Jörgen Jönsson

Hur kunde jag glömma att berätta att vi såg Jörgen Jönsson i skidbacken igår?! :D HUR ÄR DET MÖJLIGT?! :P
'
Men nu vet ni det i alla fall. :)
'
Idag trodde jag verkligen inte att jag skulle kunna ta mig upp ur sängen. Men efter att ha snosat bara liiiite längre än vanligt så kröp jag sakta ur sängen. Jag såg ut som jag kände mig, vilket var väl bra för jag vill inte bli stämd för falskreklam eller så. ;) Men en hink med te och massa smink senare så såg jag nästan levande ut. ;)
'
När jag kom till skolan började vi gå igenom labben vi ska ha dom kommande två veckorna. Lite kortfattat kan jag säga att vi ska klippa sönder plasmider (bakterie DNA) och klippa in en gen som vi låter bakterien (E.Coli) göra en massa kopior av, så ska vi försöka detektera den sen. Vi håller på med genbibliotek för dom som vet vad det är. ;)
'
Jag labbar med Sarah F och Line nu, något jag tror kommer bli väldigt bra. :)
'
När jag skulle åka hem efter att ha preparerat det vi kunde göra idag, så såg jag Julie och Lucy (tjejerna från Kina) stå och vänta på bussen så jag gick och pratade lite med dom. :) Tjejerna var lite ömma idag, men inte så möra som jag hade hoppats på. :P
'
I alla fall. När jag sedan klev på bussen var det en medelålders man som satte sig i sätet mittemot mig. Plötsligt hörde jag: "So you're american?"
'
Jag funderade först om det var nån annan han pratade med och kikade runt lite för att se ve, det var han pratade med. Men nog fasen var det mig! :P Så vi började prata och han hade tydligen överhört mig när jag pratade med tjejerna och han var helt övertygad om att jag var från USA! :D Ingen dålig komplimang det! Men det som gjorde det hela speciellt var att han själv kom från USA, och han hörde inget som antydde att jag kom från ett annat land, utan trodde att jag växt upp i USA. Lite coolt ellerhur?! :D
Samma sak var det när jag var i Kanada. En kille där höll på att sätta i halsen när han hörde att vi i Sverige hade ett helt annat språk än engelska, för han trodde (baserat på att han hört mig prata) att vi i Sverige pratade engelska med mer amerikansk dialekt. :P
'
Ja, jag vet att det låter jättedivigt, men nu tycker jag att jag får vara det. Engelska har alltid varit ett favoritämne för mig, och jag har (mycket tack vare min syster) haft väldigt lätt för det. Så idag väljer jag att berätta det här för er för det gav mig ett enormt leende på läpparna vilket inte har velat släppa sen jag kom hem. :)
'
Så idag får ni ta mig för den jag är, även om det är ett divigt inlägg. Men jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle så det får ni ta nu. ;)
'
'
100% svensk och stolt över det! :)

Skidhelg

Shit vilken kul helg det har varit! Helt utmattande, men ack så roligt. :)
'
Fredagen blev jättestressig när jag hade tränat, för bussen som skulle ta mig in till stan var sen, så jag trodde inte jag skulle hinna med Munkforsbussen. :P Men det gick fint och jag tog mig hem. :) Väl i Munkfors fick jag mat och underbart sällskap. :) På lördagen gick vi upp ganska tidigt, gjorde oss iordning, åt frukost och gjorde matsäck sen drog jag och pappa på skidåkning på Ski Sunne.
'
Pappa drog ut i backen direkt som ett proffs, men jag å andra sidan kände mig lite som en något förfinad Bambi på hal is. Det var ju ändå tre år sen jag åkte sist, så det var lite pirrigt. Men för varje åk blev jag mer och mer självsäker och tillslut gick det riktigt bra tyckte jag. :) Det var jätteroligt att få kvalitetstid med pappa, och jag skrattade mycket under dagen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det var så kul att få komma ut och åka.
'
När vi kom hem var vi båda jättetrötta, men jag fick skynda mig och äta mat, för sedan skulle jag och mamma åka till Karlstad. Jag skulle hem, och mamma kulle se på hockey med kompisar. Så jag var hennes "chaufför". :) På kvällen hände det inte mycket förutom att jag mötte mamma, eller racertilda som hon även kallas sen somnade jag mitt i Notting Hill-filmen. ;)
'
Idag vaknade jag ÄNNU tidigare, vilket egentligen inte alls passar mig i smaken, då jag anser att söndag ska vara en riktig "sova-ut"-dag. :) Jag var så trött så jag funderade på att ställa in allt och lägga mig igen. Men sen kom jag på hur kul det antagligen skulle bli, så jag fick lite mer energi. Och tur var väl det, för det var superroligt idag också!
Rosanna kom och hämtade mig och när vi satt där i bilen berättade hon att hon var jättetrött, för hon var så exalterad igår över att vi skulle iväg så hon kunde inte sova. Det tyckte jag var så otroligt gulligt! :) Samma var det med dom kinesiska tjejerna. :)
'
Jag var lite rädd först när vi kom dit och jag fick se hur svårt det var för tjejerna att bara stå på skidorna. Men efter ett par timmar i mini-backen där både jag och Rosanna fick agera lärare/stoppkloss så kunde dom åka lite bättre och kunde faktiskt ta sig ner själv. :) Så då passade jag och Rosanna på att köpa egna kort och köra alla dom STORA backarna. Och då var det otroligt roligt! Jag och Rosanna höll ganska samma fart och var jämna i åkstilen, så vi passade väldigt bra att åka tillsammans tyckte jag! :) Tror inte det kunde ha varit bättre. Rosanna hade tänkt på allt, och jag är säker på att tjejerna fick en otrolig upplevelse tack vare oss båda. :)
'
Nu är jag hemma igen efter en fin skiddag. :) Jag har precis duschat och sitter med en "jättefiiiin" ansiktsmask och ska äta lite gott. :) Utöver det kommer det nog inte att hända mycket bortsett från att jag tänker lägga mig oförskämt tidigt. ;)
'
'
Jag när vi åkte skidor igår. :)
'
Mat var det ja... Ha en jättefin söndag allihopa! :)

