Nyser

Jag är hemma och är sjuk. Så här händer det inte direkt nåt överdrivet spännande. :/ ligger mest bara hemma, och försöker få ner några rader på exjobbet. :P 

Imorgon ska jag till Skoghall och jobba, så jag hoppas verkligen att det blir typ 10 patienter max, och att jag mirakulöst mår bättre. Vilket känns ganska avlägset, men hoppas kan man ju. ;) 

Hoppas att allt är bra med er i alla fall! :D 



Den här tyckte jag förövrigt var hysteriskt rolig. Lättroad? Kanske lite. ;)


Och är man hemma och är sjuk (och knappt rör sig på hela dagen) så får man passa på att äta nyttig mat fullpackad med antioxidanter. Det här är två av mina luncher den här veckan:



Gott och nyttigt! :) 

Ninja warrior

Måndag igen då! :D 

Helgen var riktigt bra även om jag varit väldigt trött. :P men fredagen blev riktigt bra, vilket jag misstänkte, och sen har det varit en massa mys. :) igår var vi på världens mysigaste dop för lilla saga, och vi hade det så trevligt!! :D Emelie och Henke hade gjort ett grymt bra jobb, och alla verkade trivas riktigt bra. :) så fem stjärnor av tre möjliga på den! :D 

Och idag har jag fixat en del, fast tyvärr fick jag inte så mycket gjort på mitt arbete. :/ så skärpning nu Ljunggren!! :/ annars så hade jag tänkt köra bodyattack idag, men fick tyvärr ingen plats på passet. :( så jag funderade på om jag skulle skita i allt och ta en vilodag, men då hörda fingrar bästis av sig och undrade om jag ville med och spela badminton. Vilket jag såklart ville! ;D och jag hade superroligt! :P vi spelade dock bara i 45 min, men roligt var det! :D och svett blev jag. Trots att jag inte är speciellt bra. :P eller kanske Jag blev det just FÖR att jag inte är speciellt bra. :) 

För övrigt så har jag kollat lite på american ninja warrior (töntigt, jag vet!). Men jag har liksom fastnat lite i det! :D vilka atleter alltså!! Visst är det snyggt med en vältränad kropp, men den fysiken och styrkan dom har i kroppen är grymt imponerande!! :D jag hittade ett klipp som jag tyckte var rätt så roligt. Det är på en av dom som faktiskt klarat av banan i Japan (av typ 2700 som försökt så är det bara 3 som klarat det, och i klippet visar dom en av dom som faktiskt gjort det). Så det är lätta värt att se för den som har lite tid över. ;) 

http://m.youtube.com/watch?v=rVTHQ9H9kV4&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DrVTHQ9H9kV4

Imorgon blir det fokus igen! :) 

Hoppas allt är bra med er godingar. ;) 








Slösfia

Igår vaknade jag innan kl 06. Hur sjukt liksom?! :D jag är verkligen ingen morgonmänniska, men jag gillar rutiner. Och att jag vaknade såpass tidigt passade ypperligt igår, för pappa kom och hämtade mig strax innan kl 08. Vi skulle nämligen till öppningen av XXL-affären vid välsviken här i stan. Dom hade några riktigt bra erbjudanden, så vi ville passa på. Dock kändes det ganska surt när vi såg kön för att komma in! ;D 

Väl där inne i alla fall så var det riktigt skoj. Jag köpte två par träningsbyxor (Nike och casall), en träningsbh (Nike) och en vit fleece-tröja (stormberg). Pappa handlade lite annat han. Sen gjorde vi en tur in på både Jula och Elgiganten innanhavet skjutsade hem mig. :) jag älskar verkligen att få umgås med pappa, för han är så jäkla frän! :D och rolig för den delen! :) vi kollade bla på en tassimo-maskin som pappa vill installera i bilen. Vem gör sånt liksom?! :D och den nya stereon och baslådan som han installerat är helt sinnessjuka. :P men det blev riktigt bra ljud! :) 

Men resten av dagen slösade jag mest bort. :/ jag var sååå trött!! Fast det blev ändå 60 min crosstrainer och cykel fram och tillbaka till gymmet. På crosstrainer så förbrände jag i alla fall 737 kcal så det kändes bra. ;) och cykeln kollade jag inte. :P

Idag har jag varit mer eller mindre död. Men jag hade inte råd att slösa bort mer tid. Så jag har diskat, lagat mat, dammtorkat, vikt tvätt och bytt sängkläder. Sen blev det ett ben- och axelpass, och trots att jag känt mig seg och klen i benen så lyckades jag ändå köra fem set, varav jag började med 200kg i benpressen och avslutade med 10 reps med 260kg på. Helt okej ändå tycker jag! :) 

