Glad påsk

Vill bara passa på att önska alla en glad påsk! :) jag har haft en kanonbra dag i alla fall vill jag lova. ;)


Hungrig

Idag har det onekligen varit en dag i träningens tecken. Först en powerwalk på en timme, sen cyklade jag till sats där jag körde 25 min snabb löpning, ett ben- och axelpass samt avslutade med magträning. Så nu är jag hungrig. Riktigt hungrig. Som en varg! :P fast jag måste vänta på Mona innan jag kan göra nåt åt det. Hon lånade nämligen Marcus bil, så hon ska lämna tillbaka den nu. :) förut åt jag grillad kyckling, sockerärtor, gurka, knäckebröd och jordgubbar samt drack ett glas mjölk. Mums!! Riktigt härlig depåfyllning efter ett hårt pass på gymmet. ;)

Nu ska jag bara sitta i soffan, se på film och äta resten av kvällen. :) imorgon så ska vi göra oss en tur till Munkfors där vi ska bli bjudna på påskmat. Jag kan ärligt säga att jag längtar som fasen tills imorgon, för vad kan slå god mat, fint väder och ett underbart sällskap?! :D

Puss på er godingar!! :)


Avril Lavigne

Den här låten skickade Marcus till mig i tisdags. Gulligt va?! :D Ibland gör han det så svårt för mig att inte älska honom. ;)
'
'
Jag kan ärligt säga att den mannen kan driva mig till vansinne ibland, och jag kan bli så otroligt trött på honom. Men i slutet på dagen så älskar jag honom så otroligt mycket, och alla gånger när vi har det bra, så har vi det hur underbart som helst. Självklart händer det att vi bråkar, men för det mesta har vi superkul tillsammans. Han är den finaste personen på jorden i mina ögon, och det finns ingen annan jag hellre skulle vilja ha. Och jag vet att han känner likadant för mig. <3
'
Jag är inte hel utan dig älskling! <3
'

Påsk 2013

Hello again! :D

Efter i söndags så kände jag att jag behövde få vara ifred. Jag hade varken lust eller ork att skriva nåt här, så det fick bli ett break. :P men nu är jag tillbaka, och efter en liten svacka så känner jag mig som vanligt igen. :)

Natt till måndag fick jag jätteont i magen, så jag kunde inte somna. :( Sedan väldigt tidigt på morgonen så spydde jag. Vilket såklart innebar att det inte blev nåt jobb för mig på måndagen. Varför jag spydde är oklart, men efteråt så mådde jag i alla fall lite bättre, och jag kunde vila en stund. Jag kan dock påpeka för säkerhets skull att jag är INTE gravid, om nån trodde det. ;) Men halva dagen låg jag däckad, och sen kom Emelie förbi så vi åt lite mat tillsammans. Sen kollade vi på dom två senaste Johan Falk-filmerna, och jag måste ändå erkänna att dom var bättre än vad jag trodde. Joel kinnaman är ju suverän!!

Sen på tisdagen jobbade jag vid kronoparken, och när jag kom hem tog jag en 40min lång promenad. Så jäkla härligt! :D på onsdagen jobbade jag vid västerstrand, så jag tog cykeln dit, vilket gick kanonbra! :) bortsett från att jag höll på att slå ihjäl mig på vägen dit, för det var en massiv vattenpöl över hela vägen, med en liten hinna is över. Och jag kunde inte göra annat än att cykla över den, och när jag hade 2 m kvar så gick jag genom isen! :O men genom nåt jäkla mirakel så lyckades jag fortsätta cykla utan att behöva bada i vattnet. ;) så jag kom fram helt torr, men aningen chockad. Det var lite för spännande för mig det där! :D jobbet gick bra, som vanligt, och när jag kom hem drog jag iväg och tränade. Jag körde rygg, bröst och biceps, och efteråt träffade jag mona. :) riktigt mysigt! :)

Senare på kvällen kom marcus hem, och jag trodde vi skulle kunna umgås på torsdagen, men jag blev inbokad på jobb då, så igår drog jag iväg till västerstrand igen och jobbade. Återigen tog jag cykeln, men jag tog en annan väg denna gång, för jag misstänkte att jag inte skulle ha sån tur två gånger i rad. ;)

Sen när jag kom hem la jag mig och vilade en stund, och Marcus drog iväg på träning. När han kom hem hade han fixat mat, så vi tog det bara lugnt resten av kvällen. :)

Idag åkte Marcus och hans kompisar iväg på bilmässan i Jönköping, och jag började dagen med en timmes lång powerwalk. :) jag höll på att svälta ihjäl innan jag kom hem, men det var så underbart ändå! :D och sen när jag fick sätta mig och äta frukost så njöt jag som bara den. :) nu har jag duschat lite snabbt, och sen ska jag dra iväg och träna. :)

Hoppas att ni också har en underbar dag i solen och att ni får en fantastiskt fin påsk! :)

Puss på er godingar! :D


Nedgången

Just nu är jag bara sur. Trots att dagen började så bra! Jag fick komma ut på min härliga promenad, för att sen få sätta mig och äta en supergod brunch. Solen sken och jag var utvilad och glad. Men sen föll mitt humör snabbare än en oljad blixt... Jag kände mig bara ledsen och irriterad, så jag hade lust att bara ställa mig och skrika rakt ut. Jag misstänker att det är hormoner som spökar, plus andra saker som har legat och stört mig, men som jag har haft energi att inte låta mig påverkas av. Men nu är jag sliten, så den energin finns inte, och mitt tålamod är som bortblåst. Så nu har dom där sakerna lyckats komma åt en nerv och jag är knappt en millisekund från att explodera på nån känns det som. Generellt sett brukar jag kunna bita mig i tungan väldigt bra, och hålla humöret uppe. Även när andra säger klumpiga eller dumma saker. Men nu är jag bara lett.

Fast det kändes lite bättre efter att ha träffat Mona på gymmet, och jag blev lite gladare bara av att få se henne och prata lite. :) tänk vad mycket ett vänligt ansikte kan göra när man är nedstämd! :) sånt ska verkligen inte underskattas. ;) sen hjälpte det såklart att jag fick träna lite. ;)

Nu har även Marcus åkt iväg på jobb, och för första gången på väldigt länge så känner jag mig mer lättad än ledsen över det. Jag behöver få vara själv nu, och hade han stannat längre så hade han definitivt gjort nåt som hade blivit droppen som fick bägaren att rinna över. Så nu var det bara bra. ;) Nu ska jag tycka synd om mig själv i några timmar till, för imorgon är det jobb som gäller och då kan jag verkligen inte sura. Då måste jag vara på topp igen.

