Fröken pollock

Äntligen en dag med soooool!!! :D nog för att gårdagen var riktigt mysig, men idag har det ju varit fint hela dagen! :) så idag passade jag på att sola. Fast jag försökte vara lite smart den här gången, så jag ville smörja in mig på lite strategiska platser, för att undvika att jag skulle bränna mig. Problemet var bara att jag var lite för slarvig, så nu ser jag ut som en pollock-inspirerad polkagris. Suck!!... :P det var säkert hämnd för att jag skrattade åt mamma när hon glömde ta bort sitt halsband när hon solade, så hon hade ett vitt kors på bröstet. :P så nu är jag vacker vill jag lova! ;) annars så har vi varit iväg på en kort löptur i skogen, och nu väntar jag på att få duscha. :) jag har även firat mamma lite smått också, men det har varit väldigt lugnt idag kan jag säga. :)

Igår var jag ute på en promenad i skogen med farmor, och vi hade med picknick så vi satte oss vid en strand vid älven. :) supermysigt! Sen var tanken att vi skulle äta mat på far inn, men vi hade det så trevligt så det hann stänga innan vi kom dit. Istället köpte vi med pizza till oss båda, och en till pappa, så satt vi på altanen och myste. :) när farmor sedan åkte hem satt jag och pappa kvar en stund och bara njöt av vädret och tystnaden, sen gick jag in och dammsög och moppade golven. :)

Sen spenderades resten av kvällen i soffan, och det var helt underbart. :) det har varit en hel del farande den senaste tiden, så det var skönt att bara ta det lugnt. :P imorgon beger jag mig till karlstad igen, och även om jag trivs superbra här, så ska det bli skönt att komma hem igen. Framförallt att få sova i min säng. :)

Nu är det tydligen min tur att duscha! ;)

Ha en mysig kväll godingar. :)

https://cdn1.cdnme.se/2184320/6-3/pic_51a243e7e087c3687a79b4fe.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2184320/6-3/pic_51a2440f9606ee78fbbe1d92.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2184320/6-3/pic_51a2441be087c3690dc79ba3.jpg" class="image">


Trocadero

För er som inte redan visste det så har dom kommit ut med en lightversion av trocadero! :D vilket gör mig väldigt lycklig. ;) den smakar precis som vanlig, men är utan kalorier. Eller mer eller mindre i alla fall. ;)

Så nu vet ni! Förövrigt är jag skittrött, men jag mår väldigt bra ändå. :) jag åkte hemifrån vid 07.30, och jag stannade till i Sunne och handlade med mig lite färdkost. :P det fick bli en massa socker, för jag sov ganska dåligt inatt, så jag ville kunna hålla mig vaken hela vägen. Men det flöt på ganska bra, bortsett från ett par "road-rage"-utbrott. Fast det berodde på alla jäkla ombyggnationer, och ironiskt nog, alla dåliga vägar. :D haha!

Men tillslut kom jag fram, och vi lyckades tajma in allt ganska bra. Så pappa tog över strax efter att jag hade plockat upp honom, så jag slapp köra hela vägen hem också. Så vi satt bara och pratade och myste fram tills vi kom hem vid 15. :) vi stannade dock till på ett par ställen på vägen hem för att köpa nåt att äta, samt handla med lite saker hem. :)

När jag kom hem drog jag mer eller mindre direkt till Forshaga, där jag plockade upp min übervackra kompis Emelie, så hon var gullig och blev med mig till stan. :) Jag hade nämligen lovat att köpa ett par saker till mamma, så jag ville få det gjort, och snäll som hon är så blev hon med som sällskap. :) och när vi ändå var där så passade vi på att handla mat innan vi drog hem till henne igen. :) där blev det tacosmys-deluxe! :D och så kollade vi på den fjärde pirates-filmen. Johnny Depp alltså... Vilket stjärna!!! :D fast vid nio, var vi båda helt döda, så jag bestämde mig för att dra hem. :) men det var en riktigt mysig kväll! :) nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska sätta på mig mjukisbyxor först, eller om jag ska tvätta bort sminket innan jag somnar. :P

