Fröken Ärlig

Japp, hädanefter skall mitt namn vara Fröken Ärlig. Varför, frågar du? Jo, för när jag cyklade hem från träningen idag så stannade jag till för att handla lite inför jobbpremiären imorgon. Väl inne på ICA så hittade jag 70 kr som någon hade tappat.
'
Många ser det ju som en typisk etisk/moralisk frågeställning. "Du hittar pengar på gatan som någon tappat, Vad gör du?".
'
Nu har jag i alla fall svaret på vad JAG skulle göra. För jag lämnade in dom direkt till personalen. För sån är jag. Det kanske kan ses som löjligt.
'
Det är ju "bara" 70 kr liksom.
'
Jo, men 70 kr kan vara otroligt mycket för nån som har det svårt ekonomiskt. Så det så. Jag kan ju inte veta vem som tappade pengarna. Det kan ju har varit någon som stulit dom från någon annan eller en liten unge som sparat veckopengen för att köpa något speciellt. Vem vet.
'
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig. Ha en bra dag snuttar!
'

Mjau?

Sarah tycker att jag har katthår. Och tydligen är dte en bra sak för det betyder att jag har fint hår som är väldigt mjukt. Busan kanske brås lite på sin mamma ändå?
'
'
Förövrigt har jag suttit framför en dator i 7 timmar idag och under den tiden bara tagit en liten rast då jag åt EN smörgås. Tror ni jag höll på att dö när jag kom hem eller?! :/ Men jag har miljoner saker att göra innan jag börjar jobba imorgon, så..... Idag blir det inget långt blogginlägg. Jag använder hellre den tiden till att träna så jag somnar gott ikväll. ;)

Dumdum

Fy vad trött jag är! Kom i säng lite för sent igår känner jag. Men jag har sovit som en stock ändå vill jag lova. Egentligen behöver jag inte alls vara vaken såhär tidigt för jag börjar inte förrän 10.15. Jag tänkte cykla in till universitetet sen sen nu när det är fint väder och så, fast det tar inte längre tid än det tar att åka med bussen, så inte ens det är orsaken till att jag inte fortfarande ligger och sover.
Anledningen till att jag nu sitter här som ett kolli i soffan och gäspar är att jag (som tidigare nämnt) försöker lära mig gå upp tidigare inför onsdag. :P Så idag gick jag upp 07.00. Imorgon blir det ännu tidigare. :P
'
Igår fixade jag med skolarbete, diskade, tog ut sopor, tränade mm. Jag hade gärna gjort väldigt mycket mer, men jag tänkte att jag kunde ta det lite lugnt när jag ändå får vara ledig. Jag har mycket på gång framöver så jag känner att jag förtjänar lite ledighet.
'
Igår sprang jag förövrigt för första gången på några veckor. Tänkte börja lite lugnt. Jomenvisst! Den planen gick ju fantastiskt bra! Jag sprang 7 km på 50 min. Så vrång är jag! :D Först tänkte jag springa 4 km. Men när jag sprungit 4, tänkte jag "Men nu är det ju inte långt kvar till 5 km". Så jag fortsatte. Sen tänkte jag "Men jag kan ju springa 45 min i alla fall". Och sen slutade jag med att ha sprungit 7 km och då spurtade jag den sista minuten! Jag var helt slut efter. Det var helt otroligt att jag lyckades cykla hela vägen hem. Fyyyy vad trött jag är!
'
Nej nu vill jag inte sitta vid datorn längre! :) Ha en bra dag i solen!

Mamma! <3

Idag är det mors dag. Och är det någon som förtjänar att bli bortskämd så är det min mamma. Hon är en av dom bästa och finaste personerna jag känner och hon är ovärderlig för mig. Mamma har alltid varit min klippa. Mitt stöd. Min idol. Jag fann en dikt som jag anser beskriver på ett bra sätt vad min mamma betyder för mig(passande titel också!) :
'
Super Mom
'
Mom, you're a wonderful mother,
So gentle, yet so strong.
The many ways you show you care
Always make me feel I belong.
'
You're patient when I'm foolish;
You give guidance when I ask;
It seems you can do most anything;
You're the master of every task.
'
You're a dependable source of comfort;
You're my cushion when I fall.
You help in times of trouble;
You support me whenever I call.
'
I love you more than you know;
You have my total respect.
If I had my choice of mothers,
You'd be the one I'd select!
'
'
By Joanna Fuchs