Men en tur till Ica bör jag kunna samla energi till i alla fall. ;) jag måste ju ha mellanmål, plus matlådor, fram tills onsdag. Och med tanke på vad som finns hemma, så är det lätt värt en tur dit nu. ;)

Hoppas ni hade en bättre avslutning på helgen än vad jag hade! ;)


Solsken

Tänk vad humöret kan lyftas bara det är fint väder ute! :D det nästan spritter i kroppen när solens varma strålar träffar ansiktet och man får andas in frisk luft tycker jag! :D så idag när jag vaknat till snörade jag på mig mina gamla springskor och gick ut på en kort powerwalk. :) det är så skönt att bara få komma ut en sväng och röra på sig, speciellt när jag känner att jag har saker som jag måste reda ut. Och nu är många tankar som rör sig i huvudet, och trots att det inte är superviktiga saker, så är det ändå skönt om man kan tänka ur lite olika vinklar så man kan få en mer omfattande bild av situationen, och därifrån ta beslut och göra upp en plan. :) och då är det ett perfekt tillfälle att ta en promenad och rensa hjärnan. :) problemet är bara att ibland när jag är ute och går så kan jag bli helt förlorad i mina tankar, vilket leder till att jag kan se sur ut och att jag missar att hälsa på folk. Som tex idag! :P jag tror att jag mötte en gammal klasskompis från Munkfors, men jag hann inte förstå att det kanske var han förrän jag hade gått förbi. Vilket såklart kändes otroligt oartigt från min sida! :P så skulle ni springa på mig på stan, eller om jag är ute och går, och jag skulle missa att hälsa, så ta inte åt er! :P jag är bara en väldigt fundersam människa. Plus att jag har brytningsfel, vilket såklart inte gör saken bättre. ;)

Efter promenaden satte jag mig och åt en ordentlig brunch och bara tog det lugnt. :) men nu är det dags att börja ladda igen för ett träningspass på sats. ;) jag tänkte köra ben, axlar, triceps och mage. :) och så ska jag såklart cykla dit, vilket blir 4 km. :) så nu taggar vi! :) resten av kvällen ska jag bara mysa och kanske kolla på nån bra film. ;)

Ha en mysig dag godingar! :)


Earth hour 2013

Jag hoppas att ni alla sitter, precis som mig, och myser med tända stearinljus, för nu är det Earth hour 2013! :) Släck ljusen för att visa att ni också anser att klimatfrågan är viktig.

Glöm inte: jorden är inte ett arv från våra föräldrar, utan ett lån från våra barn.


Räkor

Nu är fröken Ljunggren lycklig! :D jag har precis ätit en suuuuupergod rätt bestående av fullkornspasta, kryddig olja och räkor. Oljan gjorde jag genom att värma upp olivolja, sedan hade jag i vitlök, chili, salt och basilika. Allt fick värmas på i nån minut (behövs inte alls lång tid), och sedan vände jag ner räkorna i oljan så dom blev varma. Så jäkla gott! :D och räkor är en fantastisk proteinkälla, så det var perfekt efter min träning. :)

Idag körde jag först 15 min intervaller med lutning, sedan 15 min vanlig löpning, fast i lite högre tempo än vanligt. :) efteråt körde jag sneda axelpress med hantlar, pectoralispress, latsdrag, ryggresningar och avslutade med magträning. Sen blev det såklart 4 km cykel också. ;)

Så det var inte världens mest intensiva pass, om man bortser från löpningen, men det kändes jäkligt bra ändå. :) nu ska jag snart hämta lite tvätt och sen tänkte jag cykla iväg och handla lite. :) Marcus drog upp till Hagfors vid lunch, för han var tvungen att fixa med bilen. Egentligen skulle vi ha varit ut och ätit brunch tillsammans, för vi kände båda att vi behövde komma ut och göra nåt mysigt tillsammans. Men då upptäckte han att den ena stötdämparen gått av, så han fick köpa nya och byta dom. :/ Fast jag förstår inte varför han behövde ta med sig tre av hans Xbox-spel för att kunna fixa det?... ;) haha! Vad kan man säga? ;) Alla killar måste väl få bete sig som små pojkar ibland, och Marcus är verkligen inget undantag. ;) så jag räknar skarpt med att jag blir ensam hela kvällen, och jag skulle bli väldigt förvånad om han kom hem innan 01.00 inatt. Oh, well! :D myskväll för min del helt enkelt. ;)

Döm inte rätten efter hur den ser ut. Jag LOVAR att den är supergod! :D

Kram på er godingar. :)


Gladiatorfinal

Nu jäklar är det final! :D självklart måste man se finalen av gladiatorerna! :) jag vet inte varför, men jag tycker att det är riktigt roligt att se det. :P visst kan det vara lite barnsligt ibland, men i det stora hela så är det fränt att se vilken grym form alla har. Dock inte Tor. Han har inte imponerat ett digg på mig... :/ annars så har det varit en bra dag, och bortsett från förmiddagen så blev det väldigt lugnt. Det fanns inte så mycket att göra på eftermiddagen, och jag fick bara ett par patienter, så det var både positivt och negativt. Det är ganska skönt om det finns lite att pyssla med hela tiden i alla fall. :P men hellre lugnt än att man ska stressa ihjäl sig. ;) speciellt när det är fredag! :D

Även idag fick jag fina komplimanger från patienterna, så jag börjar nästan fundera på om dom har nått i vattnet där borta i skåre som gör att dom är så otroligt gulliga?! :D trevligt var det i alla fall. ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och mysa. :) ska se om det får bli någon fredagsmys mat. :P jag satte Marcus på den uppgiften idag, eftersom han varit hemma hela dagen. Så vi får se om han har tänkt på nåt eller om jag får slänga ihop nåt. ;)

Ha en bra helg nu! :)


Uppladdning

Mot all förmodan så tog jag mig iväg på träning idag! :) jag var så otroligt trött när jag kom hem från universitet, så jag trodde det var helt kört. :/ men efter en liiiiiten powernap på en timme så lyckades jag skutta iväg. :) en 30 min lång löptur, liten benträning och magträning fick det bli idag. Löpträningen bestod av stegringslopp (man ökar farten successivt hela tiden), så när jag sprungit 30 min hade jag förbränt lite över 400 kcal. Efter styrkan så hade jag förbränt totalt ca 900kcal. Något mindre än jag är van, men alltid något. ;)

Nu ska jag se om min sega pojkvän har nån avsikt att komma hem nån gång idag (han sa att han skulle vara hemma vid 16 ungefär, men är fortfarande inte här!). :P sen ska jag äta, duscha och sen är det sängen som gäller. :) imorgon är det jobb igen! ;) får se om jag får med mig några av artiklarna jag hittade idag, så jag jag nåt att göra om det skulle bli lite tid över. :)

Sov gott godingar. :)

https://cdn3.cdnme.se/2184320/6-3/pic_514b6c189606ee7bce833250.jpg" class="image">


TAM

Nej jag har inte skaffat ett djur. Och min rubrik hänvisar inte det minsta till Marcus, för han är långt ifrån tam. ;) rubriken står istället för det jag håller på att jobba med nu. TAM=tumor associated macrophages. Egentligen är det ett väldigt spännande ämne, men när man har 20 nya artiklar som man måste läsa så känns det faktiskt ganska drygt. :/ egentligen borde jag fokusera på den positiva sidan, vilket är att jag faktiskt har över 20 artiklar som jag kan använda mig av i mitt arbete. Och ju mer information desto bättre, för det innebär mer kunskap och mer kött på benen som man brukar säga. ;) nu har jag suttit i några timmar och jobbat och jag vet att jag borde försöka beta av så mycket som möjligt, men oftast är det bättre att ta lite då och då, så man inte förlorar intresset. Vilket jag är nära att göra nu. :P och då hjälper det om man tar en paus! :)