Får nog fundera på det en stund... ;)
Hoppas att ni får en helt awesome helg! :D


Gardemoen

Wazzup?! ;D här har det varit fullt upp. Katterna ser till att jag håller igång hela dagen, men samtidigt har dom båda sett till att jag absolut inte kunde skriva på mitt arbete. :P haha! Fast jag har kommit så långt som jag kan nu utan mitt anteckningsblock som ligger i karlstad. :P annars så har jag träffat Sandra och barnen idag, vilket var supermysigt! :D dom där ungarna är nästan löjligt söta, och snälla, så det var en fröjd! :) sen var det så kul att få träffa Sandra också. :) och fin som jag är, så kom jag dit i träningskläder. :P jag tänkte nämligen dra direkt från dom till MTC och träna, så jag packade allt och drog på mig kläderna. :) som tur är så har vi sån bra relation, så vi behöver inte "tävla" eller göra oss till för varandra. Så hon brydde sig inte det minsta om att jag såg ut som jag gjorde. :) det är riktig vänskap det! :D efter att vi pratat en massa så drog jag iväg och tränade. :) det fick bli 15 min ganska snabb löpning, med 2,5 min sprint, sen 15 min crosstrainer, 3 benövningar, axelpress och sen 4 magövningar. :) och det känns så skönt nu!!! :D konditionsdelen gick riktigt bra, trots att det blev fel timing med maten idag. Och jag kan erkänna att jag var ordentligt svett efter! :D nog för att jag lätt blir svett när jag tränar, men den senaste tiden har det varit mer än vanligt. :P fast dom säger ju att det är bra att svettas, så jag får väl vara nöjd ändå. :P och såpass bra hygien har jag, så jag luktar ju inte illa, trots svetten, i alla fall. ;) haha

Men nu ska jag snart lägga mig. :) jag måste upp tidigt imorgon, för jag ska hämta pappa vid Gardermoen. :P fast först ska jag hänga upp en tvätt. :) helst hade jag velat dammsuga också, men det får jag ta imorgon. ;)

Hoppas att allt är bra med er!

Här får ni förresten ett litet bildmontage över min och diezels mysstund. ;) haha!! Så vackert så! ;D


Skitlång

Om ni bara visst hur lång jag är nu! :D Tror Lars drog ut min ryggrad så mycket så jag bör vara minst 1 m längre än förut. Så nu kanske jag äntligen är lika lång som min morbror. ;) 
'
Ärligt talat så var jag väldigt nervös innan, men han var hur jäkla bra som helst! Charmig som få, och superduktig på det han gör. Så jag kan verkligen rekommendera Lars Larsson, leg kiropraktor i Hagfors och Sunne. :) Däremot så känner jag mig helt överkörd nu, och lite stel. :P Så det ska bli intressant att se hur jag mår imorgon. :) Han märkte i alla fall av med en gång hur spänd jag var bak i ryggen, och han lyckades massera ut det mesta. :) Dock blev han förvånad över att jag var så tyst, och inte jämrade mig när han tryckte som mest. :P Nog för att jag inbillar mig att jag har ganska så hög smärttröskel, men även om något gör ont, så brukar jag kunna ta det utan att visa att det känns. Det blir så när man är envis! ;) 
'
Efteråt svängde jag förbi järnvägsmuséet där Marcus mamma jobbar, så vi fick umgås en sväng. :) Det var ett tag sen jag fick se henne nu så det var riktigt mysigt att få träffas. :) Sen begav jag mig hemåt och gav katterna mat innan jag drog hem till mormor där jag själv fick mat. Hon bjöd på revbensspjäll och potatís, och det var som väntat supergott! :D Jag fick tom med mig en matlåda hem, så jag blev riktigt bortskämd! :) 
'
På vägen hem stannade jag till och handlade lite mat, och nu har jag och katterna bäddat ner oss ordentligt. :) Jag har en del jag måste fixa med, men jag vill få en chans att landa lite först. :P Sen får vi se om det blir en tur till Gardemoen imorgon, för pappa behövde kanske få skjuts hem, beroende på hur mycket jobb dom får imorgon. Förhoppingsvis slipper jag det, men skulle han behöva det så är det klart att jag ställer upp. :) Frågan är bara om jag kommer överleva turen dit, eller om jag hittar dit för den delen också. ;) Det skulle nästan inte förvåna mig om jag hamnade i turkiet istället. :P För er som känner mig så vet ni att mitt lokalsinne inte är det bästa. ;P Haha
'
Förövrigt kändes det såååå roligt att vara kattvakt igår, när Busan började spy överallt. Sammanlagt spydde hon på 5 olika ställen, och jag höll på att dö när jag var tvungen att städa upp efter henne. Usch säger jag bara! Självklart tyckte jag synd om henne, men det var ändå ganska vidrigt. Och direkt jag hade återhämtat mig någorlunda från det, så hittade jag en fästing på Diezel, som jag fick ta bort. Också usch. Sen klappade jag honom för att vara gullig. Då kände jag nåt kallt och slemmigt fastna på mitt finger. Det var knappt att jag ville kolla, men jag hade inget val. Då såg jag att det hade fastnat en äcklig liten snigel på mitt finger. USCH!! Fast det är lätt att förlåta nu när dom ligger som två små änglar och snarkar bredvid mig. <3
'
Godingar! :) (Det är inte våra katter på bilden, men jag tyckte den var så söt, så den fick bli med ändå) ;)
'
'
Ha en bra dag godingar. :)
 

Sex hospital

Då var jag hemma i Munkfors igen! :) denna gången är jag kattvakt, och kommer vara det fram tills tidigast helgen. :) jag måste ändå säga att jag är otroligt glad över att vara här igen, och jag har ändå fullt upp, så det passar mig ypperligt att vara här nu. Blir det bara fint väder nu så kommer jag ha det nästan löjligt bra här. :) till och med bättre än i karlstad, för där kan jag inte sola på samma sätt. ;)