Totalstopp

Jag skrev igår att jag skulle berätta mer om min dag när jag kom hem från gymmet. Tyvärr blev det inte alls så. Något kom i vägen för mig, och det var inte ett litet hinder heller direkt. Men mer om det senare. Vi tar allt från början istället.
'
Igår vaknade jag vid 9, men valde att ligga kvar och snosa lite i sängen. För mig är det  livsnjutning att bara kunna ligga kvar under ett härligt varmt täcke på morgonen och bara att det lugnt, och gå upp när man själv känner sig redo. För mig var det en timme efter att jag vaknat. :) Så jag gick upp, tvättade av ansiktet som vanligt och åt frukost. Dom senaste dagarna har varit hektiska, inte minst när Marcus skulle åka, så det såg ut som ett mindre bombnedslag här igår. Det gillar vi inte! Så efter min frukost började jag med att diska allt och plocka ihop här hemma. Efter det började jag brottas med min gamla vän "dammsugaren". Vi har inte setts på ett tag, för Marcus har skött det där alldeles för bra.
'
Vid lunch kom Rosanna hit och vi satt och pratade ett tag, och sen drog vi ut på långpromenad. :) Rosanna var så gullig att hon hade med sig en jättefin födelsedagspresent till mig! Hon hade gjort ett collage med bilder från Kina och ramat in, och längst ned stod det "Jeanette och Rosanna Shanghai 2010". Behöver jag påpeka hur otroligt glad jag blev? :D
'
När vi kom hem efter vår promenad drack vi lite te och åt glass och kollade på skid-vm. :) Men klockan blev mycket så Rosanna behövde gå hem och jag skulle till gymmet. Så jag hoppade i mina kläder, slängde i mig mat och halvsprang hela vägen dit. Väl där tränade jag ben och axlar och det gick ganska bra tycker jag! :)
'
När jag kom hem åt jag lite och sen skulle jag hoppa in i duschen. Jag har dom senaste dagarna märkt att vattnet inte runnit bort lika bra som tidigare, så jag tänkte göra rent dräneringen. Problemet var bara att trots att jag tog bort alla äckligheter där så gott det gick, så blev det HELT STOPP! Så där stod jag utan kläder i ett badrum som höll på att fyllas med vatten. Men jag kunde inte göra annat än skynda mig att duscha, för jag vägrar att inte duscha när jag tränat. Som tur är svämmade det inte över till hallen i alla fall, men det var riktigt illa! :D
'
Så idag när jag vaknade fick jag kolla hur badrummet såg ut. Det var torrt, men det var skräp överallt, och duschen var fortfarande obrukbar. Omedelbart ringde jag min privata MacGyver (Pappa) och bad honom om råd. Så efter många påhittiga lösningar lyckades jag fixa det. Men det tog tid! :P
'
Ikväll ska jag åka hem till mamma och pappa, för imorgon ska jag och pappa åka skidor i Sunne. :) Och på söndag kommer Rosanna och hämtar mig och tjejerna från Kina så ska vi iväg till Sunne igen och åka. :)
'
Men innan jag sätter mig på den underbara länsbussen så ska jag träna!
'
'
Pappa?
'
'
MacGyver? ;)