'
Jag älskar er båda så otroligt mycket! <3

Pluggdag

Idag har varit en riktig slappdag. Jag gick upp kl 9 trots att jag inte hade något planerat, för jag måste vänja på kroppen att gå upp tidigt innan jag börjar jobba på onsdag. Så jag tänkte gå upp tidigare och tidigare varje dag så jag blir trött på kvällen och kan lägga mig tidigare. På så vis kan jag ändå sova typ 7-8 timmar varje dag och behöver inte vara så trött så jag blir illamående på onsdag. :P
'
Egentligen borde jag ha hunnit med en massa saker idag, och jag hade stora ambitioner att få mycket gjort, men det blev mest soffläge, film, matlagning i massor och tentaplugg. Tror aldrig jag börjat plugga så tidigt inför en tenta (ca 1 ½ vecka kvar). SÅ seriös är jag nu. :) Ni kanske tycker det är sent att börja nu och sitter i ett förtvivlat chockstadie där hemma, men jag har så dålig disciplin så jag börjar råplugga 2-3 dagar innan tentan vanligtvis. Och jag har klarat mig hyfsat bra. :) Men den här gången vill jag inte chansa. Nu SKA jag klara det galant utan att behöva oroa mig. :P
'
Egentligen hade jag velat träna idag, men jag har träningsvärk i typ hela kroppen så jag kände att jag kanske borde ta det lugnt. :) Men imorgon blir det åka av igen! Träningen gick riktigt bra på fredagen och jag hann även sola en stund efter. Problemet är bara att det inte syns på mig. Nu skulle man kunna tro att jag är så brun så det är därför det inte syns så väl. Men ICKE! Jag är inte alls brun nu. Det tar bara helt enkelt inte som jag vill. Tacka vet jag mormors gamla solarie. Man fick lägga 10 kr i en burk för att vara snäll och sen var det bara att sola så länge man ville. Då jäklar fick jag färg! :D
'
Jag måste ju bli brun innan Grekland! :P Mindre än en månad kvar nu! :D
'

Cyklar runt

Igår cyklade jag ca 2 mil och tränade på kvällen efter att ha spenderat några timmar på en bioinformatikföreläsning. Det var en ganska så enkel föreläsning eftersom det mesta vara bara att man skrev in en sekvens i olika databasar så fick man fram resultat på liknande sekvenser och hur man ska tolka resultatet. :P Och oftast så står den mesta informationen i klartext vilket underlättar det med. :)
'
Träningen gick också bra, och det var intressant att när dom skittuffa killarna stod och putade ut rumpan för kung och fosterland när dom gjorde knäböj. Då hade jag svårt att hålla mig för skratt! :) Idag har jag ätit lunch med älskade pappsen och blev med en sväng till BikeCorner och kikade lite. Pappa hade fått delar som hans beställt till mammas mc så han var superglad. Sen har jag bara suttit med skolarbete. Men snart ska jag ta en paus och dra till gymmet. Förhoppningsvis hinner jag sola under helgen, för jag behöver lite solterapi nu känner jag! :)
'
Hoppas ni får en mysig kväll för nu ska jag äta innan jag hoppar på min röda fara och drar på träning. ;)
'
'
Fortsätt hålla rumpan högt killar!

