Brum brum!!

Idag har det gått i 200km/h hela dagen! Full rulle, med massa saker att fixa och människor att träffa. Så nu är jag redigt trött kan jag säga! Fast det är ju bra, för då kanske jag somnar i tid ikväll så jag är laddad när jag ska jobba. ;) hoppas bara min mat blir god nu också så jag får nåt gott att äta imorgon. :)

Tack mamma förövrigt för en supertrevlig stund och den goda hamburgaren! :)


Redovisning

Update om helgen: hade en skitbra dag med Emelie på lördagen, då vi shoppade, åt glass, handlade och åkte till Forshaga. Där umgicks vi med helt underbara människor och åt god mat. Sen kollade vi på filmen Real steel, och jag sov över. Dagen efter gjorde Emelie och henke supergod frukost till oss och jag åkte hem. Sen dess har jag typ bara suttit och pluggat och förberett inför idag i den mån det varit möjligt. Skulle ha jobbat igår men jag vaknade upp med världens migrän, så det var bara att stanna kvar i sängen.

Idag har jag då haft redovisningen av min D-uppsats (magisternivå). Jag var riktigt nervös innan, men jag tyckte det gick riktigt bra! Så nu känns det heeeelt underbart. :) bara några finjusteringar så är det klappat och klart sen. Awesome!! :D


Ensam hemma

Åååh vad tråkigt det är att vara ensam hemma. :( hatar när Marcus inte är här hos mig. Varför ska han behöva jobba så mycket?! :( förra veckan jobbade han 80 timmar. Det är helt sjukt hur dåligt dom planerar på hans företag, men så länge som han vill hålla på med researbete så är det bara att acceptera att det bli såhär ibland.

Så ensam is the shit ikväll för min del. Och även om jag gillar att laga mat så är det allt annat än skoj att laga lyxmiddag till sig själv. Så hur löser jag detta nu då? Jo, det får hel enkelt bli en tur till Ica och handla massa gott så jag kan tröstäta mig till förbannelse. ;)

Annars har jag suttit i solen och varit iväg på ett BodyPump pass. Passet gick bra, och sen åt jag turkisk yoghurt blandat med keso, rivet äpple, kanel och lite honung. Skitgott! Jag har även läst lite på Rosannas arbete. Tänkte ägna tid till det idag, så jag kan gå igenom det ordentligt.


Forshaga vårdcentral

Idag gjorde jag min första dag på Forshaga vårdcentral, och det gick superbra! Fast som vanligt sov jag dåligt inatt, för jag var rädd att jag missförstått nåt, att jag skulle gå vilse och bli försenad eller ännu värre: försova mig! :P men jag kom i tid, hade en riktigt bra dag, och lokalerna var hur fina som helst! Riktigt bra organiserat, och jättetrevlig personal. Så jag tror det kommer bli en grymt bra sommar! :) jag lyckades också på något vis bli ansvarig för en medelålders undersköterska som ska jobba i hemtjänsten i sommar som var tvungen att lära sig sticka. Så jag fick vara både mentor och provdocka idag. :) det roliga var att patienterna trodde att det var hon som skulle lära upp mig, för jag var så mycket yngre, så det var många som höjde på ögonbrynen när jag började instruera henne. ;)

Men allt flöt på bra, bortsett från en gubbe som försökte ta mig på bröstet. Som tur är hann han tänka efter en gång till innan han gjorde nåt, för jag hann påpeka att han inte fick och att jag har en stork, stark och överbeskyddande kille hemma som skulle bli allt annat än glad. Då var han inte lika kaxig sen!! ;) här är det ingen som ska tafsa på mig inte! :D och som väntat var jag helt slut när jag kom hem, så jag somnade i soffan. När jag sen vaknade bestämde jag mig för att köpa en räksallad från vedugnen. Tyvärr är personalen, framförallt ägaren, väldigt sura och har riktigt dålig känsla för service, men det blir på nåt vis värt det ändå för salladen är så god! Riktiga räkor och en bra vinägrett. Och som grädde på moset så får man vedugnsbakat bröd till. ;) så den har jag mumsat i mig nu medan jag kollade på inglorious bastards.