Biggest loser

Har ni sett det? Om inte, så är det ett program där det gäller att gå ner så mycket som möjligt i vikt, och lära sig hur man lever ett sunt liv. I början tyckte jag att det var ett skitdumt program, för människorna stod i gymmet 24/7 och lärde sig inte alls hur man ska göra för att ha ett bra och hälsosamt liv. Dom slutade äta och drack mest vatten verkade det som.
'
Men det var länge sedan.
'
Nu har programmet blivit mycket bättre, och jag tycker det är otroligt roligt att se. Man kan lära sig mycket, t.ex nya övningar man kan göra i gymmet, bra kost, hälsosamma varianter man kan göra av "traditionell" mat mm. :) Deltagarna som är med inser inte alltid vilken möjlighet dom har fått till att börja med, men det går oftast upp ett ljus tillslut.
'
Dock gör det inte det för alla. Den här säsongen är det med en jättestor tjej som heter Ruth. Och istället för att kämpa som alla andra gör gnäller hon bara hela tiden! Hon skyr hårt arbete både i och utanför gymmet och glider runt på ett bananskal, för ingen ser henne som ett hot.
'
Det är SÅÅÅÅ FEEEEL!
'
Borde hon inte ha märkt vid det här laget att viktnedgång handlar om att göra hälsosamma val och hårt arbete. Om det räckte med att bara sitta hemma i soffan och ge upp så fort något verkar jobbigt skulle det ju inte finnas nån övervikt här i världen... Det räcker inte med att bara sitta och kolla på löpbandet om man vill gå ner i vikt. Du måste upp på det och aktivt göra något. Om hon inte tänker ta vara på den fantastiskt chansen hon har fått så ska hon UT! Då förtjänar nån annan chansen att vinna istället.
'
Det är det jag hakat upp mig på nu. För att bearbeta mig igenom denna frustration ska jag iväg och träna strax, och efter det kan jag kanske uppdatera er om min dag (vilket har varit en jättebra dag vill jag tillägga!). Jag har ju helg nu, så tid finns det gott om. Önska mig lycka till nu godingar! :)
'
XOXO!

Pizzakväll

Idag var det synd om mig heeela dagen. Eller nej, så var det kanske inte. Men jag tyckte synd om mig själv! :P Jag missade TVÅ bussar idag (skitbra start liksom). Sen kom jag till skolan och började labba, för idag skulle vi testa våra prover. Något vi egentligen inte var redo för. Tiden var verkligen en faktor här, så vi valde att inkubera i värmeskåp. Det har funkat bra för oss förut. Men trots att det var den snabba metoden, så var klockan 21 innan jag kom hem. Och jag hade knappt ätit nåt under dagen.
'
FY PÅ MIG! :/
'
Och innan jag åkte hem gjorde jag standardkurvor, spädningar och lyckades sitta inlåst i ett forskningslabb i ett par timmar. Vissa har det bra eller hur? ;)
'
Som vanligt på kvällen så går ju inte bussarna så ofta, så jag fick vänta skitlänge på en buss, och då fick jag ändå gå en bit för att komma hem! Skandal... :P
'
När jag kom hem skakade jag som ett löv av kylan och då bestämde jag mig. Idag ska jag ta mig fasen äta pizza, för jag hann varken iväg till gymmet och jag har slitit hela dagen. Inte tänker jag ställa mig och laga mat då så sent på kvällen när det knappt finns mat hemma. (Jag ska storhandla på fredag när jag får pengar tänkte jag) :)
'
Så här sitter jag nu. Med en inte ens halväten pizza (typ 3/4 kvar på den) och ett tomt vattenglas. Väl spenderade pengar. ;) Men jag är inte bitter! Jag slapp laga mat, vilket är otroligt skönt. Jag har gjort det jag kan i labbet nu, så nu är det helg för min del. Och på söndag ska jag åka skidor i Sunne med 3 tjejkompisar! Det kan även bli samma sak på lördag fast med pappa istället, och det ska också bli skoj! Har inte fått åka skidor på jättelänge! Hoppas jag inte bryter några ben bara. ;) Jag har även en lite förhoppning att mamma och pappa ska bjuda mig på übergod mat på fredag om jag åker dit och hälsar på dom. :)
'
Så ser mitt liv ut idag och några dagar framöver. Imorgon ska jag träffa Rosanna, för hon har en födelsedagspresent till mig (Yeay!!!) och så ska vi ut på en långpromenad. Efter det tänkte jag bjuda henne på en kopp varmt te eller nåt. :) Jag får improvisera. :D
'
Så tänker man på det så är det inte synd om mig. Bara lite ;)
'