Soffan och jag

Sitter hemma i soffan nu efter att ha insett att jag inte behöver cykla in till universitetet förrän om en timme. Så här sitter jag nu och försöker passa på att kika på lite olika saker. :)
'
Gårdagen var minst sagt intressant för er som undrar. Eller kanske inte så där überintressant men riktigt rolig! :D Först var jag i skolan och skrev på labbrapport, och sen åkte jag hem en liten stund. Hemma slängde jag i mig lite mat och tog det lugnt. Sedan insåg jag att tiden började rinna iväg för mig så jag fick skynda mig in till stan på min röda fara. Jag skulle in och möta upp Rosanna för vi skulle ut till Bergvik för att shoppa inför kvällens middagsbjudning. Jag kom precis till bussen, men eftersom jag var tvungen att låsa fast min fina cykel så hann den åka. Jag såg hur Rosanna satt på bussen med ett förvirrat uttryck så jag ringde till henne och hon hoppade av så tog vi bussen som skulle komma lite senare.
'
Vid Bergvik handlade vi lite vin och delade på att köpa maten inför kvällen, och det gick jättebra! :) Sprang även på Stina och Micke (bekanta till syrran) och pratade med dom så det var mycket trevligt! Vi såg även Jörgen Jönsson som var där och shoppade med sin familj så det var skoj! :)
'
När vi kom tillbaka till stan tog Rosanna min cykel så hon skulle slippa bära alla påsar själv. :P Jag hade gärna hjälpt henne att bära men jag skulle möta upp Celine innan så hon skulle hitta hem till Rosanna. Så jag skyndade mig till banken för att sätta in lite pengar och satte mig sedan vid fontänen och väntade. Celine kom lite senare än vad som var sagt för hon missade bussen, så vi skyndade iväg till systemet för att köpa en flaska vin som tack för att vi fick komma hem till Rosanna och Leo. Jag passade även på att köpa en ask jordgubbar för jag var inte säker på om Rosanna skulle hinna köpa det. Vi träffade även Elena från Italien som också skulle med så vi tre begav oss mot det lilla blå huset vid kanalen. :)
'
Middagen (som bestod av tacos) var superbra och vi hade jättetrevlig allihopa. Eller jag uppfattade det så i alla fall! ;) Jag skrattade så jag grät och det var riktigt mysigt. :) Efter tackade vi för oss och jag, Celine och Elena skyndade mot stora torget för Celine skulle till Bunkern. Vi hann precis, men återigen hade jag min cykel med mig och jag vägrade åka utan att låsa fast den, så jag fick nöja mig med att åka hem istället. :P Det tråkiga är att Celine åker hem idag så jag hann liksom inte säga hej då ordentligt. :/ Men jag tror att jag kommer se henne igen för jag hoppas verkligen att vi håller kontakten framöver.
'
Nu ska jag snart in på föreläsning! :)

Datorövning

Ojojoj... Imorse hade jag nästan välkomnat en släng av magsjuka bara för att få stanna hemma från skolan. Men som tur var så är jag frisk nu och lyckades efter mycket om och men fejka ett nog anständigt utseende för att kunna gå ut. Väl i skolan hade vi seminarie vilket gick bra, och sen sprang jag ner till matrestaurangen för att köpa en kycklingsallad. Jag fick värdens chock när jag såg kön dock! Men jag ville inte smita före nån för många stod i kön till fisken så kön till tallrikarna sammanfogades med den enorma fiskkön. Så där stod jag länge och väl och när jag sedan lyckades sno till mig en matlåda och bestick så skyndade jag mig till salladsbaren.
'
Då hör jag plötsligt nån som ropar "Nettis!"... Och det var en mycket bekant röst. Men inte en röst jag väntade mig att höra där. Så jag vände mig förvirrat om och letade med blicken runt om i rummet.
'
Men jag såg ingen.
'
Jag kollade igen och såg någon vinka till mig. Det var min morbrors fru Ann! :D Jag blev superglad att se henne för det blir sällan som man hinner ses. Tydligen så läser hon och andra en kurs i småbarnspedagogik på uni och kommer ha det några tillfällen framöver.
'
Mycket rolig överraskning!
'
Efter det åt vi lunch med klassen och Celine gjorde oss sällskap. Alla blev lite förvånade när jag drog upp en hammare ur min väska, men Celine bad mig ta med en så hon kunde fixa sin säng som hade gått sönder efter vad jag misstänker var en rolig helg. ;)
'
Efter lunchen hade vi datorövning. På grund av min magkatarr som jag hade för ett tag sen har jag missat en hel del datorövningar där vi ska med hjälp av ett program manipulera ett protein. Så alla låg långt före mig med sin uppgift, men tack vare lite hjälp från killen från Bangladesh så lyckades jag jobba ikapp och t.o.m GÅ FÖRBI några. :D Programmet var lättare än jag trodde så jag ska bara kolla av med några andra att deras protein ser någorlunda lik ut och sen skriva om proteinet så är det färdigt. Så idag stannade jag mycket längre än vad jag behövde. :) När jag kom hem så har jag mest tagit det lugnt, för jag kände inte direkt för träning idag.
Men jag har i alla fall anmält mig till Utdelningsceremonin för stipendiet den 10:e och frågat Johnny om hjälp för att bryta ner mitt projekt till en mer lättförstådd nivå så jag kan presentera det utan att alla står och gapar och tror att jag pratar arabiska(Det är nämligen så jag knappt själv förstår alla tekniker som vi ska använda och alla celler/proteiner han pratade om, och jag läser ändå på avancerad nivå!). :P
'
Men det kommer bli skitbra tror jag! Och nu har jag fått kontakt med tjejen som var där förra året, så hon har hjälpt mig supermycket och gjort mig jätteentusiastisk inför hela upplevelsen. Plus att min Älskling med stort "Ä" har bestämt sig för att komma och hälsa på mig. Vilket jag visste att han skulle göra. :) Det spelar ingen roll vart jag än åker i världen för han kommer att följa efter mig. Sist åkte han till andra sidan jordklotet bara för att få träffa mig. Det är kärlek det! :D
'
'
'
Såhär ser mitt protein ut när jag manipulerat det lite. ;)
Nu ska jag SOOOOOVA!
'
Nattinatt på er godingar!

