Gamla vänner

Igår så fick jag riktigt finbesök! :) min härliga vän Camilla kom hit och hälsade på, vilket resulterade i att vi satt och pratade i flera timmar om allt, och jag hann varken handla mat, dammsuga eller lämna tillbaka filmen jag och Emelie lånade när vi hade sushimys i tisdags. :) btw så måste jag säga att Emelie var så otroligt gullig så hon bjöd mig på sushi så hyrde jag filmen och köpte lite tilltugg och mineralvatten. :) så mysigt!!!

Men det var i alla fall helt underbart att få prata med Camilla igen. :) vi ses så sällan, men så fort vi ses så pratar vi precis som om vi aldrig varit ifrån varandra. :)

Idag har jag lämnat tillbaka filmen (äntligen!), handlat mat, tränat och läst artiklar. :) det var ganska lustigt när jag skulle lämna tillbaka filmen, för jag sa ju såklart att jag glömt att lämna in den, och jag visste att jag skulle få betala en avgift för det. Då blev hon i kassan jätteglad och tackade mig flera gånger för att jag varit ärlig?! Varför skulle man inte vara det liksom? Det är ju ändå mitt fel att jag inte lämnade in den i tid, så då får jag ju stå mitt kast. :P

Jag fick även en snabbvisit av min älskade mor idag, som hämtade upp kläder som jag och Emelie lånade till halloweenfesten. :P och som en överraskning på min och Marcus 5-årsdag så hade hon med sig hembakade bullar! Åååh så goda dom är! :P men jag har bara ätit en idag, för annars kommer Marcus bli sur på mig! Han älskar nämligen mammas bullar. ;) vi fick även ett kort och en trisslott av Marcus mamma som kom på posten idag. :) visst har vi söta föräldrar?! :D

Sen har jag väntat på att min Glossybox ska komma, men än så länge har jag inte hört mer än att den är påväg. :( hoppas verkligen den kommer imorgon! :( den här gången försökte jag verkligen att inte kolla vad andra fått i sina boxar, men självklart fanns det ju ett dussin personer som tagit kort på sina boxar och skrivit vad dom fått. Så det var trist. Fast än så länge har jag inte hört om alla produkter man kan få, och jag vet ju inte vad som ligger i min box än. :) så lite överraskad kan jag nog bli! :)

Sen har jag ju såklart tränat idag. :) såhär såg mitt schema ut:

15min cykel
15min crosstrainer
10min rodd
Utsidan lår 5x15
Benböj (körde enligt BodyPumpen för att gå lite extra puls)
Bänkpress 5x15
Ovansidan rygg 5x15
10min snabb gång i intervaller på löpbandet med lutning mellan 5-15%
Tricepspress 5x15
Bicepscurl 5x12
Sen avslutade jag med magträning och 15 min cykel.

Så det blev ett ganska tungt pass, men den här gången försökte jag få upp pulsen mer. :P

Fast nu är jag trött och bara längtar efter att få hem min snutt. :P men han kommer nog inte komma hem förrän några timmar. :/ så det är bättre att fokusera på att imorgon blir det shopping i Örebro! :D älskar verkligen att komma ut och shoppa, och imorgon tänkte jag börja köpa julklappar! :) ÄNTLIGEN! :D jag älskar verkligen julen, och allt runtomkring! Vilket också ledde till att jag precis skickade världens längsta önskelista till mamma och pappa. :P fast jag har inte önskat mig en massa dyra saker, och jag är inte så bortskämd att jag på något vis inbillar mig att jag ska få allt jag önskat mig. :P men det är alltid bra att ge folk alternativ. :)

Nu ska jag kolla på new girl och sen ska jag försöka lägga mig. :) hoppas verkligen att allt är bra med er snuttisar och att ni får en superbra dag imorgon. :)

Kram på er!! <3


Fantastiska blogg!

Det finns en blogg som alltid får mig att dra på smilgroparna. Nämligen bloggen Spiderchick.nu. Moa som driver bloggen är såååå jäkla rolig, och när jag såg det här inlägget höll jag på att skratta ihjäl mig!