Jobbänka

På tre röda sekunder hände det. Marcus fick jobb och jag blev ensam. :P
'
Vi har ju ett ganska så speciellt förhållande nu när Marcus valt att jobba som researbetare. Ibland blir han borta väldigt länge utan att kunna komma hem (4-6 veckor) och oftast på vintern blir han arbetslös, så då kan han bli hemma några månader. Något som inte passar Marcus. :) Han kan vara hemma ett tag, men efter en vecka börjar det klia i fingrarna på honom och han vill ut och jobba igen. :)
Mig gör det inget, för han måste få leva sitt liv som han vill. Och jag är inte direkt orolig för honom eller vårt förhållande heller för den delen. Vi har ingen familj tillsammans, och jag klarar mig mer än väl själv, så då tycker jag inte att jag har nån rätt att "kräva" att han ska stanna hemma. Även om jag saknar honom otroligt mycket när han är borta. :P
'
Nu har han i alla fall varit hemma ett par månader, men igår kom det efterlängtade samtalet. Dom ville helst att han skulle komma redan på kvällen så han kunde börja med en gång, men det blev lite för tajt att hinna med allt då kände han. Så han fick lämna mig idag istället. :P
'
Som plåster på såren, samt för att fira(för det är ju verkligen jättebra att han fått jobb igen), så bjöd han mig på jättegod mat igår och köpte ett par jättefina festskor till mig. :D Han köpte ett par skor till sig själv också vill jag tillägga, det var därför som vi åkte ut till skoaffärerna till att börja med. :P Så det var verkligen inte att han skulle vara min "sugardaddy" nu bara för att han fått jobb! :) Jag är verkligen inte en sån tjej. :D
'
För er som inte känner mig kan jag informera om att när det gäller skor skiljer jag mig ganska så mycket från dom flesta andra tjejer. Jag gillar verkligen INTE att köpa skor! :P Så därför blir jag extra glad när jag hittar några som faller mig i smaken. :) Speciellt festskor. Så när Marcus erbjöd sig att köpa dom till mig blev jag överlycklig. :)
Resten av kvällen tog vi det ganska så lugnt, och det blev en "nattpromenad", trots att vi gick ut på en långpromenad på morgonen. Det var mest Marcus som ville ut på kvällen, för han behövde rensa tankarna lite inför jobbet misstänker jag. :) Och det var även skönt för mig att komma ut lite. :)
'
Idag var det skolan som vanligt och vi undersökte dom sista detaljerna inför imorgon då vår metodutveckling ska vara färdigställd och vi ska testköra våra prover. Jag håller alla tummar jag har för att det går bra! :) När jag kom hem fick jag börja vika en massa tvätt och laga mat inför imorgon. Jag tänkte exprimentera och laga en pastagratäng jag kom på skulle kunna vara god. Det gick sådär. :D
'
Nu sitter jag i soffan och laddar upp lite bilder på Facebook. Alltid lika kul! ;)
'
Nej nu får jag nästan ta och lägga mig snart. Ha det bra snutteungar!
'
Dessa bjuder jag på! :)

Söndag 20 feb

Ojojoj... Jag är medveten om att jag bloggar dåligt. Men 90 % av min tid går till skolan nu och den sista delen vill jag helst spendera på att göra annat roligt. För om jag inte får göra nåt roligt så har jag ändå inget att skriva om. En annan anledning är att jag MÅSTE få göra roliga saker nu. Annars går jag nog under! :P
'
I fredags fick jag göra något riktigt roligt! Jag och Emelie hade en myskväll där vi åt god mat som vi lagat själva. Vi drack cider och vin och hade allmänt jättemysigt. Så jag sover över hos henne och så hade vi en lugn dag igår också. På kvällen skjutsade hon hem mig igen och det blev film och popcorn i soffan. Emelie bjöd mig även på en underbart god efterrätt i fredags, så den måste jag försöka återskapa! :) Men nu är det tillbaka till verkligheten igen... Idag försöker jag ta tag i mitt liv eftersom jag missat en hel del av mina ansvarstaganden hemma just för att det är så mycket med skolan nu. Blä.
'
Ibland önskar jag verkligen att jag bara kunde försvinna bort en stund. Slippa alla åtaganden och all press. Bara få ligga på en strand med en drink i handen och inte bry sig om nåt. Ingen som gnäller, tjatar eller får en att må dåligt. Nästa år ska jag önska mig telepatiegenskaper av tomten.