Som ni kanske förstår så är jag vid universitet och pluggar, men jag kände att jag behövde ta en paus och få i mig mat. :) så jag plockade iordning en räksallad med ett par ägg och köpte en smoothie. Så nu är jag mätt och glad igen! ;D solen skiner och det är underbart väder ute, så det lockar enormt att bara lägga ihop och åka hem nu. Men tyvärr så finns det lite för många andra saker att göra hemma, så jag blir här några timmar till i alla fall. :P

Igår blev jag bortskämd som fasen, för strax innan lunch kom pappa och plockade upp mig så vi kunde äta lunch tillsammans. Underbar som han är, så bjöd han både på sushi, blev med mig och handlade mat vid välsviken, BETALADE för min mat (!!!), och sen bjöd han mig även på fika vid Ikea som tack för att jag blev med honom dit. :) vilket jag mer än gärna gjorde, för jag älskar när jag får kvalitetstid med min älskade pappselipapps. :) sen på kvällen drog jag iväg och körde ett pass crosstraining. Dock var jag inte så motiverad, för jag gillade inte instruktören när jag var där sist. :/ men till min stora glädje så var det en annan instruktör som jag haft några gånger förut som var ledare för passet, och då ländes det mycket lättare! :) dock var passet sjukt jobbigt, vilket det alltid är när hon kör, men det kändes ändå väldigt bra och det var ett roligt pass. :) efteråt sprang jag i 15 min, men mer än så orkade jag inte efter allt hoppande och studsande på passet. Men ca 1000kcal förbrända blev det ändå, och det tycker jag är bra! :)

När jag kom hem åt jag mat och sen på kvällen åt jag en skål med färska jordgubbar och mjölk, som jag köpte när vi var och handlade. :) jag äääääälskar verkligen jordgubbar! I alla fall när dom är färska. ;) så det var onekligen en bra dag igår! :D jag fick även sms om att jag blev inbokad på jobb imorgon och sen även tisdag och onsdag nästa vecka, så det var bra! :)

Ikväll ska jag springa en tur hade jag tänkt, så jag hoppas det går lättare idag. :) fast vädret hjälper ju en hel del, plus att jag vet att Marcus är på väg hem, vilket också gör det lättare. :) så förutsättningarna finns där i alla fall! ;) nu ska jag fortsätta arbeta. :)

Hoppas att ni har haft en bra dag! :)


2 days of fun

Både igår och idag var jag såååå trött när jag skulle gå upp och åka till jobbet! Igår berodde det på att jag sov så dåligt på natten (min hjärna gick på högvarv så jag orkade inte somna), och idag när jag vaknade så kände jag mig illamående. Men efter att jag fått i mig frukost så lugnade det ned sig, och även igår gick det väldigt bra bara jag kom utanför dörren. :)

Det gick tom så bra så det är ett under att jag inte lider av total hybris nu! :D Jag har fått så många underbara komplimanger, både igår och idag, så jag är alldeles varm i både hjärtat och i själen. :) det är det som är underbart med mitt jobb. Man kan få så mycket kärlek och uppskattning tillbaka om man bara ger folk ett leende och ett vänligt bemötande. :) idag hade jag även turen att få träffa vår nya chef, även om det var väldigt hastigt. :) hon var precis lika trevlig som jag förväntat mig, så det är ju positivt! :D

Annars så har det inte blivit nån träning, vare sig igår eller idag. :( Visst, jag cyklade till jobbet idag, men det är ju inte direkt jobbigt. :P egentligen skulle jag ut och springa idag, men det var så jäkla kallt när jag kom hem, och det blåste som fasen, så jag hoppade över det idag. :/ och igår när jag kom hem var jag helt slut, så jag hoppade över tabatan. Men imorgon är det crosstraining som gäller! Då jäklar ska det svettas! :D plus att jag ska träffa pappa på en lunchdejt, och jag gissar på att det blir sushi! Mums!!! :D jag gissar att det kommer bli en helt underbar dag imorgon. :D

Hoppas ni har haft en lika bra start på veckan!! :)


2 mil

Idag är det extra söndagsångest! :P vanligtvis så behöver jag inte planera så mycket inför den kommande veckan, men när jag var vid gymmet förut så ringde min chef och bad mig jobba imorgon och på tisdag. Vilket jag såklart inte tackar nej till! ;D alltid skönt med extrapengar. ;) Så imorgon ska jag till skåre, och på tisdag så ska jag vara vid åttkanten. :) ganska lugna vårdcentraler, eller hur man nu ska uttrycka sig, men med min tur så kommer det säkert bli fullt upp! ;P fast sånt kan jag hantera ändå. Ångesten beror snarare på hur jag ska ta mig dit imorgon. :/ enligt prognosen ska det snöa och vara 8 minusgrader imorgon, så cykla känns som lite overkill. Men bussen är ganska krånglig, och ska jag komma dit i bra tid imorgon så måste jag ta en länsbuss. Och problemet med dom är att dom inte alltid stannar här utanför, även fast dom ska det. :P det är alltså mitt dilemma. Ska jag chansa att bussen stannar, eller ska jag föröka cykla ändå och ta bussen sista biten bara? Det är ju bara 7,5 km, så skulle det krisa sig så kan jag ju alltid cykla. Om det inte snöar vill säga.

Åååh ge mig en bil nån!!!

Annars då? Jag sov ganska länge idag, eller snarare så låg jag och myste i sängen extra länge idag, och sen när jag kom upp så slängde jag snabbt i mig nåt att äta, och sen begav vi oss iväg till maxi där vi handlade mat. :) jag blev så lycklig när jag kom till frukten, men Marcus däremot var inte alls lika road. :P hade jag fått bestämma hade jag handlat frukt och grönt för flera hundra varje gång jag handlar, men problemet är att jag aldrig hinner äta upp allt. Så jag brukar få begränsa mig själv lite. :P men idag var det svårare än vanligt. Det fanns bl.a. mango, nektariner, vattenmelon, blåbär och jordgubbar! Jag kunde såklart inte köpa allt, men det blev vattenmelon och mango i alla fall. :) jag har ju redan sweetie hemma, så jag klarar mig nog rätt så bra ändå. :P

Vi passade även på att köpa sallad och grillad kyckling när vi var där, som vi hade till lunch. Jag tog även med lite ananas som efterrätt. Såååå gott! :D sen drog vi iväg och tränade, där jag cyklade 2 mil, körde ett ryggpass, sen avslutade jag med lite biceps och axlar. Jag ska köra ett tabata-pass imorgon, så jag tog det ganska lugnt ändå. :P huvudsaken är att jag har gjort nåt idag i alla fall. ;)

När jag kom hem så hade Marcus lovat att fixa maten till kvällen (jag har lagat maten hela helgen, så det var onekligen hans tur!), så nu har jag precis ätit en kebabrulle från vedugnen. ;) haha skräll liksom! :D matlagning är inte Marcus grej som man säger så. ;) fast han är en jäkel på att grilla! ;) på tal om min lilla älskling, så har han åkt nu. :( tråkigt nog... :(

Fast jag får trösta mig med att han bara är borta några dagar nu, och nästa vecka så kommer han hem redan på onsdag så det är bra. ;) hur sjukt är det inte förresten att det är påsk om 1 1/2 vecka?! :O tiden bara flyger iväg!!