Jobba

Jag önskar att jag vore miljonär så jag kunde ta ledigt hela sommaren, men tyvärr är jag inte det. Fast jag har fått ett jättebra jobb som jag tror kommer bli jätteintressant och utvecklande. Chefen har hittills varit väldigt snäll och jag hoppas verkligen att mina arbetskamrater kommer vara trevlig dom också. Det enda jag tror kommer bli tufft är att jobbet är i Torsby. Det innebär att jag åker 05.40 och kommer hem ca 18.00 varje dag.
'
Det sjuka är att jag börjar jobba redan nästa vecka! Jag insåg det igår och fick nästan hjärtklappning! Nu drar det igång! Jag börjar redan innan jag slutat skolan. Dumt val kanske, men jag behöver pengarna nu när det är helt bestämt att jag ska till Italien i höst! :D Och egentligen så blir det en mjukstart med upplärning och sånt så nästa vecka jobbar jag två dagar och veckan efter det blir det bara mån-ons för på torsdag har jag tenta och på fredag blir det presskonferens.
'
Japp ni läste rätt. :D
'
JAG ska på PRESSKONFERENS!!! Jag fick nyligen reda på att jag fått ett stipendie från Swedbank så jag ska på utdelningsceremoni med presskonferens med efterföljande lunch och jag ska presentera mitt projekt lite snabbt. Spännande va?! :D Fast jag hoppas såklart att jag kan få mer pengar från något av dom andra stipendierna jag sökt.
'
Annars är det bara bra med mig. Hade en superkul helg med bl.a Henkes 25års kalas vilket var en överraskningsfest som söta Emelie hade ordnat. Det var hur kul som helst, men inte så skoj att gå hem på kvällen! :P
'
Idag har jag förberett inför morgondagens seminarie, lagat mat, träffat Celine på fika, handlat och tränat. En superbra dag alltså! :P Nu orkar jag inte skriva mer. Men Hatten av till mig som fått stipendie!
'
'
Lite bilder från kvällen kan jag bjuda på! ;) Nu blir det läggdags!

Marielle

'
Marielle som hund!! :D
'
'

Happy!

Shit vilken bra dag det har varit idag! Först hade vi sovmorgon, sen gick labbmomenten bra, jag fixade ett svårt moment skitbra, slutade relativt tidigt och slapp stanna kvar och fick ett superduperbra besked när jag kom hem! En stor sten släppte från mina axlar kan jag säga! Vad beskedet var kan jag inte säga, men jag är överlycklig (nej, jag är fortfarande inte gravid för den som tror de) ;)
'
Och som grädde på moset så ska jag iväg och träna snart. :) Jag har inte fått träna på 1½ vecka så det är verkligen dags nu! :)
'
Nej nu blir det att ladda! :D Ha en bra kväll allihop! :)
'