Nåt annat som är positivt är att dom har fler kanaler här. Så nu sitter jag och kollar på ett program som heter sex hospital. Spännande va?! Undrar om dom behöver nån biomedicinsk analytiker där? ;D haha undrar vad jag skulle ha för arbetsuppgifter då?... ;)

På tal om jobb och sånt så kan jag förresten meddela att JAG KLARADE TENTAN!!! :D jag trodde inte att jag hade klarat den, eller att det i så fall skulle vara på håret. Men jag var bara ett par poäng ifrån VG!! :D så duktig var jag tydligen. ;P så nu är jag faktiskt stolt över mig själv. :)

Annars så har jag kört ett pass på sats idag som hette shape. Det var rätt så kul, men jag måste nog köra det ett par gånger till innan jag är helt fast. ;) men det kan bero på att kroppen kändes väldigt tung idag. :P

Imorgon ska jag till Hagfors och träffa en kiropraktor. Jag har aldrig varit iväg på sånt förut, så det ska bli spännande att se vad han säger. :) jag har hört jättemycket bra om honom, plus att han är pappa till en kompis till mig, så jag misstänker att det kommer bli superbra. :)

Sen kan jag säga att jag har världens finaste människor i min omgivning. Jag är så tacksam för allt stöd jag har fått nu, och jag tror inte ni förstår hur mycket ni betyder för mig. Jag älskar er alla!

Så all min kärlek till er! :)


Caddy

Är det bara jag som blev helt chockad över att vi vann VM-guld? :P självklart är jag glad över det, men det trodde jag inte när turneringen började. :) men stort grattis till hela det svenska laget!! Jag är grymt imponerad av er insats. :)

Trots vinsten så måste jag ändå erkänna att gårdagen var en tuff dag för mig. Jag kände mig trött och nedstämd hela dagen, vilket kanske inte är så konstigt under dom här omständigheterna. :/ så igår fick jag inget gjort. Jag skulle ha pluggat, tränat och städat men jag hade varken ork eller lust att göra nåt. :( fast jag lyckades ta mig till karlstad ändå. På vägen hem fick jag sprangs in på biltema också och hämta en hammock åt min farmor. Hon ville så gärna ha en, och eftersom jag ändå skulle till stan så bad hon mig köpa med den. Egentligen hade jag ingen lust att träffa andra människor, men jag visste hur mycket det betydde för henne, så då ställde jag såklart upp. Så jag sket fullständigt i att jag var helt osminkad och att mitt håret stod åt alla håll. Jag orkade liksom inte bry mig.

Fast något sol jag tycker är intressant i såna här lägen är hur påmind man blir om situationen hela tiden. Det kan vara en låt dom spelar på radion, en bild man ser på internet, nåt dom pratar om på Tvn. Det finns saker överallt! Som förut. Jag satt och slökollade på tv, när dom visade desperate housewives. Och precis i det läget sa Gabrielle:

"I need a man who cares enough to explode when he thinks he's going to lose me."

Vilket är så sant! Jag vill ha en kille som älskar mig nog för att kämpa för mig. I min värld så är det så självklart att man kämpar för varandra. Skulle nån av dom jag älskar säga att dom behöver mig, så skulle jag släppa allt för att finnas där för dom. Jag skulle göra allt jag kunde för att få dom att må bra igen. Det är så självklart för mig att göra det. Och jag vet att dom skulle göra detsamma för mig. Därför kan jag inte för allt i världen begripa att en av dom människor som jag älskar mest här i världen inte kunde göra det när jag behövde honom som mest.

Oh well. Ain't love a bitch...



VM-final

Surprise! Precis som resten av Sverige så sitter jag bänkad framför Tvn och kollar på vm-finalen. :) ingen skräll direkt, men ändå. ;) fast jag sitter inte i karlstad, utan hemma hos mamma och pappa i Munkfors. Det trodde ni inte va? :D det gjorde inte jag heller kan jag säga. :/

Anledningen till detta är att jag trodde att jag skulle få ha en riktigt myshelg med min snutt, men det gick åt helsike. :( jag bad honom om en helg fri från kompisar, krav och måsten. En helg fylld av mys där vi bara skulle vårda vårt förhållande. För det behövde vi verkligen efter den här perioden (han har varit borta i 3 veckor, skulle vara hemma den här helg, för att sen vara borta i två veckor till). Fast det var tydligen för mycket begärt för Marcus. Helgen började bra, men sen gick det snabbt utför. Marcus verkade inte kunna prioritera mig framför sina vänner, och han verkade inte speciellt sugen på att hitta på nåt med mig överhuvudtaget. Vilket såklart sårade mig enormt mycket. Så mycket så jag ville bara ta mig därifrån så fort som möjligt. Som tur är så var pappa nere i karlstad, så jag fick åka med honom hem till Munkfors. Jag orkade verkligen stanna kvar där, för jag var så arg och sårad. Nu är det här såklart bara min version av det hela, och jag kan inte skriva allt som sagts eller hänt. Och jag har såklart min del i det hela också. Fast nu vet ni i alla fall varför jag inte har skrivit nåt. Jag tycker att det är rent ut sagt pinsamt att vi inte kunde hålla sams just den här helgen, och det gör otroligt ont i mig att vi inte fick den helgen vi behövde. Fast nu blev det som det blev, av flera olika anledningar, och vi får helt enkelt se hur det rullar på efter det här. En sak som är säker i alla fall är att det är inte alls nyttigt för oss att vara ifrån varandra såhär mycket.