Nej, nu ska jag mysa en timme till innan jag ska göra ett försök att sova. Hoppas att ni har haft en bra helg, och att den kommande veckan blir bra. ;)

Kram på er! :)


Oljebyte

Jag lever! ;) det kanske inte har märkts här, men livet flyter på även här. ;) i torsdags så städade jag, pluggade och fixade en massa saker, trots att jag knappt kunde röra mig. Jag hade sån otroligt träningsvärk i höfterna så jag gick som en gammal tant! :D sen på kvällen så kom Marcus hem så vi myste lite. :)

Igår gick vi in till stan och åt lunch och så kollade vi på lite saker. :) det blev inte så mycket införskaffat, för vi hade lite dåligt med både tid och energi. :P vi skulle nämligen iväg och träna båda två, så vi kunde inte springa runt så länge. :) jag körde i lite över 1,5 timme och förbrände ca 1100kcal, så det var härligt! Jag närde crosstrainer ganska hårt, sen körde jag benpress, utsida lår, bencurl och benspark. Sen följde jag upp med armhävningar med bollrull (man har handen på bollen, gör en armhävning och rullar sedan bollen till andra handen och gör en till armhävning), sneda hantelpress, dips, tricepspress och sen körde jag en grym magträning. :) lägg till 4km cykel på det så blir det rätt så intensivt. ;)

På kvällen köpte vi sallad på Ica och åt, samt kladdkaka med grädde och färska jordgubbar. ASGOTT! :D Jag älskar ju färska frukter och bär, så jag åt bara en liten bit kladdkaka. Fast jag testade några nya chips också, som var supergoda! :) vi kollade även på filmen "Act of valor", och den är så grymt bra! :D har ni inte sett den, så se den! Det är riktiga soldater med i den, och uppdragen har hänt i verkligheten. :) så jäkla fränt! Fast när vi så den blev jag så sjukt blödig och började nästan gråta, för jag tänkte på hur fruktansvärt hemskt det skulle vara att förlora nån man verkligen älskar... :( jag vet ärligt inte hur jag skulle kunna fortsätta andas om jag förlorade nån av mina närmaste! :( usch, blir förstörd bara jag tänker på det! :( så bubbelplast och skottsäkra västar/hjälmar är det som gäller för alla mina närstående i framtiden! Idag har vi tränat igen (jag körde cxworx, sprang i 20 min och cyklade i 20 min). Fast det kändes så snopet! Jag var beredd på ett sjukt hårt pass med riktigt hög puls, men så var det inte alls! :/ så jag kanske ska ge det nån mer chans innan jag avfärdar det helt, men för mig så var det ingen hit. :/ när vi kom hem åt vi pulled pork (fläskkarre som man har långkokat i ugnen i 5 timmar), vilket var riktigt gott! :) Marcus gillade det som fasen. ;) efter maten blev vi så trötta, och jag hade huvudvärk, så vi la oss i sängen och vilade en stund. Och precis efter att vi vaknat till så kom mamma och pappa hot med mina nya springskor. :) vilket var helt AWESOME! Dom stannade även en stund och umgicks lite med oss, så det var riktigt mysigt. :) när dom åkt, drog vi till OKQ8 så Marcus kunde göra oljebyte på bilen. Det var inte direkt så jag hade hoppats på att spendera lördagskvällen, men han behövde min hjälp. Och när min snutt behöver mig, så ställer jag såklart upp! ;) oljebytet gick såklart bra, och efteråt köpte vi varsin hamburgare och nu myser vi bara i soffan. :) egentligen skulle jag ha träffat dom två amerikanska tjejerna, och dom sa att dom skulle ringa mig när dom kom till stan, men dom hörde aldrig av sig. Och nu börjar det bli så jäkla sent så jag pallar faktiskt inte att dra ut. :P jag är för gammal för sånt där! ;D

Då sitter jag hellre här. Under min korkek. Och luktar på blommorna. ;)

Ha en mysig kväll, vad ni än väljer att göra godingar. ;)


Bebisspark

Åååh vad trött jag är nu! :P trött och hungrig. :D egentligen skulle det vara bäst om jag bara borstade tänderna och hoppade i sängen direkt, men jag misstänker att jag kommer vara på fantastiskt dåligt humör imorgon om jag gör det. :P så något lätt och proteinrikt får det bli nu. :P

Idag har jag varit till universitetet och pluggat, och där sprang jag även på Sandra så vi pratade en stund. Tråkigt nog så hann jag aldrig säga hej då ordentligt, för min buss skulle precis åka, men jag ser henne garanterat snart igen, så jag får ta igen det då. ;)

När jag kom hem la jag mig på golvet en sväng, och jag orkade inte ens bry mig om att ta av mig skorna. Emelie var ändå på väg och skulle hämta upp mig, sen visste jag att om jag skulle ta av mig skorna så skulle jag onekligen sätta mig i soffan en stund, och då hade det varit kört! :P jag har varit sliten ända sen jag vaknade imorse, och helst hade jag stannat under täcket merparten av dagen. :P bara i ren protest. Vad protesten hade varit emot är dock oklart, men nån provocerar det alltid! ;) haha Nu hade jag ju jäkligt skoj ändå, och fick en del bra gjort, så egentligen var det väl tur att jag hade lite självdisciplin just idag. :) efter att ha legat på golvet en liten stund så plockade Emelie upp mig och vi drog till Ikea. :) vi handlade lite mat och kikade på saker. :) Emelie handlade bara två saker, och själv köpte jag inte en endaste pryl! :O hur konstigt det än må låta, så köpte jag faktiskt INGENTING! :D fast det beror inte på utbudet, utan mest på att jag först vill kolla av med Marcus innan jag köper en massa saker. Det är ju trots allt VÅRT hem och inte bara MITT. ;)

En annan sak som var skoj, var att vi sprang på Emelies svåger och hans tjej med deras två barn på Ikea. Riktigt härlig familj det där, så det var roligt att se dom. :) jag tror ärligt talat att hela den där Jonsson-klanen härstammar från ett gäng nallebjörnar eller liknande, för dom är så otroligt gulliga hela högen! ;) och min sötgumma passar såklart in som handen i handsken hos dom, för hon är precis lika underbar hon också! <3

Efter vår shoppingrunda på Ikea, så svängde vi in till maxi, där jag köpte massa saker till Marcus. :) oftast köper jag inte så mycket specifikt till honom, för det blir alldeles för tungt för mig att bära hem allt, men nu hade vi ju Emelies bil, så då passade jag på. :) speciellt eftersom det inte är så roligt för honom att komma hem sent varje torsdag och behöva åka och handla, eller bli utan frukost på fredagen för den delen. :/

När vi kom hem hit igen så satt vi bara och pratade och myste i soffan, och jag försökte se om jag kunde känna när bebisen sparkade. Dock var den lill* på bushumör så den slutade så fort jag kom i närheten. :D haha! Fast jag kände en liiiten rörelse ändå! :D nästa gång däremot så ska jag nog försöka lägga mig på Emelies mage tills jag känner en ordentlig spark, för det skulle vara så sjukt häftigt att få känna en! :D

Förövrigt kan jag säga att jag har sån jäkla träningsvärk i "höftböjaren", axlarna, magen och i ena rumpskinkan (vad hände där liksom???!!!), så jag vette fasen hur jag ska ta mig ur sängen imorgon! :P jag får helt enkelt försöka rulla ur den på nåt sexigt och graciöst sätt. För det lär ju hända! ;D haha!