Wünderbar

Vilken helg det har varit! Det har varit fullt upp, men den kunde knappt ha varit bättre. I fredags var pappa i stan så jag mötte upp honom efter skolan och han bjöd mig på mat. Han är så snäll min pappa! :) Senare på kvällen kom Marcus äntligen hem, och vi hade myskväll. :) Igår låg vi kvar och snosade i sängen och efter att vi tillslut gått upp drog vi till Bergvik och kikade i affärer. Marcus hittade en skitsnygg tröja och skjorta men jag blev shoppninglös tyvärr. Eller jag fick ju ett skyddsskal till min iPhone4. :) På kvällen hade vi tänkt att vi skulle på bio men jag snosade upp mig hos Marcus i soffan efter shoppingturen och där somnade vi tillsammans. :) Marcus kan aldrig motstå mig när jag snosar upp mig hos honom och den här gången lyckades han t.o.m somna innan mig, TROTS att det var jag som var trött. :P
'
Eftersom det har varit en sån underbar helg så tänkte jag skämma bort Marcus idag. Så när jag vaknade smög jag upp försiktigt för att inte väcka honom, drog på mig en morgonrock, och började göra amerikanska pannkakor. När jag nästan stekt färdigt pannkakorna så satte jag på kaffe, dukade fram allt, la på pannkakor, strödde florsocker på (för dekorations skull) tog fram hans c-vitamin mm och när allt var klart smög jag in till honom, kramade honom och gav honom en "god-morgon"-puss och berättade att frukosten var klar. :) Han blev jätteglad! :)
'
Så vi hade en mysfrukost, fast jag åt bara en halv pannkaka för jag var inte så sugen på det själv. :P Istället åt jag yoghurt, drack juice och åt melon. :) Men det var supergott det med! Efter frukosten diskade jag medan Marcus spelade TV-spel, och sen drog jag igång att baka bullar. :) Det tog tid, och jag började t.o.m spontanblöda näsblod så jag fick baka bullar med en stor tuss i näsan, men det var det värt. :) Nu fick min snutt med sig hembakad bullar till jobbet och jag har ändå en massa kvar hemma. :) Som tack för att jag var en sån gullig flickvän så storhandlade Marcus till mig så jag har mat hela veckan! :D Nej nu ska jag fortsätt gråta till filmen "P.S. I love you" (Började i stort sett gråta direkt filmen började). :P Men jag hejjar ändå på Sverige så gott jag kan! ;)
'
Ha en mysig kväll godingar!
'

Monocyter

Nu lever jag i en laborationsvärld. Vi håller på att rena fram en viss celltyp som vi sedan ska stimulera med ett ämne och sedan inhibera ("blocka") med ett annat, så ska vi kolla vad som händer. Imorgon är sista dagen dock så det ska bli spännande att se hur det blir! :)
'
Imorgon kommer Marcus hem också! Jag längtar verkligen efter honom otroligt mycket. Jag har även tänkt ta mig iväg till gymmet imorgon. Först hade jag en plan att träna idag, men efter att ha hört om våldtäktsförsöken som varit här i Karlstad den senaste tiden så blev jag lite orolig. Dom har nämligen hänt precis där jag går till och från gymmet. Och för den som varit uppmärksam så kanske ni har lagt märke till att jag brukar gå vid 20 och komma hem 22.30. Inte en bra tid att gå hem ensam på alltså.
'
Så för att inte riskera nåt, både när det gäller min säkerhet och min hälsa (hostar fortfarande men det börjar bli bättre), så bestämde jag mig att avvakta en dag till. Hoppas dom får fast honom snart!
'
Nu ska jag se på TV och ta det lite lugnt ett tag innan det blir dags att sova igen. Nu är det bara 6 veckor tills familjen åker till Grekland också! :D *Längtar*
'

Dagens sanning

'
'
(Bild tagen från http://www.bonton.se/sv/)

Frustrerad

Idag såg jag alla duktiga tjejer som sprang Vårruset. Hatten av till er! :) Och bara så ni vet är jag avundsjuk så jag håller på att dö på er!
'
Jag vill ju också träna!!! :P

Dog eat dog?