Nu sitter jag bara och gäspar, men jag måste äta nåt mer innan jag lägger mig. Jag förbrände 621 kcal förut, på 70 min så jag måste fylla på förråden lite. :) 

Förövrigt håller jag på att längta ihjäl mig tills imorgon, för då blir det sushi med fina Evelin, träning plus att Marcus kommer hem! Så det verkar bli en riktigt bra dag imorgon om man säger så! ;D hoppas jag orkar gå bara. ;) jag pressade benen ganska hårt förut ändå, så dom mår nog ganska gött imorgon. ;) 

Ha en bra dag godingar! :) 



Saknat faktiskt löpningen nu när jag inte kan springa. :( 







Dom glömde ta bort en larmknapp på ett par av mina byxor, och det här är vad som kvarstod när jag var färdig med den. :P #minihulken



Helg!

Nu tar jag helgen! ;D eller egentligen inte, för jag ska plugga dom kommande tre dagarna. ;) men två dagars jobb är avklarade, och trots en krånglande mage så har jag stått ut. :P och det har gått ganska bra. ;) 

Igår när jag slutade jobbet så drog jag iväg på bodyattack. Det var sååå kul, men riktigt jobbigt. :P plus att min hälsena ville inte riktigt vara med. Så när jag kom hem fick jag linda bandage runt foten och sen ha på en ispåse. :P fast det hjälpte inte direkt. :/ tydligen är det ingen inflammation utan en överbelastning. Så det är bara "rehabilitering" som gäller. Fast det gåt nog att komma runt det också ;)

Idag var jag i skåre, och efter jobbet skyndade jag mig hem och mötte sedan upp fina Hanna vid sats så vi körde ett pass tillsammans. :) jag försöker hjälpa henne att komma igång med träningen, så det var tredje gången vi körde tillsammans. :) och idag stod bröst och triceps på schemat. ;) det är så roligt att ha med henne, dels för att hon har en sjukt härlig personlighet, men den största anledningen är att hon verkligen kämpar! Hon är inte rädd för att ta i och köra hårt, och det gillar jag! :D så nu håller jag tummarna för att hon skaffar sig ett kort på sats hon också, så vi kan köra på ordentligt! ;D 

Nu sitter jag bara hemma och myser i soffan. :) jag tänkte snart gå och lägga mig, för kroppen börjar kännas tung nu. ;D inte ens fotbollen kan hålla mig vaken, och då är det illa. ;)

Hoppas Sverige vinner i alla fall. ;) 

Ha en fortsatt mysig kväll godingar! :D

Sexig som få... ;P hahaha

Egobild... :P 




Tröttast

Hej godingar! ;) 
Tänkte bara säga att jag lever och det har verkligen varit en supermysig helg. :) det har blivit träning, jobb, god mat, städning mm så det har varit full rulle. :) och självklart blev det en väldigt massa mys också. ;) fast nu är jag själv igen. :/ fast skönt nog så blir det inte så länge den här gången, för på söndag ska "mosters" älskling döpas. <3 :) så Marcus kommer hem redan på fredag. :) och innan dess så har jag fullt upp ändå så det blir nog bra. ;) 

Imorgon blir det jobb i Skoghall och på tisdag är det skåre som gäller ;) därefter blir det fullt fokus på pluggandet. ;) 

Hoppas allt är bra med er! :) 




Jobbar på

Här rullar allt på! :) har pluggat, kämpat, gjort en presentation på universitetet och igår hade jag en mysdag där jag hjälpte en kompis med träningen och sen träffade jag Emelie och åt sushi. Så mysigt!! 

Och imorgon är det jobb som gäller. :) ska tydligen till skåre, så jag måste förbereda inför det. :P

Det positiva är i alla fall att min busunge är på väg hem! ;) nog för att vi knappt kommer ha tid att umgås, men det blir nog säkert bra. :) 

Nu ska jag fortsätta att skriva lite! :P 

Ha en mysig kväll godingar. ;) 

Brunch! 

Säsongens första tomte! :D 


Ääääälskar sushi!!! Sååå gott!!!


Bild från salen där vi hade presentationen


Bild på mig :P 




Splittrad

Just nu känns det som om hjärnan går på högvarv konstant. :/ massor att tänka på, saker som ska fixas och stressen börjar göra sig påmind. Jag önskar att jag kunde fixa allt på en gång, men det går tyvärr inte. Och nu när jag känner mig såpass splittrad i mitt fokus, så skapar jag bara mentala blockeringar som jag inte vet hur jag ska komma över. 