Men sen kan jag absolut inte klaga. Mamma och pappa har som vanligt varit helt underbara mot mig, och det här har varit som balsam för själen. Vilket jag behövde nu.

Jag har fått springa i skogen, både idag och igår, ätit god mat, solat en stund och blivit masserad. Jag har sovit som en stock och fått gosa med våra underbara katter. Det har varit väldigt mycket för mig den senaste tiden, och det kommer fortsätta att vara så ett tag framöver. Så nu behövde jag ett avbrott från allt. Jag måste få tänka på mig själv nu, så jag får den kraft jag behöver för att ta mig igenom allt. Och jag orkar inte hålla på att ge av mig själv till andra där jag inte får nåt tillbaka. För dom som inte kan hantera det, så säger jag bara:

"If you can't handle me at my worst, you sure as hell don't deserve me at my best".

Nu blir det hockey igen! ;D


Spydig

Shaaaaajt vad trött jag är... Sov väldigt dåligt inatt, så jag har känt mig tom hela dagen. Sen hade jag sån tur så jag fick in världens spydigaste patient (dom flesta patienter älskar mig vanligtvis, men inte den här). Det kvittade vad jag än gjorde så var hon, (ursäkta ordvalet), bitchig. Och det suger verkligen energi att vara runt en sån människa. Sen var det en yngre patient som ställde till väldigt mycket bekymmer, så det var också energikrävande. Vilket innebär att jag kämpar för att hålla mig vaken, men jag ska snart hänga upp en tvätt, så är jag färdig sen. Marcus åkte på mer jobb så han slutar senare än vad vi hade hoppats på. Trist, men vad gör man liksom? :S

Snart soooova! :D


Ny jacka

Jag är så lycklig nu! Tack vare världens bästa föräldrar så har jag äntligen fått hit min nya skinnjacka. :) och den är såååå snygg!!! :D önskar jag skulle ut på nåt skoj ikväll så jag fick ha den på mig, men det får bli till helgen istället. ;)

Annars så har jag fått hålla mig väldigt lugn idag. Har problem med ryggen, så om jag skrattar, rör mig eller andas för djupt så hugger det till. Skittråkigt eftersom jag ville träna idag, men jag hoppas att lite vila gör susen. Jag vet inte om det är en kota som ligger fel, eller en kota som har lagt sig tillrätta, så smärtan beror på muskeln, fast det märks väl. ;) förhoppningsvis är det bättre tills imorgon då jag ska jobba. :P

Så hela dagen har det varit soffläge och pluggande som har gällt för mig. Fast jag fick ta mig en liten tur ut förut, för jag hade några ärenden att ta hand om. :P

Och ursäkta om jag tjatar, men imorgon kommer Marcus hem igen!!! :D yeeeey! :D vi har varit ifrån varandra i över 2,5 vecka nu, och vissa dagar har vi knappt kunna prata med varandra. Så nu längtar jag. Tyvärr slutar han inte förrän 00.00 imorgon kväll, så han kommer inte komma hem förrän ca 04.00 på fredag morgon. Plus att jag jobbar. Men ändå! :D den här helgen är han min igen... ;)

Ha en bra dag godingar och lycka till alla ni som ska springa Vårruset imorgon. :)


BodyBalance

Hej alla glada! Nu sitter jag här i soffan igen och myser. :) det har varit två väldigt bra dagar, där jag har jobbat på mitt exjobb, fixat här hemma och tränat. :) igår körde jag tabata och sen 15 min crosstrainer, vilket resulterade i en timmes träning och över 700kcal förbrända. :) och idag har jag kört en timmes BodyBalance. :) det är en lite lugnare träning som är influerat av yoga, thai chi och pilates. Och det är betydligt jobbigare än vad man kan tro, även om det inte är nåt pulshöjande pass direkt. :P men det var roligt! :) för er som vill veta mer så är det här är taget från lesmills.com:

BODYBALANCE™ is the Yoga, Tai Chi, Pilates workout that builds flexibility and strength and leaves you feeling centered and calm. Controlled breathing, concentration and a carefully structured series of stretches, moves and poses to music create a holistic workout that brings the body into a state of harmony and balance. A new BODYBALANCE™ class is released every three months with new music and choreography. (For copyright reasons, BODYBALANCE™ is known as BODYFLOW™ in the USA).