Det finns ett uttryck på engelska som går: "It's a dog eat dog world". Kontentan av detta är att vi gör alla vad vi behöver göra för att klara oss själva.
'
Vilken hemsk sak!
'
Jag förundras ständigt över folk som vänder ryggen till dom som behöver. Människor som skulle kasta en oskyldig medmänniska under en buss enbart för egen vinst. För att själva framstå som bättre. Jag är själv ingen ängel, men nog fasen ställer jag upp för andra om jag kan! Jag kanske inte jublar av glädje när en person som pratar skit om mig bakom min rygg ber mig om hjälp, men när det har hänt har jag bitit mig i tungan och gjort det rätta. Kanske inte alla gånger, men som sagt. Jag är ingen ängel.
'
Därför förvånar det mig när andra inte har den mentaliteten. Det är lätt att bli irriterade på dessa människor, speciellt när deras björntjänster är riktade mot mig, eller någon annan jag bryr mig om, men jag tycker faktiskt lite synd om dom också. Nåt måste ju vara fel. Riktigt fel. Och vet du vad? Det finns ett annat engelskt talesätt som går att tillämpa på dessa människor: "What goes around, comes around"
'
Kanske inte från mig, för jag är för väluppfostrad för det. Men lika barn leka bäst heter det ju ändå.
'
Tänk vad många ordspråk det blev idag! :D Kan ju avsluta med ett eget ordspråk:
'
Mitt gräs är grönare, för jag kan i alla fall lägga mig med ett gott samvete. ;)
'
'
När jag får pengar i framtiden (om typ 20 år) så ska jag köpa mig en bra kamera igen så jag kan ta bättre bilder. Missförstå mig rätt, jag älskar min nya mobil, men kameran är inte så skoj. :P

Försov mig!

Japp... Bättre start på dagen går det ju knappt att få. Men mitt dåliga samvete sa till mig att inte skita i allt och lägga mig igen (något jag lätt kan göra när nåt går fel på morgonen) utan att kompensera för det. Så jag har diskat idag igen, fixat till en labbrapport jag hade släpandes, fixat saker inför den eventuella Italienresan mm. Nu ska jag försöka få i mig ett litet mellanmål innan jag skuttar iväg till skolan för eftermiddagens dataövning.
'
'
Det här är mitt protein! Glycogenin heter det. :)

Studentliv

Jag är så trött på att vara student och vara konstant pank! :/ Jag vill börja jobba och tjäna pengar så jag kan hitta på en massa roliga saker och få köpa alla fina saker jag vill ha! :P Just nu drar det otroligt mycket i min "Fylla-på-med-nya-kläder-i-garderoben"-tarm. Det drar även mycket i min "Fixa-till-lägenheten"-tarm. Och när det drar i dessa tarmar så kan det inte bli annat än dyrt... :P
'
Och dum som jag är så sitter jag vid datorn och kollar på alla fina saker som jag vill ha men inte kan unna mig. ÄN. Det är ju som att lämna en alkoholist ensam i ett rum med en flaska vodka och säga lite försiktigt: "Var gullig och drick inte ur flaskan, okej?" Men trots min självförvållade masochism så har jag inte köpt något. :P För gör jag det får jag ingen mat på ett par veckor, vilket skulle vara allt annat än bra. :)
'
Min förhoppning är att mamma ska få en emotionell stroke och sno pappas kort så jag kan handla kläder. ;) Egentligen vill jag inte alls att det ska hända, för jag vill inte att dom ska behöva lägga pengar på mig, men visst hade det varit underbart? Bara få ett kort med massa pengar på så man kunde köpa allt roligt man vill ha? :) Bäst vore om jag kunde få börja mitt karriärsliv NU så jag kunde köpa allt själv. Anledningen till att jag säger "karriärsliv" är för att det är precis det jag vill satsa på när jag får min examen. Jag vill jobba, utvecklas och tjäna pengar. Jag vill ha utmaningar i mitt yrke och en karriär.
'
Men det är en bit kvar tills dess. Så för att hålla mig från att hoppa ur skinnet nu när jag inte fick träna idag (hostan är fortfarande kvar) så tänker jag se på hockey (Sverige-Kanada). Annars så har jag tvättat, diskat, plockat ihop, solat lite, gjort skolarbete mm idag och snart ska jag handla mat. Produktiv dag ändå!
'
'