Turligt nog så har jag alltid folk jag vet att jag kan vända mig till. :) tack och lov för dom säger jag bara!! Jag tillhör dom som gillar ordning och struktur i mitt hem och i min tillvaro. :) så när det ser ut såhär på mitt bord så blir jag lite lätt irriterad: 





Artiklar och information överallt. Utan någon sorts ordning. Usch säger jag bara! :/ men jobbet måste bli gjort!! :P även om det inte är lätt när grannens hund fått damp och skäller/ylar dagarna i ända... :( Så. Jäkla. Irriterande!!! 

Annars så händer det inte mycket, för jag har inte tid att höra så mycket mer. Mamma och pappa var i stan igår och ville umgås med mig, men tyvärr fick jag avböja. :/ trist, men så är det. Det sliter som sagt enormt mycket att skriva ihop ett examensarbete, men framförallt så tar det tid. Så dom senaste dagarna så har jag bara tränat och pluggat. :P som tur är så känns träningen ganska bra i alla fall, och imorgon ska jag försöka köra bodyattack. :) hoppas bara hälsenan håller!! :/ 

Och för den som missat det så är det fars dag idag. :) så jag hoppas att ni har pysslat om era pappor ordentligt. ;) 



Mina fina föräldrar i Grekland. <3



Nu ska jag fortsätta med mitt. ;) ha en bra kväll godingar! :) 

Bild från gårdagens träning




Dagens motivation!!!!! :D 



Struliga instagram

Av någon konstig anledning så fungerar inte instagram för mig när jag kört benpress! :P jag har försökt lägga ut samma bild flera gånger, men den går inte att dela!! Och det var samma sak sist!! :p Är det bara mig instagram hatar, eller har Ni varit med om samma sak? :P 

Bilden jag försökte lägga ut var på benpressen jag körde idag. :) det är bara andra gången jag kör i den "maskinen", och sist tog jag 250kg i 7 setet och gjorde 10 repetitioner. Men idag körde jag istället 10 repetitioner på 280kg, så det kändes rätt så bra! :D 

Sen körde jag 3 benövningar till och några axelövningar. Avslutade som vanligt med magen. ;) 

För övrigt så har jag slitit rätt hårt för att hitta bra källor idag, och TILLSLUT hittade jag nåt som verkade rätt så bra. Folk förstår inte riktigt hur svårt det kan vara att skriva ett examensarbete, men jag försöker tänka att det är värt det, för bara jag blir färdig så kommer jag äntligen kunna ta steget ut i den "riktiga" världen. :) och allt slit jag gör nu kommer jag ha nytta av resten av mitt liv, för då kommer jag ha en superbra utbildning som ingen någonsin kan ta ifrån mig. Vilket känns riktigt stort. :) 

Och det är sånt jag får tänka på när det går tungt. Det är det som är det viktiga i mitt liv. För det är min framtid! Nog för att jag älskar att få träna, speciellt när man ser resultat. Men i den fasen jag är i nu så får träningen stå åt sidan lite. :P fast när jag får chansen så är det klart att jag passar på att köra lite. ;) 

Just därför kändes det roligt att jag orkade öka i vikterna idag. :) sen om jag orkar gå imorgon återstår att se! ;D 

Nu ska jag bara mysa och se på tv. :) hoppas Ni har haft en bra dag godingar, och trevlig helg på er! :D 

Den "förbjudna" bilden enligt instagram

Passade på att ta en celsius innan passet. Sjukt god smak för övrigt!! :D

Dagen lunch (kycklingwrap) :) 



Dumma hälsena

Igår träffade jag fina Evelin på sushidejt. Det var väldigt gott, och väldigt mysigt att träffa min gamla vän. ;) plus att det alltid är härligt med lite vardagslyx! :D älskar verkligen sushin från happy kitchen! :D 

Sen tränade jag. Vilket gick ganska bra. Jag körde bröst, triceps och försökte sen springa lite. Fast det gick ju verkligen inte!!! :( dumma, dumma hälsena!! :( Så efter 13 frustrerande minuter på löpbandet, där jag orkade springa i knappt två, så ställde jag mig på crosstrainern istället och körde i strax över 30 min. 

Sen körde jag mage, innan jag cyklade hem. Fast till min förskräckelse så hittade jag inte min nyckel när jag kom hem, så jag fick panik och fruktade att jag tappat den längs med vägen. Tillslut blev jag så arg så jag bokstavligen kastade ut alla saker på backen, och DÅ hittade jag nyckeln gömd längst ner i min väska. Så då blev jag väldigt lättad!! :D kan väl också tillägga att jag förbrände över 960 kcal igår. ;) och då höll jag på i 1h 35 min. Så det känns helt okej. :) 