Benefits:
Improve your joint flexibility and range of movement
Increase your core strength
Burn calories
Provide a lasting sense of well-being and calm

Lustigt nog sprang jag på grannens flickvän på passet, och jäklar vad vig hon är!! :D tydligen är hon en superduktig dansare, även om jag trodde nåt helt annat. :P hon passar liksom inte in i min stereotypiska bild av en ballerina. Hon är nämligen lång som fasen, har väldigt tuff stil och kommer från en amerikansk fotbolls-familj. :P men det var i alla fall riktigt imponerande att se henne idag! :)

Nu har jag duschat och ätit kryddheta räkor och ris. Så jäkla gott!! :D det är en riktig favorit hemma hos familjen Ljunggren. :) och jag gjorde den på färska räkor, så det blev extra gott idag. ;)

Nu kommer jag ta det lugnt resten av kvällen. :) förresten är det bara ett par dagar kvar tills världens snyggast kille kommer hem igen också!!! :D jag kan inte ens förklara hur mycket jag längtar efter honom. :P

Då jäklar kommer det snosas! ;)


Glossybox april 2013

Nu har jag testat alla produkter i månadens glossybox! :) Temat var "Spring cleaning", och jag fick:
'
 
Balance me - Super toning body wash
'
Produktbeskrivning

En upplyftande body wash som har tagits fram för att förbättra hudtonen, mjukgöra och skapa bättre blodcirkulation/hudcirkulation tack vare en unik mix av naturligt aktiva ingredienser som du hittar i enbär, bergamott, pelargon och lavendel. Använd så ofta som du känner för det då den milda formulan rengör utan att tvätta bort de naturliga oljorna från huden

Super Toning Body Wash

Vad jag tyckte: Den luktade riktigt gott, löddrade fint och kändes väldigt bra. Jag skulle absolut rekommendera den till en vän, även om jag själv fortfarande älskar min duschtvål från Anatomicals. ;)

'

Être belle - Collagen & aloe vera hydro mask

'

Produktbeskrivning

Strukturerande och fuktgivande collagen och Aloe Vera-mask. Förbättrar hudens elasticitet och ger optimal återfuktning. För en fräsch look och jämn hudton. Passar alla hudtyper då den återfuktar på djupet.

Collagen & Aloe Vera Hydro Mask

Vad jag tyckte: Slibbig mask, som hela tiden kändes som om den skulle åka av. Det fanns ingen beskrivning på hur länge masken skulle vara på, vilket är dåligt. Jag skulle personligen aldrig köpa den igen. 

'

Babor - Lip color

'

Produktbeskrivning

En innovativ ny formel med synlig utjämnande effekt. Den känns inte klibbig och lägger sig heller inte som en hinna på ytan. Mycket glans, sitter länge och har mycket färgpigment. Läppstiftet skyddar den sensitiva huden på läpparna från förorening samtidigt som det fungerar vårdande och återuppbyggande.

Lip Colour

Vad jag tyckte: Superfin förpackning, och läppstiftet kändes jättebra på läpparna. Läpparna kändes riktigt mjuka, och färgen höll bra. Tyvärr var färgen inte rätt för mig, men var superfint på min farmor, så hon fick den av mig. Jag skulle absolut kunna tänka mig att testa en annan färg från samma märke, för jag fick ett väldgt bra intryck av produkten.

'

Vichy - Normaderm hyaluspot

'

Produktbeskrivning

Normaderm Hyaluspot från Vichy är en snabbverkande hudvård mot finnar, anpassad till alla hudtyper, även känslig hy, alla åldrar, både män och kvinnor. Effekterna är att finnens utveckling bromsas och synligheten reduceras på endast 24 timmar. 


Krämen har en formel berikad med hyaluronsyra som skapar en skyddande och osynlig film på hudens yta. Detta fungerar tillsammans med antibakteriell teknologi för att minska uppkomsten av finnar. Produkten känns fräsch mot huden, kladdar inte och innehåller stärkande och lugnande thermalskt källvatten från Vichy. 

- Hygienisk aluminium-applikator med kylande effekt - Dokumenterad effekt mot finnar - Täpper inte till porerna - Med hyaluronsyra - Med LHA - Med salicylsyra - Motverkar märken 

Dermatologisk testat. Utan parabener. Finns på utvalda apotek.

Normaderm Hyaluspot

Vad jag tyckte: Superbra produkt! Jag var skeptisk i början, men jag testade den och den fungerade verkligen! Den skulle jag verkligen vilja testa fler gånger! 