Sov gott nu gullungar! <3 ;)


Strawberries

Jag är helt slut! :P jag har plockat och städat hela dagen (bör kanske tillägga att jag låg och snosade lite onödigt länge dock, men ändå!), och sen körde jag ett härligt pass med min PT Susanna. :) så nu är mina axlar livlösa. :P jag började dagen med att vika en massa tvätt och sortera här hemma. Sen fick jag ett infall att jag skulle skura alla köksskåp och allt som fanns inne i köket, för jag hittade nån gammal fläck. Jag är fullt medveten om att fläcken var såpass liten, så ingen annan skulle ha sett den om dom inte verkligen kollade efter den, men det blir en annan sak när man bor någonstans. Jag är ju här hemma tillräckligt ofta för att hitta alla småfel och sen går jag och irriterar mig på det. :P jag antar att jag har ärvt den egenskapen av min mor, som i sin tur har ärvt det från sin mamma. ;) hehe

Så när jag skurat hela köket och gjort det rent och fint så var det dags att sticka till gymmet. Där körde jag mitt sista pass med min PT Susanna och det vet skitkul! Jobbig som vanligt, men idag hade jag druckit kaffe, så jag var supertaggad! :D sen började jag busa med två andra killar som körde jämte mig, så det var roligt. :P efter träningen cyklade jag till wallinders och handlade lite gott. :) bl.a. så köpte jag mjölk, mineralvatten, jordgubbar, citron, sallad, lime och lite kött som jag tänkte göra iordning på torsdag när Marcus kommer hem. :) jag tänkte nämligen laga iordning "pulled pork" som jag gjorde sist, för jag tror han kommer att älska det! :D plus att nu har jag massa gott att äta imorgon. :)

Nu har jag pratat med både mamma, pappa och Marcus. :D kaffet jag drack innan träningen har gjort så jag är liiiite för pigg nu, så Marcus funderade på om jag tagit nåt annat också. :P vilket jag såklart inte har, men jag är verkligen inte van den mängden koffein som jag fick i mig förut. :P så jag kommer springa runt som en tok i några timmar till här hemma. :D

För övrigt så har jag beställt hem två tvålar och en bodyscrub från anatomicals igår! :D jag älskade tvålen jag fick i min glossybox, så nu har jag köpt två stycken! Och billiga var dom också! :D totalt gick det på 100kr, och frakten var gratis, så jag kommer onekligen att handla därifrån igen! Om dom inte hittar på nåt dumt så det strular med frakten eller så. ;)

Jag beställde från www.asos.com och jag kan verkligen rekommendera anatomicals. Speciellt deras shower inferno-tvål. ;) luktar som cola-nappar! :D

Nu ska jag äta jordgubbar. ;) här är förresten några andra av mina favoritprodukter, från Maria Åkerberg som ni kan köpa på Ekolea i karlstad. :) ansiktsmasken är grym! :D annars så använder jag Helena rubenstein magic concealer, bare minerals foundation, sensai 38C volym mascara (perfekt när man tränar!) och schampo/balsam från aussie. :) fast nästa gång ska jag nog köpa shampo och balsam från tigi bed head. :) mamma har dom och dom verkar vara grymma. :) det kanske inte alltid märks, men jag älskar hud- och hårvårdsprodukter! Sen är det alltid kul med smink. :) lite tjejig är jag faktiskt! ;)

Ha en bra kväll godingar! ;)


Dagens inspiration! :)

Solen skiner, jag har hjälpt en vän med skolarbete och nu har jag fixat med mitt ex-jobb. :) Nu ska jag äta lite mat och sen ska jag ta mig ut och träna! :D Helst hade jag sprungit en tur i solen, men jag får vänta ett tag till. :/ Istället får det bli kondition på crosstrainern och lite styrka. :) 
'
Ha en superbra dag alla glada! :D
'
'
'
 

Söndag 10/3

Idag är det åter igen söndag. :P jag bör väl nämna att Marcus bror fyller år idag, så grattis till honom! Det är fasen inte länge kvar förrän han fyller 30 nu! :D något jag ska se till att påpeka nästa gång jag ser honom. ;) hehe! dock har jag bara skickat och sagt grattis, för Marcus var inte sugen på att åka hela vägen till Hagfors bara för att fira honom, främst för att han inte ens fyller jämnt. :P och det är ju inte direkt så att jag sätter mig på bussen och åker 18 mil ensam för att fira honom, när inte ens hans bror anser att det är nåt speciellt. :P så för mig har det varit en helt vanlig söndag med massor att stå i och en känsla av saknad efter att Marcus åkt. Som tur är så blev vi vänner idag, för det är aldrig kul att vara osams när han åker. ;) Så hela dagen idag har varit bra. :) Jag har tagit det ganska lugnt hela dagen, och mest fixat här hemma. :) tyvärr hann vi aldrig köra bort skräp och sånt, men det kan vi göra nästa helg istället. ;) det är så skönt när det blir ordning här hemma, och bara det blir lite varmare så ska jag tvätta alla fönster och riktigt vårstäda här så det blir skinande rent. ;) men jag tänkte ändå börja lite smått redan nu till helgen genom att rensa bort skräp, ta bort vintersakerna och annat som är i vägen. Jag tror även att jag ska försöka få med Marcus till Ikea nästa helg så vi kan handla lite nya saker, tex tallrikar, assietter och sånt där. :P alltid roligt med lite uppfräschning på hemmafronten. ;)

Som ni kanske märker så har det inte hänt så mycket idag, och nu sitter jag bara och myser under min filt. :) jag har en skål med jordgubbar och mjölk som väntar på mig, samt lite mörk choklad och påskmust (light såklart!). ;) massa gott alltså! ;) det är alltid bra att ha nåt gott att trösta sig med när ens snutt åker iväg på jobb. ;) förhoppningsvis får jag komma in och jobba några dagar jag med, så jag får in lite extrapengar innan sommaren. ;)

Ha en bra vecka snuttisar! :)


True love?