BTW

Förresten så inbillar jag mig att jag har fått diabetes, för jag såg det på Scrubs igår. Han klagade på att han alltid var trött, kissade mycket och hade gått ner i vikt.
'
Och alla 3 stämmer in på mig! :O
'
Fast att jag är trött kan ju inte alls bero på att jag läser en C-kurs på Universitetet och pluggar dag ut och dag in och har skitdålig dygnsrytm. Och att jag kissar mycket kan ju inte alls bero på att jag dricker 4 liter vätska typ på morgonen. Och att jag har gått ner i vikt kan ju inte alls bero på att jag har börjat träna mer intensivt och slipper gå ut och äta på restaurang så fort jag ska äta nåt utan kan laga bra mat hemma?
'
Nej, nej, nej! Det måste vara diabetes... :P

Inkuberar hemma

Idag fick jag ta ledigt från mitt annars dominanta laborativa liv och ta en pluggdag hemma. Jag har en omtenta jag måste göra i slutet på mars, men igår fick jag höra att man kunde göra en del av tentan redan imorgon! Egentligen skulle jag inte behöva göra den, för det är en annan del jag behöver komplettera på, men om jag gör den här och får bra resultat, så har jag en större buffert att klara  mig sen. :) Så då är det värt lite slit tycker jag! :)
'
Annars då så sitter jag mest i labbet och försöker få fram fina tydligt kurvor på diverse spädningsserier och annat kul. Själva labben hade varit otroligt mycket roligare om inte alla steg hade tagit så lång tid, och då menar jag främst inkubationen. Jag gillar när det finns saker att göra, utan att man då ska stressa ihjäl sig. :) Men så man kan vara sysselsatt under dagen. :) På tal om att vara sysselsatt så har jag en sambo som sitter och sladdar och slirar på sitt nya Forza 3 motorsport-spel. Igår skickade jag och frågade om  han inte kunde tvätta och kanske dammtorka lite. Då fick jag ett svar tillbaka: "Haha du är rolig du!"
'
Det är min älskling de. ;)
'
Han sitter och väntar på ett samtal från en arbetsgivare som ville att han skulle börja arbeta på måndag, så förhoppningsvis så får han börja igen snart. :)
'
För dom som funderar så kan jag säga att alla hjärtans dag blev inte som jag hade tänkt mig, för jag var borta typ hela dagen och skrev labbrapport. :P Men Marcus var helt underbar, så när jag kom hem hade han gjort mat åt oss båda, köpt blommor och fixat iordning här hemma. Han hade tänkt köpa choklad också, men han tyckte vi hade för mycket godis hemma eftersom vi fick en ask från mamma och pappa. :)
'
Helgen var också riktigt bra! Vi fick besök av mamma och pappa på lördagen och sen åkte vi hem till dom på kvällen efter varit ute på långpromenad, och dom bjöd oss på mat. :) helstekt fläskfilé med gorgonzolasås och hemmagjord klyftpotatis. Mumma! :D
'
Efter maten drog vi upp till Hagfors och Robert och Marie där vi förfestade lite och drog sen ut till Jonte och Rallybalen. :) Jag dansade och fjantade mig som fasen och hade skitkul! Marcus var för nykter för att dansa tydligen men som tur är så fanns det ersättare! :) Dansade med en kompis till Marcus och Robert som heter Erik och DAMNIT vad han kunde bugga! :P Jag hängde inte med för fem öre, men gjorde mitt bästa ändå. Men jag blev otroligt impad måste jag säga!. :) Han satte t.o.m skam i mitt ex Pär! Pär var lite rolig, för ju fullare han blev desto bättre blev han på att bugga. Så var han i riktigt fin form nån kväll så kunde man se det, för då körde han dubbelbugg (dansade med två tjejer samtidigt). :D
'
Dagen efter trodde jag att jag skulle bli liggandes i koma, men förutom att jag inte hade sovit nåt på kvällen knappt, så kände jag mig ganska fräsch ändå. :) Så jag och Marie gick till pizzerian och köpte mat till alla och pratade som fasen. :) Mycket trevligt!
'
På tal om mat så håller jag på att svälta ihjäl nu, så nu ska jag invadera kylskåpet innan Marcus gör det. ;) Imorgon är det allvar, men jag belönar mig genom att jag ska träffa världens sötaste imorgon, nämligen min favvo-Emelie! <3 Vi ska ha en tjejkväll utan dess like imorgon och jag längtar som bara den! :) Jag förtjänar verkligen en tjejkväll nu. :)
'
'
En osminkad jag i Kroatien. :)
'
Ha en bra dag busungar! ;)