Helgen

Shit vilken berg-och-dalbana den här veckan har varit, och framförallt helgen! Men nu är det på bättringsvägen igen, vilket känns skönt. :)
'
Mycket roligt har hänt! Thor var skitbra tyckte jag och det var skoj att se 3D! Tack vare att jag tydligen inte har lärt mig klockan än så var vi ute sjukt tidigt typ 1 timme tidigare än vi behövde. Men något i mitt lilla huvud ville inte vara med och då blev det dumt. Emelie var för snäll för att säga något också så där stod vi inne i stan utan något att göra. Panka som vi båda är så drog vi och kollade på lite fina saker som vi egentligen trånar efter men inte kan unna oss. ;) För även om vi hade otur med min tidsplanering så hade vi tur att affärerna hade nån sorts "tjej-kväll" så dom hade extraöppet till 21.00. :)
'
Bion var som sagt jättebra! Jag rekommenderar den varmt om man har lika töntig smak som mig eller är lika lättroade för den delen. ;)
'
På fredag tränade jag på kvällen och sprang på Line och Emma på gymmet. Dom skulle ut på kvällen till en uteservering, och undrade om jag skulle med. Jag tyckte det lät skitskoj, så vi skulle höras senare. Celine hörde också av sig och ville ha med mig på karaoke på Bunkern med hennes belgiska vänner. Också en rolig idé! :D
'
Så efter att ha kört både ett styrketräningspass med avslutning på löpbandet (15min intervall) så gick jag hem, gjorde mat och hamnade i matkoma. Så här hemma stannande jag. :P Partyprinsessa ellerhur? ;)
'
Jag tröstade mig dock med att se på filmen "The other guys" och äta chokladpudding med grädde och jordgubbar. Mums! :D Jordgubbar är kärlek... <3
'
Igår gick jag också iväg och tränade och träffade även söta Anna och hennes lilla familj (Fredrik och dottern Lea). Vilka underbara människor dom är! <3 Jag hade verkligen jätteskoj, för jag har inte sett dom på typ 1 år! Helt sjukt. Men förhoppningarna finns att dom flyttar hit nån dag så jag får umgås mer med dom igen. Båda sprider verkligen sån värme och lugn omkring sig så man mår bra bara av att se dom. Och (needless to say) så är dom så gulliga ihop så man kan nästan få hål i tänderna! :)
'
Efter träningen drog jag hem och duschade. Inte långt efter det kom Line hit och höll mig sällskap. :) Vi lagade lite mat, pratade och såg på filmen "When in Rome". Skitrolig film! Efter det drog vi på några avsnitt av serien "Supernatural". Jag ser på den serien när jag har tid, men jag gillar den grymt mycket! Kan bero på att huvudrollsinnehavarna är två onödigt heta killar. :P Det var en mycket bra kväll!
'
Idag har det inte hänt mycket. Har läst tidningen "Topphälsa" som jag fick av mamma och suttit på balkongen i ett desperat försök att få färg. ;) Jag har även haft en diskussion med mamma om manligt och kvinnligt. ;) Har haft hosta sedan igår kväll så jag måste hoppa över träningen idag, vilket inte passar mig alls egentligen. :P Men jag har redan tränat 4 gånger den här veckan så jag får väl nöja mig med det. ;) Imorgon är det också en fullbokad dag med träning (förhoppningsvis), tvätt, dataövningar mm. :)
'
Men först får det nog bli en promenad i kvällssolen. :)
'

BIOkväll

Nu är platserna reserverade, magen är full med god mat, godis+dricka är inköpt och underbart sällskap är fixat! Nu är jag helt redo för bio! :D
'
Thorn, here I come! :D

Tommy

Du kanske var kompetent en gång i tiden, men det var länge sen gubbe lilla. Gå i pension nån gång!
'
Sämre studievägledare finns inte...
'
Så jäkla skönt när man får ett mail: "Du får skälla på mig, för det var mitt jobb att informera dig om mötet vi hade. Men man börjar bli gammal"
'
WHAT?! Jo men vad bra att du skickar till mig efter att jag fått jaga dig i några veckor! Hur får du på dig strumporna på morgonen egentligen?
'
Tack för inget!
'
(Ursäkta att jag är bitter men alla jag känner som har bett honom om hjälp har blivit lika frustrerade som mig...)