.
Är hon inte bra så säg?! :D 

Melodifestivalen 2013

Är det illa att jag inte har sett en enda minut av melodifestivalen förrän omröstningen nu? :P jag hann dock se sammanfattningen så jag har hört liiite av varje låt i alla fall. ;) men jag har ingen aning om vilken låt som förtjänar att vinna, och egentligen bryr jag mig inte så mycket. Jag tycker det hela har blivit så överdrivet. :/ 200 olika omröstningar och dumheter hit och dit, och oavsett vem som segrar så verkar hela svenska folket bli besvikna. Så länge som inte Sean banan vinner så är jag nöjd i alla fall. ;)

Annars så började dagen skitbra. Marcus och jag började tjafsa nästan direkt vi vaknade, eller snarare Marcus trodde att vi gjorde det. Själv försökte jag inte säga så mycket, för det fanns inte så mycket att säga. Och det hela gällde en skitsak, så det var inte värt att lägga energi på. Speciellt inte eftersom vi var överens, bortsett från att Marcus uttryckte sig väldigt dumt. Jag visste dock vad han menade, så jag orkade inte bry mig om att tjata om en sån liten sak. Han verkade liksom redan vara på dåligt humör, och då är det bättre att låta honom vara. Men som vanligt när vi är oens så antar Marcus att han vet PRECIS hur jag tänker och känner. Istället för att fråga mig hur det står till, så får han för sig saker. :P och trots att han har fel 95% av gångerna, så tror han fortfarande att han kan göra så. Suuuuuck!... Men han fick i alla fall dra iväg och träna, för han brukar bli på bättre humör då. ;) själv satt jag hemma och myste. :) fast när jag insåg att det inte fanns nåt att se på så fick jag ett infall att jag skulle in på min sida på kau.se och kika. Och till min stora förvåning hade mitt tentaresultat från morfologisk cellbiologi och hematologi kommit ut! Och jag var GODKÄND!!! :D

Jag blev helt paff!! :D och jag hade fått jättebra med poäng så jag var så jäkla nära VG, så det var nästan löjligt. :P men jag var bara så glad över att jag klarat mig. Jag trodde inte att resultaten skulle komma ut så snabbt, men det var verkligen ett glädjebesked. :) och när jag ringde till mamma och skulle berätta det så sa hon först grattis och sen skickade hon över luren till en ung tjej från los angeles! :P tydligen sprang hon på två tjejer på gymmet, varav den ena var från L.A och sen andra från san Francisco så dom ville ha tips på vart man kunde gå ut i karlstad. :) pch då tänkte mamma såklart på mig. dom verkade vara skittrevliga tjejer, så jag gav dom mitt nummer så dom kunde höra av sig. Dom skulle stanna i en månad, och har bara varit här en vecka, så jag hoppas jag hinner träffa dom innan dom åker hem igen. :) alltid bra om man kan få lite tips från ortsbor när man ska ut och resa! :) så får jag träna lite på mitt uttal också, även fast dom redan trodde att jag var från USA. ;)

Sen när Marcus kom hem hade han lyckats bli ännu surare, så det hjälpte inte när jag försökte reda ut allt med honom. Istället för att bli sams så gick han ut och sprang själv, och jag tröttnade jag med, så jag gick ut på en nästan 2 timmar lång promenad i solen. Jag stängde av ljudet på min mobil, satte i hörlurarna, satte på härlig musik och så började jag bara gå. Det var ett friskt, men inte speciellt ansträngande tempo. Tyvärr måste jag ta det lugnt nu eftersom jag har så ont i underbenen. :/ tydligen är det en vanlig smärta jag har, som många får när dom springer. Det kommer från en överansträngning i soleus muskeln, vilket man får om man ökar längd eller frekvens på sin löpning för snabbt. Plus att det blir värre om man överpronerar, vilket jag gör, eller har dåliga skor, vilket jag har. Så det är trist att jag inte får springa nu. :( Fast jag är så glad att jag fick komma ut en sväng ändå, och jag gick lite över en mil, så det är ju bra. :)

Efter promenaden så har det inte hänt så mycket. :P Marcus surar fortfarande, trots att han inte har nån anledning till det, och jag sitter med huvudvärk i soffan, invirad i min stora filt och fryser. :P härlig kväll alltså! ;) men jag har försökt bli sams med Marcus, och vill han fortsätta vara sur och enfaldig så får han väl vara det då. :)

Jag har tv-dosan så jag klarar mig! ;) haha

Ha en mysig kväll godingar! <3


The Matrix

Vilken match!!! :D den var så galet bra, och jag är så otroligt glad över att vi åkte dit! :D men nu är jag hungrig, och väntar på att snutten ska ringa så vi kan planera nåt bra. ;)

Forshaga vann förövrigt, så dom vann sin serie och går nu upp i div 1! :D stort grattis killar, det förtjänade ni verkligen! :) sen såg jag att Munkfors damlag vann sin serie också, vilket också förtjänas att uppmärksammas. Grattis brudar!! :)

Annars idag har jag busat massor med Marcus och tränat. :) jag körde först löpning i ca 25 min (jag sprang snabbare idag än jag brukar, så jag var väldigt nöjd) men efter jag var färdig så hade jag så ont i underbenen så jag funderade på att lägga mig på golvet och gråta. :( ett tag funderade jag ärligt på hur fasen jag skulle ta mig hem. :/ så nu blir det lugnt med löpningen tills jag får mina nya skor. :( och när jag inte kunde springa mer så körde jag styrketräning istället, vilket gick bra. ;)

Nu är jag trött efter kvällens bravader fast det har varit en otroligt bra dag! :) jag är så glad över att Emelie bad mig bli med på matchen, för den var skitbra som sagt. :)

Trevlig helg på er snuttisar! :)


Innebandy

Inte för att vara sån, men vilket väder vi har!!! :D solen skiner och vårkänslorna kommer krypandes. Snart ska jag cykla iväg till gymmet och köra ett pass, vilket jag ser fram emot nu. :) senare ikväll så ska jag och Emelie iväg och kolla på innebandy. :) det är Hultsberg mot GS86 och det är seriefinal, så det ska bli spännande! :D

Igår kom snutten hem också, så det känns jättebra! :) och jag hann med att träna på förmiddagen, för dom kör ett pass crosstraining vid sats kl 12 på torsdagar som är superbra. Det är min PT Susanna som håller i det, så när jag kan så försöker jag alltid att gå dit. Och eftersom mamma kom förbi och hämtade sina saker ganska tidigt igår så hann jag dit. Men när jag kom dit fick jag en chock, för jag var den enda som hämtat ut en lapp för att vara med. Två min innan passet skulle börja kom det dock dit en tjej till, så vi körde tillsammans. Och OJ vad jobbigt det var!! :D man kan ju inte direkt fuska heller när man bara är två pers på en tränare. ;) men det kändes bra i alla fall! :D

Resten av dagen städade samt pluggade jag mest innan Marcus kom hem. Då la jag ner allt och bara myste med honom istället. :)

Nu ska jag skutta iväg! Ha en bra dag ute i solen ;)


Cats

Klockan är mycket och jag borde sova. Både kroppen och knoppen känns slutkörda, men ändå inte tillräckligt för att jag ska kunna lägga mig. :/ fast jag misstänker att det kommer bli så inom den närmsta timmen. ;) eller hoppas kanske är ett bättre ordval. ;P

