dag! Fullt upp hela dagen, och nu känns huvudet som en påse med potatismos. :P det blev till och med så illa så jag BESTÄLLDE HEM MAT! :O haha! ;D det fick bli en kebabrulle, så det har väl inte allt för illa, men det var riktigt skoj med den nya förpackningen! :P kan säga att jag blev riktigt förvånad när jag fick den. Fast det var ju smidigt, så jag klagar absolut inte. ;) men det har ändå varit en bra dag, där jag har avklarat årets badpremiär i poolen hemma (underbart!), fått massa saker fixade samt sökt flera jobb. :) så nu kan jag lägga mig med gott samvete. :) plus att det var otroligt rolig att träffa mina kusiner och min "moster" Ann. :) skrattade så jag fick nästan ont i magen när dom var och hälsade på. :)

Men nu är jag som sagt sliten. :P håll tummarna nu för att jag får ett dussin jobberbjudanden inom en snar framtid, så jag kan välja och vraka bland dom samt förhandla fram en riktigt bra lön. ;) haha

Hoppas att allt är bra med er. :)




Brukshundsklubben 15 år

Här är lite bilder från den senaste veckan. Jag och syrran var ute på i Karlstad igår, så vi började med fest hemma hos Stina och Micke. Sen begav vi oss till koriander. :P annars så har jag haft tenta, solat, ätit gott och haft det riktigt bra. ;) vi gjorde även en tur och kikade vid brukshundsklubbens jubileumsdag, så det var skoj! :) men till veckan börjar allvaret igen. :P håller bara tummarna för att den kommande tiden kommer att bli bra nu, och att saker och ting kommer att lösa sig till det bästa. ;)

Ha en bra vecka godingar! ;)


Blodgivare

Nu har jag äntligen tagit första ordentliga steget för att avklara punkt nr 35 på listan! :D jag har varit iväg och tagit alla prover som krävs för att bli blodgivare. :) så den 11/9 är jag inbokad att komma dit och lämna blod "på riktigt". :) men jag blev otroligt bra bemött idag, och det gick jättebra när hon tog proverna. Självklart var jag lite nervös, så när jag började slappna av blev jag lite yr i huvudet. :P fast det hanterade hon jättebra, så jag kände mig trygg. :) och jag överlevde t.o.m när hon råkade spilla ut en del av mitt blod på golvet! :D okej, det där lät äckligt, men hon råkade släppa på en klämma, så allt blod som fanns i slangen och nålen rann ut på golvet. :P men det var lätt fixat! :)

Sen kändes det väldigt betryggande att jag blev omhändertagen av samma person som jag haft kontakt med innan. :) plus i kanten på den!! :)

Fast nu är jag hemma igen och pysslar som vanligt. men jag är så nöjd att jag gjorde det här idag och jag är faktiskt lite stolt om jag ska vara ärlig. :) därför ska jag belöna mig själv med god mat och plugg nu. :) tänkte faktiskt laga iordning svamprisotto och kyckling. :) det tror jag passar en dag som denna. ;)

Ta beslutet ni med, och hjälp en människa i nöd. Bli blodgivare! För vem vet? En dag kanske det är ni som står det och behöver en transfusion.

Kram på er alla! <3


100 listan

Jag tänkte dela med mig av listan som jag har påbörjat. :) som ni ser, så är den inte färdig än. Men det här är alltså saker som jag vill göra inom 5 år, alltså innan jag är 30. :) en av sakerna är redan avklarad, nämligen donera kläder till välgörenhet. Det gjorde jag när jag vårstädade här hemma, och idag kommer jag avverka ännu en punkt, för idag ska jag donera blod. :)

Vissa saker på listan är små, andra är stora. Fast det gör inget! Listan ska inte vara omöjlig, men inte för lätt heller. Det gäller att vara realistisk. :P och alla saker som står med är sånt jag har sagt länge att jag vill göra. Och nu kände jag att det var dags att sluta prata om att göra dessa saker, och istället börja göra dom. :) så är det nåt ni kommer på, som ni tycker borde stå med på listan, så får ni mer än gärna tipsa mig om det. :)

Skriver sen när jag har donerat blod, så ni vet om jag överlevde eller inte. ;)

Ha en bra dag godingar! :D

100 listan
1. Göra egen sushi
2. Åka på en spa-helg
3. Åka till new york/Paris/Italien
4. Paddla kanot/kajak
5. Köpa bil
6. Laga iordning en riktig söndagsmiddag (stek)
7. Äta på en riktig lyxrestaurang
8. Åka skidor i alperna
9. Åka till seaworld
10. Se Grand canyon
11. Gå på walk of fame i L.A
12. Gå på en musikal
13. Se en konsert
14. Åka till Liseberg
15. Åka till super saturday
16. Springa en mil på mindre än 60 min
17. Köra 7 träningspass på en vecka
18. Ha en tapas-kväll
19. Testa att surfa
20. Dyka i ett korallrev
21. Testa paintball
22. Få ett heltidsjobb
23. Ta ut min magisterexamen
24. Bjuda Nån jag tycker om på en riktig lyxkväll
25. Cykla längs hela klarälvsbanan
26. Simma med delfiner
27. Äta Kobe-biff
28. Åka iväg på en spontanresa
29. Äta en mysig middag vid stranden
30. Testa en tandblekningskur
31. Se en flashmob
32. Gå på ett bröllop
33. Baka petit choux
34. Se golden gate bron
35. Donera blod
36. Bli riktig brun
37. Skänka gamla kläder till välgörenhet (2013-05-12, vårstädning)
38. Göra en riktigt cool effektsminkning
39. Gå på en riktig "dejt"
40. Ha en spa-kväll hemma
41. Bada naken med en sexig kille ;)
42. Baka en smörgåstårta
43. Köpa färsk fisk/musslor/räkor från fiskbilen
44. Åka med båtbussen
45. Göra egen pasta
46. Köpa nåt onödigt dyrt till mig själv
47. Gå på en lägenhetsvisning
48. Köra tre pass på en dag
49. Åka till ett vattenland
50. Lära mig att göra maräng (Alaskas pollock)
51. Åka inlines
52. Smaka en grasshopper paj
53. Äta "färsk" krabba
54. Testa BUS
55. Testa vaxning
56. Gå på en topp-till-tå behandling
57. Bli smidigare
58. Vara med i en löptävling (Vårruset/tjurruset)
59. Hitta ett recept på perfekta kakor
60. Gå på en slutspelsmatch
61. Få en goodiebag
62. Se en riktig kändis
63. Köpa ett "växthus"
64. Baka egna macarons
65. Simma i havet
66. Åka motorcykel
67. Testköra en cross
68. Vandra på ett berg
69. Testa att äta pilgrimsmusslor
70.


Sommarvärme

Jag lever! ;) tro inget annat, men jag har inte haft varken tid eller lust att skriva. :P så ni behöver inte oroa er för mig. ;) jag har väldigt mycket på gång nu, och när jag känner att jag vill, och har tid, så kommer jag blogga igen som vanligt. :) men just nu har jag miljoner saker att fixa med, och då finns det ingen tid över till bloggen tyvärr. :/

Men jag har det bra och jag har haft några riktigt roliga dagar. :) och jag har även införskaffat ett par nya skor och en maxiklänning. Fast maxi dress från Vila fick det bli. ;) och jag är skitnöjd! :D

Hoppas att allt är bra med er, och att det här kommer bli början på en helt magisk sommar! ;)


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0