Läs och njut! ;)

http://spiderchick.nu/2012/november/ett-mail-pa-franska-2.html

Kram på er! :)

Rud VC

Mötet igår gick bra! :) hade gärna legat lite lägre i fettprocent, men nu ha jag i alla fall ett mål. :) och eftersom jag fick en sån bra kontakt med min PT så bestämde jag mig för att köpa 4 PT-timmar av henne. Och jag fick det till ett riktigt bra pris, för hon ville gärna jobba med mig också. :) så det var skoj! :)

Efter jag pratat med henne körde jag ett styrketräningspass. :) egentligen hade jag tänkt att avsluta med 30 min kondition, men varken tiden eller orken räckte till igår. :P när jag kom hem lagade jag lite mat, diskade och förberedde lite inför jobbet idag, så imorse när jag vaknade så hade jag inga måsten överhuvudtaget, vilket var riktigt skönt. :)

Nu är jag vid jobbet. :) jag hade tänkt cykla hit, men tack och lov så ångrade jag mig, för vädret har varit förjäkla dåligt hela dagen! :P men hela dagen har gått bra, och jag har träffat gulliga människor hela dagen. :) jag fick även bli patient själv en sväng, för vi fick in en kvinna som skulle lära upp sig att ta blodprov i hemtjänsten. Och då brukar dom få ta på mig först, så dom känner sig trygga. :) jag är ju trots allt rätt så lättstucken. ;) som tur var så kunde hon redan lite, så hon stack ganska bra ändå! ;)

Nu är det bra 1,5 timme kvar så slutar jag för dagen. Härligt värre! :) och efter jobbet ska jag träffa Emelie. :) myspys! :P

Nej, nu ska jag fortsätta ta lite blodprover (fast det blir nog inte så mycket, för det har varit ganska lugnt hela dagen). ;)

Hoppas ni har det bra i det här tråkiga vädret! :P


Morrar

Om jag klarar mig hela dagen utan att slita av huvudet på nån som blir jag väldigt förvånad och imponerad av mig själv! :P jag skämtar inte när jag säger att jag har sovit sjukt dåligt inatt. Magont och andra dumheter gjorde så jag mer eller mindre låg vaken hela natten, så när klockan ringde blev jag nästan sur. :P visst blir det alltid bättre när man kommer ur sängen och får sitta och njuta av en härlig frukost, men jag känner att min stubin är betydligt kortare än vanligt idag. Så idag är inte en bra dag att jävlas med mig. ;)

Så det är väl tur att Marcus är borta på jobb, för han skulle aldrig kunna hålla sig från att busa med mig. :P

Det positiva med det här är väl att jag med största sannolikhet kommer somna ganska tidigt ikväll, vilket jag behöver när jag ska iväg och jobba imorgon. :) jag ska vara vid Rud, så det blir nya lokaler, ansikten och rutiner som jag ska handskas med så varje minut jag får sova är till hjälp. :)

Annars så laddar jag för träning. Egentligen ska man inte träna när man sovit dåligt, för risken för skador ökar om man inte är alert. Men idag är jag inbokad på PT-konsultation, så jag tänkte träna efter det. Helst hade jag kört ett pass innan, men då kunde tydligen kroppsmätningen bli fel. Tur att jag frågade sist jag var där!

Igår låg jag förövrigt och läste i "nya" Cosmopolitan, och fick se massor av roliga påståenden och vetenskapligt bevisade upptäckter. ;) sånt där är alltid roligt! :P och en av dom var jag helt enkelt tvungen att skicka till min syster, och ni kan ju se hennes svar nedan. ;)

Nu ska jag fortsätta gäspa och tycka synd om mig själv. Eller kanske inte tycka synd om mig själv, men vara lite småbitter i alla fall. ;) får trösta mig med att jag förhoppningsvis får min glossybox den här veckan. ;) yeeeey!

<3


Söndagsångest

När man hör ordet söndagsångest så brukar man associera det med supande och dumheter. Men i mitt fall så fanns det inte en droppe alkohol inblandad igår, och jag gjorde inget dumt. Jag har inte heller ångest inför morgondagen (även om det känns lite pirrigt inför pt-konsultationen). :P min söndagsångest är istället kopplad till min födelsedag...

Jag brukar inte få nån direkt åldersnoja, men när jag ser vilka stor steg andra i min omgivning tar så blir jag stressad. :P andra skaffar barn, köper hus och gifter sig. Och det är absolut inget fel med det! :) det är bara att jag känner mig inte redo för sånt där än. Kanske om några år, men just nu vill jag bara bli färdig med skolan, få ett jobb, kanske tom avancera lite i mitt yrke, tjäna pengar, resa och vara rent allmänt självständig! Jag vill kunna ta själviska beslut och bara vara. :P

Men som sagt. :) det är inget fel för dom som känner sig redo. :)

Sen funderar jag mycket på hur jag ska fira min födelsedag. :P det är också ett tufft val! Helst av allt så skulle jag vilja slippa ta ansvar och låta nån annan planera det hela. Jag skulle bara vilja ha en mysig/spännande och rolig dag! Göra nåt annat än att bara ha en stor fest liksom. :) Emelie föreslog en dag på Selma spa, vilket låter underbart om jag ska vara ärlig. :) fast sen pratade jag med Marcus, och oväntat nog så hade han funderat lite också, även om han inte ville säga så mycket mer än att vi skulle kunna hitta på nåt annat. Jag läser säkert in alldeles för mycket i hans svar, men en liten del av mig hoppas ändå att han funderar på att överraska mig med nåt. Problemet är bara att jag känner Marcus ganska väl, och sannolikheten för att han skulle överraska mig med nåt stort och romantiskt är ganska liten. Marcus har så otroligt många sidor som jag älskar, men planering och romantik är inte hans starka sidor. :P