Förövrigt börjar träningsvärken sätta in ordentligt nu efter gårdagens grymma pass. :P jag överhörde en annan på passet som sa:

- När jag vet att jag ska iväg på tabata på kvällen så går jag runt med en skräckblandad förtjusning hela dagen, för man vet aldrig vilka övningar som kommer, man vet bara att det kommer bli grymt jobbigt! Men inget slår känslan som man får när man är färdig.

Och jag håller med! :)

Åååh vad jag hoppas att min älskling kommer hem snart, för jag saknar honom alldeles för mycket nu. :(


Tråkig patient

Började dagen med att motvilligt kliva ur sängen, dra på min gamla bikini och sitta en timme i solen. Sen blev det att göra mat och dra till universitetet för att gå till folktandvården. Fick en gratis tandundersökning eftersom jag lät en elev på tandhygienistprogrammet göra undersökningen. Jag hade nån bild innan av att det skulle bli som när Mr. Bean är hos tandläkaren, men tjejen som undersökte mig var inte bara grymt trevlig, hon var riktigt duktig också! Så det rekommenderar jag varmt! Och sen är ju en lärare med och kollar så att allt går rätt till. Så det fanns inget att behöva oroa sig för alls. Och det bästa av allt: alla är välkomna! :)
'
Jag har ju inte varit till tandläkaren på flera år, för jag var rädd att jag skulle ha massor av problem så det skulle bli suuuuperdyrt! :/ Så när jag fick chansen att kolla upp tandhälsan gratis tog jag den. Hur löd då prognosen?
Efter 24 år i livet så har jag fortfarande INGA hål alls. Jag har inga problem med visdomständer, inga lagningar och jag hade inte ens tandsten! Dom blev otroligt imponerad av att jag hade så fina tänder och så god munhygien. Så det är ju skoj! :)
'
Sen när jag kom hem handlade jag lite snabbt, slängde i mig mat och sen cyklade jag bort till SATS och var med på ett Tabata-pass som dom körde utomhus. Tufft pulshöjande pass, som alltid utmanar kroppen till max som båda riktar sig till styrka och kondition, men det är så skönt när det är klart! Och vädret var ju underbart idag så det var roligt att få lite sol samtidigt. Fast jag kände mig tung som en elefant idag, för jag var fortfarande supermätt. Men jag gjorde så gott jag kunde i alla fall. :)
Efter passet skämtade jag med en av instruktörerna (Lena som hade träningskonsultationen med mig) och sa att hon  inte skulle vara så hård mot oss. Men då sa hon att hon tyckte att jag såg jättebra ut! Hon sa att hon blev skitimponerad av mig när hon såg mig på tabatan, för jag såg så stark och tränad ut. :P Så hon tyckte det var roligt att se mig.
'
Kortfattat kan man alltså säga att det har onekligen varit en riktigt bra dag för min självkänsla! ;)
'
'
Nu ska jag ladda inför morgondagens jobbpass. Hoppas ni får en bra kväll! :)

Chaufför

Efter 3 timmars sömn fick jag gå upp imorse, klä på mig och skjutsa mormor till sjukhuset där hon skulle på undersökning. När hon var där inne åkte jag hem och sov i ett par timmar till. Sen var det bara att hoppa in i bilen igen och hämta upp henne och skjutsa henne till Ikea för hon behövde köpa några saker. Jag köpte också lite saker när jag ändå var där, men inget speciellt. :)

Som tack för att jag hjälpte mormor så hade hon med sig bröd, bullar och bjöd mig på köttbullar vid Ikea så det var snällt! Sen när jag kom hem så har jag bara suttit med mitt arbete och försökt få det så bra som jag bara kan. Så när jag var nöjd skickade jag in det, så nu är det bara att vänta. ;) skulle egentligen ha tränat, men jag är helt slut nu så jag orkar verkligen inte. :(

För övrigt så har jag dom senaste dagarna bara blivit mer och mer förvånad över hur folk beter sig. Både sånt jag sett själv och hört från andra. Vuxna människor både veta bättre och kunna bete sig bättre och inte vara giriga, sura, aggressiva och rent allmänt äckliga! Blä för vissa människor alltså...