Idag har jag läst artiklar om carcinogenesen, dvs hur cancer uppstår samt utvecklas. Det finns flera teorier om hur cancer uppstår, och detta ska jag ha med i mitt exjobb. En av teorierna kallas för "cell fusion theory", och det är den som är mest relevant för mig. Men det är mycket information att ta in, speciellt när artiklarna är över 50 sidor långa, men det är bara att köra på. ;) så det har jag gjort i stort sett hela dagen. :P

Vid 19 behövde jag en paus, så jag drog iväg till sats, där jag sprang 7 km, körde ben/mage samt att jag cyklade 4 km. Så det var ett ganska bra pass! Jag brände ca 1350 kcal på lite över 1,5 timme så det kändes bra. :) löpningen gick ganska tungt idag, och trots att omständigheterna var betydligt sämre sist när jag och mamma sprang ute, så gick det på nåt vis lättare då. Antagligen för att jag hade mamma som pushade mig. ;) sen blir det alltid roligare om man springer ute, för det händer mer så. ;) när jag hade ett par kilometer kvar idag kände jag hur jag fick ont under foten, vilket självklart berodde på en blåsa som jag fick. :/ och nej, jag kommer inte lägga ut en bild på den, så du kan andas ut Emelie. ;) hehe! :* men det känns så trist att jag ska få såna blåsor på fötterna så fort jag springer! :( hoppas det beror på slitna skor, så det blir bättre när jag får dom nya som mamma beställt åt mig. ;)

Förut när jag pratade med Marcus så dividerade vi om lite olika saker, som vanligt. ;) men helt plötsligt ur det blå frågade han mig om jag ville höra något tråkigt(?!). Jag tänkte direkt på en massa hemska saker som kunde ha hänt, men han fortsatte och sa: "Eller ja, nåt som du kommer tycka är väldigt tråkigt i alla fall". Nyfiken som jag är, så bad jag honom såklart att berätta. Då sa han såhär:

- Det kommer ju en uppföljare till "the Hobbit". Nämn en skådespelare som du skulle bli riktigt irriterad på om han var med, och som skulle vara helt malplacerad. Du tycker även att den här personen är ganska motbjudande.

Jag tänkte en liten stund, sen kom jag på det....

Och jodå!!! Mikael Persbrandt ska vara med i dom kommande två filmarna!!! Fasiken också, säger jag bara!! Kunde dom inte ha valt någon annan?! Bokstavligen vem som helst bortsett från honom. Jag vet inte vad det är med den mannen, men jag tål honom inte. När andra tycker att han är snygg och sexig, ser jag mest en äcklig snuskgubbe. Nu ska jag inte döma honom för hårt egentligen, för jag känner honom inte, och det kan ju vara så att han är en fantastisk människa på alla sätt och vis. Men det är något med honom som inte alls passar mig. :/ och det är inte så att jag anser att han är en dålig skådespelare, men det är nåt med hans utstrålning. :/

Nog om det. Det ska bli intressant att se vad han kan bidra med till den filmen, och förhoppningsvis gör han ett bra jobb så jag slipper störa mig på honom. ;) nu tänkte jag borsta tänderna och hoppa i säng. :) nedan kan ni förresten se en väldigt bra bild som jag tycker beskriver skillnaden mellan mig och Marcus. Jag är såklart katten på den övre bilden och Marcus är den undre katten. :) vilket alla säkert förstod ändå, men jag tänkte vara väldigt tydlig för det kan ju finnas folk där ute som inte träffat oss. ;) haha

Sov gott snuttisar! <3


Överraskad

Härliga tisdag! :D jag sov en extra stund idag, för min kropp verkade behöva det. :P det kändes liksom som om jag hade kunnat ligga i sängen hela dagen och sova. Fast det kan ju bero på att stressen håller på att lämna min kropp, och att jag kan slappna av ordentligt på ett sätt som jag inte kunnat under en period nu. :) och man ska alltid lyssna på sin kropp! Behöver den vila, så ska man vila. ;) när jag äntligen vaknat till satte jag mig och pluggade en sväng, men strax efter lunch så ringde Sandra och undrade om hon kunde kika förbi. :) sagt och gjort så var hon här och vi satte oss och drack te, åt lite frukt, kesella och knäckebröd. :) Marcus har köpt riktigt gott knäckebröd som jag lätt skulle kunna äta ett helt paket av om jag fick, och jag tror Sandra gillade det också! :D riktigt mumsigt! :) sen pratade vi mest, så det var trevligt. :) förr fick vi aldrig chansen att umgås, för det passade aldrig, så det var skoj att hon kunde kika förbi och stanna några timmar så vi kunde umgås. När hon sedan åkte plockade jag ihop här hemma, sorterade tvätt och diskade. Dock måste jag dammsuga här hemma imorgon för det ser inte bra ut nu. :P det är en vecka sen jag dammsög nu, och det är väl inte så illa som jag tror, men det är dags att göra nåt åt det i alla fall. ;)

På kvällen kikade Emelie förbi, och underbar som hon är så hade hon med sig en bukett rosor till mig samt efterrätt till oss båda. :) jag skulle ju som sagt bjuda henne på mat, så då var hon gullig nog att köpa med glass och jordgubbar samt blåbär. Så. Jäkla. Gott!!! :D jag älskar frukt och bär så det var helt perfekt! Och jordgubbarna som hon hade fått tag på var bättre än dom andra jag hittat den här tiden på året så jag blev väldigt glatt överraskad. :)

Nu sitter jag bara här hemma och njuter av en kopp vitt te. :) jag pratade även med Marcus nyss, och stackarn verkar vara helt slutkörd. :( så till helgen ska jag försöka pyssla om honom ordentligt, för han behöver också få slappna av nu. Man kan inte jobba över 12 timmar varje dag 11 dagar i sträck, träna som en tok och slita hela helgen när man äntligen får komma hem, bara för att sen sätta sig och åka 50 mil och jobba 4 låååånga dagar till. :/ jag tror inte jag känner nån som skulle må bra av det. :( och nu verkar min älskling gå på sparlåga. Kunde jag, så skulle jag skicka iväg honom på en spa-helg, men jag vet att han mår som bäst när han får ligga hos mig och jag ligger och stryker på honom. Då somnar han i stort sett omedelbart. :P vilket är jättebra, för det är viktigt att man kan slappna av och bara vara sig själv med den man älskar. :) sen är det väldigt mysigt för mig också, så jag klagar då inte! ;D

Annars så kan jag berätta att min glossybox kom förra veckan. :) jag fick en krämrouge, handkräm/bodylotion, läppenna, hårolja och torrschampo. Bortsett från krämrougen och läppennan (som jag gav till mamma, för det var fel färg för mig), så blev jag väldigt nöjd. :) det fanns så många andra bra saker jag kunde ha fått, men jag verkar alltid få nåt från märket ModelCo, vilket är ett helt okej märke bortsett från att jag alltid får fel färg på sakerna. :/ vilket suger. Så förhoppningsvis får jag rätt färg nästa gång. ;)

Tyvärr blev det ingen träning idag heller, för jag har haft fullt upp som ni kanske förstår. Men imorgon, då jäklar smäller det! :D då ska det svettas som fasen och kroppen ska få jobba ordentligt. :)

Ha en bra kväll snuttisar. ;)


Jaaaa!!!