Fast drömma kan man ju alltid. ;)

Sen håller jag på att längta ihjäl mig till julafton. Jag vill så gärna börja köpa julklappar, pynta lägenheten, köpa gran och julbaka! :) jag funderar på att börja kika på saker på fredag, för då ska jag och Marcus till Örebro på shopping. :) vilket jag också längtar till! :)

Massor av roliga saker som händer framöver alltså!

Sammanfattningsvis: Shopping på fredag, dop och firande av 5-års dagen på lördag, sen är det första advent med massor av pynt och annat skoj, sen kommer allt bara rulla på! :) sen är det jul, nyår, min födelsedag, alla hjärtans dag, och innan man vet ordet av det så är det vår. :)

Myspys!! :D

Nu ska jag fixa lite här hemma. :) ska se om jag hinner med en långpromenad idag också. Egentligen hade jag tänkt dra till gymmet idag igen, men jag har redan träningsvärk i typ hela kroppen till den grad att det känns som om jag har träningsvärk i lungorna! :P så en promenad blir nog lagom idag och ikväll tänkte jag köpa pizza. Tråkigt att äta själv, men så är det ibland. :)

Ha en mysig kväll!

Puss på er! <3

Btw, Såhär misstänker jag att jag kommer se ut dagen efter jag fyllt 25. ;)


Mitt mästerverk

Såhär ser min nyttiga skapelse ut! ;P hade jag gjort den till fler än mig själv hade jag ansträngt mig mer med presentationen, men det får duga som det är. :)


Slappishelg! :)

Från att ha umgåtts med mitt favoritpar i Forshaga och fullkomligt frossat i både tacos och skratt så sitter jag nu här osminkad, i Marcus huvtröja (den är ju så mysig och luktar såååååå gott!!), ett par mjukisbyxor och nyduschat hår som ser ut som om det aldrig blivit kammat. :P jag är med andra ord skitsexig just nu. ;) men jag har en slappishelg!
Igår gjort jag minsta möjliga, bortsett från handla och laga god mat. ;) jag kände mig liksom inte laddad för att göra nåt, bortsett från att äta och slappa. Så det är precis det jag gjorde! :) maten jag gjorde iordning var gnocchi med en mellanstark sås med vitlök och räkor och sen hade jag på avokado och körsbärstomater. :) supergott! Sen på kvällen gjorde jag iordning en nyttig chokladmousse som jag hittade på ICA.se. Jag trodde den skulle smaka halvbra som bäst, men resultatet översteg onekligen mina förväntningar och den blev kanonbra! Den måste jag verkligen göra om nån gång! För er som vill ha receptet så kommer det här:
 '
Rå chokladmousse 
 '
1/2 dl dadlar
2 msk honung
1/2 dl vatten 
2 st mogna avokado
1/2 dl kakao
 '
Börja med att mixa dadlar, honung och vatten till en jämn smet. Tillsätt sedan avokado och kakao och mixa en stund till. Servera gärna med passionsfrukt, grädde eller liknande. :)
 '
Enkelt och gott, utan en massa dumheter. Kan det bli bättre? :)
 '
Idag har jag pluggat lite, tränat ett ganska hårt styrketräningspass på SATS och nu har jag lagat mat. Så mer kommer jag nog inte göra idag. :) jag vill bara mysa och kolla på film och äta gott. :) visst hade det varit bättre om Marcus var här och gosade med mig, men nu är det bara att acceptera läget och passade på att njuta av min ofrivilliga egentid. ;) 
 '
Nästa helg kommer det vara fullt upp, så myspys kan vara riktigt bra nu. :) förhoppningsvis hinner jag med shopping också till helgen, för nu börjar min garderob se väldigt gammal och tråkig ut. :P vill ju vara fin för min sexiga sambo! ;) måste försöka komma på nåt skoj att överraska honom med på vår 5-års dag också. :) bara en vecka kvar nu så har vi varit tillsammans i 5 år!!! Helt sjukt... Och snart fyller jag 25 år. Också helt galet! :) tiden rullar på, och det bästa man kan göra är väl att hänga på så gott man kan. :)
 '
Men jag är helt övertygad om att framtiden är ljus, och det finns så mycket att se fram emot. :) 
 '
Fast nu tänker inte jag bli allt för djup och filosofisk, för jag har ju som sagt en slappdag. ;)
 '
Kram på er sötnosar! <3