Men nu ska vi inte fokusera på alla idioter som springer lösa ute på gatorna. Jag tänker istället fokusera på hur glad jag är för att arbetet är inlämnat, vilka gulliga människor jag har i min närmsta omgivning och hur roligt det ska bli att kolla på Rosannas arbete och opponera på henne. :) tror hon har gjort ett bra jobb, så förhoppningsvis kan jag lära mig en del av henne. :)

Imorgon ska jag till tandläkaren! :) får se om jag kommer hem med ett Hollywood-leende när jag är färdig. ;)

Ut och rör på er nu sötnosar! ;)


Surf and turf

Shiiiit vilken god mat jag åt igår! :D Marcus och jag hade en dejtkväll, efter att ha varit ute på en liten shoppingtur (köpte två par skor till mig, hörlurar till Marcus och eltandborstar till oss båda) och kört ett BodyPump pass. Vi passade på att äta på Texas longhorn steakhouse här i Karlstad. Jag beställde en rätt som hette Surf and turf vilket innebar att jag fick en liten sallad, pommes frites, majskolv, halv hummersvans som dom hade grillat, 180 g oxfilé och en skål med vitlökssmör. Så jäkla gott!! Marcus åt 250g baconinlindad oxfilé med nästan samma tillbehör, och han verkade minst lika nöjd som mig. Så testa gärna den restaurangen om ni får chansen! ;) efter maten gick vi hem och myste ner oss tillsammans i soffa och kollade på film och bara hade det skönt. Och som ni kan se på bilden nedan gjorde vi lite egen efterrätt när vi kom hem. ;) Så jag är mer än nöjd med vår dejtkväll kan jag säga. ;)

BodyPump passet gick förövrigt också bra. Skönt att pressa kroppen lite! ;) fast jag får ju definitivt känna av det idag. ;)

idag har jag städat och diskat, och sen kom kusinerna så jag och Marcus tog med dom till Subway och sen gick vi på bio. Dom hade aldrig testat Subway förut, men dom var riktigt mätta och glada efter så det var bra. :) filmen vi såg var The Avengers, och vi såg den såklart i 3D. Grymt bra film måste jag erkänna! :D jag var tveksam till Mark Ruffalo som hulken, men han var hur bra som helst!!! Så den MÅSTE ni se! :)

Nu spelar killarna nåt spel på vår Xbox och jag tar det bara lugnt. :) ska snosa in mig hos Marcus vilken sekund som helst, för han såg alldeles för go ut för att kunna motstå nu. :) hoppas ni får en fantastiskt bra kväll allihopa, och njut allt ni kan nu när det är helg! ;)


Fiseskrutten min

Igår kom Marcus äntligen hem! :D var jättepirrigt när jag visste att jag snart skulle få se honom, men direkt vi sågs så kändes allt lika bra som vanligt. :) och det märktes att han saknat mig väldigt mycket också, för han kramade om mig hela kvällen och även när vi låg och sov. :) bortsett från dom gånger som han är sur så är han verkligen världens sötaste kille. :)

Idag sov vi pinsamt länge, men det var skönt ändå. :) vi har bara myst och tagit det lugnt idag. Busat en massa också, men det är som vanligt! ;) sen cyklat jag till tyrskogen och sprang 2,5 km och sen cyklade jag hem och körde 15 min core-träning. Nu har jag duschat och ätit mat. :) det fick bli fullkornspasta med baconsås. Mycket gott! :)

Nu är det bara att se vad resten av kvällen har att bjuda på. :) hoppas ni har det bra!