Skrattanfall

Jag tycker att det är så otroligt viktigt att man vågar vara sig själv i ett förhållande. Att man kan bjuda på sig själv och ha roligt tillsammans. Man ska kunna vara avslappnad, samtidigt som man vill vara den bästa människa man kan vara för den person man är tillsammans med.
Jag kan absolut säga att alla dom punkterna stämmer in på mitt och Marcus förhållande. :) Självklart är inte allt en dans på rosor, och vi kan driva varandra till vansinne. :) Men den större delen av tiden är det helt underbart och vi har så otroligt roligt tillsammans. :) T.ex Idag när vi gick hem från gymmet, gick vi och pratade på som vanligt och kom in på olika filmer.
'
Marcus: Vet du nån bra komedi?
Jag: Jaa.. Hot chick är ju rolig!
Marcus: Mmmm. Åååh! Nu kom jag på en bra film! Den heter något med "hot"...
Jag: Okej. Vem är med i den då? Och vad handlar den om?
Marcus: Det minns jag inte... Har du sett den?
Jag: *Gapskratt*
'
En vanlig dag hemma hos familjen Ljunggren/Olsson. :)
'
'
Jag och Marcus på zoo i Shanghai. :)

ELISA

ELISA- Enzyme linked immunosorbent assay.
'
Also known as: Mitt liv dom närmsta veckorna. Tummen upp liksom! Hade en riktig långdag i skolan idag, och det lär inte ta mindre tid imorgon. Jag skulle ha sovit för ett par timmar sen, men istället så sitter jag här. Tränade förut med Marcus, och idag var det rygg och biceps som gällde. Måste verkligen komma igång med spinning eller nåt. Hörde förresten att min kära mor ska vara instruktör på SATS här i Karlstad på lördag. Så alla som vill vara med om ett grymt bra pass och en FANTASTISK instruktör, boka upp er på passet lördag 10.00! :) Fasen, detta går inte!
'
Nu får det bli sängen. :)
'
'
'
Bild från när jag och Marcus skulle på balen. <3 Jag älskar dig så otroligt mycket Marcus! <3

Tröttast

Jag är såååå trött nu! :P Men Marcus vägrar sova för han vill spela Forza motorsport 3. Hur kan det vara så kul när han vinner överlägset heeeeela tiden? :P
'
Idag har jag haft humörsvängningar som en tok, gått på långpromenad helt själv, pratat sönder alla i min familj och tränat. :) That's it. :)
'
Jag har kommit på vad jag vill ha av Marcus på alla hjärtans dag också! Tänkte visa det för er andra också, så ni vet vad ni kan köpa till mig om ni har lite pengar över. ;)
'
'
Den här klockan från Swatch hade inte varit helt fel! Dreamwhite heter den och jag tycker den är GALET snygg!
'
En ny iPhone hade inte heller varit fel. :P
Eller en Canon 550 d. (Otroligt stor pik till pappa) :D
'
'
Annars kan jag även gå med på en personlig butler, stjärnkock som är enbart anställd för att laga mat till mig och dessutom handla in alla varor eller för den delen ett presentkort på Happy Kitchen som ger mig gratis sushi resten av mitt liv.
'
Bortskämd? Vem? Jag? Nej då... ;)