'

Tancan - Bronze self-tanning spray

'

Produktbeskrivning

TanCan Bronze – originalet sedan 2004, känd för att ge huden en effektfull och naturtrogen solbrun färg. Sprayen lägger sig som ett tunt lager över din hud och behöver inte gnidas in för hand. Produkten är brunfärgad (färgguide) för lättare applicering. Munstycket gör det möjligt att hålla flaskan i alla vinklar (360°), vilket underlättar sprayning av kroppens baksida. TanCan är en modern brun-utan-sol med djupverkande Erythrulose för en gyllenbrun solbränna, även berikad med Aloe Vera och Vitt te, utan tillsatser och parfym.

Bronze Self-Tanning Spray

Vad jag tyckte: Nu har jag bara testat den lite på mitt ben (Vilket jag gjorde när jag var i Munkfors), men den verkade riktigt bra! Jag har som sagt aldrig testat brun utan sol, så jag ska göra ett ordentligare test sen. Men färgen blev riktigt bra,även om jag såg ut som en chokladkaka direkt efter applicering. ;) Färgen höll bra, och resultatet blev inte flammigt, vilket jag var orolig för. Jag tror att det hade varit lättare om det var en kräm eller liknande, men sprayen fungerade rätt så bra ändå. :) Det rann lite på benet, men jag lyckades få bort det mha citronjuice, så det såg inte dumt ut sen. ;) Fast som tidigare nämnt, så kommer ett mer ordentligt test sen. ;)

'

Helhetsintryck av boxen: Helt okej box, även om jag hade föredragit att få nån av dom andra produkterna i fullsize istället för dom jag fick (läppstiftet och ansiktsmasken). Framförallt eftersom masken var dålig och billig. :/ Hade jag fått bättre fullsizeprodukter hade jag varit supernöjd. 

'

Nu ska jag dra iväg och handla mat,innan det är dags för dagens tabata-pass med Daniel! :)

'

Ha en bra dag snuttisar. ;)

 

 

Städtant

Idag hat jag kanaliserat min inre Barbro. För er som inte känner det, så är det min älskade mor. ;) jag har nämligen vårstädat som fasen hela dagen, för jag höll på att bli tokig på allt skräp. Jag hatar när det är stökigt och oorganiserat här hemma, och även om det brukar vara väldigt bra iordning här hemma, så ville jag ändå få undan alla saker jag stört mig på nu. Så nu har jag gjort mig av med ett ton kläder (som jag gett bort till välgörenhet), burit upp en miljon saker till vinden, använt cykeln till att få bort 4 gigantiska lådor med papper och kartonger till återvinningen, dammsugit, organiserat i mina lådor och sorterat skor. Så nu är jag glad! :D det har varit väldigt jobbigt, men efteråt blev det riktigt bra. :) tyvärr innebar allt städande att det inte blev nån träning för mig idag, men det var lika bra. :) jag ska ändå iväg på Tabata med Daniel imorgon, så jag kommer få det nog jobbigt då istället. ;)

Nu har jag duschat och mår riktigt gott. Att skänka kläder till välgörenhet är något som är med på min 100-lista som jag jobbar på. :) det är alltså en lista med 100 saker som jag vill göra inom en 5 årsperiod. :) vissa saker är små, andra är större. Men nu har jag avklarat en av dom. :) och listan är inte ens färdig! :D jag har kommit på 60 punkter, så det fattas en del. ;) när jag kommer på fler kommer jag lägga upp den här så ni också får se. :)

En annan av punkterna är att testa brun utan sol (BUS). Och lustigt nog fick jag en burk i min senaste glossybox, så bara Marcus kommer hem så ska jag bli BUS-brun! ;D haha! Något ni också kommer att få se. ;) jag försökte först att övertala pappa att jag skulle få prova på honom först, men av någon konstig anledning så ville han inte det?! ;)

Nu ska jag dra på en bra serie innan det är dags att hoppa i säng. :)

Hoppas att ni har haft en bra helg. <3



Harry Potter

Dom visar Harry Potter på Tvn, jag har precis kommit hem från träningen och har slängt i mig ett äpple och en proteinshake. Jag har svettats som en gris idag, men med tanke på vädret, och min träningsintensitet så är det inte så konstigt. :P

Jag började med 60 min crosstrainer, så jag förbrände över 700kcal bara där. Sen körde jag biceps, axlar och lite triceps. Jag avslutade med ett par magövningar och sen orkade jag inte mer. :P min kropp hatar mig just nu, och jag förstår den. ;D jag har cyklat tre dagar till jobbet, jobbat 4 dagar, tagit 2 powerwalks, kört BodyCombat, spinning och cxworx sant kört ett pass idag. :P och då är det en dag imorgon också. ;)

Annars så har jag städat lite idag, och jag passade även på att tvätta lite fönster, så jag kommer igång med vårstädningen. :) sen har jag duschat av några blommor också, något jag gör då och då. :) nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, och sen ska jag ladda upp ordentligt med både mat och vätska. :)

Det är så jäkla härligt att se hur det börja blomma ute! :D nu känns det som om sommaren faktiskt är på väg. <3