Trots att jag gjort aved en massa energi så sov jag fruktansvärt dåligt inatt, fast det vara bara att gå upp imorse ändå och dra iväg på jobb. Idag var jag för första gången någonsin i Skoghall, och det gick förvånansvärt bra! :D supertrevlig personal, och lagomt med patienter. :) sen fick jag rätt många komplimanger, så det var väldigt skoj! :D 

Nu är min plan som vanligt att hålla mig vaken tills det är såpass sent så det är hyfsat acceptabelt att lägga sig. ;) wish me luck people! ;D 

Hoppas allt är bra med er! :) 


Mitt överlevnadskit inför helgen! ;) 


Önskar jag kunde springa ordentligt!!! :( älskar känslan när man kan springa och det känns lätt, men då måste hälsenan bli bra först... :( 





Knep och knåp

Hej alla glada! Här händer det grejer vill jag lova! :) 

Äntligen har mitt examensarbete börjat rulla på, och jag har fått den vägledning jag behövde för att komma vidare. Och precis som väntat så hade jag överarbetat ganska mycket, så nu måste jag sänka ribban lite, så jag inte överkomplicerar allt. :P så det jobbar jag på nu! :D

Men annars så träffade jag Emelie både i måndags och igår. I måndags träffades vi på fika, och sen tog vi en tur ut till mellanviken. Och igår åkte jag hem till henne och hälsade på. :) spännande nog så valde jag helt fel tid att åka på, för bussen var full av gymnasieelever. Varav ingen av dom hade någon sorts bussvett. Jag fick mer eller mindre sitta i gången, för killen bredvid mig insisterade på att sitta i split i sätet. Skitkul!... :/ speciellt med tanke på att ungen inte vägde mer än typ 45kg!! Oh well... 

Det var ju värt det i alla fall! ;)

När jag kom fram hämtade Emelie och Saga upp mig, så handlade vi mat tillsammans. Vi åt tacos sen på kvällen, och det var supergott! :D 

Sen hade vi lite myspys och planerade lite för framtiden. ;) *hemligt värre* ;P 

Idag ska jag in till stan och äta lunch med Evelin, så det ska bli väldigt kul! :) efter det blir det träning, för nu känns det äntligen som om min hälsena är okej igen. :) så bröst, triceps och lite kondition står på schemat. :) 

Ha en bra dag godingar! :)

Humor på hög nivå!! :D


"Mosters" goding Saga! <3



Fick förövrigt min lönespec igår. Tack älskade landstinget! ;D hahahah


Skämtar bara! Det var faktiskt bara reklam... :P


Lågsäsongen

I vanlig ordning så är jag dålig på att blogga när jag jobbar. :O speciellt bär jag är i Grums. :P är man borta mer än 11 timmar om dagen, så är man tyvärr inte speciellt sugen på att skriva nåt. Och dessutom så får jag ju inte direkt skriva om saker som händer på jobbet. :P sekretess is dah shit! ;)  däremot kan jag berätta att jag hade sjukt roligt när jag satt och tjuvlyssnade på killen bakom mig på bussen. Helt sjukt vad folk väljer att annonsera högt när dom är bland folk, bara för att dom pratar med en kompis. :D men mig roade det i alla fall. ;)

Jobbet har gått bra annars. Hade sjukt mycket att göra i onsdags så jag orkade verkligen inte träna. Sen kom Marcus hem i torsdags, så även då blev det ingen träning (fy skäms!)

Men på fredagen så promenerade jag och Marcus totalt en mil, och på kvällen tog jag en springtur på 5 km. Superhärligt! :D dock gick jag först 5 min innan jag började springa, så tiden blev sådär. :P men uppvärmning är viktigt! ;) tyvärr fick jag ganska ont i hälsenan efteråt, men det börjar bli bättre. :) som plåster på såret så gjorde vi ordning sjukt god mat på fredagen. Klyftpotatis, grillad ryggbiff, gröna bönor och gorgonzolasås. Så. Fruktansvärt. Underbart. Fantastsiskt. Jäkla. Skitgott! :D muuuuuums!!! 

Annars så fixade vi en massa bra saker i fredags, och på lördagen körde jag rygg/biceps och sen åkte vi uppöver så jag hälsade på mamma och pappa och Marcus gjorde det samma med sin familj. :) och sen på kvällen kom även Marcus hem till oss så vi åt räkpaj och myste. :) 

Idag har vi varit till Ikea, ätit ute, handlat mat och tvättat en massa kläder. Dick är jag inte färdig än med det sistnämnda, så jag måste ner till tvättstugan nu. :) 

Ha en bra kväll, och hopps ni får en trevlig vecka. :) 

Puss på er!! ;) 

Efter löpturen

Resultatet 



Maten... Åh Gud, MATEN!!!



Bild från gårdagen


Mamma bakade bullar när vi kom. Inget slår mammas bullar <3




Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0