Onsdag 21/11

Oh lord! :P idag pluggade jag tills jag nästan fick en "shit-vad-tråkigt-det-här-är"-panikattack. Så då drog jag till gymmet. :) och på vägen dit träffade jag min enorma granne som spelar för carlstad crusaders. Och efter vad jag hörde av hans lagkamrat så ska han vara grymt duktig på amerikansk fotboll! :) vilket jag såklart tycker är skitfränt. :) så när jag träffade honom berättade jag vad jag hört och att jag var en väldigt stolt granne. :) jag berättade också att jag tagit åt mig äran för att han är så duktigt, vilket han var smart nog att gå med på. ;) haha skämt åsido så ser jag ut som hans unge när vi står bredvid varandra. Han är verkligen skitlång! :D men snäll som en teddybjörn. :)

På gymmet körde jag 10 min uppvärmning (cyklade ju dit, så jag var redan ganska varm) :), och sen körde jag styrketräning. :) efter löpturen igår så var kroppen lite mör, sen är det antagligen en sån där period i månaden, vilket ironiskt nog gör att man inte orkar lila mycket. Men förövrigt tyckte jag att det gick bra. ;P svettades som en galning dock, så jag började nästan skratta när jag såg mig själv i spegeln! :) fast ser man bra ut efter ett träningspass har man inte jobbat hårt nog. :)

Jag bokade även in mig på en PT-konsultation på måndag kl 18.00! :) dom har en temadag så jag tänkte åka dit och mingla lite samtidigt som jag tränar. men det roligaste är att jag ska stå på en sån där kroppsammansättningsvåg så man kan se fördelningen mellan fett, muskler mm. Vilket såklart känns jättespännande och skrämmande som fasen. Fast skulle min kropp bestå mest av fett (inte så troligt, men ändå), så lovade mamma att betala en personlig tränare att få ordning på mig. ;)

Förresten testade jag den där sömn-appen inatt. :) jag trodde jag skulle märka av den mer, men det gick kanonbra! :) fast jag hade väldigt ont i magen igår på kvällen och även inatt, så jag vaknade några gånger och fick gå upp för att röra på mig så smärtan skulle släppa. :( men såhär såg mitt schema ut i alla fall. :)

Sov gott nu godingar! Själv ska jag kolla på the Simpsons. Missade nya avsnittet förut, så jag kollar på det nu. Tyvärr började det sent, men jag har varit duktig idag så jag unnar mig lite extra sovmorgon imorgon. :)

Puss på er!


Mina golfbollar! <3

A professor stood before his philosophy class and had some items in front of him. When the class began, he wordlessly picked up a very large and empty mayonnaise jar and proceeded to fill it with golf balls. He then asked the students if the jar was full. They agreed that it was.

The professor then picked up a box of pebbles and poured them into the jar. He shook the jar lightly. The pebbles roll
ed into the open areas between the golf balls. He then asked the students again if the jar was full. They agreed it was.

The professor next picked up a box of sand and poured it into the jar. Of course, the sand filled up everything else. He asked once more if the jar was full.. The students responded with a unanimous ‘yes.’

The professor then produced two Beers from under the table and poured the entire contents into the jar effectively filling the empty space between the sand.The students laughed..

‘Now,’ said the professor as the laughter subsided, ‘I want you to recognize that this jar represents your life. The golf balls are the important things—-your family, your children, your health, your friends and your favorite passions—-and if everything else was lost and only they remained, your life would still be full. The pebbles are the other things that matter like your job, your house and your car.. The sand is everything else—-the small stuff.

‘If you put the sand into the jar first,’ he continued, ‘there is no room for the pebbles or the golf balls. The same goes for life.

If you spend all your time and energy on the small stuff you will never have room for the things that are important to you.

Pay attention to the things that are critical to your happiness.

Spend time with your children. Spend time with your parents. Visit with grandparents. Take your spouse out to dinner. Play another 18. There will always be time to clean the house and mow the lawn.

Take care of the golf balls first—-the things that really matter. Set your priorities. The rest is just sand.

One of the students raised her hand and inquired what the Beer represented. The professor smiled and said, ‘I’m glad you asked.’ The Beer just shows you that no matter how full your life may seem, there’s always room for a couple of Beers with a friend.


Så jäkla sant! <3

Älskar er mina söta golfbollar!