Långkok

Det är fredag (TGIF!!), jag är mysklädd och maten står i ugnen. :P fast den ska stanna där i några timmar till. ;) jag ska göra pulled pork av ca 900g benfri fläskkarré. Nog för att jag inte kommer kunna äta upp allt, men jag tänkte frysa in det som blir över. :D men det kommer bli så sjukt gott! :D

Jag ska snart bege mig ut på en powerwalk, och sen tänkte jag handla lite. :) det är i såna här lägen som jag önskar att jag hade en bil, men jag ska inte handla så mycket ändå, så min fina cykel får duga. ;) dock älskar jag att få springa runt i affärer och handla rolig mat. Man kan få så otroligt mycket inspiration när man handlar mat! Jag brukar alltid kika på sektionerna med utländsk mat, för att se vad som finns där. :) sen finns det ju hur mycket recept som helst på internet. Och det var där jag hittade mitt "pulled pork"-recept. ;) and i love it! :D

idag har jag jobbat mellan 07.30-12.15. :) vilket kändes superhärligt! :D det kändes nästan overkligt att få gå hem så tidigt, men jag tackade och tog emot. ;) resten av dagen har det inte hänt så mycket, och det kommer bli en väldigt lugn kväll. :P jag kom i säng ganska sent igår, så jag vilade ett par timmar när jag kom hem från jobbet, och jag känner bara för att mysa till det med nån god mat och en bra film. :) och kanske frukt och en bit choklad. ;P

"Bara" en vecka kvar tills min älskling kommer hem också!! Jag håller ärligt talat på att längta ihjäl mig efter honom nu. :( fast det är bara att gilla läget. Vi får det att funka jättebra ändå, och jag vet att han saknar mig minst lika mycket. ;)

Ha en bra helg godingar! ;)


Cycle puls

Jag är så jäkla glad över att jag testade CxWorx igen! :D Fast den här gången testade jag att köra spinning innan (Cycle puls 30min). Den kombinationen fungerade superbra, och det var riktigt roligt! :D Dock är ju inte Cxworx nån direkt pulshöjande träning, Utan fokuserar mest på core-styrka, men jag förbrände ändå över 550kcal, plus att jag cyklade dit och hem (som vanligt) så det känns väldigt bra. :) 
'
Nu ska jag äta mat (mormors köttbullar, makaroner, en halv tomat, en halv avokado och en bit gurka). Så jäkla gott! :D Resten av kvällen ska jag bara försöka fokusera på mitt arbete och ladda inför morgondagen. Som tur är jobbar jag bara halva dagen imorgon, så jag behöver inte förbereda så mycket. :) Hoppas bara att inte kroppen är allt för öm imorgon, utan att jag kan ta prover som vanligt. ;P
'
LMCXWorx
'
Ha en mysig kväll! :)
 
 
 

Procrastinating champion

Idag är det min pluggdag! Jag har fortfarande massor att göra på mitt exjobb, och jag har laddat som fasen, för idag skulle jag göra suuuuupermycket! :P så nu den senaste timmen har jag sett på tv, kollat Facebook. spelat Candy crush, läst bloggar, diskat och flyttat EN rubrik på mitt arbete. Så jag är riktigt effektiv nu... ;D jag måste verkligen ta mig i kragen nu!!

Förövrigt ska jag snart iväg på spinning följt av Cxworx på sats. Jag funderade på om jag skulle dra iväg på crosstraining istället, men jag har sån jäkla träningsvärk i ryggen, så idag får det bli fokus på ben och core istället. :D

Nu får det bli en kopp te! :D


Fighter

Nu ska jag alldeles snart hoppa in i duschen och spola av mig. Hela jag dryper av svett, och jag är sådär härligt sliten. Jag drog iväg på BodyCombat efter jobbet, något jag inte har kört sen jag bodde i Shanghai, så det var riktigt roligt! :D variation är A och O när man tränar, i alla fall om man vill ha resultat. ;) så idag tänkte jag slänga in nåt nytt och utmana kroppen lite. :) och även om vissa saker var lite krångliga, teknikmässigt sett, så hade jag riktigt bra energi idag! Kändes som om jag kunde ha kört hur länge som helst. :)

Annars så har det varit en bra dag, bortsett från nån enstaka energitjuv. Framförallt en patient som försökte behandla mig som ett barn, och försökte av någon konstig anledning att hävda sig gentemot mig (?!). Dock hade han bara "jag-är-äldre-än-dig-därför-visare"-kortet att spela, så jag påpekade väldigt diskret att åldern inte automatiskt innebär ökad intelligens, och att erfarenhet inte mäts med ålder, utan vad man valt att göra med sitt liv. Inte för att förolämpa honom, utan för att slippa fler snorkiga kommentarer. Vem tror han att han är som försöker tala om för mig hur jag ska göra mitt jobb, och sen trycka ner mig för att jag är ung? Så jäkla fel. Men eftersom personen i fråga inte är av någon större vikt hos mig, så orkar jag inte bry mig om hans åsikter. ;) speciellt inte när jag har fått jättemånga komplimanger idag också. :)