Fan vad bra jag är!!! :D ännu ett steg närmare min examen. Ska bli så jäkla fränt när jag tar ut min magisterexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap och börjar söka jobb! :D och idag tog jag ett massivt kliv mot det målet. ;) den där biokemitentan har hängt som en skugga över mig länge nu, men nu fasen klarade jag den!! :D och jag är så enormt lycklig. :)

Så den här dagen har varit helt suverän. Inte bara för att jag fixade tentan, även om det är en vääääldigt stor del. Men jag fick även åka iväg imorse på en helt otroligt härlig ansiktsbehandling på Ekolea, som jag fick i present av min underbara vän Emelie. :) jag kunde ha stannat där hur länge som helst, och Sanna (som förövrigt är Emelies svägerska) var superduktig! Det är hon som äger Ekolea, så behöver ni hjälp eller liknande med hud/hälsa/hår eller liknande så kan jag verkligen rekommendera dom. :) och unna er gärna en behandling där. Tro mig, det är värt varenda krona! :D

Efter behandlingen mådde jag som en prinsessa, och ville helst bara hem och mysa, men jag ville ändå passa på att handla lite saker. Så när jag satte mig på bussen hem hade jag köpte både schampo, balsam, ny mascara och 4 olika tesorter från kardemumma. :) riktigt mys alltså! :D sen när jag kom hem plockade Mona upp mig så vi åkte hem till henne. Där bjöd hon på te, vi pratade en massa och så pluggade vi lite. :) också väldigt mysigt! :)

Nu har jag mest tagit det väldigt lugnt. :) jag är så jäkla glad över tentan, så nu ska jag bara njuta av den här känslan resten av kvällen. :) imorgon är det allvar igen, och jag ska fixa med exjobbet, hinna med att träna och sen på kvällen ska jag träffa min sötgumma. :)

Det går bra nu. :)

Puss på er!!


Väntar

Äntligen har jag fått i mig lite mat! :D nog för att det kändes lite snopet att skrapa ihop en massa rester för att få i sig nåt, i alla fall nu när jag har blivit serverad helt underbart god mat dom senaste dagarna! :P tacos, älgstek och räkpaj är nog fasen bland det godaste som finns, och jämfört med dom rätterna så kändes min gamla raggmunk med fläsktallrik lite halvtråkig. ;) men mätt blev jag i alla fall! :D

Igår kom vi hem ganska sent, så jag mer eller mindre dök ner i sängen direkt vi kom hem. :) Marcus var inte sen med att göra detsamma, men han hade sån tur så han fick med sig en bit räkpaj hem, så han åt upp den innan han la sig. ;) idag gick vi upp vid 11, och började tvätta kläder i stort sett omedelbart. Marcus har tvättat det mesta själv, så jag ska inte ta åt mig äran, men jag försökte hjälpa till lite i alla fall. :D mellan tvättarna drog vi till rusta och Willys för att handla, så där köpte jag massa bra saker! ;) vid rusta passade vi på att köpa tvättmedel och sköljmedel, samt bäddset till både oss och mamma. Så det var kul! :D annars handlade vi bara en massa mat. ;) efter vi kom hem cyklade jag till sats där jag sprang 5 km och körde axlar/mage. :) jag körde lite sprintintervaller så det blev riktigt jobbigt! Plus att jag känner av benen från gårdagens löptur, men jag är nöjd ändå. :) när jag kom hem hängde jag upp den sista tvätten och nu har jag som sagt ätit lite mat. :) Marcus ha varit iväg och tvätta bilen, så jag väntar på att han ska komma hem så jag får snosa på honom innan han drar igen. Dock ska han bara vara borta tills torsdag den här gången, så det känns jäkligt skönt, speciellt eftersom vi knappt sett varandra den här helgen. :P

Men så blir det ibland. :)

Hoppas att ni ha haft en bra kväll godingar! :)


Långtur

Jag är på semester. Ingen lyxsemester kanske, men ändå helt underbart för min kropp och själ. :) i torsdags pluggade jag hela dagen sen körde jag ett hårdpass på gymmet. Jag körde rygg (marklyft, baksida axlar/översida rygg, latimus dorsi, och sen ryggresningar), bröst (bänkpress och armhävningar med fötterna på en pilatesboll) sen körde jag tricepspress och mage. När jag körde magen körde jag tabata-intervaller så det brände gott!! :D igår hade jag tenta, och jag hoppas att jag fixade den, men det kan bli på håret. :P så vi får se! ;) efter tentan plockade Marcus upp mig så vi åkte ut och åt lunch tillsammans på nya via appia. Marcus blev väldigt positivt överraskad över hur bra maten var, trots att det var buffé. Och ärligt talat så tror jag han hade kunnat stanna kvar och äta hela dagen om dom tillät det. ;) haha!

Efteråt drog vi hem och myste lite, sen drog han iväg på träning och jag gick ut på 4 km powerwalk i det fina vädret. :) och trots att jag var trött och utmattad efter den här perioden nu (det har varit enormt stressigt den senaste tiden), så kände jag mig ändå pigg och ganska stark. :) på kvällen drog vi norröver, så Marcus släppte av mig i Munkfors hos mamma och pappa så fortsatte han till Hagfors. Så jag sov över här inatt tillsammans med syrran, som också kom hit senare på kvällen. :) vi åt tacos, myste i soffan och hade det helt underbart bra! Mamma skämde bort mig rejält genom att massera mig lite och stryka på mig när jag låg i soffan, så jag nästintill dreglade för det var så gott. :P det är så roligt när vi alla är samlade på en plats, och vi skrattade hela kvällen så jag kände mig otroligt avslappnad. Vilket jag behövde. :)

Idag sov jag ganska länge, och vi fick besök av både mormor och pappas kompis Hasse. :) riktigt roligt alltså! Mormor stannade kvar och åt med oss, vilket jag förstår för vi åt älgstek med potatis och sallad och det var så sjukt gott! :D efter maten drog jag och mamma ut på en springtur på 7km, vilket jag aldrig trodde att jag skulle klara, för det blåste som fasen, det var halt och det är väldig kuperad terräng. Men jag överlevde! Och jag orkade hålla mammas tempo. :) Mamma blev riktigt imponerad, vilket såklart värmer i hjärtat. Väl hemma gjorde vi några magövningar och stretchade lite. :) så nu är jag ganska död, men nöjd och väldigt lycklig. :) det enda som saknas är Marcus, men honom får jag snosa med sen så det är lugnt. ;) nu snart ska vi äta räkpaj, och sen blir det inte så mycket mer idag. Marcus ska hämta upp mig när han är färdig med sitt, och jag kan säga att jag har då inte bråttom.

Ibland måste jag bara få komma "hem" och slappna av, för ärligt talat så mår jag som en prinsessa här. Men det blir väl så när man är omringad av kärlek... ;)

Peace and love my darlings! <3


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0