Tröttis

Åååh vad jag är hungrig! Men ändå inte. Blir alltid så när jag har tränat. Fast det är oftast att jag är väldigt törstig! :P idag har jag vikt en massa tvätt, diskat, lagat mat, pluggat, plockat iordning, tränat och nu har jag duschat. :) idag sprang jag 5km intervall och sen körde jag armhävningar och 15 magträning mha Nike appen. :P svettigt värre! Kände mig inte på tipp idag, men jag är jäkligt glad att jag kom ut ändå. :) för det är ju som man säger: when the going gets tough, the tough gets going. ;)

På tal om appar så har jag hittat en ny som jag är jättesugen på att testa! Den heter sleep cycle och ska mäta min sömnrytm och väcka mig vid "rätt" del i cykeln på morgonen så man ska vakna utvilad och glad. :) coolt va?! :D ska bli riktigt kul att testa den inatt! :)

Förövrigt känner jag mig ganska så kramsjuk just nu, så om det finns nån mysig kille där ute (som luktar gott vill jag tillägga) som är villig att komma och krama lite på mig nu när Marcus är borta så är det bara att höra av sig! ;)

Annars så ska jag ta mig nåt mer att äta nu. Funderar på att koka ett ägg eller 2, men jag är inte så förtjust i äggvitan så imorse åt jag bara gulan. Den gillar jag jättemycket däremot! :)

Ha en mysig kväll snuttisar! :)


Helgen i korthet

John blund övergav mig totalt! :P jag fick sova ca 2,5 timme innan jag skulle upp och jobba. Och när jag vaknade svepte jag i mig en celsius tillsammans med min vanliga frukost, vilket såklart ledde till att jag blev som en durecellkanin! Inte optimalt när man ska ta blodprov. ;) men det gick väldigt bra ändå. :) jag hade även tur för jag fick jobba med Hanna, vilket alltid är lika roligt och när jag ändå var vid vårdcentralen så passade jag på att be en av läkarna att undersöka min mage. :P

Min diagnos? IBS... :/ Så nu ska jag ta anitinflammatorisk receptfri medicin ett tag, för att lugna magen men framförallt för att få bort smärtan. Jag skulle även äta mindre fibrer och ta det lite lugnare i vardagen. :P i grund och botten så måste jag ändå säga att jag är jäkligt lättad, för jag var rädd att det skulle vara nåt med äggstockarna. IBS är ju hanterbart åtminstone! :)

Resten av fredagen var väldigt lugn för min del. Sov en sväng när jag kom hem och sen tog vi det bara lugnt hela kvällen. :) lördagen så tränade jag styrketräning och så köpte vi sushi och kollade på filmen Ted. Filmen var helt fantastisk i min smak, för den passade min humor nästan löjligt bra! :D både jag och Marcus skrattade så vi höll på att smälla av. :P se den!! På natten tog vi en långpromenad också, något jag har saknat väldigt mycket den senaste tiden. Det är så skönt att komma ut och få frisk luft på kvällen sådär! :) och det är ett perfekt tillfälle att prata ut om saker och ting. :)

Söndagen så tvättade vi lite kläder, Marcus städade som en tok och fixade här hemma (duktig kille!), sen gick vi in till stan så jag fick köpa lite schampo, balsam, torrschampo, deo mm. Ska testa schampo och balsam från Aussie ett tag, så förhoppningsvis klarar min känsliga hårbotten av det för jag måste använda nåt nytt nu ett tag. :)

Sen gick vi hem och jag drog iväg på storhandling. :) köpte en hel kyckling och grillade i ugnen, så serverade jag den med kroketter, grillad grön sparris och tzatziki. :) supergott! :)

Efter maten fick vi köra som idioter för att hinna till bion. Som tur är hann vi hämta ut biljetterna precis i tid. Vi såg breaking dawn part 2. Huuuuuur jäkla bra som helst! :) skitbra film verkligen! :)

Idag har Marcus packat och dolat inför avfärden, så han drog vid 11. Och jag fick en blomma förut av min granne som tack för hjälpen med hennes TV. Det gjorde mig glad! :)

Så kort och gott kan man säga att det har varit en underbart bra helg. Marcus har varit jättegullig och det kändes jättebra mellan oss hela helgen! Inge bråk, tjafs eller dumheter, bara massor av kärlek och omtanke. <3

Nu ska jag fortsätta med mitt här hemma. :) hoppas ni har haft en bra helg godingar! <3




Quizkampen

Nu har min syster lurat in mig i ett annat spel som heter quizkampen. Skoj spel för er som inte testat det än! ;) fast just nu hår det åt helsike för min del. Läser inte frågorna ordentligt och trycker fel. :P men jag skyller det på att jag är trött! ;)

måndag och tisdag var städdagar och jag träffade även Emelie så vi gick in till stan, köpte sushi (hell yeah!!) ;) kollade i affärer och sen hyrde vi film och myste lite. :) filmen var bra (den hette contraband), och sällskapet var som vanligt underbart. :) en riktigt bra dag helt enkelt! :) igår pluggade jag och det har jag även gjort idag. Så nu är arbetet mer eller mindre klart (ska bara fixa ett par saker till innan jag skickar in det), och jag har även hunnit med att diska, handla och träna idag. :) jag har inte kört styrketräning på typ 2,5 vecka nu, så det gick lite tungt idag. Men det var skönt ändå! :) älskar när jag får komma ut i frisk luft och röra på mig! :)

Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och be en bön att John blund kommer snabbt till mig, för imorgon bli det jobb! :) ska iväg till kronoparken och jobba lite, så jag är skitnöjd! Extrainkomst är alltid välkommet! :) imorgon ska jag även till forshaga och kolla på innebandy. Tror det kommer bli en grymt bra dag imorgon! :) inte minst för att jag vet att Marcus är på väg hem nu. Får bara hoppas att vi håller sams så vi kan mysa ordentligt i helgen. ;)

Hoppas ni har det bra snuttisar! :)


Fönster

Vardagsrumsfönstret kommer bli min död. Jag har tvätta det där förbaskade fönstret 20 gånger nu och det blir inte bra! :( och jag har testat alla metoder som finns!!! Men nu får det duga. Dom andra fönstren ser okej ut i alla fall. Så nu tänker jag ta en paus och få i mig vätska för jag är helt svettig och äcklig och känner mig yr.

Återkommer sen! ;P


160 mil

160 mil på två dagar. Det känns kan jag säga! Kombinera även det med en förkylning, dålig sömn och dålig mat så kan ni kanske lista ut att jag är helt slut i både kropp och knopp. :P men det var det värt! Jag och Marielle har alltid skoj tillsammans, så resan gick bra. Trots att vi åkte i nåt som knappt borde få klassas som bil! :D Men Marielle lyckades ändå få däckskrik samt transportera oss hela vägen upp till Östersund. :)

Väl framme kollade vi snabbt på stan, och sen blev vi väl omhändertagna av Andreas. :) fast vi var båda väldigt trötta så vi somnade ganska tidigt. Idag hade vi beställt en taxi till 06.30 och kl 07.00 gick bussen till Mora. Väl i Mora väntade pappa på oss i Mariella nya bil (en gul Audi A4 avant). å vi åkte hem till Munkfors, åt mat, myste och sen åkte jag, pappa och Marielle till karlstad för att äta sushi. Mamma blev inte med för hon skulle ha tjejkväll hemma. :) så vi åkte såklart till happy kitchen, där vi åt misosoppa till förrätt, sushi till varmrätt och sen avslutade vi med en riktigt god citronglass med marängtäcke samt citronkräm i mitten. Supergott! Och glassen som avslutning var helt perfekt!

Nu ligger jag i soffan med ett leende på läpparna och tänker på hur otroligt lyckligt lottad jag är som har en sån fantastiskt familj. Även om jag skulle förlora allt, så är jag ändå rikare än dom flesta för jag har 3 fantastiska människor i mitt liv som skulle kunna dö för mig och jag skulle kunna göra detsamma för dom. Dom finns alltid där för mig, och därför ställde jag upp direkt när min syster bad om hjälp. Och jag ångrar det inte en sekund. :)

Jag älskar min familj mer än vad jag någonsin kan beskriva. :)




Aussie

Shit vad trött jag är! Satt vaken halva natten och kollade på presidentvalet (Grattis Obama!), och sen kom Marielle hit runt 08.30 och väckte mig, så det blev inte många timmars sömn. :P men som tur är så är min syster lika morgontrött som mig, så efter att ha morgonmyspratat (Marielles ordval), så somnade vi båda, så vi blev liiiite mer utvilade. ;)

Efter vår powernap och en härlig brunch, drog vi in till stan och började kika på fina saker som vi inte har råd med. ;) mycket uppiggande måste jag säga! ;P skämt åsido, så hade vi det jättebra. Sprang även på mamma en snabb sväng och sen köpte vi sushi på ett nytt ställe inne i mitt i city. :) supergott! :) efter det handlade vi lite mat, och drog hem. Jag hann även införskaffa en hårinpackning från Aussie, som jag tror kommer vara hur bra som helst. :) men nu är jag som sagt helt utsliten. Förhoppningsvis kommer jag i säng väldigt snart, så nu tänkte jag inte berätta mer bortsett från att pappa köpt en stor påse smash från Norge som han hade med hem till mig. Så gulligt så! :) och jag har också hittat ett ställe som designar frukt så att det ser ut som blommor och andra roliga saker! Hur underbart hade inte det varit att få hem nåt sånt liksom?! :D Problemet är bara att dom kör bara ut i Uppsala och runtom den trakten. :( vill ni se vad jag menar så gå in på www.fruktblomman.se ;)