Tråksöndag

Jag har inte fått på mig kläder än(min rosa morgonrock är min bästa vän). Jag har fortfarande inte ätit frukost eller gjort nåt försök att få på mig ett ansikte eller fixa morgonrufset jag har på gång nu. Jag gäspar var 3:e sekund och har inte gjort ett dugg sen jag gick upp för lite mer än en halvtimma sen.
'
Ändå är jag redan uttråkad...
'
Marcus kom hem igår, men han knappt innan för dörren innan han gick ut och festade med en kompis här i stan. :P Så jag blev lämnad själv åt mitt öde. :P Men jag hade mineralvatten, mat i magen och laddat upp med en massa bra filmer, så det var helt lugnt för min del. :) Och Marcus verkade ha haft kul så han var också nöjd. :) Även fast jag hellre hade blivit med dom ut så är det ju viktigt att man får egna "tjejkvällar" eller "killkvällar". Fast det har varit oförskämt dåligt med tjejkvällar nu tycker jag! Så nu kära tjejer får vi ta och styra upp nåt skoj snart! ;)
'
Igår gick jag iväg och tränade på dagen,Och det blev ett ganska så hårt pass.  Det var till stor del därför jag inte brydde mig om Marcus var hemma eller inte. Jag var trött resten av dagen, och vad är det för mening med att han ska sitta bredvid en halvsovande zombie när han kan vara ute och leka "wingman" åt sin kompis? :) Nej, det hade inte gjort nån av oss gott.
'
På grund av att han var ute och rumlade (ett ord jag lärde mig när vi spelade alfapet hos Emelie och Henke), så ligger han fortfarande och snarkar inne i sovrummet. :) Och jag är redan uttråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Funderar starkt på att slänga i mig frukost och dra ut på en promenad i det fina vädret. :) Jag tror att min tråkighetskänsla beror på att jag hade FÖR kul hemma hos Henrik och Emelie! Emelie var som vanligt helt underb ar och hämtade mig här hemma, och sen åkte vi hem till huset där dom är kattvakt. Väl där satt vi och kikade lite på TV och sen kom en kompis till dom som var med på nyår som kallas "Katten". :) Supertrevlig kille!
När han kom började värdparet laga mat (tacos) som vi alla åt med stor glädje sen. :) Tack vare Henriks hemliga mix av färs, så blev det kanonbra! ;) Efter det satt vi och pratade och Emelie drog fram Alfapet. Jag har bara spelat det en gång förut och det gick inte så bra då, så jag väntade mig klar förlust. Men tji fick jag, för jag vann båda omgångarna! :D
'
Sen var vi ganska så trötta så Emelie var en ängel och skjutsade hem mig igen. :)
'
Det var en så otroligt rolig kväll, så det är svårt att slå när man bara sitter ensam hemma. Även om det kan vara jätteskönt att få göra det ibland också. Men fredagen kunde nog inte ha varit roligare, och jag minns knappt när jag skrattade så mycket senast. :P
'
Tack för en helt underbar kväll, och jag hoppas verkligen att vi gör om det snart! <3
'
'
Emelie och Katten
'
'
'
Det vackra värdparet. :) <3
'
Nej nu ska jag göra ett försök att se ansenlig ut. Ha en bra tråksöndag allihopa! ;)

Tacokväll

När jag kom hem från skolan idag efter att ha gjort det sista på cellodlingslabben möttes jag av en glad överraskning. Spelen hade kommit! :D Så jag skyndade mig in, sparkade av mig jeansen och hoppade i mjukisbyxorna i vanlig ordning sen drog jag fram stolen framför TVn och började spela.
'
Enda problemet är att jag blir lite FÖR engagerad. :P Jag höll på att bli tokig innan jag hittade en ny favoritgubbe. :P Han var en fet kille som hette Bob, men damnit han kunde slåss! :D Efter ett tag fick jag dock ont i min tumme eftersom jag trycker på alla knappar samtidigt typ, så nu sitter jag här och väntar på att Emelie ska hämta mig så blir det tacos ikväll med henne och Henke. :) Myspys!
'
Det var egentligen tänkt att Marcus skulle vara med också, men han valde att stanna kvar i Uddeholm och hjälpa Robert fixa bilen. Så han får bli med nån annan gång. ;) Det är ju hans förlust egentligen för han får ju inte äta tacos ikväll! Jag ÄLSKAR verkligen tacos. :)
'
'
'
Jag och min gulliga Emelie på Halloween -09. :) Jag var städerska och hon var pirat. <3
'
Nu ska jag fixa disken och plocka lite, så det ser fint ut här sen. :)
Ha en superbra kväll allihopa!
'
XOXO :)

Home alone

Det är nästan obeskrivligt tyst nu, bortsett från en TV som står på i bakgrunden och fläkten på datorn som surrar lite i samförstånd. :)
Jag är helt ensam hemma. :)
Marcus har åkt upp till Uddeholm för att hjälpa hans bror att fixa växellådan på bilen som han renoverat i ett par år nu. Så idag har det varit ganska stressigt att hinna med allt. Jag fick åka in till universitetet förut och räkna celler. Något som var tur för Josefin, en tjej i klassen, att jag gjorde för hon kunde inte få på täckglaset på sin bürkerkammare. Så hade inte jag varit där hade hon nog suttit kvar där än och försökt få på det. ;) Tydligen hade hon aldrig klarat att få fast det tidigare, så jag frågade om hon behövde hjälp och visade sen hur man ska göra. Klapp på axeln till mig!
Efter jag var klar på labbet tog jag bussen hem och fick skynda mig upp till lägenheten. Marcus och jag åt lite mat, åkte till Biltema och sen fick vi snabbhandla så han kunde få komma iväg nån gång. :) SÅ nu sitter jag här och magen kurrar. Tänkte laga iordning fiskpinnar och mos. :) Jag funderar också på om jag ska träna sen. Har tränat varenda dag den här veckan, men jag har ju inte så mycket bättre för mig ikväll ändå, så jag kan ju lika gärna fortsätta vara duktig. :)
Förövrigt beställde jag hem spel till Marcus Xbox 360 igår som han ska få i alla hjärtans dag present. :) Jag beställde hem Forza motorsport 3 och Tekken 6. Det sistnämnda spelet var mest för min skull för jag gillar spel där man slåss. :P Jag har försökt spela Call of Duty tidigare men det går inte så bra, för jag blir mest "åksjuk". Jag kan knappt kolla när Marcus spelar det för jag blir bara illamående. :P
Nu måste jag verkligen äta nåt. Jag lämnar er med detta visa citat:
"Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school."
Albert Einstein

Vilken dag!