Äkta vänskap

Det finns ingen som dig. Tack för att du finns i mitt liv älskade vän! Du är helt enkelt bäst. <3


Efterlängtad massage

Igår var en så jäkla bra dag! :D är hur nöjd som helst, och det enda som hade gjort dagen bättre hade varit ett härligt träningspass, men jag var helt enkelt för trött för det. Så iklädd mjukisbyxor och en tröja jag snodde från Marcus garderob, somnade i soffan i några timmar, men kunde ändå sova riktigt gott heeeela kvällen så det var bra! :) ibland måste man lyssna på kroppen, och min skrek åt mig att vila. :P men nu är jag fit for fight igen! ;)

Idag började jag dagen med en riktigt god frukost bestående av turkisk yoghurt blandat med keso, en kiwi och lite honung och till det drack jag te och åt några finn crisp. Gissa om jag är mätt och belåten nu! ;) fast jag kan inte ligga kvar här i soffan för länge och njuta, för jag ska snart iväg på massage. :) vilket jag längtat efter i en mindre evighet nu, fast jag har varken haft tid eller råd att unna mig det. Men sen hittade jag en bra deal vid klarälvskliniken så nu är det äntligen dags! :) hoppas hon kan få det att släppa lite i ryggen, så jag kan träna ordentligt igen. :) blir dumt om jag bara ska köra underkroppen hela tiden men hinner jag sen tänkte jag ändå dra iväg på SH'Bam, fast jag ska träffa Emelie ikväll, så vi får se hur det blir. :)

Har ni kollat på "En stark resa med Morgan och Ola-Conny" förresten? Herre min Gud säger jag bara!! :P dom borde visa det där i skolorna för att visa eleverna varför det är så jäkla viktigt att lära sig engelska, för dom skämmer ju verkligen ut sig själva!! :P visste jag att min pappa var sådär skulle han aldrig få lämna huset. Fat det som skrämmer mig mest är att mån faktiskt haft sex med Ola-Conny och sen bestämt sig för att skaffa barn med honom... Inte okej!

Nej, nu ska jag cykla bort till Färjestad och må gott ett tag. ;) ha en riktigt bra dag alla vänner där ute!


Skylten!

Jag glömde ju visa er skylten jag gjorde till Christers fest! :D det hela bottnar i att jag skulle ringa till Christer m. Familj och tacka för konfirmationspresenten jag fick av dom när jag var tonåring. Blyg som jag var då, så tyckte jag inte alla om att prata i telefon (något jag fortfarande inte är helt förtjust i bortsett från om jag pratar med nån jag känner väldigt bra). Men jag bestämde mig för att ringa, och när Christer svarade så sa jag:

- "Hej det är Jeanette!"

Varpå han svarar:

- "Nej det känner jag ingen. Du har ringt fel." *klick*

Så var samtalet över. Där stod jag med högröda kunde och gapande mun och var i chocktillstånd. Jag tyckte det var så fruktansvärt pinsamt! Som tur är så har Christer en jättetrevlig fru som har koll på läget, så hon sa direkt: "men tror du inte det var Jeanette från Munkfors då? Barbros dotter?"

Sen den dagen så mobbar vi alltid Christer när vi kan för detta. Och för att ännu en gång pika honom för den incidenten så gjorde vi dagen till ära en skylt som jag hängde runt halsen så han skulle komma ihåg vem jag var. ;)


Christer

Vilken helg! Hänt alldeles för mycket för att berätta allt. :P Men lördagen var fantastisk bra med god mat och underbart sällskap i Kristinehamn där mammas morbror Christer firades på sin 60-års dag. Det var en överraskningsfest, som vi egentligen bara skulle ha varit på en kort stund, men vi stannade natten lång. Jag har verligen världens härligaste släkt! Eller, dom flesta av dom är härliga i alla fall. ;)
'
Inatt sov jag typ inget. Har sovit sjukt dåligt ett par nätter i rad nu, så ikväll kommer jag nog däcka tidigt. :P Jag fick gå upp alldeles för tidigt idag för jag skulle in på fotografering på CSK så jag kan få mitt passerkort. Bortsett från att jag sprang runt som en yr höna för att få tag på bestllningsformuläret som Ann skulle lämna in receptionen, så gick det superbra. När jag skulle åka hem sprang jag in på apoteket för att köpa laktostabletter till Marcus så han slipper få ont i magen om vi t.ex. ska äta pizza. Och när jag ändå var igång så sprang jag in på en överfull bank och betalade BMW Ring-Taxi biljetten som jag fixade förra veckan. :) Stället var verkligen packat med gamla tanter och gubbar som omringade mig med deras rulatorer, och av någon anledning ville ALLA prata med mig. :P Som tur är så var dom snälla i alla fall.
'
Jag blev så stolt över mig själv att jag var så effektiv så jag passade även på att springa in på Ekolea och köpte nya ansiktsprodukter. Min vackra vän Emelie köper sina produkter där för Henkes syrra är delägare, och eftersom Emelie är vacker som en dag, och för att jag vet att Susanna är såpass duktig så tänkte jag unna mig ett ansiktsserum och en nattkräm därifrån. Så nu ska det bli spännande att se hur hyn blir efter en tids användning. ;)
'
Nu ska jag sitta i soffan en liten stund innan det är dags att dra upp till universitetet för att ha möte med Jonny igen. Om jag lyckas hålla mig vaken vill säga. ;)
'
372
'