Sov gott godingar! <3


Världens bästa syster

Jag borde få nån medalj, eller åtminstone nån pokal, tiara eller dylikt där det står "världens bästa syster". :P varför kanske ni undrar? Jo, för min älskade storasyster bad mig om en "liiiiten" tjänst idag. Och jag sa såklart ja. :P jag har inga detaljer än, men det kommer bli sjuuuukt jobbigt, men förhoppningsvis ganska skoj också. Och ärligt talat, vad gör man inte när ens syster spärrar upp sina stora blå ögon och ber snällt om hjälp? ;)

Annars då? Jo, jag hjälpte min granne att få ordning på sin Tv. Hon hade somnat på sin fjärrkontroll och när hon vaknade var Tvn spärrad och reagerade inte på nåt. Så då kom hon till mig. :P Efter lite trixande, och hjälp från Mariah från Philips support, så fick jag ordning på det. :) min pappa uppfostrade mig väl. ;P

Nu ligger jag i alla fall hemma i soffan och försöker trotsa min halsont och feber genom att arbeta med mina grafer. Vilka ser ut som om en unge nyst på ett papper efter att ha ätit ett dussin färgglada kritor. :P man kan även se det som en variant av en Jackson pollock tavla in the making. :P skitsnygga helt enkelt. ;) Men inte lämpliga för en vetenskaplig artikel, så det försöker jag fixa nu! :)

Btw så har jag mer eller mindre precis upptäckt serien "Modern Family"! Jag har liksom inte haft tid att sett den förut (fast jag har velat!), men nu tog jag mig lite tid igår, och det slutade med att jag såg typ ett dussin avsnitt! Så jäkla bra serie ju!!! :D vissa serier är bara sådär löjligt bra, så dom kan få mig på bra humör oavsett situation. :) och jag har en känsla av att "Modern Family" och jag kommer att spendera måååånga timmar tillsammans. ;P

Helgen var som sagt riktigt bra också. Dejten var mysig, söndagen var också jättebra med massor av god mat (sushi och sen tacos), och mys. Men nu är det vardag igen! ;) vilket betyder jobb istället för mys. :) fast för att lätta upp stämningen lite så tänkte jag dela med mig av lite visdom, nämligen hur man gör en kvinna lycklig;

Det är lätt att göra en kvinna lycklig!

Man behöver bara bli hennes:
1. Kompis
2. Vän
3. Älskare
4. Bror
5. Far
6. Martyr
7. Lärare
8. Köksmästare
9. Mekaniker
10. Rörmokare
11. Inredningsarkitekt
12. Designer
13. Sexolog
14. Elektriker
15. Gynekolog/Barnmorska
16. Psykiatriker/Psykolog
17. Trollkarl

Eller vara:
18. Ordningssam
19. Vågad
20. Sympatisk
21. Atletisk
22. Öm
23. Hövlig
24. Gentleman
25. Intelligent
26. Uppfinningsrik
27. Klok
28. Söt
29. Stark
30. Förståndig
31. Tolerant
32. Försiktig
33. Ambitiös
34. Lugn
35. Tapper
36. Oövervinnerlig
37. Pålitlig
38. Respektfull
39. Passionerad
40. Och utöver allt annat: Solvent, mycket solvent!

På samma sätt ska man vara uppmärksam på att:
a) Inte vara svartsjuk, men inte heller vara ointresserad.
b) Ha bra relationer med hennes familj, men inte ägna mer tid åt dem
än åt henne.
c) Ge henne frihet, men ändå visa sig något bekymrad över var
hon har varit.

Det är förstås oerhört viktigt att inte glömma:
Datum, tid och plats för ert första möte/er första date.
Första kyssen (Tid, datum, plats o dyl)
Namn på artist/grupp samt namn på "er sång".
Datum, tid och plats då ni "blev ihop på riktigt".
Datum, tid och plats då man förlovade sig
Datum, tid och plats då man gifte sig
Namnsdag (Glöm inte eventuella mellannamn!)
Menstruationsdag
Födelsedagar för: barn, föräldrar, mor- och farföräldrar, hennes älskade morbror, bröder och förstås hennes bästa väninna.
Om man följer dessa instruktioner till punkt och pricka är det ändå ingen fullkomlig garanti för att hon ska bli lycklig, därför att hon kan känna sig involverad i en alldeles för perfekt relation och sticka iväg med den första sol-och-vårare som hon träffar på.

Gud har sagt: Älska dem!
Men han sa aldrig att man skulle förstå sig på dem.

Att göra en man lycklig är något enklare.