Idag har det varit en helt underbar dag! :) Eller egentligen började det igår, efter jag kom hem från gymmet. Marcus, som hade tränat tidigare under dagen, överraskade mig med choklad, kladdkaka, vispgrädde och dricka. :) Han är så söt min goding. <3
Och idag har det flutit på skitbra!
Jag vaknade vid 10 och låg kvar och gosade med Marcus ett tag. Sen åkte jag in till universitetet och bytte tillväxtmedium på våra celler så dom ska växa till lite mer och bli glada. :) Fast för att göra mina celler riktigt glada så värmde jag upp mediet i ett vattenbad först. Så undertiden jag väntade på att mediet skulle bli lagomt varmt, så passade jag på att ringa chefen för laboratoriemedicin norra i Värmland, för att se om hon eventuellt hade något sommarjobb till mig. Det roliga var att hon kom ihåg mig och att jag varit i Shanghai! Så sen när jag frågade om hon hade ett sommarjobb till mig sa hon att det hade hon absolut! :D Så på mindre än 5 min blev det typ klart att jag hade jobb. Något som var ÄNNU bättre var när hon hade en fast tjänst ledig uppe i Torsby också. :D Fast jag ska ju läsa till magister, så jag kommer inte bli klar till sommaren utan får vänta i alla fall ett halvår längre innan jag kan börja jobba, så hon tyckte att det var väldigt synd. :D
Förstår ni vilken grej!
Det skulle ju vara så sjukt skönt att få börja jobba direkt efter examen, och börja tjäna egna pengar. Men jag vill verkligen ta min magisterexamen först. Så nu slipper jag mer eller mindre oroa mig för sommaren att jag ska sitta här hemma och vara pank. Fast egentligen ska jag väl inte säga för mycket än heller förrän jag får ett schema och har skrivit på anställningsavtal. :P
När allt var klart inne på labbet i alla fall, så ringde jag Marcus som kom och mötte mig inne i stan, så gick vi och "firade" med att äta entrecôt på Kebabhouse (dom hade luncherbjudande på det) och sen kikade vi i affärer. Så jag fick köpa lite saker som det var VÄLDIGT nödvändigt att jag köpte nu. Marcus köpte två par kalsonger också som var på rea (björn borg). Skitfina! Så vi busade lite och pratade, sen gick vi hem och började ladda inför träningen.
Så nu har vi tränat och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. :) Imorgon ska jag in till universitetet igen och se hur bra våra celler växer, genom att räkna i bürkerkammare. :) vi började med ca 50 000 celler i fredags och idag var dom uppe i över 900.000 celler, så det verkar gå bra.
Hörde en skitbra kommentar på South Park förut förresten. Det var en jägare som pratade om jakt: "So you see people. If we don't kill them they're going to die!"
Tänkvärt, ellerhur? ;)

Shoppingsugen!

Nu är jag hemkommen igen från min lunch med söta Emelie. Vi gick till kebabhouse och käkade, och satt där jättelänge och pratade. Det var jättemysigt! :)
Var verkligen otroligt längesen jag var ute på stan och åt mat. Efter vi skrattat och busat där länge nog kollade vi lite snabbt i några affärer. Jag hittade ett randigt linne på HM för 49.50 och ett nagellack. :) Men trots att jag fick köpa ett par saker så finns det fortfarande så mycket mer jag vill ha/behöver. :)
Finns det ingen som känner för att ge mig några miljoner dollar som jag kan få köpa allt jag vill ha? ;)

Stan

Sitter här nu redo för stan i soffan och väntar på att min sötis Emelie ska sluta skolan. Vi ska luncha tillsammans idag, för vi har haft för lite med tid båda två den senaste tiden, så nu behöver vi kvalitetstid. :)
Så jag tänkte åka in lite tidigare, så jag slipper stressa in sen. :)
Nej, så får det bli. Här händer det ju ändå inget. Syns sen busungar!
XOXO Nettan

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0