Brutalpass!

Idag har jag kört ett brutalpass på gymmet. :P Eftersom jag fortfarande har ont i ryggen så körde jag bara styrketräning som riktade in sig på benen varvat med kondition. Jag hade gärna kört axlar också, men det gick tyvärr inte. Passet jag körde såg ut såhär:

- 20 min löpning
- insida lår 5 set à 15 repetitioner
- utsida lår 5 set à 15 repetitioner
- 20 min crosstrainer
- baksida lår 5 set à 15 repetitioner
- framsida lår 5 set à 15 repetitioner
- 20 min cykel

Jag var mer eller mindre dränkt i svett när jag var färdig, men gött var det! :D totalt sett lyfte jag runt 8,5 ton och förbrände ca 800 kcal. Så nu kommer jag inte lyfta ett finger mer ikväll! Bortsett från om jag skulle hitta ork att gå bort till statoil och köpa nåt att dricka. :) men det spörs! ;)

Tips på en god frukost förresten: yoghurt med jordgubbssmak med skivad kiwi, pumpafrön och solroskärnor. Ett par skivor finn crisp med smör och en kopp te. Hur gott som helst! :D hoppas ni får en bra fredag. ;)


Fel!

Update: Jag skrev fel på förra inlägget. Min tvål luktar aprikos och inte persika. :P kanske ingen större skillnad, och kanske ingen som bryr sig sådär jättemycket, men rätt ska vara rätt! ;)

Så nu vet ni! :)


Trapezius

Faaaaaaan.... Jag har varit så "duktig" så jag har överansträngt trapezius muskeln på högra sidan. Skitskoj! Så nu har jag ont som fasen när jag rör på nacken. Förhoppningsvis kan jag hitta nån som kan ge mig en ordentlig massage så jag får igång blodflödet så kanske det värsta släpper.

Men tills dess så vill jag bara tipsa om en helt underbar tvål som jag köpte för ett tag sen. Den är från body shop och är därför inte testad på djur. Dessutom är den fri från sulfater, parabener, tillverkad från återvunnen plast, 100% biologiskt nedbrytbar i naturen vilket innebär minimal miljöpåverkan och den luktar även fantastiskt! Jag älskar den! Så gör er själva, och naturen, en tjänst och unna er en fantastisk produkt!

Den jag har luktar persika med en touch av basilika. :)


Älska smärtan

Jag är helt slut!... Kan... Inte... Lyfta... Armarna!! :/ Shit vad roligt det är med BodyPump, men ack så tufft när man lägger på extrakilon på stången och pressar sig själv. Nu ska jag lägga mig i dvala ett tag. Hoppas jag kan röra mig imorgon. :P

God natt sötnosar! :)


Förhållanden

Vi människor är flockdjur. Vi skapar alla sorters relationer med folk runt om oss för att skapa en känsla av trygghet och tillhörighet. Det är något vi alla vill ha och behöver. Och relationer är något som jag själv anser är otroligt fint och värdefullt, oavsett om det är mellan familj, vänner eller kärleksförhållanden. Personligen har jag haft väldigttur och har många starka relationer till folk i min omgivning, vilket bag är otroligt tacksam över. Jag har en underbar familj som jag älskar och fantastiska vänner. Men jag har även en helt otrolig pojkvän som jag älskar och som älskar mig. :) Singellivet i all ära, men jag är nog mer en förhållandetjej.