Grenade

'
'
"Tell the Devil I said Hey, when you get back to where you're from...."

Belgisk mat?

Japp ikväll är jag bjuden på middag hemma hos Celine från Belgien! Hon har lovat att laga en belgisk maträtt så det ska bli superspännande! :D Jag litar på att hon är en fantastisk kock. ;)
'
Annars så sitter jag hemma och försöker ta tag i lite saker som jag varit alldeles för stressad för att ta tag i innan. Men nu ska det bli ordning på allt igen. :) Tyvärr är ju alla "måste-göra"-saker så tråkiga! Kan ingen uppfinna en apparat som gör det fantastiskt roligt att hålla på med skolarbete eller städa hemma? :P
'
Imorgon ska jag äntligen träffa Emelie! <3 Vi ska grilla nåt och sen gå på bio. :) Egentligen har jag inte råd med det, men jag känner att jag behöver unna mig det. :) Det blir första gången jag går på 3D-bio så det ska bli jätteskoj!
'
'
'
Den här har jag fått med mig Emelie att vi ska se! :) *Längtar*
Nu ska jag fortsätta dola och se till att jag får i mig lite mat. ;)
'
XoXo

Långdistans

'
'
Jag har väldigt mycket erfarenhet av långdistansförhållanden, men det här tar ju fasen priset. Ska jag sitta och snurra på ett "sugrör" så att Marcus ska känna att jag "kysser" honom? Jo men visst.
Happy Days! Nu kan Marcus vara borta och jobba hur länge han än vill, för vi kan ju bibehålla det fysiska i vårt förhållande ändå. Eller inte... :D

Övertränad?

'
När jag gick hem förut från gymmet hände något märkligt. Jag lunkade fram som vanligt med min träningsväska över axeln efter att ha sprungit in lite snabbt på Statoil för att köpa mjölk. När jag nästan var hemma mötte jag en man som var ute och sprang. Han kom springandes mot mig, men när han var några meter bort vände han snabbt som attan och sprang som en galning åt andra hållet! :/ Han skrek inte eller så, men det var nog det enda som fattades. Jag blev superpaff!
'
Ser jag så farlig ut? Kanske borde sluta styrketräna? ;) Eller så kände han lukten av mina illaluktande träningskläder och trodde jag var en sedan länge död zombie? Måste verkligen tvätta dom snart. :P
Jag känner inget behov att klä upp mig på gymmet direkt, men det känns inte så skoj när kläderna luktar apa innan man ens börjat träna. :)
'
'
'

Seminarie

Hur gjorde man det här nu? Just det ja! Jag borde skriva något intressant! Vart ska man börja? Har hänt mycket den senaste tiden...
'
* Farmor bröt benet på två ställen :(
* Jag har varit på studiebesök vid Ringhals :)
* Ätit supergod mat på Jensen's i GBG :D
* Haft grillpremiär :)
* Pappas 50-års kalas :D
* Påsk :)
* Massa skoldumheter :/
* Gått bra med träningen även om det blivit för sällan :)
* Haft seminarie idag
'
Det har varit så mycket den senaste tiden så jag har haft ont i magen i två veckor nu. :S Misstänker starkt magkatarr, men det har lugnat ner sig lite nu. Vi är lediga i en vecka nu så det känns superskönt! :) Jag behöver verkligen lite ledighet nu. :P
'
Pappa blev förresten superglad för sin present, boken jag gjorde och en Paragliding tamdemtur. :) Till kalaset bakade jag även en Schwarzwaldtårta man jag hann inte ta kort på den för den tog slut så snabbt. Det var flera av gästerna som inte hann prova den en gång. Och jag fick mycket beröm för den. Pappa och Fredrik sa att det var en av dom bästa schwarzwaldtårtorna dom någonsin ätit. Det gjorde mig superglad! :)
'
Nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Ska iväg på träning sen så jag behöver äta lite först. :)
'
Ha en bra kväll!

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0