Nu måste jag äta och duscha som sagt! ;) hoppas att allt är bra med er, och att ni får en bra dag imorgon. :)


Rödnos

Hela dagen igår sprang jag runt och såg generad ut, tack vare min nya fina färg i ansiktet. :P vilket alltid är roligt när man har sjukt mycket att göra på jobbet. ;D samtidigt var jag glad över att ha fått lite färg, och redan idag hade det lagt sig ganska bra. :) efter jobbet (vilket gick som väntat bra) så träffade jag Emelie. Vi såg på film och hade det superbra! Vi köpte även pizza så vi satt här hemma och åt. :) riktigt skönt att få ett avbrott i vardagen sådär. :)

Idag har jag också jobbat, och jag ska även in imorgon samt göra en halvdag på fredag. Så det är skönt! ;) blir bra sen i sommar med lite extrapengar när vi ska till USA. ;)
Idag hade vi även en tjej hos oss som skulle lära sig att ta blodprover. Riktigt mysig tjej, och som vanligt så slutade det med att hon följde mig, så jag fick vara mentor. ;) hon testade även att sticka mig innan nån annan, och det gick rätt så bra. :)

Nu är jag väldigt trött, men jag ska bege mig ut på en powerwalk. :P det är bättre för mig att få komma ut en sväng än att sitta här hemma och tänka på hur otroligt mycket jag saknar min älskling. :( hoppas veckorna går fort så jag får snosa på honom snart. ;)

Hoppas att allt är bra med er! :)


Linje 600

Jag har verkligen haft en superbra helg! :D jag har blivit ompysslad och bortskämd hela helgen och jag har haft så himla roligt! :) idag gick jag raka vägen ut till baksidan och satte mig i solen när jag vaknade. Där låg jag och halvsov i ett par timmar innan det var dags att äta. Tydligen räckte den där stunden för att konvertera min vinterbleka hy mot en härlig rödbrun färg på både bröstet och i ansiktet. :P Sexigt värre alltså! ;D När jag ätit färdigt så drog mamma och pappa iväg på en mc-tur, och jag packade det sista innan jag begav mig till bussen. :) väl hemma i karlstad så slängde jag i mig ett äpple och en kopp grönt te, innan det var dags för träning. :P jag körde 15 min intervaller med lutning och sen körde jag rygg, triceps och mage. :) det gick ganska segt, men jag är glad att jag drog iväg. :) sen fick jag även en present från sats idag eftersom jag tränat mer än 2 gånger i veckan i 12 veckor. :) en rosa strandväska blev det! :) jättesöt! :) efter träningen cyklade jag hem och mer eller mindre slukade matlådan jag fick med mig hem. :) och det var supergott!! :D sån mat skulle man alltid ha väntades när man kom hem från träningen. ;) Resten av kvällen har jag bara myst, och nu gottar jag mig med vattenmelon och choklad. :) egentligen skulle jag ha handlat mat, men det tar jag imorgon efter jobbet istället. ;)

Imorgon ska jag träffa Emelie också, så det ska bli skoj! :D

Hoppas ni också har haft en bra kväll! :D

https://cdn3.cdnme.se/2184320/6-3/pic_5186b580ddf2b34c9c8afbfd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2184320/6-3/pic_5186b58a9606ee09758a731c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2184320/6-3/pic_5186b588ddf2b30d80452af2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2184320/6-3/pic_5186b58e9606ee095dc4dbd1.jpg" class="image">


Hola!

Tänkte ge nåt bevis på att jag lever. ;) nu har det varit dött här ett tag, men det har varit fullt upp. Massa pluggande, brist på träning och annat tråkigt som kommit ivägen. Men nu är tentan gjord (håll tummarna nu!!), jag kom till Munkfors igår och jag har det superbra! :) igår tog vi alla 3 en springtur i skogen, och det gick faktiskt ganska bra, även om det gick lite tungt. :P sen på kvällen grillade vi och myste. :) idag har vi städat hela dagen, och jag har varit duktig och hjälpt till. ;) Sen kom farmor förbi och hälsade på en sväng, så det var riktigt skoj! :) tyvärr är min rygg väldigt seg nu, men mamma var snäll nog att massera mig lite förut, så nu känns det lite bättre. :) på tal om mamma, så har hon bokat in mig, syrran och sig själv på super saturday i september!! :D sååå jäkla skoj!!! :D en hel dag full med massa träning och annat roligt! :D frågan är bara vilka pass man ska välja?! ;)

Egentligen skulle jag ha åkt hem idag, men jag mår lite för bra nu. ;) sen är det alltid roligare att ha lite sällskap istället för att sitta ensam hemma. Så jag beger mig ner till Karlstad imorgon istället. :P

Förövrigt fick jag min glossybox igår, men den tänkte jag skriva mer om senare. ;)

Ha en mysig helg godingar! ;)


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0