Men i alla förhållanden så finns det upp- och nedgångar. Det kan inte alltid vara en dans på rosor. Och något som jag tror är viktigt att inse är att alla förhållanden är individuella. Vissa trivs att sitta ihop jämt, och andra klarar sig med att bara ses ibland, och så länge som både mår bra med det så tycker inte jag att det är fel i nåt av alternativen. Så länge som kärleken ändå alltid finns där. Men ibland kan man utifrån se att ett förhållande verkligen inte funkar, och det enda som håller ihop människorna verkar vara bekvämlighet, bristande självinsikt eller rent av rädsla. Rädsla för att t.ex vara ensam och att stå på egna ben. Men i extrema fall kan rädslan bero på att man är rädd för den andra partnern.

Mer och mer cirkulerar historier i medierna om kvinnor som varit i diverse destruktiva förhållanden och som stannar kvar till följd av successiv manipulering från den andra partnern. Där självkänslan bryts ner för att personen i fråga inte ska våga lämna den andra och att denne ska behålla kontrollen över förhållandet. Det är riktigt skrämmande tycker jag att läsa dessa historier, men samtidigt är det något som måste belysas så att fler kan få styrkan att inse att dom förtjänar bättre. Vi kvinnor har en tendens att förbise alla fel och brister, speciellt när vi inte känner att vi förtjänar bättre.

Därför vill jag dela med mig av den här bilden som jag tagit från en av historierna i tidningen topphälsa. Förhoppningsvis kan det här hjälpa nån att se på sin relation ur en ny synvinkel och eventuellt ta sig ur en dålig situation eller använda denna för att hjälpa nån annan. För finns det personer i nöd så vill jag ändå göra det lilla jag kan för att hjälpa till, även om det bara är nåt så litet som att skriva om det här i min lilla blogg.

Kram på er alla!


Florence and the machine

'
And I've been a fool and I've been blind
I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I'm always dragging that horse around
All of his questions, such a mornful sound
Tonight I'm going to bury that horse in the ground
'Cause I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn
'
Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh whoa
Shake it out, shake it out
Shake it out, shake it out, oh whoa
And it's hard to dance with a devil on your back
So shake him off, oh whoa
'
And I'm done with my graceless heart
So tonight I'm going to cut it out and then restart
'Cause I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn


This means war

Nej, jag ska inte förklara krig mot nån. :P däremot har jag sett filmen med samma namn som min bloggtitel och jag måste erkänna att jag blev inte bara grön av avundsjuka när jag såg Reese Witherspoon hångla med två grymt snygga karlar, jag blev helt jäkla hulkengrön! :D speciellt när hon snosade på Tom Hardy. Asså, skulle han bara fixa sina undertänder skulle jag ta mig fasen flyga till USA och adoptera honom!! :D så jäkla het...

Idag har jag suttit en stund i solen och sen cyklade jag iväg till SATS och körde passet som instruktören la upp för mig. Måste erkänna att jag blev både glad och förvånad när jag insåg hur tufft passet egentligen var. Jag blev glad för det betyder ju att hon tyckte jag var tränad nog att fixa det, och förvånad blev jag för jag trodde inte att pulsen skulle stiga riktigt så högt så snabbt. Och sen att den stannade där under hela passet var ju bara grädde på moset egentligen för det betyder ju att jag gjort allt rätt. :)

Så nu är jag sliiiiten! :P så resten av kvällen spenderas nog i soffan skulle jag gissa. :)

Hoppas ni haft en grymt bra helg och att ni är redo för en ny vecka. Och känns det lite tuff för att det är söndag, så tänk såhär: för varje dag som går så är vi ett steg närmare sol, värme och en underbar svensk sommar. Och det är ju onekligen nåt att se fram emot tycker ja! :)


Myslördag

Idag vaknade jag innan kl 9, men av ren princip stannade jag kvar i sängen tills strax innan 11. ;) efter att motvilligt ha rullat ut sängen åt jag brunch bestående av vattenmelon, omelett, finn crisp och ett glas mjölk. Älskar verkligen att äta brunch på helgerna. Vardagslyx det! ;)

Sen mötte jag upp Line i stan och vi gick och kikade lite och fikade i mitticity. Fast det stängde ju tidigt så vi gick hem till mig och umgicks lite, innan hon begav sig hem. Skoj att få umgås lite när man inte kan ses så ofta!