Han behöver:
1. Sex
2. God mat

Nu ska jag äta kvällsmat! :)

Hoppas att ni får en bra vecka! :)

Älskar förövrigt bilden på mig och Marcus från balen. :) Marcus mamma tog den när vi inte visste om det. Gulligt va?! :)


Peter Stormare

Dejtkvällen blev lyckad! :D fast den kunde ha gått åt helsike. :P jag försökte nämligen busa med Marcus när jag stod och sminkade mig, för han ville in och kissa, men jag tänkte som sagt busa med honom så jag kallade att jag vägrade gå ut. :P det var inte populärt! Han blev skitsur, och jag tyckte att han var onödigt känslig. Men vi ordnade upp det, och gick tillsammans in till stan. Vi fick ett mysigt bord och vi åt både varmrätt och efterrätt. Och som om inte supergod mat var bra nog, så blev vi serverade av Peter Stormares bror! Eller vi tror att det var hem i alla fall, om inte så var han sjuuuuukt lik Peter Stormare i alla fall! ;)

Efter maten gick vi iväg och spelade biljard och tog några öl. :) så det blev en riktigt lyckad kväll. Vi behövde verkligen få tid att prata och umgås bara vi två.

Men idag känner jag mig väldigt seg. :P huvudvärk och trött i kroppen. Jag misstänker att det är för att jag har druckit för lite vatten nu under helgen, så nu drack jag ett stort glas vatten med färskpressad citron. :) gott! På tal om god mat, så ska jag beställa sushi nu. :) mumma!

Hoppas att ni har haft en bra helg!


The beauty of geisha

Löprundan igår gick bra! :) orkade öka tempot lite, och stegen gick lättare. Men visst kändes det att jag fortfarande hade träningsvärk efter första löprundan! ;) men idag mår kroppen bättre, så nu laddar jag för att dra till SATS och köra ett styrketräningspass. :P jag körde även magträning när jag kom hem igår, samt armhävningar, men idag ska det blir en helgenomgång av kroppen. :)

Och ikväll ska vi till Alfie och äta middag. :) ska bli jättemysigt, för jag har aldrig varit där! :) sen tänkte vi gå ut och spela biljard och ta nån öl. :)

Temat på min glossybox var btw the beauty of geisha. Passade inte riktigt in på innehållet tyckte jag, men mysigt ändå! :)

Trevlig helg på er snuttisar! <3


Love & toast

Då har den äntligen kommit! :D min glossybox!!! :D jag fick den igår, och jag har redan testat 4 av mina 5 produkter. :) det jag fick var:

* love & toast showergel - luktade jättegott (jag fick clementine crush), och löddrade härligt! :) jag kände mig ren och fräsch efter att ha testat den, och jag älskar att den bl.a är fri från parabener, sulfater, ftalater och att den inte är testad på djur! :D rekommenderas verkligen!

* Garnier miracle skin perfector BB cream anti-shine - luktar alkohol (ogillas!!!), och lever inte riktigt upp till förväntningarna, men en helt okej produkt. Jag blir inte så glansig vanligtvis, så jag var väl inte rätt person att testa anti-shine på, och min hy behöver mycket fukt nu, men den känns väldigt lätt på huden och ger fin täckning utan att man känner sig "översminkad". :)

* Nails inc - nagellack i färgen tate. :) lätt att applicera, och en snygg färg. Torkar ganska snabbt, men man behöver applicera flera lager för att det ska bli fin finish. :)

* Brilliant smile whiteningEVO mouthrinse - munvatten som ska motverka ilningar, plack mm. Jag var inte överförtjust i smaken, och jag har bara testat den ett par gånger, så jag kan inte säga så mycket om den än. :P

* Beautybird luxurious exfoliating soap bar - handtvål som ska lukta vanilj och vara återfuktande. Lukten var väldigt bra, men jag använder bara flytande tvål, så denna tänkte jag ge till pappa så får han testa den. :)

Jag fick även med ett prov på gesihas nya mörka choklad. Den har jag testat förut, och jag tycker den slår den vanliga gesihan med hästlängder! :) vanlig gesiha är lite för söt för min smak. :P

Och nu längtar jag redan tills nästa box kommer! :) annars så hade jag och Emelie en jättemysig dag på onsdagen! Vi gick på Ikea, åt mat och sen kikade vi vid bergvik. Vi köpte varsin kjol för 30kr och sen köpte båda julgardiner. :) hittade superfina på mansion! :) sen kom Marcus hem igår. :) så vi gjorde egen pizza och tog det lugnt igår. :) idag har jag pluggat större delen av dagen och Marcus har varit med sin kompis Henrik. :)

Nu är Marcus på träning och jag ska snart ge mig ut på en springtur. :) får hoppas att det går bra idag med, och att vädret håller i sig. :P

Oh lord, give me strength! :P

Ha en mysig kväll snuttisar! ;)


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0