Nu har jag mest tagit det lugnt och frågan är om det blir så himla mycket mer ikväll, för nu har jag magen full av riktigt god sushi så nu blir det nog matkoma deluxe! :P hoppas ni får en bra kväll godingar. :)


Set fire to the rain

Idag har det varit grått i "soliga" Karlstad! ;) har tom regnat!! Inte okej ni när det var så fint dom här dagarna. Fast min solstråle kom hem idag ganska tidigt så jag är supernöjd ändå. Eller jag kommer bli supernöjd bara jag får tag på choklad och nåt att dricka, för DÅ kommer min fredag vara komplett.

Fina mamma!! :D


BodyPump i stan

Blir ett snabbt inlägg nu, för jag är helt slut! :P började med att gå upp och äta frukost på balkongen och passade på att sola lite när jag ändå satt där ute. Sen åt jag lite rester och fick ett samtal från mamma som ville ha sällskap till stan. Där hittade vi skitsnygga glasögon till henne och även ett par snygga solbrillor. Sen drog jag på BodyPump inne i stan, och väl där sprang jag på Ann-Sofie Falk, så det var skoj! Trevlig tjej det där. :) passet gick bra, fast jag hade problem när vi körde axlar för jag kunde inte få nåt bra grepp på vikterna. :P efter passet åkte jag till Ica där en av dom anställda som jag brukar prata med sa att hon tyckte att jag bara blev smalare varje gång hon träffade mig. Tänk vad bra om det stämde! :P haha!

När jag kom hem lagade jag iordning citron- och örtmarinerad kycklingfile, med rostad sötpotatis, broccoli och en sallad till. Riktigt gott!! :D så det rekommenderas varmt! :) nu ska jag sova! Sov gott söta vänner. :)


Vattenmelon

Oj, nu har jag uppdaterat dåligt såg jag! Fast det blir gärna så när Marcus är hemma. :D jag har i alla fall haft det väldigt bra. Jag har gjort min erasmuspresentation och det gick väldigt bra. Träffade nya roliga människor och fick en biobiljett och en lunchkupong som tack. Sen har jag haft träningskonsultation, där hon tyckte att jag borde bli instruktör själv så det var ju en komplimang! ;)

Sen har jag varit hemma till mamma och pappa och firat pappas födelsedag. Vi träffade även farmor, mormor och två vänner från Norge. Sen har jag och Marcus cyklat en massa i solen och bara haft det riktigt mysigt. Jag har också tränat en hel del! Testade Tabata häromdagen och det var skitjobbigt! Effektivt men jobbigt. ;) så nu ha jag världens träningsvärk. :P men det känns skönt ändå! Jag har även sprungit en tur i skogen och varit i gymmet. På valborg kom Emelie och vi åt pizza och drack lite. På kvällen mötte vi upp All-star teamet Nadja och Ronja inne i stan. Som väntat var det skitroligt, och jag tror nästan jag skrattade konstant den kvällen! :) dom där tjejerna är verkligen hur roliga som helst!! :) sen sov min sötis Emelie över här. Igår hände det inte värst mycket bortsett från att jag och Marcus åt tacos och gosade. :) fast nu är han på jobbet igen så jag suttit i solen halva dagen och sen fixat lite annat här hemma. Frågan nu är bara om jag ska orka dra iväg mig själv på träning eller om jag bara ska ta en liten promenad? Nu ska jag äta lite vattenmelon! ;)

Oh, well! Vi får se vad dagen har att bjuda på. :)


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0